Proti houby

Recenze Promicil: DR Max, DM, cena, diskuze, složení, indikace, kontraindikace

Obsah

Jméno výrobku Promicil
K čemu to jeLéčba plísňových infekcí na kůži🌿
Při mykóze nohou a prstů🌿
Regenerace kůže po plísňové infekci🌿
SloženíTea Tree Oil
Aloe vera
Olej z máslových ořechů
Výtažek z heřmánku
Měsíček lékařský
Formulář vydáníMast 30 ml
Vedlejší efekty 💎Nezjištěno 💎
Jak používatOmyjte a osušte oblast kůže postiženou plísní,
poté naneste vrstvu masti a vmasírujte ji, dokud se zcela nevstřebá.
Tento postup opakujte dvakrát denně ráno a večer.
Cena890 💳
Posouzení5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Podmínky doručení1-3 dny

Co je Promicil? Je to přírodní lék vyvinutý speciálně pro boj s plísněmi nohou, svěděním a prasklinami na kůži nohou. Přípravek je díky svým účinným složkám účinným řešením problému plísní nohou.

Promicil recenze potvrzují jeho pozitivní výsledky při léčbě výše uvedených stavů a jeho prvenství před ostatními léky na trhu. 

Pravda o něm je, že funguje jako antimykotický a zklidňující prostředek: umrtvuje plíseň nohou a poskytuje rychlou úlevu od svědění a podráždění. Jeho účinné látky navíc podporují hojení popraskané kůže a obnovu jejího povrchu.

Složení Promicil

Složení obsahuje několik klíčových přírodních složek, které se vzájemně dokonale doplňují a poskytují účinný boj proti plísním nohou.

Co obsahuje? Složení přípravku Promicil je následující:

  • Tea Tree Oil: Tento esenciální olej má silné antiseptické a antimykotické vlastnosti, díky nimž úspěšně bojuje proti plísňovým infekcím na pokožce nohou.
  • Aloe vera: Další přírodní složka, která vyniká svou schopností hydratovat a zklidňovat podrážděnou pokožku. Je velmi užitečná pro ty lidi, kteří se v důsledku různých zdravotních potíží potýkají se svěděním nebo popraskáním nohou.
  • Olej z máslových ořechů: Obsahuje vitaminy a minerály, které jsou nezbytné pro udržení zdravé pokožky. Tento výrobek pomáhá při rychlém hojení poškozených míst na chodidlech díky svým vyživujícím a revitalizačním vlastnostem.
  • Výtažek z heřmánku: Známý pro své protizánětlivé a antibakteriální vlastnosti. Díky tomu je skvělým doplňkem v boji proti plísním nohou, protože zabraňuje možnému šíření infekce.
  • Měsíček lékařský: Stejně jako tea tree olej má silné protiplísňové vlastnosti a pomáhá regenerovat poškozenou pokožku.

Výhody a nevýhody Promicil

Výhody produktu:

  • Účinné odstranění plísní nohou.
  • Úleva od svědění a podráždění, hojení popraskané kůže.
  • Přírodní složky bez vedlejších účinků.
  • Snadná aplikace s podrobným návodem.
  • Bezpečné použití pro většinu lidí bez alergií na složky.
  • Nejlepší cena při nákupu z oficiálního zdroje výrobce.
  • Možnost získat slevu nebo speciální nabídku od výrobce.
  • Stálá uživatelská podpora od výrobce.

Nevýhody masti:

  • Možnost setkání s padělky na trhu, a to i v internetových obchodech – doporučuje se nakupovat pouze na oficiálních stránkách značky Promicil, aby bylo zaručeno získání originálního výrobku.
  • Cena může být vyšší při nákupu nikoli od samotného výrobce, ale prostřednictvím zprostředkovatelů nebo maloobchodních prodejen.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Jakékoli vedlejší účinky jsou velmi vzácné, protože výrobek je vyroben z přírodních složek. Jsou však možné v případě alergie nebo citlivosti na některou ze složek výrobku. 

 V případě takových příznaků byste měli okamžitě přestat výrobek používat a poradit se s dermatologem.

Promicil kontraindikace u některých lidí existují. Jedná se o ty, kteří jsou alergičtí na složky přípravku nebo jsou náchylní k alergickým reakcím.

Je důležité si uvědomit: jakýkoli lék bude bezpečný pouze tehdy, pokud je používán správně a pokud začnete nákupem přímo od výrobce. Jen tak si můžete být jisti, že obdržíte kvalitní a originální výrobek.

Klinické výzkumy

Navzdory mnoha působivým recenzím výrobků lze objektivnější pohled na účinnost získat z vědeckých studií. Jedna taková studie sledovala lidi, kteří výrobek používali po dlouhou dobu. Výsledky ukázaly výrazné zlepšení stavu nohou většiny účastníků, což potvrdilo účinnost výrobku.

Kromě toho bylo testováno také srovnání účinku přípravku Promicil se standardními antimykotiky. Ukázalo se, že vzorky osob, které užívaly jak tuto mast, tak tradiční prostředky, zaznamenaly podobné pozitivní výsledky. To svědčí o tom, že s přírodním složením tohoto přípravku není nižší účinnost než u chemických analogů.

Zajímavý je také fakt odhalení užitečných vlastností kosmetického přípravku. Na základě experimentálních údajů je pravděpodobné, že rekonvalescentní pokožka si při používání Promicilu zachovává lepší pružnost a vlhkost. To je pravděpodobně způsobeno výhodami přírodních složek.

Indikace k použití a příbalový leták, návod

Návod k použití je přiložen u každého výrobku. Pro stanovení dávky postupujte podle příbalové informace přípravku Promicil. Zatímco způsob aplikace zahrnuje několik kroků. Nejprve si před aplikací přípravku Promicil důkladně umyjte a osušte nohy. Poté naneste tenkou vrstvu přípravku na místa postižená plísní a jemně jej vmasírujte, dokud se zcela nevstřebá.

Dávkování Promicilu: Pokračujte v používání pro maximální výsledky dvakrát denně – ráno a večer, abyste účinně léčili svědění, popraskání a plísňové infekce nohou.

Správné skladování je dalším doporučením, které je třeba při používání tohoto přípravku dodržovat. Měli byste jej skladovat při pokojové teplotě, chránit před jasným světlem a vlhkostí.

Zacházení s mastí: Měly by ji používat pouze osoby starší 18 let nebo pod dohledem rodičů či zákonných zástupců u osob mladších 18 let. Pokud jste alergičtí na některou ze složek přípravku, měli byste se vždy poradit s lékařem nebo si nechat udělat test citlivosti na přípravek.

Kde a jak koupit Promicil

Originální lék lze nyní zakoupit výhradně na oficiálních stránkách výrobce za přijatelnou cenu. Ten se koneckonců rozhodl přestat spolupracovat se zprostředkovateli v souvislosti s rozsáhlou distribucí padělků a nelegálním předražováním léku.

Výrobce má právo sám kontrolovat ceny, pořádat akce a nabízet speciální slevy pro kupující. Budete o tom vědět jako první, pokud si chcete koupit Promicil na oficiálních stránkách společnosti. Tímto způsobem získáte záruku kvality výrobku a nebudete přeplácet jeho náklady.

Kde koupit Promicil? Jediná správná odpověď je pouze na oficiální stránce výrobce!

Jaká cena

Jedná se o moderní a účinný prostředek, který pro české zákazníky stojí 890 Kč. Promicilu cena není vysoká vzhledem k jeho účinnosti a bezpečnosti užívání.

Vyvstávají otázky kde koupit originál? Pokud žijete v České republice a chcete si koupit originální výrobek za přijatelnou cenu, můžete si jej snadno objednat na oficiálních stránkách. 

Je to velmi jednoduché:

  1. Přejděte na stránku výrobce.
  2. Najděte tabuli, kde můžete zadat své údaje (jméno a příjmení, také telefonní číslo).
  3. Vyčkejte na telefonát od operátora, který údaje upřesní.

Mohu si Promicil koupit v lékárně nebo na Amazonu

V současné době možnost nákupu výrobku na těchto populárních internetových stránkách vyvolává u výrobce určité obavy. Je třeba poznamenat, že vzhledem k výskytu padělků a přímému ohrožení zdraví kupujících se společnost rozhodla s těmito internetovými obchody nespolupracovat. Pokud se tedy rozhodnete koupit Promicil na Amazon, stojí za to si uvědomit související rizika a skutečnost, že v případě jakýchkoli problémů leží odpovědnost výhradně na vás.

Stejné relevantní informace se týkají také prodeje přípravku Promicil v lékárně. Kromě toho jsou nepřijatelným důvodem pro tento způsob prodeje vysoké přirážky v lékárnách. Výrobce veden snahou chránit zákazníky před potenciálně nebezpečnými padělky a udržet přijatelnou cenu nedodává tento lék prostřednictvím lékáren.

Tato politika zdůrazňuje důležitost volby osvědčených způsobů nákupu přípravku. V tomto případě to znamená nákup léku přímo z oficiálních webových stránek výrobce. To je jediný způsob, jak minimalizovat pravděpodobnost setkání s padělanými výrobky a udržet cenu skutečně rozumnou.

Promicil na webu DR Max

Při nákupu saz z neoficiálních zdrojů si nemůžete být jisti pravostí výrobku a jeho kvalitou. Ve skutečnosti Promicil na DR Max není k dispozici k prodeji. Kromě toho si jej zde nebudete moci zakoupit za cenu výrobce. Doporučujeme provést nákup pouze prostřednictvím oficiálních stránek výrobce – to je záruka, že vaše objednávka bude bezpečná a příznivá.

Promicil na webu Heureka

Pokud si chcete koupit originální výrobek v bezpečném prostředí, jediným místem, kde to bude možné, jsou oficiální webové stránky výrobce. Bylo by chybou hledat Promicil na Heurece nebo na jiných serverech záznamů o informacích o internetových obchodech a produktech. Výrobce přestal dodávat svůj výrobek na takové stránky kvůli šíření padělků a nekvalitních výrobků, které byly prodávány za nadsazené ceny. Nákup léku, který není přímo od výrobce, může mít různé nepříznivé důsledky, včetně ztráty peněz nebo získání padělaných výrobků. Buďte proto ostražití a vybírejte si pouze ověřený výrobek přímo od výrobce!

Promicil recenze na fórech

Recenze masti hrají důležitou roli při informování potenciálních uživatelů o její účinnosti a bezpečnosti. Poskytují skutečné zkušenosti lidí, kteří tento výrobek úspěšně použili v boji proti plísním nohou, svědění a praskání. Díky těmto komentářům mohou ti, kteří trpí těmito problémy, vidět výsledky používání Promicilu a učinit informované rozhodnutí o nákupu.

Recenze a výsledky

Recenze lékařů

„Přírodní prostředky používám ve své lékařské praxi již dlouhou dobu a jsem rád, že mohu potvrdit názory lékařů na Promicil na základě osobních zkušeností. Předepisoval jsem jej nejen k léčbě plísňových infekcí nohou, ale také k léčbě prasklin a svědění. Mnoho mých pacientů zaznamenalo rychlou úlevu od příznaků a účinek léku přetrvává i po skončení léčby.“ 

– MUDr. Milan Nehoda, aromaterapeut-dermatolog, 20 let praxe. Město: Praha

„Mast se stala nedílnou součástí programu léčby plísní nohou, který používám u svých pacientů. Je to vynikající přípravek díky kombinaci silných protiplísňových složek a zklidňujících složek, které aktivně bojují proti celému spektru problémů s nohama“. 

– MUDr. Svatoslav Uličný, dermatologický terapeut nohou s 30letou praxí. Město: Brno

„Jako specialista v oboru dermatologie málokdy předepisuji něco přírodního v boji proti plísním nohou, tento výrobek však zcela změnil mé vnímání. Díky přírodním složkám je bezpečný pro dočasné i dlouhodobé používání a výsledky u pacientů jsou nepopiratelné“. 

– MUDr. Petr Sobotka , 35 let praxe v dermatologii. Město: Ostrava

Hodnocení zákazníků

„Dlouho jsem hledala přírodní způsob, jak se zbavit plísně nohou, a tato mast pro mě byla skvělým řešením. Po několika týdnech používání jsem zaznamenala snížení svědění a regeneraci pokožky. Oblíbila jsem si také vůni tea tree oleje, která mi při používání zlepšuje náladu“. 

– Marcela Greisigerová, 45 let, Ostrava

„Nejprve jsem si přečetl na internetu názory na Promicil a přečetl si o něm na Promicil na fórech, než jsem se rozhodl ho vyzkoušet. Upřímně řečeno jsem pochyboval, že bude účinný, jak tvrdí výrobce, protože se skládá pouze z přírodních složek, nicméně účinnost tohoto produktu mě ohromila! Je to první výrobek, který mi skutečně pomohl”. 

– Radek Pánek, 30 let, Liberec

„Moje zkušenost s přípravkem je skvělá! Po pár týdnech se mi zahojily všechny praskliny na noze a plíseň zmizela, z toho všeho mi zbyla jen vzpomínka. A recenze od skutečných uživatelů, které jsem si po použití přečetla, naprosto potvrzují jejich účinnost“. 

– Ludmila Křivánková, 38 let, Karlovy Vary

FAQ: Často kladené otázky

Co je Promicil?

Jedná se o přírodní produkt vyvinutý speciálně pro boj s plísněmi nohou, svěděním a popraskanými chodidly.

Co obsahuje Promicil?

Mast obsahuje pouze přírodní složky: tea tree olej, aloe vera, olej z mateří kašičky, výtažek z heřmánku, výtažek z měsíčku lékařského.

Má Promicil vedlejší efekty?

Produkt je vyroben z přírodních složek a nemá žádné vedlejší účinky. Lidé s alergickými reakcemi na jednu nebo více složek by se však před použitím měli poradit s lékařem.

Je možné najít Promicil v lékárně?

Doporučujeme zakoupit na oficiálních stránkách výrobce, abyste měli jistotu, že obdržíte originální výrobek. 

MUDr. Zdenka Stratilova

Absolventka Masarykovy univerzity, Lékařská fakulta Brno - všeobecný směr. Do roku 1992 působila ve Fakultní nemocnici u svaté Anny v Brně na I. patologicko-anatomickém ústavu jako samostatně pracující lékař a odborný asistent, v období do roku 2000 pracovala jako samostatně pracující a vedoucí lékař ve Fakultní nemocnici Brno - Bohunice, II. kožní klinika. Atestace v oborech patologická anatomie, imunohistologie, dermatovenerologie a korektivní dermatologie. Licence v oborech patologická anatomie, dermatovenerologie, korektivní dermatologie - estetická chirurgie, oprávněna k výkonu funkce odborného zástupce NZZ a garanta pro dermatologii, oprávněna k výkonu funkce odborného zástupce NZZ a garanta pro korektivní dermatologii - estetickou chirurgii a laserovou estetickou chirurgii. V roce 2000 bylo MUDr. Stratilové uděleno Českou společností pro využití laseru v medicíně - sekce laserová estetická chirurgie, osvědčení o akreditaci v oboru laserová estetická chirurgie č. 004.

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

5 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

5 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

5 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

5 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

5 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

5 dny před