Diabetes

Recenze přípravku Diaprin: návod k použití, složení, kontraindikace a vedlejší účinky, kde koupit a jaká je cena

Obsah

Název produktuDiaprin
Účineksnižuje chuť na sladké; normalizuje hladinu cukru v krvi; zlepšuje kardiovaskulární systém.
Možná rizikaŽádné vedlejší účinky
Forma výrobyKapsle
Denní dávka2 kapsle denně
Kurz30 dní
Cena39 eur
Hodnocení5/5
Doba dodání1-3 dny

Diaprin je lék na normalizaci hladiny cukru v krvi. Sedavý způsob života a obezita často vedou k cukrovce. Poruchy trávení mohou vést ke zvýšené únavě, suchu v ústech, nezvladatelné chuti k jídlu a pravidelné žízni. Diaprin se doporučuje k prevenci těchto problémů. Diaprin je doplněk stravy, který podporuje glykémii. Dodává se ve formě kapslí, které by se měly zapít velkým množstvím vody.


Složení přípravku Diaprin

KomponentaAkce
Extrakt z Djimnema sylvestreTato složka podporuje lepší vstřebávání glukózy v tělesných buňkách. Snižuje celkovou chuť na sladké, normalizuje hladinu lipidů v krvi a snižuje riziko kardiovaskulárních onemocnění.
Extrakt z jalovceTato složka urychluje hojení otevřených ran a zvyšuje úroveň ochrany přirozeného imunitního systému těla. Jalovec normalizuje hladinu cukru v krvi a urychluje močopudné procesy v těle.
Extrakt z opuncieTato složka snižuje produkci tukových buněk v těle. Je také nezbytný pro syntézu inzulínu. Tento extrakt udržuje hladinu cukru a cholesterolu v krvi v rovnováze.
Extrakt z listů fazolíTato složka má protizánětlivé, antidiabetické, antioxidační, protirakovinné, neuroprotektivní a kardioprotektivní účinky. Rychle také obnovuje normální hladinu glukózy v krvi.
Extrakt z kořene pampeliškyTato složka čistí krev a zlepšuje cévní systém. Pomáhá tělu bojovat proti všem druhům zánětů. Tento extrakt posiluje srdeční systém a obnovuje rovnováhu vitaminů v těle. Obnovuje funkci slinivky břišní, která produkuje inzulín. Tím se zabrání náhlému zvýšení hladiny cukru v krvi.
Extrakt z jeteleTento extrakt má na organismus diuretické, protizánětlivé a antibakteriální účinky. Má také hojivé, protiplísňové a protizánětlivé účinky. Uvedené vlastnosti této složky pomáhají předcházet vzniku trofických změn, jako je gangréna nebo vředy.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Tento lék nemá žádná omezení ani nežádoucí účinky. Není návyková. Diaprin nemá žádné kontraindikace. Při užívání těchto kapslí se však může vyskytnout individuální nesnášenlivost některých složek. Máte-li jakékoli pochybnosti o jeho použití, požádejte o radu svého lékaře.

Klinické studie

Tento lék získal všechny potřebné certifikáty a schválení poté, co prošel klinickými zkouškami. Testů se zúčastnily desítky dobrovolníků, u nichž byly diagnostikovány příznaky cukrovky. Zkoušky byly prováděny v nejlepších evropských a amerických laboratořích. Výsledky testů potvrdily účinnost a bezpečnost tobolek Diaprin.


Indikace k použití a příbalový leták

Existují takové indikace pro použití přípravku Diaprin:

  • Diabetes mellitus 1. a 2. typu;
  • zrakové postižení;
  • zažívací poruchy;
  • atrofie tkáně;
  • hyperglykémie u těhotných žen.

Tyto kapsle se také používají ke zlepšení produkce pankreatických enzymů potřebných k trávení bílkovin, tuků a sacharidů. Lze je také použít v boji proti obezitě, která je způsobena poruchou produkce hormonů a metabolických procesů.

Před prvním užitím tohoto přípravku byste si měl(a) pečlivě přečíst příbalovou informaci, která je součástí balení přípravku Diaprin. V této příbalové informaci jsou uvedeny pokyny, jak lék používat. Měli byste užívat 1 kapsli 2krát denně, ráno a večer. Přípravek by se měl užívat pouze nalačno. Diaprin se nedoporučuje žvýkat. Tento lék proti cukrovce je třeba zapít dostatečným množstvím nesycené vody. Doba trvání léčby je 1 měsíc. Hladina cukru se snižuje již v prvních dnech užívání. Následná léčba je zaměřena na stabilizaci dosažených výsledků.

Kde a jak koupit Diaprin

Přípravek Diaprin lze zakoupit pouze na oficiálních stránkách výrobce. Lék již není dostupný v lékárnách ani na stránkách elektronických obchodů. Výrobce se rozhodl nespolupracovat se žádnými zprostředkovateli kvůli vysokým cenovým přirážkám. Kromě toho se objevilo velké množství padělaných výrobků. Proto lze nyní Diaprin objednat pouze online přímo u výrobce.

Jaká je cena

Tím, že se vyhnuli spolupráci se zprostředkovateli, byla cena Diaprinu stanovena. Na webových stránkách výrobce lze kapsle zakoupit za 39 EUR. Diaprin může být také pravidelně zlevňován. Výrobce pravidelně pořádá propagační akce, v jejichž rámci nabízí zákazníkům slevy.


Můžete si koupit Diaprin v lékárně nebo na Amazonu?

Jak již bylo zmíněno, výrobce těchto kapslí přestal spolupracovat se všemi zprostředkovateli. Proto dnes není možné najít v lékárně původní Diaprin. Může se jednat pouze o padělek nebo o zbytkovou šarži, která byla dodána před ukončením spolupráce.

Diaprin také není k dispozici na Amazonu ani na žádném jiném trhu. Výrobce to odmítl kvůli přemrštěným cenovým přirážkám. Kromě toho se na Amazonu nezřídka objevují padělky. Výrobce proto zdůrazňuje, že při nákupu přípravku Diaprin v lékárně nebo na Amazonu přebírá spotřebitel odpovědnost za kvalitu zakoupeného výrobku.

Diaprin na webových stránkách DR Max

Diaprin není k dispozici ani v systému DR Max. Pokud tam však spotřebitelé tyto kapsle najdou, mohou si být jisti, že se jedná o padělky.

Diaprin na webových stránkách Heureky

Mnoho lidí očekává, že tento lék najde na cenovém agregátoru Heureka. Kapsle však nebudou k dispozici ani zde. Absence Diaprinu na Heurece je způsobena tím, že tento lék na cukrovku lze nalézt pouze na webových stránkách výrobce.


Rozvod nebo pravda

Navzdory pozitivní pověsti výrobku se někteří spotřebitelé domnívají, že Diaprin je podvod. Tento názor může vzniknout z několika důvodů:

  • I přes výzvy výrobce, aby kapsle nekupovali od zprostředkovatelů, se mnoho českých spotřebitelů stále obrací na lékárny a prodejce na tržištích. V takovém případě hrozí, že si koupíte padělek, který nepřinese požadované výsledky. To vede některé spotřebitele k domněnce, že Diaprin nefunguje.
  • Nedodržení pokynů pro užívání kapslí také vede k nedostatku požadovaných výsledků. Je běžné, že většina Čechů začne lék užívat, aniž by si nejprve přečetla příbalovou informaci. To může vést k problémům s předávkováním. Někteří spotřebitelé se proto domnívají, že Diaprin je podvod. Tento lék je však účinný a bezpečný, pokud se dodržují doporučené dávky.

Diaprin recenze ve fórech

Přehled tohoto produktu by nebyl úplný bez zpětné vazby těch, kteří jej užívali. A je důležité znát pozitivní i negativní názory na tyto kapsle. Za tímto účelem bylo plně prozkoumáno fórum o Diaprinu. Ukázalo se, že většina recenzí o tomto doplňku stravy je pozitivní. Objevily se však i negativní komentáře k přípravku Diaprin. Nepodařilo se nám však kontaktovat žádného respondenta, který by zanechal negativní hodnocení těchto kapslí. Lze tedy předpokládat, že tyto komentáře jsou placené.

Ohlasy lékařů

Aby bylo možné provést definitivní posouzení tohoto léku, je třeba studovat nejen recenze spotřebitelů, ale i lékařů.

Cukrovka je známá jako tichý zabiják. Ignorováním problému nemoc pomalu ničí tělo. Proto svým pacientům doporučuji, aby věnovali velkou pozornost živinám, které tělo potřebuje. Doporučuji také kontrolovat příznaky hyperglykémie. Za tímto účelem byste měli užívat tobolky Diaprin. Praktické zkušenosti s užíváním tohoto doplňku v kombinaci s dalšími způsoby léčby diabetu mi říkají, že jeho účinné látky nejen regulují koncentraci glukózy v krvi, ale také obnovují funkce orgánů a tkání zapojených do patologického procesu. Považuji ji za nejúčinnější léčbu cukrovky.

Michal Pospíšil, endokrinolog, 16 let praxe, Liberec

S jistotou mohu říci, že diabetes není rozsudek smrti. Mnoho lidí, kterým byla diagnostikována, vede plnohodnotný a šťastný život. Stačí, když budete dbát na svůj životní styl a stravu. Jako preventivní opatření je také dobré používat přírodní prostředky. Příkladem přírodního produktu je Diaprin. Tyto kapsle pomáhají tělu kontrolovat produkci hormonů a enzymů podílejících se na syntéze glukózy. Zároveň jsou zcela bezpečné a vhodné téměř pro každého. Proto s důvěrou doporučuji Diaprin svým pacientům, kteří mají zkušenosti s jeho účinností a kvalitou.

Vojtěch Schwarz, endokrinolog, praxe – 13 let, Praha

Inovativní výrobek Diaprin je plně kompatibilní z hlediska účinnosti a zdravotní bezpečnosti. Tato kapsle léčí cukrovku za pouhý 1 kurz. Normalizuje nervový systém a zabraňuje nekontrolovatelnému třesu končetin. Kromě toho normalizuje metabolismus a posiluje imunitní systém.

Jarolim Toufal, endokrinolog, praxe – 23 let, Ostrava


Reference zákazníků

Pravidelně se nechávám kontrolovat. Při jedné takové kontrole se ukázalo, že mám vysokou hladinu glukózy v krvi. Můj terapeut mi poradil, abych užívala přírodní lék na kontrolu cukrovky. Přečetl jsem si recenze lékařů o přípravku Diaprin a rozhodl jsem se tento doplněk užívat. Užíval jsem jednu kapsli třikrát denně. Po měsíci jsem si udělala test a zjistila, že se mi cukr vrátil. Výsledek jsem tak brzy nečekal. Doporučuji všem!
Viola Holečková, 47 let, Brno
Na diabetes mellitus je těžké si zvyknout. Vždy musíte mít vše pod kontrolou, zejména během svátků. Musíte si hlídat hladinu cukru, nechat si dělat testy a píchat inzulín. Jsem diabetik již mnoho let. Kromě základních léků jsem vyzkoušela různé lidové prostředky. Upřímně řečeno, moc nepomáhají. Jednoho dne jsem si přečetl recenze o přípravku Diaprin a rozhodl se tento lék vyzkoušet. Můj stav se zlepšil za 4-5 dní poté, co jsem ho začal užívat. Mám více energie a zlepšila se mi nálada. Stručně řečeno, je to dobré a funguje to skvěle.
Sonja Bednarová, 50 let, Kutná Hora
Myslel jsem si, že cukrovka je nevyléčitelná, ale koupil jsem si kapsle Diaprin a nakonec jsem se této endokrinní poruchy zbavil. Během několika hodin po užití první kapsle jsem se cítil lépe. Nyní jsem zcela zdravá. Nyní si mohu užívat života.
Stela Kozáková, 54 let, České Budějovice
Dva měsíce užíval Diaprin. Včera jsem dokončil kurz. Cítím se dobře a hladina cukru v krvi je stabilní. Vlastně jsem takový účinek od kapslí na bázi rostlinných výtažků nečekal. Farmaceutické přípravky takový výsledek neposkytují.
Oskar Turek, 56 let, Olomouc
Diaprin mi předepsal můj lékař. Řekl, že pouze tyto kapsle mi pomohou zbavit se cukrovky. Nejprve jsem si však přečetl skutečné recenze Diaprinu a byl jsem přesvědčen, že je to účinný lék. Výsledky potvrdily, že všechny nadšené komentáře byly pravdivé - můj krevní cukr je nyní v normě.
Antonín Kozák, 49 let, Plzeň

Závěr o léku: Je Diaprin podvod?

Recenze spotřebitelů a lékařů ukazují, že Diaprin funguje. Tuto skutečnost potvrzují četné certifikáty. Diaprin byl klinicky testován, aby se prokázala jeho vysoká kvalita. Doplněk je zcela neškodný pro lidské zdraví. Zmírňuje příznaky diabetu a umožňuje návrat k plnohodnotnému životu. Negativní recenze Diaprin jsou obvykle způsobeny skutečností, že spotřebitelé si koupili a vzali falešný produkt, který nepřinese očekávané výsledky.


Často kladené otázky

Mohu si Diaprin koupit v lékárně, v obchodě nebo na Amazonu?

Tento doplněk stravy se prodává pouze na oficiálních webových stránkách. V lékárnách a obchodech v České republice není k dostání.

Jak si mohu objednat přípravek Diaprin?

Tento lék si můžete zakoupit pouze na webových stránkách výrobce. K objednání stačí vyplnit jednoduchý formulář, uvést své jméno a číslo mobilního telefonu. Poté se se zákazníkem spojí manažer a dohodne s ním všechny podrobnosti.

Je užívání přípravku Diaprin bezpečné?

Podle recenzí zákazníků neexistuje žádné nebezpečí při užívání tohoto léku. Předem je však třeba vzít v úvahu kontraindikace a indikace k použití.

Jaká je vůně a chuť tobolek Diaprin?

Tato potravinářská přídatná látka je bez zápachu a chuti.

MUDr. Martina Honkova

Diabetolog, Endokrinolog MUDr. Martina Honková promovala na lékařské fakultě University Palackého v Olomouci obor všeobecné lékařství v roce 1989. V roce 1994 úspěšně složila atestaci z pediatrie. V roce 2001 atestovala v oboru endokrinologie. Má certifikát k provádění sonografie štítné žlázy, certifikát k zavádění a vedení terapie inzulínovými pumpami. Je členkou společností J.E. Purkyně, endokrinologické, diabetologické, pediatrické.Účastní se jak domácích, tak zahraničních vzdělávacích kursů . V letech 1989 až 2011 pracovala jako lékařka dětského oddělení , kde postupně prošla standartním oddělením, novorozeneckým oddělením, JIP. Má 15 ti letou praxi v endokrinologické ambulanci. Pracovala jako vedoucí lékař odborných ambulancí dětského oddělení. Byla odborným garantem endokrinologické péče ve Slezské nemocnici v Opavě. Od r.2011 zahájila v moderně zrekonstruovaných prostorách v centru Opavy soukromou endokrinologickou praxi. Dále pracuje jako pediatr Dětského centra Čtyřlístek, kde se stará o zdravotní stav dětí určených do adopcí.

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

4 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

4 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

4 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

4 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

4 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

4 dny před