Sexuální zdraví

Casa Nova recenze: složení, indikace k použití, vedlejší účinky. Kde koupit a jaká je cena, recenze

Obsah

Informace o léku
Název léčivého přípravkuCasa Nova
Cena860 KČ
Podmínky skladováníVýrobek skladujte při teplotě do 23 °C. Uchovávejte jej také mimo dosah dětí.
Podmínky pro výdej léčivého přípravkuBez lékařského předpisu
Podmínky licenceK dispozici na oficiálních stránkách výrobce
DodávkaDo kterékoli země na světě včetně České republiky
Dostupnost na Amazonu a v lékárnáchNe
Doba dodání2 až 7 dní
PřístupnostK dispozici na oficiálních webových stránkách
Složení100% přírodní
Zpětná vazba od uživatelůVětšina recenzí je pozitivní, ale existují i negativní, které jsou přizpůsobeny. Existují také některé recenze, protože nerozumí použití výrobku.

Casa Nova je produkt, který mužům zaručuje zvýšení potence, obnovení reprodukčního stavu a znovuzískání sebevědomí. Účinnost přípravku je dána jeho baktericidními a protizánětlivými vlastnostmi. Přípravek je k dispozici ve formě kapek.

Casa Nova pomáhá i v případech, kdy jiné metody selhaly. Výrobek má certifikát vysoké kvality. Odborníci schvalují použití tohoto stimulantu.


Složení

Casa Nova je mužnost a dobré libido zvyšující vzorec obsahuje bioaktivní výtažky, které jsou hypoalergenní a bezpečné. Roztok na zvýšení libida Casa Nova neobsahuje umělá barviva, parabeny, konzervační látky ani škodlivé chemikálie.

PřísadyAkce
Extrakt z plodů guaranyZlepšuje celkový průtok krve v těle. Dodává energii, paměť a koncentraci.
Muir Puam extraktČasto se mu říká „strom síly“ pro jeho schopnost zvyšovat mužskou aktivitu v posteli. Zejména pokud jde o výdrž. Zvyšuje úroveň libida a vytváří správné podmínky pro neustálé intimní potěšení.
Tribulus Terrestris bylinný extraktStimuluje tělo ke zvýšení produkce mužských hormonů a má pozitivní vliv na detoxikační a diuretické funkce lidského těla. Stará se o prostatu.
extrakt z kořene korejského ženšenuSilný imunitní stimulant, který aktivuje smysly a snadno zvyšuje vzrušení.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Hlavní kontraindikací přípravku je nesnášenlivost jeho složek. Přípravek by se neměl používat v období dospívání a v časném pooperačním období rekonvalescence. Kapky jsou kontraindikovány v případě autoimunitních onemocnění, nádorů, závažných zánětlivých procesů a diabetu mellitu.

Přípravek by neměl být používán u adenomu prostaty, protože existuje riziko růstu nádoru. Nepoužívejte, pokud dojde k vnitřnímu krvácení.


Klinické studie

Kapky Casa Nova prošly všemi klinickými zkouškami, včetně výzkumu na dobrovolnících v nejlepších laboratořích v Evropě a USA. Poté byla získána veškerá povolení a licence od místních úřadů. Výrobek lze tedy zakoupit bez rizika, že by se mohl stát nekvalitním produktem.

Indikace k použití a příbalový leták

Přípravek je určen ke zvýšení potence, která je oslabena v důsledku prostatitidy, sexuálně přenosných infekcí, přetížení pánve, fyzického a psychického vyčerpání, intoxikace. Kapky Casa Nova jsou určeny k normalizaci libida, které je narušeno v důsledku dědičné predispozice k rozvoji erektilní dysfunkce.

Casa Nova je určena pro domácí použití. Je možné užívat produkt ke zlepšení účinnosti ve vyšším věku. Přípravek se předepisuje jako náhrada léčivých přípravků, pokud jsou považovány za zbytečné nebo pokud je jejich užívání nežádoucí. Další údaje o přípravku Casa Nova naleznete v příbalovém letáku. Všechny farmakologické údaje najdete zde. Kromě toho je zde uvedeno dávkování přípravku. Příbalový leták Casa Nova je uvnitř balení.

Kde a jak koupit Casa Nova

Pokud si chcete produkt koupit, musíte jít na oficiální webové stránky, kde si můžete objednat Casa Nova. Na jiných webových stránkách nebo v jiných lékárnách to nebude možné. Pokud se rozhodnete zakoupit Casa Nova ze zdrojů třetích stran, mějte na paměti, že mohou prodávat padělky.

Jaká je cena

Výrobce se rozhodl nespolupracovat se zprostředkovateli, kteří cenu modelu Casa Nova nadsazují, a proto si jej nemůže koupit každý. Na našich stránkách najdete odkaz na oficiálního výrobce, který si na model Casa Nova dělá monopol a jeho cena je 860 Kč.

Lze koupit produkt v lékárně nebo na Amazonu

Jak bylo uvedeno výše, výrobce se rozhodl nespolupracovat s prodejci, takže si produkt na Amazonu nekoupíte. Pokud výrobek najdete na tomto nebo jiných tržištích, s největší pravděpodobností si budete moci objednat pouze padělek.

Situace s Casa Nova v lékárně je o něco lepší, protože mohou mít stále zásoby originálu, ale cena je mnohem vyšší, než když si objednáte přímo od výrobce. Proto je nejlepší objednat si výrobek na oficiálních stránkách, abyste si mohli být 100% jisti, že dostanete originál.

Casa Nova na webových stránkách DR Max

Pokud se rozhodnete koupit produkt Casa Nova na DR Max, můžeme se 100% jistotou říci, že zde nenajdete žádný originální produkt. Jediné, co se tam může objevit, je padělek, který nemá nic společného s výrobci Casa Nova.

Casa Nova na webových stránkách Heureky

Nakupujte pouze na oficiálních stránkách výrobce. Pokud tedy na Heurece najdete Casa Nova, s největší pravděpodobností se jedná o padělek.


Podvod nebo pravda

Úžasná cena a účinnost dokázaly dát produktu popularitu mezi lidmi, kteří píší o svých úspěšných pokusech zlepšit svůj intimní život, přesto některé webové stránky mají negativní recenze, které říkají, že Casa Nova je podvod. To vše z několika absurdních důvodů:

  1. Mnoho lidí skončí na podvodných webových stránkách, které prodávají falešné produkty. Po zakoupení výrobku lidé nezískají požadovaný účinek. Na webových stránkách pak můžete vidět recenze, které říkají, že Casa Nova je podvod. Ve skutečnosti si stačí koupit produkt z oficiálních webových stránek, abyste se nedostali do takových problémů.
  2. Ne každý chce proniknout do podrobností a užívá lék, aniž by si přečetl informace v příbalovém letáku. To může snížit účinek léku, a to až do té míry, že není schopen problém vyřešit. Proto těmto lidem nezbývá než napsat, že Casa Nova nefunguje.
  3. Někteří lidé se také domnívají, že všechny legální produkty se prodávají v mnoha prodejnách, ale to není zcela pravda. Vzhledem k přílivu padělaných výrobků se vedení výroby rozhodlo ukončit spolupráci, takže prodej nyní probíhá pouze prostřednictvím oficiálních webových stránek.

Mnoho lidí tak marně považuje výrobek za nekvalitní. Ve skutečnosti dokázal zachránit mnoho mužů před takovým problémem, jako je erektilní dysfunkce, která je v dnešní době poměrně akutní.

Casa Nova recenze ve fórech

Před napsáním této recenze jsme se rozhodli podívat se na recenze Casa Nova na fórech. Nakonec se nám nepodařilo najít žádnou skutečnou negativní zpětnou vazbu. Vše, co bylo venku, byly pozitivní komentáře o produktu, který skutečně dokázal pomoci mnoha lidem vyléčit jejich onemocnění.

Recenze

V této sekci si můžete přečíst skutečné recenze Casa Nova napsané lékaři a zákazníky. Vybrali jsme pouze ty, které napsali obyčejní lidé, kteří produkt sami vyzkoušeli.


Ohlasy lékařů

Nejdříve si přečtěte recenze lékařů o Casa Nova. Budou vám schopni sdělit informace o léku z lékařského hlediska.

Casa Nova má protizánětlivé, stimulační, tonizující, korekční a antioxidační účinky. Výrobek je ideální pro zvýšení účinnosti doma. Kapky nahrazují antibiotika a lékárenské stimulanty a jsou dobře snášeny.

Richard Němec, sexuolog, 12 let, Liberec

Kapky Casa Nova Potence se doporučují všem, kteří kvůli určitým okolnostem ztratili chuť na sex. Použití jedinečného vzorce spolu s přírodními výtažky z různých rostlin vylučuje výskyt jakýchkoli vedlejších účinků s následnými důsledky. Četné reference pacientů mohou sloužit jako vynikající potvrzení. Stačí úspěšně dokončit počáteční průběh užívání, abyste se vyhnuli nejrůznějším problémům s účinností. Klinické testy ukazují, že výrobek je zcela bezpečný.

Filip Vlček, sexuolog, 16 let, Hradec Králové

Doporučuji Casa Nova všem mužům, kteří mají problémy s potencí. Lék zastavuje zánět prostaty, zvyšuje produkci zdravých spermií a zabraňuje předčasné ejakulaci. Zabraňuje vzniku stagnace, normalizuje produkci testosteronu. Zvyšuje citlivost při intimním styku. Zabraňuje vzniku adenomu, zajišťuje včasnou erekci, vytváří podmínky pro udržení plnohodnotné síly.

Štefan Mareš, sexuolog, 22 let, Olomouc

Reference zákazníků

S problémem, jako je snížené libido, není vhodné jít k lékaři. Tak jsem si koupil Casa Nova a začal ji užívat podle pokynů. Výrobek měl příjemnou chuť. Ale co je nejdůležitější, bylo to účinné. První den jsem zaznamenal příliv charakteristických pocitů v tříslech. Po měsíci bylo mé libido zcela obnoveno.
Jindřich Neduchal, 28, Praha
Na konci léčby mohu konstatovat, že se mi Casa Nova líbila se všemi svými vlastnostmi. Díky této droze jsem se opravdu cítil jako Casanova. Můj intimní život je nyní jasný a stabilní, ne tak nudný jako dříve.
Vojtěch Svoboda, 34, Ostrava
Když jsem si koupil stimulant, neměl jsem žádné pochybnosti o jeho pozitivních vlastnostech. Ve skutečnosti byl výrobek nejen kvalitní, ale také bezpečný. Kapky zlepšily mou potenci a zbavily mého manžela prostatitidy. Zdraví mé druhé poloviny je nyní zcela v pořádku a jsem připraven tento produkt doporučit.
Natálie Švecová, 29 let, Brno
Před nedávnem se začaly objevovat první problémy s potencí, což automaticky vedlo k potížím v intimním životě. Trvalo mi dlouho, než jsem se objednala ke specialistovi, ale stejně jsem tam šla. Předepsali mi drahé léky, které nakonec neměly požadovaný účinek. Následkem toho jsem ztratil veškerou naději, že se mi vrátí dřívější síla. Ale není to tak dávno, co jsem na internetu narazila na reklamu na specializovaný vitaminový komplex Casa Nova a rozhodla se okamžitě jednat. Objednávka přišla včas. Teď tomu ani nemůžu uvěřit, ale po dlouhé přestávce se intimita stala hned první den užívání produktu.
Stanislav Kubíček, 36 let, Ústí nad Labem
Koupil jsem si je lék a hned jsem ji začal používat. Nebudete tomu věřit, ale síla se mi vrátila doslova okamžitě. Casa Nova je vynikající doplněk stravy, s jehož pomocí můžete jednou provždy vyřešit své problémy s potencí. Absolvoval jsem několik kurzů a nyní ho beru jako prevenci a nic víc.
Šimon Moravec, 40 let, Kladno

Přesně takový názor si lidé vytvořili. Doufáme, že vám náš výběr recenzí Casa Nova pomůže při rozhodování, zda si produkt koupit, či nikoliv.

Závěry o droze: Je podvod?

Čtením mnoha fór a názorů odborníků, kteří vedou diskuse o Casa Nova, jsme byli schopni pochopit následující body: lék je vyroben z přírodních složek, pomáhá lidem vyrovnat se s potencí a byl plně podporován orgány, protože prošel všemi potřebnými studiemi. Proto můžeme s jistotou říci, že Casa Nova funguje na 100 %.


Často kladené otázky

Mohu si ho koupit v lékárně?

Ne, tento produkt není k dispozici v lékárnách. Lze jej zakoupit pouze na oficiálních stránkách.

Jak dlouho bude trvat doručení?

V závislosti na vaší poloze může doručení trvat 2 až 7 dní.

Kde najdu oficiální webové stránky?

Analyzovali jsme většinu služeb prodávajících Casa Nova a našli jsme oficiální webové stránky, kde si můžete koupit originální produkt. Najdete ji po kliknutí na odkaz dostupný na našem online portálu.

Jak si mohu objednat Casa Nova?

Přejděte na oficiální webové stránky a v objednávkovém formuláři zanechte své jméno a telefonní číslo. Poté vám zavolá manažer a potvrdí vaši objednávku.

Ve kterých zemích se prodává Casa Nova?

Casa Nova se prodává ve většině zemí prostřednictvím oficiálních webových stránek výrobce.

Doc. MUDr. Peter Koliba CSc

Doc. MUDr. Peter Koliba, CSc., který patří mezi významné odborníky v ČR. Má dlouholetou praxi v oboru gynekologie, klimakterické a menopauzální medicíny i dětské gynekologie. Byl předsedou Sekce gynekologie dětí a dospívajících ČGPS ČLS JEP a místopředsedou ČMAS - České menopauzální a andropauzální společnosti ČLS JEP, členem výboru SOM - Sekce pro otázky menopauzy ČGPS ČLS JEP a také členem redakční rady časopisu Praktická gynekologie a časopisu Klimakterická medicína. KVALIFIKACE: 1972 – 1978 Lékařská fakulta UP Olomouc Všeobecné lékařství – MUDr. 1983 - Atestace I. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1987 - Atestace II. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1993 - Atestace z oboru dětská gynekologie – ILF Bratislava 1995 - obhajoba kandidátské disertační práce – LF UK Bratislava – CSc. 2006 - obhajoba habilitační práce – jmenování docentem od 2.2.2007

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

4 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

4 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

4 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

4 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

4 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

4 dny před