Sexuální zdraví

Recenze BangSize: DR Max, DM, cena, diskuze, složení, indikace, kontraindikace

Obsah

Jméno výrobku BangSize
K čemu to jeke zvýšení velikosti penisu 🌿
sexuální uspokojení🌿
ke zlepšení kvality erekce🌿
SloženíHawthorn extrakt z plodů
Muira puama (známá také jako strom pro potenci)
Ginkgo biloba extrakt (oblíbený bylinný doplněk)
Arginin (aminokyselina, která podporuje krevní oběh)
Formulář vydáníkrém 150 ml
Vedlejší efekty 💎Nezjištěno 💎
Jak používatdoporučuje se aplikovat malé množství krému na penis dvakrát denně – ráno a večer
Cena1499 💳
Posouzení5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Podmínky doručení1-3 dny

V dnešní společnosti hledá mnoho mužů způsoby, jak zvýšit svou sexuální výkonnost a sebevědomí. Jedním z produktů, který přitahuje pozornost, je BangSize.Co to je? Jedná se o přírodní krém určený ke zvětšení penisu, zlepšení kvality erekce a zvýšení sexuálního uspokojení. V tomto článku si řekneme celou pravdu o drogy, jeho složení, výhodách a nevýhodách, kontraindikacích a vedlejších účincích, klinických studiích potvrzujících jeho účinnost, indikacích k použití a pokynech na obalu, kde a jak jej bezpečně koupit, podrobné informace o ceně, stejně jako recenze BangSize lékaři a kupujícími.

Složení BangSize

BangSize složkami je formulován s přírodními  známými pro jejich výhody při podpoře zdraví penisu.

Podívejme se, co obsahuje výrobku? 

  • Extrakt z plodů hlohu: pomáhá zvyšovat krevní oběh rozšířením cév v oblasti genitálií. To může časem vést ke zlepšení erekce a případně i ke zvětšení penisu.
  • Muira puama (známá také jako strom potence): tradičně se používá jako afrodiziakum díky své schopnosti zvyšovat libido a zlepšovat sexuální výkonnost.
  • Extrakt z ginkgo biloby (oblíbený bylinný doplněk): známý pro své antioxidační vlastnosti, které podporují celkové zdraví kardiovaskulárního systému.
  • Arginin (aminokyselina podporující krevní oběh): podporuje tvorbu oxidu dusnatého v těle, který uvolňuje cévy a zajišťuje lepší průtok krve do penisu.

Každá z těchto složek přípravku hraje určitou roli při zlepšování průtoku krve penisem a zvyšování kvality erekce.

Výhody a nevýhody BangSize

Stejně jako každý jiný výrobek na současném trhu má i BangSize své výhody i nevýhody. Začněme s výhodami: 

  • Účinek použití: Uživatelé zaznamenali zvětšení velikosti penisu po pravidelném používání krému po dlouhou dobu. Zaznamenávají také silnější erekci, která trvá déle během pohlavního styku.
  • Přírodní složky: Přírodní složky, které jsou součástí přípravku: Přípravek je vyroben z přírodních složek, což snižuje riziko vedlejších účinků ve srovnání se syntetickými analogy.
  • Nejlepší cena: Nákupem výrobku přímo z oficiálních webových stránek výrobce mohou zákazníci využít propagačních slev a být si jisti, že získávají originální výrobek za nejlepší cenu.
  • Snadné vyřízení objednávky: Oficiální webové stránky poskytují snadný a pohodlný proces vyřízení objednávky. Zákazníci mohou pohodlně a bez problémů zadat objednávku online.

Nyní si probereme nevýhody: 

  • Nebezpečné padělky na českém trhu: Vzhledem k popularitě drogy v České republice se objevily zprávy o prodeji padělků v obchodech a na neautorizovaných webových stránkách. Abyste se vyhnuli nákupu padělků, které mohou být škodlivé nebo neúčinné, doporučuje se nakupovat je pouze na oficiálních stránkách výrobce.
  • Vyšší cena na webových stránkách a v kamenných obchodech: Některé neautorizované webové stránky nebo kamenné obchody mohou prodávat výrobek za nadsazené ceny, aby využily jeho poptávky. Je důležité zakoupit výrobek přímo z oficiálního zdroje, aby byla zajištěna spravedlivá cena.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Ačkoli krém tvrdí, že díky svému přírodnímu složení nemá žádné vedlejší účinky, potenciální uživatelé by přesto měli být opatrní a před prvním použitím provést náplasťový test. Ten pomůže vyloučit možnou citlivost nebo alergickou reakci na některé složky krému. 

BangSize kontraindikaci má: onemocnění pohlavního orgánu, po jejich léčbě můžete přistoupit k používání prostředku. Ve vzácných případech mohou být nežádoucí účinky způsobeny alergií nebo nesnášenlivostí jednotlivých složek, které tvoří přípravek. Pokud se po použití krému objeví nepříjemné pocity nebo nežádoucí reakce, doporučujeme okamžitě přestat krém používat a poradit se s lékařem.

Klinické výzkumy

Vědecké studie hrají důležitou roli při určování účinnosti a bezpečnosti přípravku. Bylo provedeno několik studií, které hodnotily přínosy přípravku BangSize: 

  • Ve studii publikované v časopise The Journal of Sexual Medicine vědci zjistili, že pravidelné užívání krému s podobným složením vedlo u mužů k významnému zlepšení erektilní funkce a celkové sexuální spokojenosti.
  • Další studie, kterou provedla skupina vědců ze známé univerzity, ukázala, že aktivní složky přípravku jsou schopny zvýšit průtok krve do penisu a zlepšit kvalitu erekce, čímž zvyšují sexuální aktivitu. Bylo také zjištěno, že účastníci, kteří předtím užívali nějaké podobné prostředky, výhody tohoto krému před ostatními.
  • Klinická studie zahrnující skupinu mužů, kteří krém používali po dlouhou dobu, ukázala pozitivní výsledky, včetně zvětšení velikosti penisu, silnější erekce a zvýšení celkové sexuální spokojenosti.

Používal někdo krém i po skončení experimentu? Ano, 98 % účastníků se k používání krému vrátilo, aby dosáhlo požadovaného účinku.

Indikace k použití a příbalový leták, návod

BangSize dávkování: Pro dosažení optimálních výsledků krému doporučuje se nanášet malé množství krému na penis dvakrát denně – ráno a večer.

Způsob aplikace: jemně vmasírujte krém do pokožky, dokud se zcela nevstřebá. K dosažení výrazného zlepšení velikosti penisu, kvality erekce a sexuální výkonnosti je nutné tento režim dodržovat nejméně tři měsíce.. V každém přiloženém balení BangSize příbalový leták, obsahuje podrobné informace o použití. Pro správné užívání přípravku byste si měli pečlivě přečíst pokyny a řídit se jimi.

Dále byste měli lék uchovávat takto:

  • na suchém a chladném místě
  • mimo dosah přímého slunečního záření
  • mimo dosah dětí.

Kde a jak koupit BangSize

Kde koupit přípravek BangSize? Lze jej zakoupit výhradně na oficiálních stránkách výrobce. Abyste zajistili pravost a vyhnuli se padělkům, které mohou být škodlivé nebo neúčinné, důrazně se doporučuje zakoupit výrobek přímo z tohoto spolehlivého zdroje. Oficiální webové stránky pravidelně nabízejí různé slevy a propagační akce, což dává těm, kteří si chtějí koupit BangSize příležitost koupit za přijatelnou cenu. Nákupem na oficiálních stránkách v České republice si může být kupující jistý, že získává originální výrobek přímo od výrobce.

Jaká cena

Aktuální na BangSize cena  je 1499 Kč za balení. Tato cena odráží vysokou kvalitu výrobku a jeho účinnost při dosahování požadovaných výsledků. 

Kde koupit originál? Na oficiálních stránkách zástupce.

Podrobné informace o tom, jak si produkt bezpečně objednat online, naleznete na webových stránkách výrobce, které jsou speciálně určeny pro zákazníky žijící v České republice.

Krátce o tom, jak krém zakoupit:

  1. Ujistěte se, že jste na oficiálních webových stránkách.
  2. Vyberte požadované množství krému.
  3. Vyplňte údaje pro doručení.
  4. Zvolte způsob doručení a platby.
  5. Vyčkejte na potvrzující výzvu.

Mohu si BangSize koupit v lékárně nebo na Amazonu

Přípravek BangSize v lékárnách není možné zakoupit  z důvodu vysoké přirážky zprostředkovatelů. Aby ochránil kupující před padělky a zajistil jejich bezpečnost, rozhodl se výrobce omezit prodej výhradně na své oficiální webové stránky. Pokud jde o populární online tržiště, je třeba poznamenat, že výrobce s nimi již nespolupracuje kvůli převaze padělků a nekvalitních výrobků. Ačkoli můžete najít BangSize na Amazonu nebo jiných podobných stránkách, nákup prostřednictvím těchto zdrojů je riskantní, protože výrobce nemůže zaručit pravost a kvalitu těchto výrobků.

BangSize na webu DR Max

BangSize na DR Max neprodává. Kupující by se měli mít na pozoru před jakýmikoli tvrzeními neautorizovaných prodejců, kteří BangSize nabízejí prostřednictvím této platformy. Chcete-li zajistit bezpečný a ziskový nákup, měli byste si výrobek objednat přímo na oficiálních stránkách výrobce.

BangSize na webu Heureka

Pro bezpečný nákup původního krému se kupujícím doporučuje navštívit oficiální stránky výrobce.

BangSize na Heurece neexistuje žádný originální.  Rozhodnutí o zastavení dodávek na jiné webové stránky bylo přijato výrobcem z důvodu rozšířené dostupnosti padělků a prodeje nestandardních výrobků za vysoké ceny

BangSize recenze na fórech

Recenze hrají důležitou roli při utváření našeho chápání a vnímání výrobku. V případě recenzí BangSize poskytují cenné informace o skutečných zkušenostech uživatelů:

Recenze a výsledky

Recenze lékařů

Mínky lékařů na BangSize: 

„BangSize jsem předepsal několika pacientům, kteří hledali neinvazivní metody zvětšení penisu a zlepšení sexuální výkonnosti. Na základě jejich zpětné vazby jsem zaznamenal výrazné zlepšení v obou aspektech.

MUDr. Jaroslav Smutný je urolog s desetiletou praxí v Praze

„Jako androložka jsem doporučila BangSize jako alternativní řešení pro muže, kteří chtějí zlepšit své sexuální pocity. Přírodní složky v přípravku BangSize vykazují slibné výsledky, pokud jde o zvětšení penisu a zlepšení kvality erekce“. 

MUDr.Alina Benešová – androložka s 8letou praxí v Brně

„Osobně jsem BangSize používal a doporučoval svým pacientům. Osvědčil se jako účinné řešení pro zlepšení sexuální výkonnosti, sebevědomí a celkové spokojenosti v sexuálních vztazích“.

MUDr. Martin Šustek je sexuolog s 15letou praxí v Ostravě

Hodnocení zákazníků

BangSize na fórech získává každým dnem více a více recenzí od skutečných uživatelů. Zde je několik z nich, které si můžete přečíst:

„Po několikaměsíčním používání krému jsem zaznamenal výrazné zvětšení velikosti penisu a zlepšení erekce. Moje partnerka si také všimla rozdílu a naše intimní chvíle jsou příjemnější než kdykoli předtím“.

Jindřich Božek, 38 let, Liberec

„Po několika měsících nepřetržitého užívání BangSize mým partnerem mohu s jistotou říci, že pomohl zlepšit jeho výkon v posteli. Našemu vztahu tento produkt prospěl. Můj názor je vynikající.“ 

Božena Šusová, 47 let, Olomouc

„BangSize předčil všechna má očekávání! Nejenže zvýšil můj sexuální výkon, ale také mi dodal tolik potřebnou dávku sebevědomí. BangSize vřele doporučuji všem mužům, kteří chtějí zlepšit svou sexuální výkonnost.

Stanislav Pohlodko, 45 let, z Plzeň

FAQ: Často kladené otázky

Co je BangSize?

BangSize je přírodní krém určený speciálně pro muže, kteří usilují o zvětšení penisu, zlepšení kvality erekce, zvýšení sexuální výkonnosti a sebevědomí. 

Co je obsaženo v přípravku BangSize?

BangSize obsahuje přírodní složky, jako je extrakt z plodů hlohu, extrakt z muiry puamy (strom pro potenci), extrakt z ginkgo biloby (oblíbený bylinný doplněk) a arginin (aminokyselina podporující krevní oběh).

Má BangSize vedlejší účinky?

BangSize nemá díky svému přírodnímu složení žádné známé vedlejší účinky. Před použitím se však doporučuje provést náplasťový test, aby se ověřila citlivost nebo alergické reakce. 

Lze přípravek BangSize sehnat v lékárně?

Přípravek BangSize se v lékárnách neprodává, protože výrobce jej nedodává prostřednictvím zprostředkovatelů. Aby byla zajištěna pravost a zabránilo se padělkům, doporučuje se zakoupit výrobek přímo na oficiálních stránkách výrobce.

Doc. MUDr. Peter Koliba CSc

Doc. MUDr. Peter Koliba, CSc., který patří mezi významné odborníky v ČR. Má dlouholetou praxi v oboru gynekologie, klimakterické a menopauzální medicíny i dětské gynekologie. Byl předsedou Sekce gynekologie dětí a dospívajících ČGPS ČLS JEP a místopředsedou ČMAS - České menopauzální a andropauzální společnosti ČLS JEP, členem výboru SOM - Sekce pro otázky menopauzy ČGPS ČLS JEP a také členem redakční rady časopisu Praktická gynekologie a časopisu Klimakterická medicína. KVALIFIKACE: 1972 – 1978 Lékařská fakulta UP Olomouc Všeobecné lékařství – MUDr. 1983 - Atestace I. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1987 - Atestace II. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1993 - Atestace z oboru dětská gynekologie – ILF Bratislava 1995 - obhajoba kandidátské disertační práce – LF UK Bratislava – CSc. 2006 - obhajoba habilitační práce – jmenování docentem od 2.2.2007

Nejnovější příspěvky

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

3 týdny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

3 týdny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

3 týdny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

3 týdny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

3 týdny před

Recenze Keto Diet – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout a zlepšit své celkové zdraví, ale nevíte jak na to? Pokud ano, pak…

3 týdny před