Diabetes

SUGANORM je přírodní lék na cukrovku. Názory lékařů, recenze pacientů, cena, kde koupit

Obsah

ProduktSUGANORM
ÚčinekStabilní hladina cukru v krvi Normální tlak Dobrý pocit
Možná rizikaŽádné vedlejší účinky
Obsah20 bylinných kapslí
Denní dávka2 kapsle
Dost na to, aby14 dní
Cena890 Kč (česká koruna)
Doba dodání1-3 dny

SUGANORM cíleně stabilizuje stav diabetiků a eliminuje náhlé výkyvy hladiny glukózy v krvi. Výrobek obsahuje přírodní složky, takže kontraindikace jsou minimální. Riziko komplikací neexistuje. Forma uvolňování SUGANORM – kapsle 2 typů, obdařené prospěšnými vlastnostmi. Mají šetrný účinek na oslabený lidský organismus, stimulují produkci přirozeného inzulínu, zlepšují metabolické procesy a funkci slinivky břišní.

Složení přípravku SUGANORM

Výrobek obsahuje pouze zdraví prospěšné látky: vitamíny, makroživiny a makroživiny:

Vitamin AHojí vředy a praskliny
Alpha CiferolZabraňuje prudkému zvýšení hladiny glukózy v krvi
Artyčok (kořen)Zmírňuje deprese, zlepšuje náladu
Laponský angreštZklidňuje nervový systém, normalizuje spánek
Amarant (semena)Obnovuje gastrointestinální (štítná žláza, endokrinní) funkce, čistí tělo od toxinů.
CordycepsDůležitá složka, která rychle snižuje hladinu cukru v krvi
Moruše bílá (extrakt)Nejlepší potravina pro diabetiky: stimuluje odbourávání glukózy a tvorbu hormonů, posiluje imunitu, stabilizuje trávicí trakt působením diabetiků, zlepšuje vstřebávání vitaminů.
SkořicePřírodní antioxidant, zvyšuje hladinu lipoproteinů, snižuje hladinu triglyceridů a cholesterolu, blokuje citlivost těla na inzulín, pomáhá rozpouštět krevní sraženiny a odstraňovat je z cév.

Kontraindikace a vedlejší účinky

SUGANORM nemá žádné kontraindikace, protože v jeho složení není jediná chemická složka. Nepotřebujete lékařský předpis. Výrobce však nedoporučuje použití v následujících případech:

  • Individuální nesnášenlivost vůči rostlinám, které jsou součástí přípravku;
  • těhotenství a období kojení;
  • děti mladší 16 let.

Pokud se po užití tobolky objeví alergie nebo jiné nepříjemné účinky, je vhodné přípravek zrušit a poradit se s odborníkem.

Klinické studie

Před uvedením do prodeje byl výrobek testován v nejlepších laboratořích v USA a Evropě a prošel nezbytnou kontrolou kvality. Výrobek byl testován v nejlepších laboratořích v USA a Evropě.

Experimentu se v roce 2016 zúčastnili dobrovolníci s různými stádii diabetu a toto jsou jeho výsledky:

  • 89 % pacientů se z nemoci zcela vyléčilo;
  • 94 % pacientů dokázalo snížit spotřebu léků na cukrovku na polovinu, protože se jim zlepšila hladina glukózy v krvi.

Všichni účastníci zaznamenali zlepšení své pohody při užívání tobolek SUGANORM podle návodu. Jejich vysoká účinnost zaujala i lékaře. Ani známé a drahé antidiabetické přípravky nevykazují takové výsledky.

Indikace k použití a příbalová informace.

Podle indikací přípravku SUGANORM mohou kapsle užívat všichni lidé trpící cukrovkou 1. a 2. typu. Zejména u osob závislých na inzulínu/nezávislých na inzulínu všech věkových kategorií. U diabetu 1. typu se akutní nedostatek inzulinu objevuje již v mladém věku. U diabetu 2. typu se objevují problémy s produkcí inzulínu, ale až po dosažení věkové hranice 40+. V obou případech se objevují nepříjemné příznaky a je vhodné podstoupit léčbu přípravkem SUGANORM (příbalový leták přiložený v balení přípravku):

  • Neustálá žízeň, pocit sucha/opuchnutí v ústech;
  • svědění kolem konečníku, na částech genitálií;
  • Slabost, rychlá únava při malé námaze;
  • časté močení;
  • zrakové postižení;
  • prudký úbytek hmotnosti;
  • špatný zdravotní stav zubů;
  • nehojící se rány, často opakující se vředy;
  • periferní smyslové poruchy (neuritida);
  • poruchy kardiovaskulárního systému;
  • pokles reprodukčních a sexuálních funkcí.

U diabetu 2. typu dochází k progresi hyperglykémie a ovlivnění metabolických procesů. Zvýšená žízeň může způsobit dehydrataci a nezvladatelná chuť k jídlu může vést k nekonečnému hladu a bolestivým záchvatům.

SUGANORM je vhodný pro osoby s vrozenou a získanou cukrovkou. Pro ty, kteří chtějí snížit nepohodlí nebo patří do rizikové skupiny:

  • predispozice na základě příbuzenských vztahů;
  • nadváha (neschopnost kontrolovat své životní funkce);
  • Gastrointestinální problémy;
  • předchozí virová infekce;
  • stresové situace.

Pozor! Přípravek je vysoce účinný při léčbě různých forem diabetu, včetně „specifického“ diabetu. Zmírňuje příznaky, poskytuje dlouhodobé výsledky a pomáhá zpomalit progresi onemocnění.

Přispějte k tomu, pokud znáte cukrovku z první ruky nebo pokud se již necítíte dobře a bojíte se o své zdraví. Věnujte pozornost problému dnes, aby zítra nebylo pozdě a nenásledovaly závažné komplikace diabetu: cévní poruchy, neuropatie, mrtvice, infarkt myokardu, chronické selhání ledvin, gangréna nohou, úplná ztráta zraku.

Kde a jak koupit SUGANORM

Pouze oficiální webové stránky výrobce zaručují, že poskytují certifikovaný SUGANORM, a jeho nákup netrvá dlouho.

Nehledejte lék na cukrovku v lékárnách, na stránkách třetích stran. Výrobce zastavil veškeré maloobchodní dodávky kvůli velkému množství padělků a cenovým přirážkám. SUGANORM objednáte ve 3 jednoduchých krocích:

  • vyplňte přihlašovací kupón;
  • Uveďte prosím své jméno, kontaktní telefonní číslo a požadovaný počet balení;
  • vyčkejte, až vám zavolá operátor a dohodne s vámi podrobnosti o platbě a doručení.

Náš konzultant vám zavolá zpět během 10-15 minut, informuje vás o produktu a vybere způsob doručení, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám: kurýrem, poštou nebo přepravní společností.

Platba je pohodlná a bezpečná, na dobírku. Uživatelé se tak mohou vyhnout riziku online phishingu nebo digitálního podvodu.

Pozor! Objednejte si Suganorm od oficiálního prodejce a nešetřete peníze na své zdraví. Dávejte si pozor na padělky, protože obliba tohoto výrobku na evropském trhu roste a případy podvodů jsou časté.

Jaká je cena

Oficiální výrobce léku nespolupracuje s lékárnami, takže je schopen udržet cenu na nízké úrovni a učinit ji co nejdostupnější pro široký okruh spotřebitelů. Výrobce často pořádá propagační akce, kdy je cena přípravku SUGANORM snížena o 50 %.

Národní lékařské centrum pro endokrinologii v České republice uznalo vysokou účinnost přípravku a dokonce nabídlo, že jej bude zdarma poskytovat potřebným pacientům. Volné jednotky však zatím nejsou k dispozici. Aktuální cena přípravku SUGANORM je 890 Kč. Jedná se o výhodnou nabídku, která je k dispozici pouze na oficiálních stránkách.

Můžete si koupit SUGANORM v lékárně nebo na Amazonu?

Jak již bylo zmíněno, veškerá spolupráce s lékárnami byla ukončena kvůli vysokým přirážkám. Některé farmaceutické společnosti však stále prodávají zbytky původních šarží. Nemůžeme s jistotou říci, zda se jedná o originální výrobek nebo padělek. Pokud si koupíte přípravek SUGANORM v lékárně, činíte tak na vlastní nebezpečí. Skutečný výrobce doplňku nenese za takové jednání žádnou odpovědnost.

To platí i pro ostatní tržiště. Společnost Amazon nesmí prodávat skutečný SUGANORM. S největší pravděpodobností budou prodávat padělek, který nemůže být přínosem pro léčbu/prevenci cukrovky.

SUGANORM na webových stránkách DR Max

DR Max SUGANORM není k dispozici na webových stránkách třetích stran. Pokud ano, jedná se o padělek za nadsazenou nebo podezřele sníženou cenu.

SUGANORM na Heurece

Lék na cukrovku se prodává pouze na oficiálních webových stránkách. Na cenovém agregátoru Heureka nemůžete najít SUGANORM. Mohou ji nabízet pouze podvodníci. Na jejich triky byste neměli naletět.                 

Rozvod nebo pravda

Je SUGANORM podvod, nebo je to pravda? Produkt je na trhu jako nejnovější vývoj moderní vědy. Přípravek odstraňuje hyperglykemické účinky a negativní projevy, obnovuje rovnováhu látek v těle a zcela překonává diabetes. Produkt si v sítích získal pozitivní pověst. Lidé si pochvalují jeho přirozené složení, rychlý účinek a dlouhotrvající výsledky. Tu a tam se objeví negativní reakce. Uživatelé ujišťují – SUGANORM nefunguje. Jaký je důvod těchto recenzí?

  • Nákup řemesla z cizího zdroje.
  • Neochota dodržovat pokyny, nadměrné dávkování, nekontrolované užívání tobolek.
  • Nedostatek produktu v lékárnách. Někteří zákazníci stále nedůvěřují online prodeji.

Spěcháme s odpovědí, že veškeré obavy jsou neopodstatněné. Nelze tvrdit, že SUGANORM je podvod, protože bylo provedeno mnoho testů. Výrobek byl schválen potřebnými orgány. V sítích najdete 1000krát více pozitivních než negativních recenzí. Abyste se vyhnuli problémům, je třeba objednat si zboží na oficiálních stránkách výrobce. Pochybným zdrojům je lepší se vyhnout.

SUGANORM recenze na fórech

Při psaní recenze jsme studovali názory na lék na různých fórech. Měli bychom hned zdůraznit, že jsme nenašli žádné špatné recenze. Narazili jsme na několik falešných. Když jsme však chtěli autory kontaktovat, nikdo nám neodpověděl. Lidé z nějakého důvodu odpojili telefony a ignorovali další volání. Chápeme, že je obtížné důvěřovat médiu bez osobního doporučení. Fórum SUGANORM však říká něco jiného: je plné pouze pozitivní zpětné vazby od lékařů a kupujících

Recenze

Endokrinologové se shodují: antidiabetický lék není padělek, ale levný nález pro pacienty s komplexním účinkem na tělo:

Ohlasy lékařů

„Přípravek na cukrovku odstraňuje dysfunkci slinivky břišní a normalizuje metabolické procesy v endokrinním systému. Je to skutečný lék na tuto nemoc. Vzhledem k tomu, přes vytvoření nejlepších vědců v Evropě, s použitím pouze přírodních bezpečných složek při vývoji složení. Začal jsem svým pacientům předepisovat SUGANORM. Mnozí již léčbu podstoupili a jsou s výsledkem spokojeni.“

Matej Novotný, endokrinolog, praxe – 15 let, Konice

„Tablety SUGANORM působí jemně, ale aktivně: stimulují tvorbu inzulínu, snižují zátěž slinivky břišní a posilují obranyschopnost organismu. Připojuji se k pozitivní zpětné vazbě od lékařů. V sítích jsem nenašel žádné negativní ohlasy. Tento lék se v současné době stal nejlepším v boji proti cukrovce. Rychle odstraňuje poškození endokrinního systému, nemá žádné vedlejší účinky a spolu s inzulinovými injekcemi je levný.“

Adélka Stonová, endokrinoložka, praxe – 10 let, Praha.

„Z mnoha různých přípravků na trhu SUGANORM nejen odstraňuje příznaky, ale také léčí onemocnění. Jeho účinnost byla prokázána studiemi a praktickými zkušenostmi z používání. Pacientům s cukrovkou doporučuji senzační lék na normalizaci syntézy inzulínu, odstranění rozkladných produktů a toxinů, zlepšení nálady a prevenci vzniku hypertenze.“

Jan Sharon, endokrinolog, 4 roky praxe, Liberec.

Reference zákazníků

„Na cukrovku jsem byla tak zvyklá, že jsem každý den brala spoustu léků. Lékař, kterého jsem znal, mi navrhl, abych si koupil SUGANORM, skutečné recenze byly pozitivní. Cukrovka opravdu zmizela po prvním kurzu. Zapomněl jsem na nekonečnou ospalost, chronickou únavu. Začal jsem se cítit energičtěji. Zlepšil se mi zdravotní stav, mám sílu sportovat.“

Simonka Šporková, 42, Slavkov u Brna.

„Několik let užíval inzulin. Ale čas od času mě trápily vedlejší účinky. Léčba byla málo účinná. Na radu známého jsem si koupil SUGANORM. Vzala jsem si prášky podle pokynů. Už za týden jsem se cítila lépe, můj strach z možných komplikací zmizel. Den za dnem získávám klid a sílu, které mi cukrovka vzala. Teď si užívám života, běhám s vnoučaty po parku. Je to vynikající a levný lék. Dokonce i mé problémy s játry jsou pryč.“

Jakub Novák, 53 let, Praha.

„Po porodu jsem se necítila dobře. Myslel jsem, že příčinou je stres. Při běžné kontrole lékaři zjistili vysokou hladinu cukru v krvi a diagnostikovali cukrovku. Měla jsem strach, protože jsem musela kojit svého syna. Jeden můj známý lékař mi předepsal SUGANORM. Řekl, že je bezpečné užívat pilulky během kojení. Podstoupil jsem léčbu. Nemoc ustoupila, zlepšila se moje pohoda, stabilizoval se cukr v krvi. Dokonce i moje tchyně, která viděla mé výsledky, si na oficiálních stránkách objednala dvě balení.“

Adélka Beckhamová, 69 let, v Říčanech.

Ještě pár recenzí

„SUGANORM je nejlepším lékem na malátnost, slabost, závratě a hubnutí. Poradil mi to můj známý endokrinolog, když se život s cukrovkou stal stresujícím a moje váha se stala nekontrolovatelnou. Stále mě trápila žízeň a sucho v ústech. Na nohou se mi už objevily vředy. Tuto pilulku jsem užíval pouze 3 dny a už jsem cítil určité zlepšení. Po jedné léčbě jsem na nemoc úplně zapomněl.“

Hanka Cibulka, 31 let, Brno

„Endokrinoložka mi na schůzce řekla, že můj typ cukrovky je nevyléčitelný. Děsilo mě pomyšlení, že případ je beznadějný a nemoc krajně nepříznivá z hlediska nekonečných omezení. Medicína naštěstí nezůstala stát na místě. Na trhu se objevil unikátní SUGANORM. Bylinná formulace funguje rychle a není schopna vyvolat vedlejší účinky. Pilulku jsem brala přesně jeden měsíc a na rozdíl od svého lékaře jsem měla pravdu. Přípravek dokázal přimět mou slinivku břišní k produkci správného množství inzulínu a stabilizovat můj stav. Ospalost, závratě a únava po dlouhé procházce již nejsou problémem.“

Radka Svoboda, 47 let, Plzeň

Závěry o léku: Je SUGANORM podvod?

Není pochyb o tom, že SUGANORM funguje. To potvrzují výsledky klinických testů a četné pozitivní ohlasy spotřebitelů. Podle výrobce přípravek reguluje hladinu glukózy v krvi, snižuje potíže a předchází komplikacím diabetu.

Objednejte si produkt na oficiálních webových stránkách, užívejte jej podle pokynů, dodržujte dietu, vyhněte se dehydrataci. Nemoc brzy ustoupí. Pocítíte zlepšení.

Důležité: Není pravda, že diabetes nelze vyléčit. Kapsle SUGANORM nabízejí dobrou šanci na uzdravení.

Často kladené otázky

Je SugaNorm bezpečný?

Ano, neobsahuje jedinou chemickou složku. Neexistují žádné kontraindikace. Jedinou výjimkou je alergická reakce na určité látky. Nežádoucí účinky by neměly následovat.


Jaký je průběh léčby?

Výběr kurzu je individuální. Na délce léčby se raději dohodněte s lékařem a při výběru délky léčby zohledněte vlastní pocity a rychlost dosažení pozitivních reakcí. Minimální délka léčby je 2 týdny.

Kde si mohu SugaNorm koupit?

Na oficiálních stránkách výrobce. Musíte si je tam objednat a vyhnout se podvodným zdrojům.

Proč nemohu koupit SugaNorm v lékárnách, na amazonu?

Výrobce s nimi odmítl spolupracovat kvůli vysokému výskytu padělků.

MUDr. Martina Honkova

Diabetolog, Endokrinolog MUDr. Martina Honková promovala na lékařské fakultě University Palackého v Olomouci obor všeobecné lékařství v roce 1989. V roce 1994 úspěšně složila atestaci z pediatrie. V roce 2001 atestovala v oboru endokrinologie. Má certifikát k provádění sonografie štítné žlázy, certifikát k zavádění a vedení terapie inzulínovými pumpami. Je členkou společností J.E. Purkyně, endokrinologické, diabetologické, pediatrické.Účastní se jak domácích, tak zahraničních vzdělávacích kursů . V letech 1989 až 2011 pracovala jako lékařka dětského oddělení , kde postupně prošla standartním oddělením, novorozeneckým oddělením, JIP. Má 15 ti letou praxi v endokrinologické ambulanci. Pracovala jako vedoucí lékař odborných ambulancí dětského oddělení. Byla odborným garantem endokrinologické péče ve Slezské nemocnici v Opavě. Od r.2011 zahájila v moderně zrekonstruovaných prostorách v centru Opavy soukromou endokrinologickou praxi. Dále pracuje jako pediatr Dětského centra Čtyřlístek, kde se stará o zdravotní stav dětí určených do adopcí.

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

4 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

4 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

4 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

4 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

4 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

4 dny před