Hubnutí

Recenze Keto Black: složení, indikace, vedlejší účinky, kde koupit a jakou cenu, skutečné recenze

Obsah

DrogaKeto Black
Farmakologické účinkyÚčinné hubnutí díky uvedení těla do stavu ketózy.
Možné vedlejší účinkyNevolnost, zvracení a jiné dyspeptické potíže
Doba trvání kurzuNejméně 1 měsíc
Omezení vstupuPokud se u vás objeví alergická reakce na složky přípravku.
Náklady990 KČ

Keto Black je moderní doplněk stravy, který vám pomůže zbavit se nadbytečných kilogramů bez přísných diet a náročného cvičení v posilovně. Výrobek obsahuje pouze přírodní složky a je bohatý na vitamíny a minerály. Nežádoucí účinky jsou při jeho užívání velmi vzácné. K dispozici v práškové formě. Jedna plechovka obsahuje 150 g výrobku. Keto Black je alternativou k přísným dietním omezením; doplněk pomáhá účinně bojovat s nadváhou v problémových oblastech a zlepšuje metabolismus.

Složení přípravku Keto Black

Doplněk stravy obsahuje velké množství vitaminů, aminokyselin a dalších živin. Potřebný komplex živin umožňuje kompenzovat jejich nedostatek v případě úbytku hmotnosti. Proto si člověk při užívání přípravku nestěžuje na únavu, slabost, malátnost, bolesti hlavy ani jiné nepříjemné příznaky.

Mezi hlavní složky přípravku Keto Black patří vitamíny a další živiny, které jsou uvedeny níže.

KomponentaAkce
DraslíkOvlivňuje normální fungování nervového systému a podílí se na metabolismu vody a soli. Mezi hlavní příznivé vlastnosti patří zvýšení svalového tonusu, což snižuje celulitidu na stehnech, břiše a dalších partiích. Draslík obsažený v přípravku Keto Black navíc účinně bojuje proti přebytečným tekutinám, toxinům a odpadům v těle.
HořčíkPodílí se na kardiovaskulárním a dýchacím systému a také pomáhá normalizovat hladinu cukru v krvi. Při jeho nedostatku si lidé mohou stěžovat na vypadávání vlasů, lámavé nehty a slabost.
Vitamíny skupiny BMají celou řadu příznivých vlastností, mezi nimiž vyniká zvýšení imunity a aktivace metabolismu bílkovin. Při nedostatku thiaminu (B1) si lidé častěji stěžují na zvýšenou podrážděnost, únavu a zvýšenou chuť k jídlu.
L-glutaminČlen skupiny aminokyselin. Má pozitivní vliv na funkci mozku a podílí se také na syntéze bílkovin nezbytných pro fungování kosterního svalstva. Doplňky stravy obsahující aminokyselinu L-glutamin užívají sportovci a kulturisté.

Nejsou přítomny žádné diuretické ani projímavé látky. Úbytku hmotnosti se dosáhne uvedením těla do stavu ketózy. Proto tento doplněk stravy způsobuje masivní odbourávání tukové tkáně a jako hlavní energetický substrát využívá ketolátky.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Při užívání doplňku stravy Keto Black dávejte pozor na vznik nežádoucích účinků. V případě abnormalit stolice, výrazných bolestí břicha a dalších alarmujících příznaků byste měli užívání doplňku okamžitě ukončit. Důvodem je vznik alergické reakce na složky doplňku stravy.

Příznaky jako nevolnost, zvracení nebo jiné dyspeptické potíže se mohou objevit během prvního týdne po podání přípravku. Po krátké době však nežádoucí účinky odezní. Ty jsou často způsobeny tím, že tělo přechází na alternativní zdroj energie.

Mezi hlavní kontraindikace přípravku Keto Black patří věk do 18 let, těhotenství a kojení. V takovém případě vám doporučujeme přípravek Keto Black neužívat nebo se poradit s odborníkem.

Klinické studie

Prášek Keto Black prošel všemi potřebnými testy a byl certifikován před zahájením prodeje. Proto je jeho užívání bezpečné, má příznivé vlastnosti a lze jej použít k účinnému hubnutí.

Klinické studie provedené nezávislými laboratořemi v USA a Evropě prokázaly pozitivní výsledky při dlouhodobé suplementaci. Bylo zjištěno, že účinek hubnutí přetrvává i po ukončení přidávání prášku do denní stravy.

Indikace k použití a příbalový leták

Obezita je závažný stav, který je považován za rizikový faktor kardiovaskulárních onemocnění. Nadměrná tělesná hmotnost se dnes vyskytuje nejen u starších pacientů, ale i u mladých lidí. Proto se mnoho lidí uchyluje k přísným dietním omezením a vyčerpávajícímu cvičení v posilovně, aby získali atraktivní postavu.

Ketogenní dieta je oblíbená dieta, při níž ve stravě převažují tuky. Lékaři však nedoporučují tento systém dodržovat kvůli přísným omezením.

Alternativou je doplněk stravy Keto Black. Má řadu zdravotních výhod, které vám pomohou normalizovat vaši hmotnost. Prášek s vitamíny a aminokyselinami ve složení se však nepoužívá pouze k hubnutí.

Jsou zdůrazněny následující indikace pro použití přípravku Keto Black:

  • postupné hubnutí;
  • Zlepšení metabolismu;
  • snížená chuť k jídlu;
  • snížení chuti na sladké;
  • Zlepšení sportovního výkonu.

Dlouhodobé užívání navíc vede ke zlepšení nálady, snížení únavy a dalším pozitivním účinkům. Již po několika týdnech se zmenší objem břicha, boků a pasu. Snížení množství tuku v problémových partiích, jako jsou záda a paže.

Za měsíc můžete zhubnout asi čtyři kilogramy nebo více. Pokud budete intenzivně cvičit a dodržovat doporučení lékaře ohledně stravy, můžete zhubnout 5 a více kilogramů.

Důležité je, že shozená kila se už nevrátí. Tato zvláštnost souvisí se vznikem nových stravovacích návyků. Doplněk stravy Keto Black vám pomůže zbavit se závislosti na cukru, snížit příjem soli a dalších potravin, které vyvolávají zpětný přírůstek hmotnosti.

Další informace o indikacích a době užívání najdete v příbalovém letáku přípravku Keto Black. Obsahuje oficiální informace od výrobce. Příbalový leták naleznete v balení výrobku.

Kde a jak koupit Keto Black

Keto Black najdete na pultech sportovních obchodů a v lékárnách. Je však pravděpodobné, že se jedná o padělky, protože oficiální výrobce je přestal dodávat. Důvodem je skutečnost, že v posledních letech se stále častěji objevují padělané doplňky stravy, které mohou obsahovat škodlivé látky. Mohou způsobit nepříjemné vedlejší účinky.

Mezi další důvody patří zvýšení ceny výrobku. Na oficiálních stránkách si můžete Keto Black objednat za 990 Kč. V řetězcích lékáren a sportovních obchodech však bude konečná cena mnohem vyšší.

Proto si nyní můžete Keto Black koupit pouze v internetovém obchodě. Oficiální webové stránky poskytují kompletní informace o produktu. Můžete si ho objednat hned teď s pohodlným a rychlým dodáním.

Jaká je cena

Keto Black se v současné době na oficiálních stránkách prodává za 990 Kč. Vzhledem k ukončení dodávek výrobku do sportovních obchodů, lékáren a dalších míst stanovil výrobce pevnou cenu, která je k dispozici zákazníkům. K prášku je navíc přiložen informační leták.

Existují neustálé akce a slevy, které vám umožní koupit doplněk za sníženou cenu. Aktuální nabídky najdete na webových stránkách. Cena přípravku Keto Black se může lišit v závislosti na zvoleném způsobu doručení.

Mohu si koupit Keto Black z lékárny nebo na Amazonu?

Keto Black nyní najdete na Amazonu. Z důvodu ukončení spolupráce se stránkami třetích stran však výrobce nenese odpovědnost za zakoupený produkt. Důvodem je skutečnost, že předkládané výrobky nejsou certifikované, nebyly testovány a často se jedná o padělky.

V některých lékárnách však mohou být zbytky původní šarže. V takovém případě věnujte při nákupu pozornost datu spotřeby. Je třeba poznamenat, že cena prášku Keto Black v lékárně bude o něco vyšší než na oficiálních stránkách.

Keto Black na webových stránkách DR Max

Produkt pro efektivní hubnutí lze nalézt i na jiných webových stránkách. Keto Black není oficiálně k dispozici na DR Max, takže předložené doplňky jsou velmi pravděpodobně padělané.

Keto Black na webových stránkách Heureky

Mezi další platformy na internetu, kde můžete najít prášek na hubnutí, patří webové stránky Heureka. Originální doplňky se však prodávají pouze na oficiálních webových stránkách. Keto Black na Heurece může být padělaný, proto se nedoporučuje jej objednávat kvůli vysokému riziku vzniku nežádoucích vedlejších účinků.

Rozvod nebo pravda

Mnoho uživatelů na síti má pozitivní komentáře o svých zkušenostech s užíváním Keto Black pro hubnutí. Existují však i negativní recenze. Je Keto Black podvod? Ve skutečnosti je hlavním důvodem výskytu negativních recenzí nákup padělaných doplňků. Jejich složení neobsahuje užitečné složky, vitamíny a minerály, které spouštějí procesy ketózy. Proto ani po dlouhodobém užívání padělaných doplňků nezhubnete.

Proč Keto Black nefunguje? Pokud si zákazníci stěžují na nedostatečný účinek užívání doplňku, je možné, že pokyny nebyly dodrženy správně. Proto byste měli striktně dodržovat uvedená doporučení.

Je Keto Black podvod? Mnoho uživatelů internetu nedůvěřuje výrobcům, jejichž výrobky jsou prezentovány pouze na internetu. Na webových stránkách je však možné najít certifikáty a dozvědět se více o provedeném výzkumu.

Kromě toho lze na internetu najít mnoho pozitivních recenzí. Zákazníci sdílejí své příběhy o hubnutí s Keto Black.

Zpětná vazba na fórech

Dlouho jsme studovali recenze zveřejněné na fórech. Většina z nich byla pozitivní, ale objevily se i negativní. Uživatelé, kteří zveřejnili negativní recenze na fóru Keto Black, nemohli být kontaktováni.

Ohlasy lékařů

Na síti najdete recenze skutečných lékařů o přípravku Keto Black. Odborníci všech profilů doporučují užívat produkt za účelem zdravého a bezpečného hubnutí.

Keto Black je doplněk stravy, který vám pomůže navždy zapomenout na kila navíc. Je bohatý na živiny, které jsou nezbytné pro hubnutí a udržení kondice.

Valdemar Hošek, gastroenterolog, praxe 19 let, Konice

Dnes mi pacienti vyprávějí o přípravku Keto Black a sdílejí své výsledky. Doporučuji však přidat do denní stravy více bílkovinných produktů, abyste doplnili aminokyseliny.

Petra Straková, nutriční terapeutka, praxe 6 let, Králíky

Již několik let doporučuji svým pacientům, kteří jsou ohroženi cukrovkou, aby do svého denního jídelníčku přidali porci Keto Black. Jedná se o přírodní doplněk, který vám umožní hladce ztratit nadváhu, aniž by poškodil vaše tělo.

Andrea Jandová, terapeutka, 11 let praxe, Praha

Reference zákazníků

Na internetu mnoho zákazníků sdílí pozitivní recenze o přípravku Keto Black, který jim pomohl zbavit se nadváhy.

Posledních deset let jsem neúspěšně bojovala s obezitou. Doplněk stravy Keto Black však změnil mé stravovací návyky. Za 12 měsíců se mi podařilo zhubnout více než 12 kg bez diety.
Medard Prusík, 39 let, Harrachov
V poslední době se potýkám s nadváhou. Kvůli zranění jsem hodně přibral. Doplněk stravy Keto Black mi však pomohl dostat se zpět do formy a podařilo se mi zhubnout 8 kg.
Šimon Bureš, 42 let, Řevnice
Nejlepší doplněk vůbec! Je to teprve měsíc, ale cítím se mnohem lépe, jsem aktivnější a odolnější a díky Keto Black mám spoustu energie.
Štefan Martínek, 31 let, Kladno
Společně s přítelem jsme vyzkoušeli doplněk Keto Black a postupovali přesně podle pokynů. Díky tomu jsme za 2 měsíce zhubli 6 kg.
Šárka Hanušová, 46 let, Liberec
Po skutečných recenzích Keto Black na fóru jsem si okamžitě objednal doplněk, abych ho vyzkoušel. Je to teprve týden, ale už vidím pozitivní výsledky. Na váze jsem zhubla 2 kg.
Dagmara Jarošová, 48 let, Praha

Je Keto Black podvod?

Doplněk stravy Keto Black je příležitostí, jak normalizovat svůj jídelníček, zlepšit svůj sportovní výkon a mít krásnou, atraktivní postavu. Měli byste však pečlivě dodržovat pokyny a produkt si koupit pouze z oficiálních webových stránek. Keto Black funguje, doporučuje se omezit příjem sladkostí, slaných a jiných vysoce kalorických potravin, aby se zlepšil účinek hubnutí.

Často kladené otázky

Jak mám doplněk užívat?

Četnost a frekvence užívání je uvedena v příbalové informaci.

Kdy budou k dispozici první výsledky?

Po jednom nebo dvou týdnech.

Jak dlouho kurz trvá ?

Nejméně 1 měsíc.

Kolik kilogramů můžete zhubnout?

V průměru asi 5-6 kg, v závislosti na vaší postavě.

MUDr. Michaela Svobodova

Dietolog Výživovým poradenstvím se zabývám již několik let a jen za poslední rok mé klientky zhubly v součtu asi o 2 tuny. Výživové poradenství stavím na podrobné analýze těla. Tu provádím na vysoce profesionálním přístroji BodyMetrix, který ultrazvukem měří tukové, svalové a další podkožní tkáně. Běžně používané ukazatele BMI (Body Mass Index), nebo WHR (Waist–hip ratio) také v práci používám, ale výstup měření BodyMetrix je mnohem přesnější a zohledňuje individuální stavbu organismu. Jsem členka Aliance výživových poradců (AVP), neustále se ve svém oboru vzdělávám, průběžně absolvuji stáže a kursy, které zvyšují mojí kvalifikaci a znalosti tak, abych Vám v každém okamžiku mohla poradit co nejlépe.

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

5 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

5 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

5 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

5 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

5 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

5 dny před