Sexuální zdraví

Désir Éternel Femme parfém: recenze, složení, kde a za jakou cenu koupit

Obsah

Název parfémuDésir Éternel Femme
Forma výrobyParfémy
Účinek, který máVůně k vám přitahuje pohledy mužů a zvyšuje vaši sexualitu a přitažlivost.
Nežádoucí účinkyNezjištěno
Kontraindikace použitíChybějící
Cena1020 KČ
Hodnocení uživatelů⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️5/5
Oficiální webové stránky

Désir Éternel Femme je jedinečný produkt jedné z předních světových farmaceutických společností, jehož hlavní účinnou látkou jsou afrodiziaka. Parfém má jemnou, příjemnou vůni, která vždy přitahuje opačné pohlaví. Kombinace ženských esenciálních feromonů bude mít na muže ve vašem okolí trvalý účinek. Všechny oči budou upřeny na vás. Síla jeho účinků zůstane neviditelná, takže vaše skutečné tajemství nebude nikdy odhaleno. Désir Éternel Femme je přesně to, co každá žena potřebuje.

Složení Désir Éternel Femme

Složení vůně Désir Éternel Femme se skládá především ze svěžích a květinových tónů. Vůně jsou určeny pro něžné, romantické a velmi ženské dámy. Kombinace hřejivé skořice s pelargonií a něhou citronely osloví také sebevědomé ženy, které se rády obklopují svůdnými vůněmi. Přídavek svěžích citrusových vůní a tón jasmínu zaujme mnoho mužů. A jemné feromony pro zesílení účinku. Díky nim budete odvážněji vysílat neverbální signály, častěji se usmívat, lákat, pokoušet, přitahovat.

Jaké feromony jsou v parfému obsaženy?

KomponentaAkce
EstratetraenolZvyšuje sexuální aktivitu, uvolňuje partnera při intimním styku a stimuluje rozkoš.
KopulinFeromony vaginálního sekretu. Dělá ženu v očích opačného pohlaví žádanější a přitažlivější, podporuje mužskou aktivitu, činí vztahy volnějšími a uvolněnějšími.

Je Désir Éternel Femme bezpečný?

Než jsme napsali recenzi na Désir Éternel Femme, prozkoumali jsme o něm mnoho informací. Mluvili jsme s tvůrci parfému a vysvětlili nám mechanismus účinku a důvody, proč vůbec funguje. Dozvěděli jsme se také o vedlejších účincích a kontraindikacích. Musíme říct, že Désir Éternel Femme je bezpečný. Přestože má vůně systémový účinek na organismus a zvyšuje syntézu přírodních feromonů, nedochází k žádným nežádoucím reakcím ani omezením používání vůně. Vůni mohou používat všechny skupiny žen bez ohledu na věk a zdravotní stav. Všestrannost jeho feromonů zajistí jedinečný účinek na vaše tělo a vnímání opačného pohlaví. 

Klinické studie

Každý parfém vytvořený pro použití v lékařské praxi musí před uvedením do prodeje projít mnoha testy a zkouškami. Désir Éternel Femme není výjimkou. Vůně byla vytvořena v nejlepších laboratořích v Evropě a USA. Výzkum pomocí nejmodernějšího vybavení. Prošel mnoha klinickými testy. Pro poslední test bylo vybráno několik stovek dobrovolníků, kteří chtěli zlepšit svůj osobní život. Každý z nich dostal lahvičku parfému.

Vědci sledovali ženy po celou dobu užívání a zkoumali, jaký vliv to na ně mělo. Po několika dnech užívání bylo s účinkem spokojeno přibližně 76 % žen. Po týdnu pravidelného používání dalších 22 %. Bohužel 2 % zkoumaných žen nepovažovala léčbu za užitečnou. Důvody tohoto stavu jsou předmětem šetření. 98 % se rozhodlo doporučit parfém svým svobodným kolegům a příbuzným. Podobný počet si našel partnera a žije šťastně se svým přítelem. Žádný z testovaných subjektů nezaznamenal žádné negativní účinky na svůj organismus. Na základě výsledků těchto testů získal parfém Désir Éternel Femme všechna potřebná povolení a certifikáty pro použití v lékařské praxi. 

Doporučení pro použití

Někdy naše těla neprodukují správné množství feromonů, což ztěžuje upoutání pozornosti opačného pohlaví. V tomto případě je dokonalým řešením použití parfému Désir Éternel Femme obsahujícího umělé feromony. Tato neuchopitelná vůně, kterou vědomě nevnímáte, k vám začne přitahovat pozornost mužů. 

Doporučení pro aplikaci Désir Éternel Femme:

  • Touha najít si partnera;
  • Zvýšení vaší sexuality a atraktivity;
  • Uvolnění před mužem;
  • Podněcujte aktivní činnost zamýšleného partnera;
  • Zvýšená citlivost, vášeň ve vašem vztahu.

Pokud je pro pokračování nebo navázání vztahu nutná alespoň jedna z výše uvedených věcí, doporučujeme zakoupit parfém Désir Éternel Femme.

Kde a jak koupit Désir Éternel Femme

V současné době je Désir Éternel Femme k dostání pouze na oficiálních stránkách výrobce. Vzhledem k tomu, že se objevily vysoké přirážky a velké množství padělků originální vůně, rozhodl se výrobce zastavit dodávky výrobku do všech kosmetických a farmaceutických center. Chcete-li si hru Désir Éternel Femme objednat, musíte přejít na platformu vývojáře a provést nákup. Správce vás bude kontaktovat, aby vám objasnil podrobnosti nákupu. Doručení je zcela zdarma do 1-3 pracovních dnů.

Jaká je cena

Jakmile se Désir Éternel Femme začal prodávat v českých městech, jeho cena se značně lišila. Například na některých tržištích jste mohli výrobek koupit za 700 Kč, zatímco v jiných zdrojích stál stejný parfém téměř 3 000 Kč. Cena toaletní vody byla pro všechny stejná, lišila se pouze přirážka. Vzhledem k tomuto rozdílu výrobce omezil distribuci výrobku do všech možných distribučních center. Dnes lze původní výrobek zakoupit pouze na oficiálních stránkách výrobce. Aktuální cena produktu Désir Éternel Femme je 1020 Kč.

Mohu si koupit Désir Éternel Femme v obchodech nebo na Amazonu?

Jak bylo uvedeno výše, originální parfém lze zakoupit pouze na platformě společnosti. Désir Éternel Femme není k dispozici online ani na Amazonu. Důvodem je velké množství falešných parfémů, které samozřejmě nemají žádný účinek. Je dobré, když nezhoršují stav těla. Je třeba říci, že ten druhý stojí mnohem více než skutečný parfém. Stejná situace je i v případě Désir Éternel Femme v obchodě. Majitelé, kteří chtějí na vynálezu vydělat, zvyšují jeho ceny, aniž by mysleli na to, jaký to bude mít dopad na pověst toaletní vody a farmaceutické společnosti, která ji vytvořila. 

Désir Éternel Femme na webových stránkách Notino nebo Rossmann

Na rozdíl od internetových obchodů, jako je Amazon, se Désir Éternel Femme nikdy neprodával na Notinu. Odkud pochází a kdo parfém vyrábí, není výrobci známo. Není však pochyb o tom, že platforma prodává padělané parfémy. Situace s prodejem Désir Éternel Femme na Rossmannu není o nic lepší. Pouze tam kromě všeho ostatního nabízejí také nebývalé slevy na toaletní vody. Lidé samozřejmě uvěří bezohledným obchodníkům, a i když nemají tak vysokou cenu, koupí si neúčinný padělek. 

Désir Éternel Femme na Heurece

Agregátor Heureka používá v České republice téměř každý. Je velmi výhodné najít si zde zboží, které vás zajímá, porovnat ceny a ušetřit tak čas i peníze. Musíme vás však zklamat. Désir Éternel Femme není na Heurece k dispozici. Původní výrobek se prodává pouze na platformě farmaceutické společnosti. Jeho cena je stejná ve všech městech České republiky. Nemá tedy smysl hledat vůni na cenovém agregátoru.

Rozvod nebo pravda

Při psaní naší recenze produktu jsme studovali mnoho online recenzí. Některé ženy napsaly, že Désir Éternel Femme je podvod a společnost vydělává pouze na nešťastných a osamělých zákaznících, zatímco jiné uvedly, že funguje perfektně. S oběma komentátory jsme hovořili podrobněji. Zvláštní pozornost byla samozřejmě věnována negativním komentářům. Nakonec se ženy, které považovaly Désir Éternel Femme za podvod, rozdělily do tří skupin:

  • Nečetli jste návod k použití. V příbalovém letáku je odstavec o tom, jak vůni používat. Pokud nebudete dodržovat pokyny, nebude možné dosáhnout účinku a léčba ztratí smysl.
  • Zákazníci si výrobek nekoupili na oficiálních webových stránkách výrobce. Bohužel narazili na padělaný výrobek. Samozřejmě to nefungovalo.
  • Někteří lidé, většinou starší, si stále myslí, že léky lze koupit pouze v lékárnách. A vše, co se prodává na internetu, je jen způsob, jak na nich vydělat peníze. Mýlí se však. V dnešním světě jsou to právě online tržiště, která prodávají nejlepší produkty. Proto jsou tyto negativní recenze s textem Désir Éternel Femme nefunguje zcela neoprávněné.

Recenze Désir Éternel Femme na fórech

Abychom se sami nenechali oklamat a neudělali to samé i vám, prostudovali jsme před napsáním recenze mnoho fór o Désir Éternel Femme. Analyzovali jsme komentáře k nim napsané. Musím být upřímný: mezi mnoha pozitivními recenzemi jsme našli i několik negativních. Samozřejmě jsme se rozhodli kontaktovat jejich autory, abychom zjistili důvody nedostatečné účinnosti parfému. Ale bohužel nikdo neodpověděl. A stránky byly vytvořeny jen pro napsání jednoho komentáře. Můžeme tedy s jistotou předpokládat, že tyto posudky si objednali konkurenti farmaceutické společnosti. 

Zpětná vazba od sexuologů a akademiků

„Osobně jsem na feromony dlouho nevěřil. Myslel jsem, že je to podvod pro svobodné dámy. Ale po přečtení klinických studií a recenzí parfému Désir Éternel Femme jsem nemohla jinak, než ho předepsat svým pacientkám. Říct, že mě efekt překvapil, neznamená nic říct. Všechny ženy jsou nyní šťastně vdané. Vřele doporučuji. „

Dana Dostálová, 25 let praxe, sexuoložka, Karlovy Vary.

„Désir Éternel Femme funguje. Říkám vám to jako odborník na ženskou sexuologii. Toaletní voda již pomohla mnoha ženám při hledání dokonalého partnera. Pokud jste stále svobodní a chcete najít svého prince, vřele vám ji doporučuji.“ 

Jitka Dušková, 12 let praxe, sexuolog, Brno.

„Parfém jsem svým klientům začala předepisovat poměrně nedávno. K vyzkoušení produktu mě přesvědčili přední sexuologové a recenze Désir Éternel Femme. Musím přiznat, že jsem svého doporučení nikdy nelitoval. Produkt funguje, bez ohledu na to, co o něm kdo říká.“ 

Miloslava Burešová, 18 let, psycholožka, Praha.

Zpětná vazba od zákazníků

"Po přečtení skutečných recenzí na parfém Désir Éternel Femme jsem se rozhodla, že si ho sama objednám. Vůně je lahodná, jemná a není štiplavá. Použil jsem ho jen jednou, ale už jsem cítil účinek. Všechny oči mužů se upíraly ke mně. Je to nádherný pocit. Doporučuji všem, aby si ji vyzkoušeli.

Adéla Matějková, 36 let, Liberec. 

"Upřímně řečeno, už jsem ztratila jakoukoli šanci najít si životního partnera. Takže když mi dcera koupila parfém Désir Éternel Femme, odložila jsem ho na poličku. Musím říct, že velmi marně. Už po prvním použití na firemním večírku se na mě kolegové dívali jinýma očima. Nyní jsem téměř vdaná a velmi šťastná. 

Naděžda Burešová, 58, Ostrava. 

"Désir Éternel Femme funguje. Pokud mi nevěříte, můžete se o tom přesvědčit sami. Stejně nemáte moc jiných možností, jak najít svou druhou polovičku. Doporučuji." 

Libuše Fišerová, 37 let, Cheb

"Recenze Désir Éternel Femme nelžou. Parfém funguje. Když ji použijete, budou všechny pohledy mužů vaše. Zaručeně. Vyzkoušel jsem to na sobě, takže vím, o čem mluvím. 

Iva Marešová, 54 let, Teplice.

"Nikdy jsem nevěřil na feromony. Vždycky jsem si myslel, že fungovat může jen to, co člověk opravdu cítí. Ale Desire Eternal Femme mě překvapila. Od té doby, co jsem začala používat tento parfém, jsou mé vztahy s muži mnohem vřelejší. Doporučuji.

Olga Říhová, 47, Tábor. 

Závěry o parfému: Je Désir Éternel Femme podvod?

Shrneme-li výše uvedené, Désir Éternel Femme funguje. Navzdory komentářům zarytých závistivců a konkurentů, obrovskému množství padělků a vysokým cenám se parfém stále těší obrovské poptávce a dělá stovky žen po celém světě šťastnějšími. A pokud našemu tvrzení stále nevěříte, přečtěte si výše uvedené informace znovu a přečtěte si názory skutečných žen na přípravek Désir Éternel Femme. 

Désir Éternel Femme Video

Často kladené otázky

Kde koupit parfém Désir Éternel Femme?

Doporučujeme zakoupit toaletní vodu na platformě výrobce. 

Kde si mohu přečíst informace o parfému Désir Éternel Femme?

Veškeré informace o parfému najdete na oficiálních stránkách výrobce. 

Jak parfém Désir Éternel Femme funguje?

Účinek parfému zajišťují feromony, které obsahuje. 

Kolik stojí parfém Désir Éternel Femme?

Aktuální cena toaletní vody je 1 020 Kč. 

Doc. MUDr. Peter Koliba CSc

Doc. MUDr. Peter Koliba, CSc., který patří mezi významné odborníky v ČR. Má dlouholetou praxi v oboru gynekologie, klimakterické a menopauzální medicíny i dětské gynekologie. Byl předsedou Sekce gynekologie dětí a dospívajících ČGPS ČLS JEP a místopředsedou ČMAS - České menopauzální a andropauzální společnosti ČLS JEP, členem výboru SOM - Sekce pro otázky menopauzy ČGPS ČLS JEP a také členem redakční rady časopisu Praktická gynekologie a časopisu Klimakterická medicína. KVALIFIKACE: 1972 – 1978 Lékařská fakulta UP Olomouc Všeobecné lékařství – MUDr. 1983 - Atestace I. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1987 - Atestace II. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1993 - Atestace z oboru dětská gynekologie – ILF Bratislava 1995 - obhajoba kandidátské disertační práce – LF UK Bratislava – CSc. 2006 - obhajoba habilitační práce – jmenování docentem od 2.2.2007

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

4 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

4 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

4 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

4 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

4 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

4 dny před