Zdraví

Recenze RELATON: složení, indikace, cena

Obsah

NázevRELATON
Účinekke zlepšení kvality vašeho sluchu; pro zmírnění hluku a tinnitu; zvýšení obranných mechanismů.
Přítomnost vedlejších účinkůNebyly zjištěny žádné vedlejší účinky
Náklady860 KČ
Forma výrobyKapsle
Hodnocení spotřebitelů5/5
Způsob skladováníSkladujte na suchém místě při teplotě do 25 °C. Uchovávejte mimo dosah dětí!
Prodejní formulářProdává se bez lékařského předpisu

RELATON – inovativní přípravek byl vyvinut pro zlepšení kvality sluchu. Výrobek vám umožní rychle a účinně odstranit příčiny hučení v uších a bolesti v uších. Vysoká účinnost výrobku je způsobena jeho přirozeným složením, které se skládá z rostlinných složek.

Sluchové orgány jsou složitý systém, jehož kvalita se snižuje nejen s věkem, ale také v důsledku různých komplikací. Bez ohledu na příčinu lze pravidelným užíváním tobolek RELATON zlepšit kvalitu zvukovodů a mechanismů na buněčné úrovni.


Složení RELATON

Výrobce zdůrazňuje, že přípravek RELATON progressive obsahuje různé bylinné extrakty. To zaručuje vysokou účinnost doplňku a absolutní bezpečnost pro uživatele. Hlavními složkami kapslí jsou:

KomponentaAkce
Ginkgo bilobaLátka má komplexní příznivý účinek na celý organismus. Zajišťuje regenerační procesy ve sluchovém orgánu na buněčné úrovni. Výborně pomáhá při apatii, depresi, podrážděnosti a zlepšuje mozkové funkce. Pravidelné používání snižuje tinnitus. Posiluje imunitní systém, snižuje hladinu cukru a cholesterolu v krvi.
MelatoninSilný antioxidant, nazývaný také spánkový hormon. Zlepšuje přenos impulzů v nervovém systému. Zvyšuje obranné mechanismy a působí jako analgetikum. Regulátor cirkadiánního rytmu schopný zlepšit regeneraci buněk a chránit před negativními účinky volných radikálů.
Vitamíny skupiny BSkupina vitamínů pomáhá zlepšovat krevní oběh v oblasti sluchového analyzátoru. Zlepšují funkci mozku a zvyšují imunitu. Snižuje riziko ztráty sluchu, mrtvice a srdečních onemocnění.
HořčíkVelmi důležitý prvek pro sluchový trakt, normalizuje nervová zakončení. Pomáhá zlepšit kvalitu sluchu v každém věku.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Před uvedením výrobku RELATON na trh provedla výrobní společnost komplexní studii výrobku ve vyspělých laboratořích po celém světě. Tím bylo písemně potvrzeno, že přírodní složení kapsle nezpůsobuje u pacientů žádné vedlejší účinky. Důkazem toho je i obrovské množství pozitivních ohlasů od uživatelů. Během podávání přípravku nebyly zaznamenány žádné nežádoucí tělesné reakce.

RELATON nemá žádné kontraindikace, protože rostlinné složky jsou pro lidský organismus naprosto bezpečné. Užívání kapslí umožňuje zlepšit kvalitu sluchu u všech věkových skupin bez výjimky. Kromě toho lze doplněk zakoupit bez lékařského předpisu, což výrazně zjednodušuje přístup a otevírá možnost vyřešit problém co nejdříve.

Jediné omezení je uvedeno v návodu k použití výrobku. Všichni uživatelé s individuální nesnášenlivostí na složky výrobku by se měli zdržet jeho užívání.


Klinické studie

Kromě laboratorní studie přípravku byly provedeny také komplexní klinické zkoušky. Testů se zúčastnilo něco přes 1 000 dobrovolníků. Účastníci měli různé poruchy a vady sluchu. Všichni pacienti nejprve podstoupili lékařské vyšetření, aby se zhodnotil jejich počáteční stav sluchu. Účastníci studie pak užívali tobolky RELATON po dobu jednoho měsíce. Na konci kurzu byla provedena kontrolní lékařská prohlídka za účelem zjištění dynamiky. Výsledky byly následující:

  1. 97 % všech účastníků zaznamenalo výrazné zlepšení kvality sluchu.
  2. 92 % pacientů se zbavilo příznaků hluku a bolesti.
  3. 83 % pacientů se podařilo plně obnovit sluch.
  4. 63 % respondentů odpovědělo, že jejich vnímání zvuku je ostřejší než kdykoli předtím.

Experimentální údaje potvrzují vysoký účinek přípravku ve všech věkových kategoriích bez ohledu na charakter onemocnění. To svědčí o komplexním příznivém účinku na sluchový systém. Někteří pacienti, u nichž se stav zlepšil, pokračovali v užívání přípravku až do úplného uzdravení.

Díky vysoce přesným klinickým a laboratorním testům v USA a v Evropě má RELATON mezinárodní certifikát kvality a bezpečnosti.

Indikace k použití a příbalový leták

Každé balení přípravku RELATON obsahuje příbalovou informaci, která jasně popisuje indikace pro použití tobolek. V návodu je také podrobně vysvětleno, jak a v jakém množství doplněk užívat. Výrobce uvádí, že složení má komplexní pozitivní účinek na sluchový systém. Pravidelný příjem pomáhá zbavit se mnoha problémů.

Indikace k použití přípravku RELATON:

  • Zhoršení kvality sluchu.
  • Zánětlivé procesy ve zvukovodu.
  • Bolest v oblasti ucha.
  • Přípravek je účinný proti ušním infekcím.
  • Umožňuje rychlé a bezbolestné odstranění tinnitu.
  • Zajišťuje normalizaci krevního oběhu.
  • Posiluje tkáně a spouští regenerační procesy na buněčné úrovni.

Díky přítomnosti melatoninu ve složení mohou pacienti eliminovat bolesti hlavy a zvuky v uších. Kapsle mají protiplísňové a antimikrobiální účinky, které pomáhají eliminovat choroboplodné zárodky. Sluch se může normalizovat u každého, kdo přípravek užívá, bez ohledu na příčinu problému.

Bylo prokázáno, že prospívá všem částem sluchových orgánů: vnitřnímu, střednímu i vnějšímu uchu. Pomáhá zlepšit systém i v případě změn souvisejících s věkem. Pomáhá v případech pracovního úrazu: při vystavení nadměrnému hluku nebo hlasité hudbě. Umožňuje obnovit sluch, i když jste o něj částečně přišli.

Příznivé účinky přípravku RELATON

  • Přípravek má komplexní příznivý účinek na sluchový smyslový systém. Zlepšuje prokrvení hlavy a zvyšuje koncentraci.
  • Zmírňuje zánět a má baktericidní účinek. Odstraňuje příčiny onemocnění ORL orgánů.
  • Minimalizuje bolesti hlavy a odstraňuje ucpání nosu. Zároveň odstraňuje pocit „cizího tělesa“, který se často objevuje při ušních potížích.
  • Kvalita sluchu se rychle zlepšuje bez ohledu na příčinu nebo věk pacienta.
  • Zabraňuje tvorbě zátek a reguluje objem produkce síry.
  • Zlepšuje kvalitu spánku a minimalizuje riziko spánkové apnoe.

Kdea také jak koupit RELATON

RELATON lze objednat pouze na oficiálních stránkách výrobce. V současné době výrobce zcela ukončil spolupráci s maloobchodními řetězci lékáren a obchodů. Tato strategie byla zvolena speciálně proto, aby si RELATON mohl koupit každý bez četných přirážek od zprostředkovatelů.

Výrobce varuje! Vzhledem k vysoké poptávce po výrobku se na trhu objevilo mnoho padělků. Výrobek může mít vizuálně podobný design obalu, ale rozhodně není užitečný. Nákup výrobku pochybné kvality navíc může ohrozit vaše tělo.

Jaká je cena

Jak již bylo uvedeno, výrobce odmítl spolupracovat se zprostředkovateli. Proto je společnost schopna udržet cenu na minimu bez jakýchkoli příplatků. Aktuální cena RELATON je 860 Kč. Díky tomu si může každý uživatel, který si přeje zlepšit kvalitu sluchu, objednat kapsle za výhodnou cenu. Navíc cena RELATON může být ještě nižší, pokud si jej objednáte během akcí nebo slev, které společnost často pořádá.

Můžete si koupit RELATON v lékárně nebo na Amazonu?

Často se na internetu setkáváme s dotazy potenciálních zákazníků, proč není RELATON dostupný v lékárně? Je to jednoduché, výrobce s nimi přestal spolupracovat. Současně lze kapsle nalézt na pultech lékáren, ale zde je obtížné určit, zda se jedná o padělky nebo zbytky starých zásob. Je lepší neriskovat a koupit výrobek na stránce oficiálního výrobce.

Stejná situace platí i pro nabídky RELATON od Amazonu. Výrobek nelze na těchto stránkách prodávat. Spotřebitelům jsou spíše nabízeny padělané výrobky, které by mohly mít negativní dopad na jejich zdraví. Výrobce zdůrazňuje, že nenese odpovědnost za kapsle, které si zákazník nezakoupil na oficiálních stránkách společnosti.


RELATON na webových stránkách v lékárně DR Max

Pokud jste na internetu našli reklamu na RELATON v DR Max, můžete si být jisti, že se jedná o podvod. Společnost nikdy neprodávala svůj výrobek v lékárně DR Max, takže nemůže být pravý. Abyste se nestali obětí podvodu, objednávejte kapsle pouze z oficiálních webových stránek společnosti.

RELATON na webových stránkách Heureky

Co se týče společnosti RELATON na Heurece, prodejce rovněž nemá právo ani možnost prodávat originální certifikovaný výrobek.

Rozvod nebo pravda

Stejně jako u jiných produktů můžete na internetu najít recenze, že RELATON je podvod. To však neodpovídá skutečnosti. Je pravděpodobné, že lidé, kteří zanechávají takovou zpětnou vazbu, se stali obětí podvodu a zakoupili padělané výrobky. Nelegální produkt samozřejmě nemůže přinést pozitivní terapeutický účinek.

Na fóru se však objevují diskuse, podle kterých RELATON nefunguje. Výrobce uvádí, že aby výrobek přinesl zaručený výsledek, je důležité přísně dodržovat pokyny. Pokud budete pokyny ignorovat, účinek se výrazně sníží a nebude následovat.

Další kategorie lidí se domnívá, že pokud kapsle nelze zakoupit v lékárně, je RELATON podvod. Výrobce tuto strategii zvolil záměrně, aby snížil náklady na výrobek. Celý mechanismus je postaven tak, aby zákazníci měli co největší prospěch.

Není důvod k nedůvěře nebo obavám, protože složení bylo schváleno klinickými a laboratorními testy. Obrovský počet pozitivních recenzí jen potvrzuje kvalitu a účinnost produktu.

RELATON recenze ve fórechJak to funguje?

Během komplexního studia společnosti RELATON na fórech bylo přezkoumáno obrovské množství zpětné vazby od uživatelů. Produkt má mnoho pozitivních recenzí a několik negativních. Pokusili jsme se kontaktovat autory negativních recenzí, abychom se ujistili o důvodu negativního hodnocení, ale nepodařilo se to. S největší pravděpodobností je zanechala konkurence a jsou falešné.


Ohlasy lékařů: ztráta sluchu bude odstraněna

Produkt je nyní hojně využíván odborníky v jejich praxi. To umožňuje získat odborný názor lékařů.

Nedávno jsem se dozvěděl o novém a účinném doplňku s názvem RELATON. Zpětná vazba od lékařů, kolegů a podrobné studium informací na internetu vedly k používání tobolek v lékařské praxi. Říct, že jsem byl ohromen účinkem, je zbytečné. Po jejich užití jako by se moji pacienti uzdravili. Nebyly zjištěny žádné kontraindikace ani vedlejší účinky.

Petr Dvořák ORL lékař, 8 let praxe, Bavorov

Na jedné konferenci jsem se dozvěděl o existenci kapslí RELATON. Moji kolegové se shodli na výjimečném účinku. Byl jsem trochu skeptický, přečetl jsem si pokyny výrobce a předepsal je pacientovi. Po měsíci vyšetření jsem s překvapením zjistil, že zánět zmizel, nebyly žádné stížnosti a schopnost vnímat zvuk se zvýšila.

Tereza Svoboda ORL lékařka, 12 let praxe, Abertamy

Na internetu jsem našel několik ohlasů na společnost RELATON. Po pohledu na složení a předpis jsem si uvědomil, že se jedná o jedinečný a účinný produkt, který lze použít při léčbě. Moji pacienti jsou s účinkem spokojeni a já jsem dokonce trochu překvapen, protože kapsle mohou vyřešit většinu zdravotních problémů s ušima. Doporučuji!

Jarek Veselý ORL lékař, 17 let praxe, Adamov

Zpětná vazba od zákazníků

Pro obecné pochopení akce se podívejme na skutečné recenze společnosti RELATON, které zanechali uživatelé.

S přibývajícím věkem se kvalita mého sluchu stále zhoršovala. Myslela jsem, že si budu muset koupit naslouchátko. Ale když jsem šla k lékaři, předepsal mi tobolky RELATON. Po celé léčbě jsem zaznamenala výrazný pokrok, můj sluch se zostřil. Efekt je úžasný!
Anna Němec 54 let Praha
Často mě bolí uši, neustále používám kapky, aby se mi ulevilo. Stále však způsobuje vážné potíže. Produkt nalezl na internetu, přečetl si recenze o společnosti RELATON. Velký počet pozitivních komentářů si mě získal. Začal jsem ho užívat a po týdnu jsem si všimla, že všechny bolesti zmizely. Po absolvování celého kurzu mě už dva měsíce nebolí uši.
Filip Horák 35 let Brno
Trpěl tinnitem a postupnou ztrátou sluchu. Na radu kamaráda jsem si koupil RELATON. Přísně dodržoval pokyny a po měsíci jsem mohl na problém zapomenout. Kvalita sluchu byla navíc mnohem lepší.
Lukáš Veselý 45 let Ostrava
Ve výrobě pracuji již mnoho let. Jak uvedl můj ORL lékař, vystavení vysoké hladině hluku výrazně zhoršilo můj sluch. V důsledku toho mi doporučil užívat kapsle RELATON. Objednal jsem si je z oficiálních webových stránek a začal je užívat. K mému překvapení opravdu fungují. Podařilo se mi obnovit sluch, jako bych byl mladý. Rozhodně doporučuji!
Marek Dvořák 51 let Plzeň
Dobrý den všem. Od dětství trpím bolestmi uší. Časté záněty a ušní boltce ztěžovaly normální život. Nedávno jsem se však dozvěděl o společnosti RELATON, která situaci radikálně změnila. Po absolvování celé léčby žiji již dva měsíce bez jakýchkoli problémů. Kromě toho si myslím, že se mi zlepšil sluch.
Kateřina Novák 24 let Olomouc

Závěry o léčivém přípravku: Je RELATON podvod?

Na základě studií: složení, testů a zpětné vazby od uživatelů lze logicky dojít k závěru, že RELATON funguje. Jedná se o přírodní a zcela bezpečný produkt s vynikajícím účinkem. Jediná léčba může zlepšit váš sluch a odstranit všechny související problémy.


Často kladené otázky

Proč používat RELATON?

Kapsle jsou určeny k léčbě a zmírnění bolestivých příznaků sluchového orgánu.

Kde si mohu kapsle koupit?

Původní výrobek lze objednat pouze na oficiálních stránkách výrobce.

Proč není přípravek RELATON dostupný v lékárnách ve městě?

Výrobce odmítl dodávat do maloobchodních prodejen, aby odstranil přirážku a učinil výrobek dostupnějším.

Jaká je cena léku?

Aktuální cena je 860 Kč.

MUDr Vaclav Drahonovsky

MUDr. Václav Drahoňovský je vysoce zkušený gastroenterolog a chirurg, absolvent Fakulty všeobecného lékařství University Karlovy v Praze 1970. V letech 1990 - 1995 působil jako primář chirurgie nemocnice Praha Vysočany a v letech 1995 – 2010 jako primář chirurgie nemocnice Almeda Neratovice. Od roku 2010 působí jako konzultant v PALAS Athéna Praha 11 MUDr. Václav Drahoňovský je jedním z prvních chirurgů, který provedl laparoskopickou CHE a hernioplastiku, prioritní laparoskopické operace pro vředovou chorobu 1993, první laparoskopické operace pro refluxní nemoc jícnu, brániční kýly a achalazii 1994 v Československu. Jedním z prvních chirurgů v České republice, který zvládl laparoskopickou operaci pro onemocnění střev.

Zobrazit komentáře

  • V balení je 10 kapslí. Jak dlouho trvá léčebná kůra. Tu informaci jsem nenašla. Děkuji za odpověd. Marie Ivkovičová

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

4 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

4 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

4 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

4 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

4 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

4 dny před