Sexuální zdraví

Bluestone recenze: kontraindikace a vedlejší účinky, složení, indikace k použití, cena a kde koupit

Obsah

Název produktuBluestone
Účinnost lékuzvýšení libida; prodloužení délky pohlavního styku; zlepšení kvality spermií; zvýšená plodnost.
Průběh léčby1 až 2 měsíce
Obsah balení30 ml
Denní dávkaV závislosti na daném problému
Náklady na lék890 KČ
Doba dodáníAž 3 dny
Nežádoucí účinkyNeidentifikováno

Bluestone je moderní lék, který je pro muže velmi zajímavý, protože je určen k léčbě sexuální potence, prostatitidy. Každý příslušník mužského pohlaví má zájem o aktivní intimní život, ale s věkem se situace začíná zhoršovat. Potence je narušena, sex již není uspokojivý a dosažení sexuálního vzrušení je co nejobtížnější.

Bluestone je schopen nejen vyřešit problém, ale také zbavit se hlavních příznaků ve velmi krátké době.

Složení Bluestone

Bluestone se skládá z přírodních složek. Neobsahuje žádné látky, které by mohly mít negativní vliv na mužskou erekci. To je hlavní výhoda kapek oproti jiným lékům.

L-ArgininOvlivňuje kvalitu a množství spermií; zvyšuje tok spermií při pohlavním styku.
IcarinePodporuje mužskou potenci; posiluje cévy.
Muira puamaRegeneruje buňky; působí proti stresu u starších mužů.
Kořen tongkat aliPůsobí na pohlavní styk a prodlužuje jeho trvání.
BiotinBojuje proti prostatitidě; zvyšuje potenci.
AshwagandhaZlepšuje reprodukční schopnost.
Hořké pomerančeOdstraňuje různé infekce tím, že je odstraňuje z močových cest.
Takže PalmettoStimuluje mužskou potenci.
Extrakt z epimediaPomáhá zlepšit průtok krve v cévách.

Kombinace složek určených ke zlepšení potence a sexuální výkonnosti může mít maximální účinek na mužskou intimitu.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Zvláštností přípravku Bluestone je, že nemá žádné kontraindikace. Výrobce záměrně použil přírodní látky, které prošly minimálním zpracováním. Pozitivní vliv má také absence chemických látek.

V řadě studií nebyly zjištěny ani nežádoucí účinky. Hlavním nebezpečím pro pacienta je možnost alergické reakce. Aby se takovým problémům vyhnul, měl by si klient pečlivě prostudovat složení léku. V případě jakýchkoli dotazů je vhodné poradit se s lékařem.

Klinické studie

Kapky Bluestone prošly před uvedením do prodeje řadou předběžných testů. Každá studie byla provedena ve špičkových laboratořích ve Spojených státech amerických i v evropských zemích.

Během zkušebního období se 98 % dobrovolníků podařilo zbavit se erektilní dysfunkce již během 1 léčby. To svědčí o vysoké kvalitě přírodního produktu.


Indikace k použití a příbalový leták

Hlavním účelem kapek je zvýšit libido a zlepšit intimitu. Z tohoto důvodu jsou indikace pro Bluestone následující:

  • nízké libido;
  • přítomnost hormonálních problémů, jako je snížená hladina testosteronu;
  • proces předčasné ejakulace;
  • snížená citlivost při pohlavním styku;
  • snížená výdrž;
  • nedostatek potřebného množství energie;
  • stresové situace, emoční poruchy, které ovlivňují sexuální aktivitu;
  • problémy s otěhotněním v důsledku kvality nebo množství vylučovaných spermií.

Úplný seznam příznaků a indikací naleznete v příbalové informaci přípravku Bluestone. Je důležité začít s nápravou problému co nejdříve, aby se předešlo vážným zdravotním problémům.

Kde a jak koupit Bluestone

Chcete-li si koupit Bluestone, přesně původní produkt, musíte použít oficiální webové stránky výrobce. Společnost se rozhodla nespolupracovat s lékárnami a dalšími prodejnami. Problém byl v tom, že zprostředkovatelé pravidelně navyšovali cenu kapek. Kromě toho se nezřídka prodávaly padělané léky. Z tohoto důvodu se někteří muži místo rychlého vyléčení zhoršili sexuální zdraví.

Objednejte si Bluestone v několika jednoduchých krocích:

  1. Navštivte oficiální webové stránky výrobce.
  2. Přidejte vhodný produkt do nákupního košíku.
  3. Vyplňte formulář žádosti a uveďte své jméno a doručovací adresu.
  4. Počkejte, až vám zavolá zástupce společnosti a potvrdí vaši objednávku.
  5. Obdržet zboží ve stanovené lhůtě.
  6. Za kapky zaplaťte při jejich sběru.

Poté může muž zahájit léčebný proces.


Jaká je cena

Tím, že výrobce odmítl spolupracovat s lékárnami a dalšími zprostředkovateli, mohl začít kontrolovat cenu přípravku Bluestone. Různí zástupci na prodejních místech neustále navyšovali cenu kapek, takže si je nemohl koupit každý zákazník. V důsledku toho začali pacienti kupovat padělané výrobky, protože chtěli ušetřit své vlastní peníze.

Bluestone se v současné době prodává za 890 Kč. Každý zákazník může očekávat slevu, pokud splní všechny požadavky stanovené společností. Výrobce pravidelně pořádá propagační akce, abyste ušetřili peníze. Například 3 balení kapek lze zakoupit za cenu jednoho produktu.

Můžete si koupit Bluestone z lékárny nebo na Amazonu

Bylo již řečeno, že výrobce byl nucen stáhnout se z lékáren, ale v některých z nich jsou stále k dispozici kapky v malém množství. Je pravděpodobné, že se jedná o zbytky z posledních šarží, ale výrobce nemůže zaručit jejich kvalitu a bezpečnost. To je důvod, proč byste si neměli kupovat Bluestone v lékárně.

Najít Bluestone na Amazonu je téměř nemožné, protože výrobce tuto spolupráci také odmítl. Je možné najít nějaké kopie, ale s jistotou lze říci, že se jedná o běžný padělek. S takovým výrobkem nelze dosáhnout požadovaného výsledku.

Bluestone na webových stránkách DR MAX

Bluestone se na DR MAX neprodává, protože tato spolupráce již není pro výrobce zajímavá. Jakýkoli výrobek nalezený na portálu je jen další nekvalitní napodobeninou.

Bluestone na webových stránkách Heureky

Ani agregátor cen Heureka Bluestone nenabízí, protože kapky lze zakoupit pouze na oficiálních stránkách výrobce. Tuto skutečnost je třeba vzít v úvahu, než se přistoupí k objednávce.

Rozvod nebo pravda

Pozitivní pověst produktu nezaručuje, že neexistují žádné negativní recenze. Mnoho z nich však bylo opuštěno z důvodu neznalosti zákazníků.

Zákazník si myslí, že společnost Bluestone je podvodník, protože pravidelně kupuje padělané výrobky. Hlavní chybou zákazníka je, že si výrobek neobjedná na oficiálních stránkách výrobce a snaží se ušetřit malou částku peněz.

Bluestone je rozvod, protože pacienti nechtějí dodržovat pokyny. Mnozí z nich se ani nesnaží zjistit si minimum informací a začnou užívat drogu na základě vlastních přání a přesvědčení.

Někteří pacienti se domnívají, že Bluestone nefunguje, protože lidé nedůvěřují produktům, které nelze zakoupit v běžné lékárně. S tímto problémem se nejčastěji potýkají starší věkové skupiny.

Neexistuje tedy žádný skutečný důvod, proč by měla být společnost Bluestone považována za neúčinnou. Ve většině případů je problém na straně samotných zákazníků.

Bluestone recenze na fórech

Psaní recenze vyžadovalo průzkum informací o Bluestone na fórech. Během této doby bylo zjištěno minimum negativních ohlasů, protože produkt si dokázal získat pozitivní pověst. Autory negativních komentářů se navíc nepodařilo kontaktovat. To naznačuje, že je nenapsali skuteční zákazníci.


Ohlasy lékařů

Bluestone je inovativní výrobek, který prošel všemi potřebnými testy. Kapky mohou nejen odstranit problémy související s mužskou potencí, ale také zlepšit vaši celkovou pohodu. Výhodou přípravku je zvýšení libida a prodloužení pohlavního styku.

Šimon Marek, urolog, 5 let praxe, Brno

Bluestone je jedinečný lék, který má pozitivní vliv na mužský sexuální systém. Zlepšení účinnosti není jediným přínosem kapek. Zmírňuje také příznaky zánětu prostaty a minimalizuje riziko vzniku rakoviny prostaty. To je důvod, proč tento lék doporučuji svým pacientům.

Blažej Podlezl, urolog, 6 let praxe, Plzeň

Problémy s potencí se mohou objevit v každém věku. Ovlivňují ji nejen hormonální změny, ale také neustálá únava, stresové situace a nedostatek vitality. Výhodou produktu Bluestone je, že ovlivňuje vaše zdraví i psychický stav. Ke zlepšení intimní oblasti vašeho života a celkového zdravotního stavu postačí jediná dávka kapek.

Borek Král, urolog, 15 let praxe, Ústí nad Labem

Lékaři při hodnocení společnosti Bluestone vycházejí ze svých odborných znalostí a také z výsledků svých testů.

Reference zákazníků

Přečtením skutečných recenzí Bluestone je možné vytvořit si správný názor na kapky.

S přibývajícím věkem se moje potence začala zhoršovat, což ovlivňovalo můj vztah s manželkou. Oba jsme postrádali plnohodnotný sexuální život, a tak jsem zahájil léčbu kapkami Bluestone. Po 2 týdnech užívání přípravku byl problém zcela odstraněn. Doba trvání sexu se zdvojnásobila, což mě překvapilo.
Blahoslav Janoušek, 59 let, Pardubice
Několik měsíců jsem měl vážné problémy v práci a byl jsem neustále ve stresu. To mělo silný vliv na mé sexuální schopnosti. Vyzkoušela jsem různé léky, ale nepomohly mi. Proto jsem se rozhodl objednat Bluestone a absolvovat celou léčbu. Mohu říci, že funguje na 100 %. Můj vztah s mým milovaným byl zachráněn.
Vratislav Jílek, 37 let, Kladno
Kvůli neustálému stresu jsem začal mít vážné problémy s mou silou v poměrně mladém věku. Okamžitě jsem navštívil lékaře, který mi doporučil Bluestone. Podařilo se mi zbavit se slabé erekce během jediné léčby. Z pozitivního výsledku mám velkou radost. Doporučuji to všem klukům se stejným problémem.
Ivan Hošek, 29 let, Teplice
Kapky Bluestone byly pro mě skutečným záchrancem, protože moje erekce není v mém věku stabilní. Rozhodla jsem se produkt používat na radu kamarádky a vůbec jsem toho nelitovala. Kromě toho, že nyní nemám žádné problémy s potencí, se prodloužila doba trvání pohlavního styku. Také moje touha se stala mnohem silnější.
Vladislav Vítek, 60 let, Děčín
S pomocí společnosti Bluestone se mi podařilo vrátit svůj intimní život do správných kolejí. Zaznamenal jsem také výrazné zlepšení svého zdravotního stavu. Celkově jsem s výrobkem naprosto spokojen.
Jonáš Ševčík, 35 let, Karlovy Vary

Jak vidíte, ohlasy na Bluestone jsou veskrze pozitivní.


Závěry o droze: Je Bluestone podvod?

Na základě získaných informací můžete konstatovat, že Bluestone funguje. Jedná se o skutečně účinný prostředek, který každému muži usnadňuje řešení jeho intimních problémů. Hlavní je užívat jej podle pokynů výrobce.

Často kladené otázky

K čemu se Bluestone používá?

Kapky Bluestone posilují erekci, zvyšují touhu a mají pozitivní vliv na kvalitu a množství spermatu.

Kde si mohu lék koupit?

Lék lze zakoupit pouze na oficiálních stránkách výrobce. V lékárně ani na jiných portálech ho nenajdete.

Jak mohu provést objednávku?

Pro objednání musíte na oficiálních webových stránkách zanechat vyplněný formulář žádosti a počkat, až vám zavolá operátor. To je nutné k potvrzení nákupu.

Kolik lék stojí?

Nespolupráce umožnila výrobci plně ovládnout cenu kapek Bluestone. Díky tomu si nyní může kdokoli zakoupit produkt za pouhých 890 Kč.

Existují nějaké kontraindikace?

Několik testů neprokázalo žádné kontraindikace. Pacient by se měl mít na pozoru pouze před alergickou reakcí. Za tímto účelem je nutné pečlivě prostudovat složení výrobku.

Doc. MUDr. Peter Koliba CSc

Doc. MUDr. Peter Koliba, CSc., který patří mezi významné odborníky v ČR. Má dlouholetou praxi v oboru gynekologie, klimakterické a menopauzální medicíny i dětské gynekologie. Byl předsedou Sekce gynekologie dětí a dospívajících ČGPS ČLS JEP a místopředsedou ČMAS - České menopauzální a andropauzální společnosti ČLS JEP, členem výboru SOM - Sekce pro otázky menopauzy ČGPS ČLS JEP a také členem redakční rady časopisu Praktická gynekologie a časopisu Klimakterická medicína. KVALIFIKACE: 1972 – 1978 Lékařská fakulta UP Olomouc Všeobecné lékařství – MUDr. 1983 - Atestace I. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1987 - Atestace II. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1993 - Atestace z oboru dětská gynekologie – ILF Bratislava 1995 - obhajoba kandidátské disertační práce – LF UK Bratislava – CSc. 2006 - obhajoba habilitační práce – jmenování docentem od 2.2.2007

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

4 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

4 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

4 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

4 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

4 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

4 dny před