Sexuální zdraví

Recenze Expansil Cream: DR Max, DM, cena, diskuze, složení, indikace, kontraindikace

Obsah

Jméno výrobku Expansil Cream
K čemu to jepro zvětšení penisu🌿
ke zlepšení sexuální výkonnosti🌿
SloženíOlej ze semen šípku
extrakt z listů jinanu dvoulaločného
Olej z máty peprné
Šťáva z aloe vera
macerát z horské arniky
Formulář vydáníkrém 50 ml
Vedlejší efekty 💎Nezjištěno 💎
Jak používatpoužívat přípravek alespoň jednou denně
Cena1219 💳
Posouzení5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Podmínky doručení1-3 dny

Co je Expansil Cream ? Jedná se o revoluční produkt určený speciálně pro muže ke zvětšení jejich penisu. Je součástí řady metod zvětšení penisu, včetně nástavců, pump na penis, podložek pod penis a cvičení. Působení krému spočívá ve fyzickém prodloužení těla penisu, což vede ke zvětšení jeho velikosti o několik centimetrů. V tomto článku zjistíme celou pravdu o léku a podrobně zvážíme jeho výhody a možné vedlejší účinky. a také zvážíme o Expansil Cream recenze od vděčných uživatelů.

Složení Expansil Cream

Složení přípravku je založeno na jedinečném složení přírodních složek, pečlivě vybraných pro dosažení účinných výsledků. Účinné látky krému působí synergicky, stimulují průtok krve do tkání penisu, podporují jeho růst a zlepšují celkovou sexuální výkonnost. 

Podívejme se, co obsahuje složení Expansil Cream:

  • Olej ze semen šípku: je bohatým zdrojem vitamínů a antioxidantů, které pomáhají zlepšovat zdraví pokožky. Pomáhá dodávat pokožce pružnost a elasticitu a stimuluje regeneraci buněk.
  • Extrakt z listů jinanu dvoulaločného: zlepšuje průtok krve, což je užitečné pro zlepšení erekce. Může také pomoci zlepšit citlivost, což přináší větší potěšení při pohlavním styku.
  • Olej z máty peprné: zlepšuje prožitek díky svému chladivému a zklidňujícímu účinku. Pomáhá také zlepšit krevní oběh, což může pomoci zvětšit velikost penisu.
  • Macerát z horské arniky: pomáhá zlepšovat krevní oběh a zmírňovat záněty. Tato složka také pomáhá obnovovat a posilovat pokožku.
  • Olej z pepře: Zlepšuje prokrvení penisu. Šťáva z aloe vera: má protizánětlivé účinky, pomáhá při hydrataci a regeneraci pokožky, díky čemuž je hladší a pružnější.

Výhody a nevýhody Expansil Cream

Expansil krém má řadu výhod pro muže, kteří chtějí zvětšit velikost penisu a zlepšit sexuální výkonnost. Mezi hlavní výhody patří např: 

  • Účinné výsledky: Pravidelné používání krému může přinést viditelné výsledky již za dva až tři měsíce.
  • Přírodní složky: Přírodní složky, které se používají při výrobě a prodeji penisu: Krém obsahuje pouze přírodní složky, jejichž použití je bezpečné.
  • Příznivá cena: Ve srovnání s ostatními nabídkami na trhu je výrobek za konkurenceschopnou cenu.
  • Snadné objednání: Výrobek lze pohodlně objednat online z oficiálních webových stránek.

Je však důležité si uvědomit některé nevýhody spojené s Expansil Cream : 

  • Padělky : Na českém trhu jsou k dispozici nebezpečné padělky krému. Pro zajištění bezpečnosti a účinnosti se doporučuje zakoupit výrobek z oficiálních offline webových stránek.
  • Vyšší cena na webových stránkách a v offline obchodech: Ceny výrobku mohou být vyšší na webových stránkách a v offline obchodech kvůli cenové dohodě. Nejlepší možností je koupit přímo z webových stránek výrobce.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Přestože je používání krému obecně bezpečné, je třeba si uvědomit některé možné nežádoucí účinky. Je důležité dodržovat pokyny uvedené v příbalovém letáku na obalu. Mezi možné nežádoucí účinky může patřit alergie nebo nesnášenlivost na některé složky krému. V případě jakýchkoli nežádoucích reakcí se doporučuje okamžitě přestat přípravek používat a poradit se s odborníkem.

Expansil Cream kontraindikace má a ty souvisejí s výše uvedenými, ale kontraindikací jsou i onemocnění související s pohlavními orgány. Přípravek lze používat po ukončení léčby. Přípravek pro muže by neměly používat osoby se známou alergií nebo citlivostí na některou z jeho složek. V případě jakékoliv alergické reakce na krém okamžitě kontaktujte lékaře.

Klinické výzkumy

Bylo provedeno několik vědeckých studií, které hodnotily účinnost krému Expansil na zvětšení penisu a zlepšení sexuální výkonnosti. Tyto studie prokázaly slibné výsledky, které naznačují, že pravidelné používání přípravku může vést k výraznému zvětšení délky i obvodu penisu. Krém mohou používá někdo zdraví muži.

Krém může být používán všemi zdravými muži. V jedné studii, kterou provedl Dr. Jan Novák z Prahy v České republice, dostávalo 50 účastníků krém po dobu šesti měsíců. Výsledky ukázaly, že u účastníků, kteří používali krém podle návodu, došlo k průměrnému zvětšení penisu o 3 cm. Další studie vedená Dr. Evou Marešovou z Brna v České republice navíc hodnotila přínosy používání krému Expansil vedle jiných metod zvětšení penisu, jako jsou cvičení a pumpy. Studie dospěla k závěru, že kombinace přípravku Expansil Cream s těmito metodami vedla k většímu nárůstu velikosti penisu ve srovnání s použitím každé z nich samostatně. 

Používal někdo krém déle než po dobu trvání studie? Ano, aby bylo dosaženo požadovaných výsledků.

Indikace k použití a příbalový leták, návod

Dávkování Expansil Cream: Pro dosažení optimálních výsledků s přípravkem se doporučuje aplikovat přípravek alespoň jednou denně.

Způsob použití: naneste přímo na penis a jemně vetřete do pokožky, dokud se plně nevstřebá. Doporučuje se používat přípravek po dobu nejméně 3 měsíců. Expansil Cream příbalový leták obsahuje podrobný návod k použití a dávkování, který je součástí každého balení přípravku. Je důležité tyto pokyny pečlivě dodržovat, aby bylo zajištěno bezpečné a účinné používání. 

Přípravek uchovávejte:

  • na chladném a suchém místě
  • mimo dosah přímého slunečního záření
  • mimo dosah dětí.

Kde a jak koupit Expansil Cream

Kde koupit Expansil Cream? Abyste si byli jisti, že kupujete originální výrobek za přijatelnou cenu, doporučujeme koupit Expansil Cream pouze na oficiálních stránkách. Výrobce přestal spolupracovat se zprostředkovateli kvůli problémům s padělky a předražováním. Nákupem přímo z oficiálních stránek můžete využít slevy a akce nabízené výrobcem. To zaručuje, že získáte originální výrobek za rozumnou cenu.

Jaká cena

V současné době je originálního Expansil Cream cena 1219 Kč. Je důležité poznamenat, že cena se může lišit v závislosti na akcích a slevách nabízených výrobcem. 

Kde koupit? Na webových stránkách zástupce.

Návod, jak si bezpečně objednat krém z oficiálních webových stránek České republiky:

  1. Přejděte na webové stránky výrobce.
  2. Zvolte požadované množství výrobku.
  3. Zadejte požadované dodací údaje.
  4. Zvolte způsob platby.
  5. Vyčkejte na potvrzení objednávky telefonicky nebo SMS zprávou.

Mohu si Expansil Cream koupit v lékárně nebo na Amazonu

Expansil Cream v lékárnách není možné zakoupit  z důvodu vysoké přirážky. Výrobce lék nedodává prostřednictvím lékáren, protože se snaží chránit zákazníky před padělky, které se v těchto kanálech pohybují.

Pokud jde o online tržiště, je třeba poznamenat, že vzhledem k rozšíření padělků a nekvalitních výrobků výrobce ukončil spolupráci s těmito stránkami. Pokud se rozhodnete zakoupit Expansil Cream na Amazonu, činíte tak na vlastní riziko, protože výrobce nemůže zaručit pravost a bezpečnost takových výrobků.

Expansil Cream na webu DR Max

Expansil Cream na DR Max neprodává. Je důležité vyhnout se nákupu výrobku z neautorizovaných zdrojů, protože mohou prodávat padělky nebo nekvalitní výrobky. Pro zajištění bezpečného a ziskového nákupu doporučujeme objednat výrobek přímo na oficiálních stránkách výrobce.

Expansil Cream na webu Heureka

Pro ty, kteří chtějí bezpečně koupit originální krém, lze zakoupit pouze na oficiálních stránkách výrobce. Originální Expansil Cream na Heurece nenajdete. Rozhodnutí omezit prodej výhradně prostřednictvím webových stránek bylo učiněno kvůli obavám z padělků a nekvalitních alternativ prodávaných za přemrštěné ceny.

Expansil Cream recenze na fórech

Recenze hrají důležitou roli při informování potenciálních uživatelů o účinnosti Expansil Cream. Zde je několik recenzí od lékařů a kupujících, kteří mají s tímto produktem pozitivní zkušenosti:

Recenze a výsledky

Recenze lékařů

Expansil Cream názory lékařů:

„Expansil Cream jsem předepsal několika pacientům, kteří hledali nechirurgické metody zvětšení penisu. Výsledky byly působivé, pacienti uváděli zvětšení délky i obvodu“. 

MUDr. Vladimír Dubský je urolog s 15 letou praxí v Praze

„Expansil Cream je bezpečné a účinné řešení pro muže, kteří chtějí zvětšit penis, aniž by se museli uchýlit k chirurgickému zákroku nebo invazivním procedurám“.

MUDr. Veronika Vránová je androložka s 10 letou praxí v Brně

„Expansil Cream doporučuji svým pacientům, kteří chtějí zlepšit svou sexuální výkonnost. Přírodní složky v krému pomáhají zvýšit průtok krve, což vede k silnější a déle trvající erekci“.

MUDr. Jakub Beránek je sexuolog s 20 letou praxí v Olomouci

Hodnocení zákazníků

Expansil Cream na fórech získal mnoho pozitivních recenzí od skutečných uživatelů. Zde jsou některé z nich:

„Po třech měsících používání krému jsem zaznamenal výrazné zlepšení délky i obvodu penisu. Moje sebevědomí se výrazně zvýšilo a moje partnerka je z výsledků nadšená. Názory na Expansil Cream jsou velmi dobré“. 

Jiří Heděnec, 35 let, Olomouc

„Rozhodl jsem se vyzkoušet Expansil Cream. K mému překvapení opravdu funguje! Moje erekce je silnější než kdykoli předtím a s celkovým zlepšením sexuální výkonnosti nemohu být spokojenější“. 

Ondřej Kosačík, 41 let, Liberec

„Expansil Cream používám již šest měsíců a výsledky předčily mé očekávání. Nejenže se výrazně zvětšila velikost mého penisu, ale výrazně se zvýšilo i mé sebevědomí“.

Jan Bizoň, 29 let, Plzeň

FAQ: Často kladené otázky

Co je Expansil Cream?

Expansil Cream je přípravek určený ke zvětšení velikosti penisu při pravidelném používání. 

Co Expansil Cream obsahuje?

Expansil Cream obsahuje přírodní složky, jako je extrakt Tribulus terrestris a L-arginin. 

Má Expansil Cream vedlejší účinky?

Ačkoli jsou nežádoucí účinky vzácné, někteří lidé mohou být alergičtí nebo nesnášenliví na některé složky krému. 

Dá se Expansil Cream sehnat v lékárně?

Ne, vzhledem k vysokým přirážkám a obavám z padělání není Expansil Cream v lékárnách k dostání. 

Doc. MUDr. Peter Koliba CSc

Doc. MUDr. Peter Koliba, CSc., který patří mezi významné odborníky v ČR. Má dlouholetou praxi v oboru gynekologie, klimakterické a menopauzální medicíny i dětské gynekologie. Byl předsedou Sekce gynekologie dětí a dospívajících ČGPS ČLS JEP a místopředsedou ČMAS - České menopauzální a andropauzální společnosti ČLS JEP, členem výboru SOM - Sekce pro otázky menopauzy ČGPS ČLS JEP a také členem redakční rady časopisu Praktická gynekologie a časopisu Klimakterická medicína. KVALIFIKACE: 1972 – 1978 Lékařská fakulta UP Olomouc Všeobecné lékařství – MUDr. 1983 - Atestace I. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1987 - Atestace II. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1993 - Atestace z oboru dětská gynekologie – ILF Bratislava 1995 - obhajoba kandidátské disertační práce – LF UK Bratislava – CSc. 2006 - obhajoba habilitační práce – jmenování docentem od 2.2.2007

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

6 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

6 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

6 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

6 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

6 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

6 dny před