Hubnutí

Ideal Slim kapky Recenze: cena DR Max, lékárna, dávkování, zkušenosti

Obsah

DrogaIdeal Slim
ÚčinekMetabolická normalizace; Snížení pocitu hladu; Ničení přebytků tuku; Svalový tonus; Vstřebávání živin, prvků a vitamínů; Snížení hladiny cukru; Zbavení se toxinů.
Vedlejší účinekNezpůsobuje žádné vedlejší účinky
SloženíRambutanová esence Extrakt ze zelené kávy Extrakt ze zeleného čaje Ženšenový prášek Podstata Kiwanis Podstata longanu
Svazek20 ml
Denní dávka25 kapek dvakrát denně
Cena790 KČ.

Stručný popis

Ideal Slim vám pomůže zbavit se spousty nadváhy. Víme, jak obtížné může být zhubnout. A vyčerpávající diety mohou také vážně ohrozit vaše zdraví. Už nemusíte trpět a omezovat svou energii kvůli mírně znatelnému výsledku. Ideal Slim vám pomůže rychle a účinně zapomenout na problém nadváhy.

Složení produktu Ideal Slim

Tento univerzální produkt je založen na přírodních složkách, které se ukázaly jako účinné v boji proti nadváze. Neobsahuje chemické látky ani škodlivé přísady, pouze složky, které jsou bezpečné pro vaše zdraví. Složení přípravku je navrženo tak, aby se jednotlivé složky vzájemně doplňovaly a posilovaly, čímž se dosáhne jedinečného účinku.

Podívejme se na jednotlivé prvky kompozice:

Složka kompozicePůsobení na tělo
Rambutanová esenceTato složka rozpouští tukové buňky a odstraňuje je z těla. Tento účinek nejen snižuje hmotnost, ale také zabraňuje vzniku nových tukových zásob.
Extrakt ze zelené kávySložka tonizuje a povzbuzuje.
Extrakt ze zeleného čajeTato složka chrání buňky před stárnutím a odstraňuje nahromaděné toxiny ze střev.
Ženšenový prášekTato složka je v orientální medicíně známá již dlouho. Má povzbuzující účinky, obsahuje živiny, vitamíny a omlazuje buňky.
Podstata KiwanisSložka podporuje odstraňování přebytečné vody, čímž pomáhá obnovit rovnováhu vody a soli, a díky této vlastnosti dochází ke zmírnění otoků.
Podstata longanuSložka pomáhá snižovat hladinu cukru v krvi.
Esence cherimoyaTato složka také pomáhá odbourávat tuk.
Esence Cordyceps
Tato úžasná přírodní složka má řadu výhod. Oživuje tělo a posiluje imunitní systém. Konzumací této složky také normalizujete svůj metabolismus.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Na výrobku byly provedeny výzkumy a testy, takže uživatelé mají jistotu jeho bezpečnosti. Za kontraindikace přípravku Ideal Slim lze považovat individuální nesnášenlivost nebo alergickou reakci na jednu nebo více složek přípravku. Ve všech ostatních případech je však výrobek díky svému přírodnímu složení naprosto bezpečný.

Studie nezjistily negativní účinky na lidský organismus. Také četní uživatelé kapek nehlásili vedlejší účinky.

Klinické studie

Aby se kapky Ideal Slim dostaly na světový trh a zapůsobily na tisíce zákazníků, byly na výrobku provedeny výzkumy a testy. Některé z nejrozsáhlejších prací byly provedeny ve velkých lékařských centrech v USA a Evropě. Jedna z nejpozoruhodnějších studií byla provedena ve Filadelfii v USA. K testování vybrali 800 dobrovolníků různého věku s problémy s nadváhou. Příčiny přibírání na váze byly různé: poruchy metabolismu, poruchy příjmu potravy a hormonální nerovnováha. V průběhu studie vědci z centra zjistili, že 28 dní podávání doplňků postačuje ke zlepšení trávení a odbourávání tukových zásob.

Přibližně 87 % dobrovolníků začalo postupně hubnout a 82 % z nich uvedlo, že jsou aktivní, což jim usnadnilo cvičení. Nebyly zjištěny žádné negativní účinky na organismus.

Podobně tomu bylo i v evropských laboratořích. S výsledky bylo spokojeno také 86 % dobrovolníků z Francie a 89,5 % dobrovolníků ze Švýcarska.

Kromě studií získal lék potřebné certifikáty a licenci od regulačních orgánů.


Indikace k použití a příbalová informace.

Přípravek na hubnutí mohou používat muži i ženy bez ohledu na věk.

Nadváha a metabolické poruchy mohou být považovány za indikace pro použití přípravku Ideal Slim. Každé balení obsahuje příbalovou informaci kapky Ideal Slim s podrobnými pokyny a dávkováním. Náprava se snadno aplikuje. Užívejte 25 kapek rozpuštěných ve vodě dvakrát denně před jídlem. Léčba trvá nejméně 1 měsíc.

Výhody pravidelného používání výrobku:

  • Nasycení základními látkami, vitamíny a prvky;
  • Odbourávání tukových usazenin;
  • Normalizace metabolismu.

Pokud je problém nadváhy zanedbáván, může vést ke kardiovaskulárním, močopohlavním a gastrointestinálním problémům a zvyšuje riziko cukrovky.

Kde a jak koupit Ideal Slim

Lék získává na popularitě jako účinná a bezpečná léčba hubnutí. Slavné jméno značky však láká výrobce padělků. Aby zabránil podvodníkům distribuovat padělky pod záminkou kvalitního výrobku, rozhodl se výrobce vzdát se služeb zprostředkovatelů. To znamená, že si můžete koupit pouze Ideal Slim přímo.

Jak objednat Ideal Slim? Je to snadné:

  1. Přejděte na oficiální webové stránky výrobce.
  2. Zaregistrujte se tak, že zanecháte své údaje a kontaktní číslo pro kontakt. Nezapomeňte, že vše je důvěrné.
  3. Počkejte na telefonát od manažera společnosti.

Vyhnout se zprostředkovatelům nejen usnadňuje zákazníkům vyhledání původního produktu, ale také udržuje ceny na přijatelné úrovni.

Ideal Slim kapky cena

Jak jsme již zmínili výše, cena produktu Ideal Slim je nízká díky eliminaci zprostředkovatelů. Cena Ideal Slim je tedy 790 Kč.

A to nepočítáme slevy a akce, které výrobce pravidelně pořádá.


Mohu si koupit Ideal Slim v lékárně nebo na Amazonu?

Výrobce prodával Ideal Slim v lékárně. Kvůli vysokým cenovým přirážkám a vysokému nárůstu padělků s nimi však již nespolupracuje. Proto je pravděpodobné, že v lékárnách najdete přípravek ze starých šarží. Výrobce však neručí za pravost, a tedy ani za bezpečnost výrobku. V lepším případě nebudete mít z falešných kapek žádný prospěch, v horším případě si poškodíte zdraví. V takovém případě je poplatek za lékárnu vysoký a vy přeplatíte rizika.

Ideal Slim není možné koupit ani na Amazonu a dalších tržištích. Pokud výrobek najdete mimo oficiální webové stránky výrobce, máte co do činění s podvodníky.

Ideal Slim na webových stránkách DR Max

Ideal Slim není k dispozici ani na webových stránkách DR Max. Pokud jste objevili tento jedinečný produkt na hubnutí, máte však co do činění s podvodníky, kteří se tváří jako vysoce kvalitní produkty, které jsou nebezpečné pro vaše zdraví.

Ideal Slim na Heurece

Ideal Slim nelze koupit ani na cenovém agregátoru Heureka. Pokud hledáte originální výrobek s jedinečným složením, nezapomeňte, že si jej můžete koupit přímo. Tedy prostřednictvím oficiálního online prodejního kanálu. Podvodníci často nabízejí ke koupi padělaný výrobek pod záminkou originálního. Možná vám dokonce nabídnou nižší cenu. Buďte však opatrní. Nikde jinde než na oficiálních webových stránkách není původní produkt na prodej.


Rozvod nebo pravda

Pokud vás zajímá, zda je Ideal Slim podvod, nebo ne, obraťte se na recenze na internetu. Ano, mohou se objevit negativní komentáře, jako například „Ideal Slim je podvod“. Takto mohou o produktu mluvit skeptičtí lidé. Někteří lidé kvůli svému přesvědčení nedůvěřují produktům, které nejsou dostupné v lékárnách. Tyto obavy jsou neopodstatněné, protože nákup bez zprostředkovatele je mnohem levnější.

Mohou se také občas objevit recenze typu „Ideal Slim nefunguje“, které mohou být zveřejněny uživateli, kteří si koupili falešný produkt. I když je to vzácné, bohužel se to stává. Jak se nenechat nachytat podvodníky, jsme již psali výše. Musíte také dodržovat pokyny a doporučení, pouze v tomto případě začne výrobek účinně fungovat a zbaví se problémů s hmotností.

Nesuďte produkt podle několika negativních recenzí. Existuje mnoho dalších uživatelů, kterým kapky pomohly. Své názory také zveřejňují na různých fórech a rádi pomohou lidem se stejným problémem.

Ideální Slim recenze na fórech

Ano, v recenzích skutečně najdete mnoho užitečných informací o produktu. Na fórech jsme našli mnoho komentářů o účincích přípravku Ideal Slim. Většina komentářů je pozitivní. Koneckonců, lidé, kterým produkt skutečně pomohl, se velmi rádi podělí o své zkušenosti a dokonce i o svou radost. Vyrovnat se s nadváhou není opravdu snadné. Tito uživatelé jsou otevření, aktivně diskutují a reagují na ostatní. Ale ti, kteří naopak zanechali negativní komentáře a neodpověděli na otázky. Když jsme se podívali na několik stránek, našli jsme stejné negativní komentáře, jako by byly okopírované. Pravděpodobně je zanechal bot.

Speciálně pro vás jsme vybrali ty nejinformativnější a nejužitečnější recenze a doufáme, že se vám budou hodit.


Ohlasy lékařů

Jako lékařka vím z první ruky, jak těžké je vyrovnat se s nadváhou. Důvody mohou být různé, ale důsledky jsou vždy negativní. Samotná zdravá strava a aktivní životní styl nemusí stačit. Proto doporučuji Ideal Slim svým nejtěžším pacientům.

Herman Staněk, dietolog s pětiletou praxí, Brno

Ideal Slim doporučuji svým pacientům s nepravidelným metabolismem, protože vím, že mě nezklame. Výrobek opravdu funguje a co je nejdůležitější, je mírný, vhodný pro každého.

Leoš Štěpán, dietolog s dvanáctiletou praxí, Ostrava

Ideal Slim doporučuji všem, kteří jsou připraveni na nový život bez nadváhy. Opravdu dobrý produkt, který působí na kořen problému. Nezapomínejte však ani na fyzickou aktivitu.

Sabina Adamcová, dietoložka, odbornice na výživu s osmiletou praxí, Praha

Reference zákazníků

Na péči o zdraví a vzhled není nikdy pozdě. Tak jsem se rozhodl, že se o sebe konečně postarám. Ideal Slim se stal mým pomocníkem. Váha šla rychle dolů, dokonce jsem byl sám překvapen. Ačkoli jsem vždycky měla sklony k obezitě, nemohla jsem sladkosti ani rozdýchat.
Magdaléna Brožová, 46, Praha
Po porodu jsem začala rychle přibírat na váze. Rozhodl jsem se dát se dohromady. Koupil jsem si nějaké cvičební zařízení a mixér pro zdravé koktejly a na základě recenzí Ideal Slim jsem se rozhodl vzít si ho také. Ano, občas se musím zapotit, ale i tak se v jídle neomezuji a stále hubnu. Je to skvělý produkt.
Holubová, 38, Zlín
Chtěla jsem na léto zhubnout, jen trochu. Na radu kamaráda jsem si vzal Ideal Slim. Výsledek je úžasný, nejenže jsem zhubla, ale začala mi mizet i celulitida. Jsem šťastná.
Hana Hofmanová, 23 let, Olomouc
Pokud chcete ušetřit peníze za nové džíny, vyzkoušejte Ideal Slim. Řekla jsem si, že na dovolenou shodím nějaký ten centimetr z pasu, a brzy budu mít na sobě šaty, které jsem nosila, když mi bylo dvacet. Je prostě špičkový.
Sandra Havlíková, 40 let, Havířov
Rozhodl jsem se, že dám své ženě novou vizáž, protože jsem začal tloustnout. Ideal Slim je prostě nadstandard. Ztratil jsem břicho a bradu a v posilovně jsem netrpěl. Ráno jsem jen hodinu běhal.
Jaromír Volf, 35 let, Most

Všechny tyto skutečné recenze Ideal Slim jen potvrzují jeho bezkonkurenční účinnost v boji proti nadváze. Připomínky byly vybrány nejen od široké veřejnosti, ale také od lékařů, kteří se obávají nejen o účinnost, ale také o bezpečnost svých pacientů. Lékaři, kteří se zabývají nejen účinností výrobku, ale také bezpečností pacientů, jsou připraveni výrobek doporučit. To je další důležitý ukazatel, který je třeba přidat na seznam výhod.

Závěry o léku: Je Ideal Slim podvod?

Shrneme-li vše, Ideal Slim funguje a co je nejdůležitější, dělá to jemně a efektivně. Mnoho lidí v honbě za štíhlým pasem zanedbává své zdraví a ztrácí ho v nekonečných dietách, přetěžování a agresivních lécích. Díky inovativnímu produktu už není hubnutí problém. Kapky pomáhají nejen v boji proti nadváze, ale také pomáhají tělu získat látky, které potřebuje pro zdravé fungování.


Často kladené otázky

Mohu si Ideal Slim koupit v lékárně?

Ne, v lékárně si nemůžete koupit původní kvalitní výrobek. Pouze od zástupce.

Má přípravek Ideal Slim kontraindikace?

Pokud trpíte nesnášenlivostí složek nebo jste alergičtí, je vhodné jeho používání omezit.

Kolik stojí Ideal Slim?

Cena uvedená na webových stránkách výrobce je 790 Kč. Během propagačních akcí se může změnit.

Existují nějaké vedlejší účinky přípravku Ideal Slim?

Ne, droga nepředstavuje žádné zdravotní riziko. Nebyly zjištěny žádné vedlejší účinky.

MUDr. Michaela Svobodova

Dietolog Výživovým poradenstvím se zabývám již několik let a jen za poslední rok mé klientky zhubly v součtu asi o 2 tuny. Výživové poradenství stavím na podrobné analýze těla. Tu provádím na vysoce profesionálním přístroji BodyMetrix, který ultrazvukem měří tukové, svalové a další podkožní tkáně. Běžně používané ukazatele BMI (Body Mass Index), nebo WHR (Waist–hip ratio) také v práci používám, ale výstup měření BodyMetrix je mnohem přesnější a zohledňuje individuální stavbu organismu. Jsem členka Aliance výživových poradců (AVP), neustále se ve svém oboru vzdělávám, průběžně absolvuji stáže a kursy, které zvyšují mojí kvalifikaci a znalosti tak, abych Vám v každém okamžiku mohla poradit co nejlépe.

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

3 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

3 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

3 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

3 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

3 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

3 dny před