Prostředky na klouby

Recenze Traugel: DR Max, DM, cena, diskuze, složení, indikace, kontraindikace

Obsah

Traugel
K čemu to jeK odstranění příznaků onemocnění pohybového aparátu
SloženíLucerna, uhkaštanový extrakt, uhextrakt z chilli papriček, napřucalyptus globulus, menthol, kamfora, strichth olej, skypidar
Formulář vydáníGelová tuba, 50 ml
Vedlejší efektyNezjištěno
Jak používatNavenek 2-3x denně
Cena890 CZK
Posouzení5\5
Podmínky doručení1-3 dny

Recenze na Traugel přitahují pozornost u pacientů s kloubními problémy, protože tento inovativní gel byl chválen pro své pozoruhodné výhody. Tento produkt nabízí nadějné řešení, které přináší úlevu a podporuje celkové zdraví kloubů. Díky svému jedinečnému složení a přírodním složkám se tento gel stal oblíbenou volbou mezi lidmi, kteří hledají účinné alternativy k tradiční péči o pohybový aparát.

V tomto článku se podíváme na vlastnosti a výhody Biocomplexu a také na to, jak může zlepšit zdraví kloubů a zmírnit bolesti způsobené aktivním životním stylem.

Složení Traugel

Složení gel na klouby, známý svou účinností, je zcela přírodní a neobsahuje žádné škodlivé látky. Každá složka je pečlivě vybírána tak, aby poskytovala maximální výhody, aniž by měla negativní účinky na tělo. Složení drogy kombinuje příznivé vlastnosti různých přírodních složek – vojtěška, extrakt z kaštanu, extrakt z chilli papričky, eukalyptový olej, mentol, kafr, jedlový olej a terpentýn.

KomponentAkce
VojtěškaZnámý pro svůj bohatý nutriční profil. Obsahuje důležité vitamíny a minerály, které podporují zdraví kloubů a pomáhají snižovat záněty.
kaštanový extraktMá protizánětlivé vlastnosti, které pomáhají snižovat bolest spojenou s onemocněním kloubů. Zlepšuje také krevní oběh, což dále zlepšuje stav postiženého místa, podporuje hojení a přináší úlevu.
Extrakt z chilli papričkyJeho aktivní sloučenina, kapsaicin, poskytuje dočasnou úlevu tím, že blokuje signály bolesti z mozku. Navíc stimuluje průtok krve do postižené oblasti, podporuje lepší dodávání živin a hojení.
Eucalyptus globulusOlej přináší osvěžující vůni a zároveň má uklidňující účinek na klouby. Tento esenciální olej má protizánětlivé vlastnosti, které pomáhají zmírnit svalové napětí a zlepšit pohyblivost.
MentolPůsobí jako analgetikum díky svému chladivému účinku na nervové receptory odpovědné za přenos signálů bolesti. Dočasným znecitlivěním těchto receptorů pomáhá mentol účinně zmírňovat bolesti kloubů.
KafrPo staletí se používá pro své analgetické vlastnosti, které mohou zmírnit drobné bolesti svalů nebo podvrtnutí běžně spojené s problémy s klouby. Jeho použití pomáhá zklidnit bolest a zlepšit krevní oběh v postižené oblasti.
Jedlový olejPřispívá svou příjemnou vůní a má také terapeutické vlastnosti, jako je zlepšení krevního oběhu a uvolnění svalového napětí. Pomáhá zmírnit nepohodlí kloubů a podporuje relaxaci.
TerpentýnPři místní aplikaci pomáhá zmírnit bolest a otoky spojené s onemocněním kloubů a umožňuje lidem zažít zvýšenou pohyblivost a pohodlí.

Výhody a nevýhody

Výhody gelu:

  1. Přírodní složení: přípravek je vyroben z přírodních složek, což zajišťuje jeho šetrný účinek na klouby a minimalizuje riziko nežádoucích účinků.
  2. Účinnost: Gel je navržen tak, aby účinně zmírňoval bolest a zánět v kloubech, pomáhal zlepšovat pohyblivost a flexibilitu.
  3. Rychle působící: Vytvořeno tak, aby poskytovalo rychlou úlevu přímým působením na postiženou oblast, což má za následek rychlejší vstřebávání a působení.
  4. Dlouhotrvající účinek: Jedinečné složení gelu umožňuje poskytovat dlouhotrvající úlevu a snižuje potřebu častých aplikací.
  5. Nemastná textura, příjemná vůně.
  6. Vhodné pro všechny věkové kategorie.
  7. Dostupná cena.
  8. Rychlé doručení.

Nevýhody biokomplexu:

  1. Neprodává se v lékárnách.
  2. Potenciální přítomnost padělků na platformách elektronického obchodu, jako je Amazon.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Výrobce tvrdí, že díky přirozenému bezpečnému složení geluvedlejší efekty nemá.

NAdrogové kontraindikace lze přičíst individuální nesnášenlivosti respalergiena jakoukoli součást.

Relativní kontraindikace užívání léku:

  • dermatovenerologická onemocnění kůže v místě aplikace;
  • otevřené rány.

Přípravek neaplikujte těhotným a kojícím ženám, osobám mladším 18 let. Před použitím krému se doporučuje poradit se s lékařem.

Klinické výzkumy

Výrobek je revoluční kloubní gel, který byl rozsáhle testován na dobrovolnících a ukázal pozoruhodné výsledky. Tento gel, vyvinutý týmem odborníků v oboru, byl před uvedením na trh přísně testován v nejlepších laboratořích v Evropě a USA.

Hlavním cílem vytvoření léku bylo poskytnout účinné řešení pro lidi trpící nepohodlím a bolestí kloubů. Pro ověření účinnosti a bezpečnosti léku byly provedeny četné klinické studie na různých skupinách dobrovolníků.

Výsledky získané během testů a studií byly pozitivní. Dobrovolníci zaznamenali výrazné snížení bolesti, zlepšení pohyblivosti a celkového stavu kloubů po neustálém používání gelu po určitou dobu.

Prostřednictvím přísného hodnocení renomovanými laboratořemi v Evropě a USA gel prokázal svou schopnost poskytovat trvale pozitivní výsledky bez obětování bezpečnosti nebo účinnosti.Díky úspěšné cestě přes přísný vědecký výzkum se gel stal dostupným na trzích po celém světě s plnou podporou regulačních orgánů. Tyto certifikáty slouží jako důkaz jeho účinnosti a zájmu o blaho spotřebitelů.

Indikace k použití a leták.

NNěkteré příznaky, na které může být lék účinný:

  • bol v kloubech: lék pomáhá snižují bolest spojenou s artritidou, osteoartritidou, revmatoidní artritidou nebo jakoukoli jinou formou zánětu kloubů. Včasné odstranění bolesti může vést ke snížení mobility a kvality života;
  • sztuhlost kloubů: Pravidelné používání gelu může pomoci zmírnit ztuhlost kloubů způsobenou stavy, jako je burzitida nebo tendinitida. Ignorování tohoto příznaku může vést k další nehybnosti a potížím při provádění každodenních činností;
  • oTech & Inflammation: Protizánětlivé vlastnosti Biokomplexu pomáhají snižovat otoky kolem kloubů způsobené zraněními, jako jsou výrony nebo podvrtnutí. Pokud se otok neléčí, může vést k opožděnému hojení a potenciálním komplikacím;
  • oomezený rozsah pohybu: Pravidelné používání může zlepšit flexibilitu a zvýšit rozsah pohybu v podmínkách, jako je zmrzlé rameno nebo natržené vazy. Zanedbání omezené pohyblivosti může časem vést ke svalové atrofii nebo ztrátě funkce;
  • dnepohodlí v kloubech po fyzické aktivitě;
  • atdztuhlost kloubů v důsledku stárnutí: Jak lidé stárnou, často pociťují zvýšenou ztuhlost kloubů v důsledku přirozených degeneračních procesů, jako je osteoartritida.

Pokud jde o dávkování, je důležité vždy dodržovat doporučení výrobce nebo zdravotníka. Pro správné použití si přečtěte příbalový leták, který je součástí výrobku. Zde jsou však uvedena některá obecná doporučení pro dávkování:

  1. Naneste tenkou vrstvu produktu na postižený kloub (y) a přilehlé oblasti.
  2. Jemně vmasírujte gel do pokožky až do úplného vstřebání.
  3. Frekvence aplikace se může lišit v závislosti na individuálních potřebách a závažnosti příznaků – v průměru se stává 2-3krát denně.

Kde a jak koupit

Pokud nevíte kde koupit – zaručeně originální gel pro zdraví kloubů, pak to lze provést pouze na oficiálních stránkách. Důvodem je skutečnost, že výrobce zastavil dodávky do lékáren z důvodu výskytu padělaných produktů a nadměrných přirážek. Jako výsledek, koupit gel z jakéhokoliv jiného zdroje, můžete ohrozit své zdraví a utrácet peníze za padělané produkty.

Abyste zajistili, že získáte pravý a účinný produkt, je velmi důležité, abyste si doplněk stravy objednali pouze z webových stránek výrobce. To zajišťuje, že obdržíte autentický produkt se všemi jeho prospěšnými složkami.

Jaká cena Traugel

Vzhledem k tomu, že se společnost rozhodla obejít zprostředkovatele, jako jsou lékárny, cena řízen přímo výrobcem. To mu umožňuje být co nejdostupnější. Navíc často provozují akce a slevy, které dále snižují cenu tohoto vysoce účinného doplňku.

Vyloučením prostředníků, kteří k takovým produktům často přidávají své značky, výrobce zajišťuje, že kupující dostanou spravedlivou cenu za produkt, který může výrazně zlepšit kvalitu jejich života. To jim také umožňuje udržovat přísnou kontrolu kvality každé šarže gelu, kterou vyrobí. Aktuální cena léku je 890 CZK.

Mohu si koupit v lékárně nebo na Amazonu?

Pokud hledáte lék na zdraví kloubů, uvědomte si, že výrobce přestal spolupracovat s lékárnami a dalšími obchody, včetně stránek třetích stran. Na některých místech jej však stále najdete. Nemůžeme zaručit pravost tohoto gelu, takže nákup na vlastní riziko. Navíc ceny v lékárnách může být neúměrně vysoká.

Pokud jde o Amazon, pak tady gel je třeba kupovat opatrně. Výrobce uvedl, že nenese odpovědnost za produkty prodávané prostřednictvím této platformy, takže existuje vysoká pravděpodobnost, že bude podvod.

Výrobek na webu DR Max, Heureka, DM

Vypadá to, že někteří prodejci prodávají falešné verze Traugel DR Max. Rádi bychom informovali naše vážené zákazníky, že tento produkt zde momentálně není v prodeji a pokud jej najdete v jakémkoli obchodě nebo na internetu, s největší pravděpodobností se jedná o podvod.

Pokud hledáte položku na oblíbeném agregátoru cen Heureka, možná budete zklamáni, když zjistíte, že není skladem. To je způsobeno skutečností, že tento komplex se prodává pouze prostřednictvím oficiálních webových stránek výrobce. Proto pokud chcete tento gel vyzkoušet, jděte na stránky výrobce, nehledejte Traugel na Heurece nebo jiné webové stránky třetích stran.

Rádi bychom zákazníky DM informovali, že tento produkt se tam v současné době neprodává, a pokud ho tam uvidíte, určitě se jedná o padělek. Neriskujte své zdraví užíváním padělaných léků, vždy si před nákupem ověřte pravost produktu.

Recenze Traugel na fórech

Studovali jsme mnoho fór a všimli jsme si, že většina uživatelů má o tomto doplňku pouze pozitivní zpětnou vazbu. Je neobvyklé najít produkt s tak vysokou mírou spokojenosti spotřebitelů.K našemu překvapení jsme zjistili, že na produkt nejsou téměř žádné negativní recenze. I když se na internetu objevilo několik špatných recenzí, zdálo se, že jsou falešné, protože autory nebylo možné přes několik pokusů kontaktovat.

Recenze

Recenze lékařů

“Gel hrál v mé praxi klíčovou roli. Z vlastní zkušenosti jsem zjistil, že tento gel výrazně ulevuje od bolesti a zlepšuje pohyblivost kloubů u pacientů s artrózou. Jeho jedinečná kombinace složek účinně bojuje proti zánětu a podporuje regeneraci chrupavky, což má za následek zlepšení celkového zdraví kloubů.“

MUDr. Jakub Novák, ortoped, 10 let praxe, Praha

„Já výrobek vřele doporučuji svým pacientům trpícím chronickou bolestí a ztuhlostí kloubů. Nejen, že tento gel poskytuje okamžitou úlevu tím, že zklidňuje bolavé klouby, ale také pomáhá snižovat frekvenci a závažnost vzplanutí v průběhu času. Snadno se aplikuje a většina lidí jej dobře snáší, takže je vynikající volbou pro dlouhodobé používání.“

MUDr. Petra Kovarzhikova, revmatolog, 8 let praxe, Brno

“Тento produkt způsobil revoluci v přístupu k péči o klouby na našem oddělení geriatrie. Díky jemnému složení a rychlému vstřebávání je tento gel vhodný zejména pro naše starší pacienty, kteří mají často jemnou pokožku nebo mají potíže s aplikací lokálních ošetření.

MUDr Filip Procházka, geriatrický specialista, 15 let praxe, Ostrava
Woman feeling pain in the ankle

Hodnocení zákazníků

„Gel změnil můj zdravotní stav. Po několika týdnech používání jsem si všimla výrazného snížení bolesti a zlepšení flexibility. Tento gel skutečně mění život!“

Kateřina Nováková, 45 let, Brno

„Doporučuji! Jako člověk, který trpí chronickými bolestmi kloubů, jsem bez velkého úspěchu vyzkoušel mnoho léků, dokud jsem neobjevil tento produkt. Poskytuje okamžitou úlevu a stal se nezbytnou součástí mé každodenní rutiny.“

Tomáš Prohazka, 57 let, Praha

„Moje zkušenosti jsou skvělé! Nejenže účinně ulevuje od kloubních potíží, ale díky hladké aplikaci je také šetrný k pokožce. Rozhodně stojí za každou korunu.“

Yana Kovarzhova, 38 let, Ostrava

„Gel je fantastický! Již mnoho let trpím bolestmi kolen a od té doby, co jsem tento gel začlenil do své každodenní rutiny, jsem si mohl bez nepohodlí užívat činnosti, které pro mě dříve byly nemožné.“

Petr Dvořák, 60 let, Olomouc

„Tento produkt předčil všechna má očekávání! Díky přírodním ingrediencím v gelu se cítím sebevědomě a pravidelně jej používám k udržení zdraví kloubů. Recenze bylo by neúplné, kdybych se nezmínil o jeho příjemné vůni!“

Barbora Marešová, 35 let, Plzeň

FAQ

Co je gel?

Jedná se o biokomplex, který odstraňuje příznaky kloubních onemocnění.

Je výrobek podvod?

Ne, lék je účinný – to potvrzují recenze spotřebitelů.

Najdete produkt v lékárně?

Ne, lék je k dispozici k prodeji pouze na oficiálních stránkách.

Jaká je cena?

Aktuální cena gelu je 890 CZK.

MUDr. Jan Tiser

Praktické lékařství: - Atestace podle legislativy EU, Specializovaná způsobilost MZ Odborná praxe: 1991 – 1996 - anesteziologie a resuscitace, urgentní medicína - Klaudiánova nemocnice v Mladé Boleslavi 1997 – dosud - chirurgie – z toho 6 let Kardiochirurgie Fakultní nemocnice v Hradci Králové 2007 – dosud – vedoucí lékař M-Gate kliniky Pardubice, jednatel společnosti Medical Gate s. r. o, odborný garant pro obory všeobecné lékařství, chirurgie, anesteziologie a resuscitace Chirurgie - licence ČLK (České lékařské komory) pro výkon samostatné praxe, poradenská činnost, odborný zástupce a specializovaná způsobilost pro obor chirurgie (uděluje Ministerstvo zdravotnictví) Nástavbové kursy v plastické chirurgii: Povinný specializační kurs v plastické chirurgii 9/2007 ( vedoucí lektor Doc. MUDr Jan Měšťák ) Estetická chirurgie obličeje 10/2009 ( vedoucí lektor Doc. MUDr Jan Měšťák ) Místní lalokové plastiky, transplantace kůže a jiné techniky 11/2009 ( Doc. MUDr Jan Měšťák ) Urgentní medicína: - atestace podle legislativy EU, Licence ČLK, Specializovaná způsobilost Ministerstva zdravotnictví

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

4 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

4 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

4 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

4 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

4 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

4 dny před