Zdraví

WOW BUST – podvod nebo pravda?

Obsah

NázevWOW BUST
Jaký účinek lze očekávatPodporuje zvětšení ženských prsou; bojuje proti povislým a ochablým prsům po porodu; bojuje s asymetrií; podporuje omlazení oblasti dekoltu; zvětšuje objem ženských prsou.
Pravděpodobná rizikaChybějící
Objem balení50 ml
Aplikace2 až 3krát denně
Doba trvání kurzu5 týdnů
Náklady849 KČ
Doba dodání1-3 dny
Hodnocení5/5


Mnoho žen není spokojeno s prsy, které jim příroda nadělila, a uchýlí se k plastické operaci. Inovativní produkt WOW BUST vám pomůže vyhnout se operaci a zcela bezpečně zvětšit objem vašich prsou. Ve srovnání s plastickou chirurgií se jedná o bezpečnou metodu, která nemá vedlejší účinky, infekci ani jiné nebezpečné následky. Již od prvních dnů používání WOW BUST si mnoho žen všimlo pozitivních změn. Krém s jedinečným patentovaným složením pomáhá vypnout pokožku a vrátit mnoha ženám sebevědomí po porodu a kojení.

Složení WOW BUST

Charakteristickým rysem výrobku je jeho zcela přírodní složení bez přídavku syntetických látek. Složení krému je uvedeno v následující tabulce:

KomponentaAkce
Bambucké másloPomáhá vyhlazovat pokožku, zjemňuje ji a dodává jí pevnost. Bojuje proti nadměrné suchosti
Olej z pšeničných klíčkůZvyšuje rychlost omlazení epidermis. udržuje pružnost a pevnost a má tonizující účinek
Avokádový olejPodporuje zvětšení mléčných žláz. Snižuje riziko vzniku rakoviny. Zatraktivňuje oblast dekoltu
Extrakt z palmetyZvyšuje pevnost a pružnost pokožky a objem prsou
Extrakt z mořských řasJedná se o přírodní složku, která zvyšuje pružnost pokožky. Obnovuje vodní rovnováhu epidermis a obnovuje strukturu dermis.
Olej z ylang ylangObnovuje zdraví pokožky, bojuje proti patogenům a navrací prsům jejich přirozenou krásu.
Lněný olejMá hydratační účinek a stimuluje růst prsou díky zrychlené regeneraci buněk. odvádí nahromaděné škodlivé toxiny
Elastinurychluje růst mléčných žláz
KolagenBojuje proti pigmentaci, podporuje normální metabolické procesy
FytoestrogenyMá lokální účinek. Zaručuje zvětšení prsou a udržuje jejich pružnost
Antioxidanty, katechin, antokanin, koenzym Q10, retinolJe to kombinace přírodních složek, které pomáhají chránit vaše prsa před mastitidou a dalšími nebezpečnými nemocemi.


Jedinečná kombinace přírodních složek umožňuje dosáhnout skvělých výsledků, díky nimž jsou vaše prsa nejen větší, ale také přitažlivější.

Kontraindikace a vedlejší účinky

WOW BUST krém nemá prakticky žádné kontraindikace. Existuje však řada aspektů, které stojí za zmínku:

  • individuální nesnášenlivost složek;
  • osoby mladší 18 let;
  • těhotenství a období kojení;
  • přítomnost onemocnění prsu.

V těchto případech je vhodné před použitím přípravku navštívit lékaře a poradit se s ním. Lékař rozhodne o jeho použití a předepíše bezpečné dávkování.

Podle testů a kontrol krém nezpůsobuje žádné vedlejší účinky. Výrobek je proto vhodný pro širokou škálu spotřebitelů a je zcela bezpečný.

Klinické studie

Krém WOW BUST byl klinicky testován v nejlepších laboratořích v Evropě a USA, což prokázalo jeho bezpečnost a účinnost. Tuto skutečnost dokládají i získaná osvědčení. Před uvedením do prodeje byl krém testován dobrovolníky. Podle získaných výsledků získal vysoké hodnocení. U účastníků nebyly diagnostikovány žádné vedlejší příznaky.

Indikace k použití a příbalový leták

WOW BUST má následující údaje:

  • touha zvětšit velikost prsou;
  • pro změnu tvaru a zvýšení atraktivity vašich prsou;
  • Potřeba zpomalit proces stárnutí pokožky v oblasti dekoltu;
  • pro výrazné asymetrie a strie;
  • Kůže ztrácí pružnost, což způsobuje, že prsa jsou povislá.

Je důležité si uvědomit, že pokud se tyto nedokonalosti neřeší co nejdříve, prsa postupně začnou ztrácet svůj atraktivní vzhled.

Příbalový leták WOW BUST je důležité prostudovat předtím, než začnete přípravek používat. Podle výrobce by měl být výrobek používán následujícím způsobem:

  • Oblast dekoltu vydezinfikujte a poté na ni naneste krém;
  • Krouživými pohyby masírujte každý prs po dobu 5 až 10 minut, přičemž masírování ukončete v dolní části prsu;
  • počkejte, dokud se přípravek zcela nevstřebá;
  • provádějte proceduru dvakrát denně.

Poznámka: Pokud máte strie, měli byste ošetření provádět 3x denně každý den, abyste dosáhli maximálních výsledků.

Doporučená doba léčby je nejméně 5 týdnů. V případě potřeby lze kurz opakovat.


Kde a jak koupit WOW BUST

WOW BUST lze objednat pouze se zárukou kvality na oficiálních stránkách výrobce. Dříve se výrobek prodával v řetězcích lékáren a u maloobchodních partnerů. Postupně se však ceny začaly dramaticky zvyšovat a objevovalo se stále více padělků. Aby výrobce neriskoval svou pověst a nabízel zákazníkům pouze kvalitní výrobek, přestal jej dodávat.

Proto si krém WOW BUST můžete koupit pouze od výrobce. Nemusíte se obávat, že by vám byly dodány padělky, protože každý zákazník má záruku kvality.

Jaká je cena

Vzhledem k tomu, že se společnost stáhla z dodávek do řetězců lékáren a obchodů, cena WOW BUST se stabilizovala. Výrobce nyní může řídit svou vlastní cenovou politiku na trhu.

Aktuální cena WOW BUST je 849 Kč. Společnost pravidelně pořádá slevy a propagační akce, aby ušetřila ještě více peněz a učinila krém co nejdostupnějším pro každého zákazníka.

Můžete si koupit WOW BUST v lékárně nebo na Amazonu?

Jak bylo uvedeno výše, WOW BUST již není v lékárně k dispozici. V některých řetězcích však mohou být zbytky z posledních šarží. Výrobce nemůže zaručit, že výrobek je originální. Proto si každý zákazník bude moci tento krém koupit v lékárně na vlastní nebezpečí. Je pravděpodobné, že bude stát několikanásobek.

WOW BUST Amazon také neprodává. Mohou se však vyskytovat i zbytky z posledních dávek. Pokud je cena příliš vysoká nebo příliš nízká, jedná se pravděpodobně o padělek.

WOW BUST na webových stránkách DR Max

WOW BUST DR Max neprodává. Pokud v sortimentu narazíte na krém, buďte opatrní, protože se jedná o padělek. Je lepší objednat si originál od výrobce, abyste bezpečně a bez následků zvětšili objem prsou.


WOW BUST na Heurece

Společnost odmítla spolupracovat s dalšími obchody a tržištěmi; WOW BUST Heureka také není zastoupena. Na cenovém agregátoru nejsou žádné informace o krému, protože jej lze zakoupit pouze na oficiálních stránkách výrobce.

Rozvod nebo pravda

Tento produkt na zvětšení prsou se již ukázal jako účinný, o čemž svědčí pozitivní zpětná vazba od zákazníků. Existují však i negativní ohlasy, které tvrdí, že WOW BUST je podvod. Důvodem jsou obvykle tyto příčiny:

  • Výrobek byl zakoupen u pochybných prodejců, aby se ušetřilo, ale výsledkem byl padělek;
  • WOW BUST nefunguje, protože klient nepoužil prostředek podle pokynů výrobce;
  • je sporné, protože krém není dostupný v lékárnách.

Ale nebojte se a nemyslete si, že WOW BUST je podvod. Krém již dokázal získat dobrou pověst a prokázat svou účinnost.

WOW BUST recenze na fórech

Po celou dobu, kdy jsem zkoumal informace o produktu na různých fórech, jsem nenašel téměř žádnou negativní zpětnou vazbu. Negativní názory na WOW BUST na fórech jsou s největší pravděpodobností falešné. Za účelem ověření informací jsme se pokusili autory kontaktovat, ale neobdrželi jsme žádnou zpětnou vazbu.


Recenze

Před konečným rozhodnutím o koupi krému stojí za to prozkoumat recenze WOW BUST.

Ohlasy lékařů

Recenze lékařů WOW BUST také dokazují účinnost používání krému.

„Obrátila se na mě pacientka, která se nechtěla uchýlit k plastické operaci, aby si zpevnila prsa a vyhnula se změnám souvisejícím s věkem. Ukázala krém WOW BUST, aby zjistila, zda by se dal použít. Navzdory čistě přírodnímu složení se stav pokožky v oblasti dekoltu výrazně zlepšil. Při systematickém používání bylo patrné zlepšení tvaru prsou a částečné zotavení po porodu a kojení. U pacienta se nevyskytly žádné vedlejší příznaky.“

Gynek Moravec, mamolog, praxe 6 let, Liberec

„WOW BUST je bezpečný produkt, který vám umožní přirozeně upravit tvar vašich prsou a dosáhnout jejich zvětšení bez jakýchkoli zdravotních rizik. Krém doporučuji již několik let a své pacienty pečlivě sleduji. Ani při různých mamologických diagnózách se nevyskytly žádné komplikace. Je snadné ji používat, ale hlavní je provádět ji denně a 2-3krát denně. Jelikož je to přirozené, má to kumulativní účinek.“

Kristina Sedláčková, mamolog, praxe 10 let, Praha

„S WOW BUST jsem pomohla několika ženám zbavit se strií a zatraktivnit jejich prsa. Mohl jsem se vyhnout operaci, která často způsobuje bolest a komplikace. Pokud chcete dosáhnout atraktivního vzhledu zcela bezpečným způsobem, je tento krém jedním z nejlepších řešení.“

Vladimír Ševčík, mamolog, praxe 12 let, Ostrava

Reference zákazníků

Skutečné recenze zákazníků WOW BUST také dokazují jeho účinnost a rychlé výsledky.

"Rozhodl jsem se objednat WOW BUST po rozhovoru s ženou na fóru. Moje prsa byla po kojení velmi povislá, asymetrická a se striemi. Během týdne jsem viděl úžasné výsledky! Moje prsa se opravdu začala vracet do svého původního sexy tvaru. Snadno se používá, a hlavně je to ve vhodnou dobu."

Silvie Křížová, 33 let, Praha

"WOW BUST mi doporučila kamarádka, která ho používala 2 měsíce. Její výsledky se mi líbily, a tak jsem se rozhodl následovat jejího příkladu. Krém se mi líbil. Má lehkou texturu a příjemnou vůni. Používám ho teprve 5 dní, ale už jsem si začala všímat, že se mi prsa trochu zvětšují. Tvar se postupně mění. Jsem zvědavý, jak to nakonec dopadne."

Ilona Kadlecová, 40 let, Olomouc

"Zpočátku jsem se nemohla chlubit krásnými prsy a po porodu mi zůstala malá a povislá prsa. WOW BUST mi pomohl nejen vyrovnat se s problémem, ale také začít se mít znovu ráda. Pokud budete postupovat podle pokynů a používat 2-3 krát denně, můžete určitě získat skvělé prsa! Osobně jsem po 5 týdnech používání prostě šťastný! Myslím, že si kurz za pár měsíců zopakuji."

Radka Mullerová, 37 let, Ústí nad Labem

"WOW BUST mi koupila moje matka, protože jsem byla vždy zakomplexovaná kvůli své asymetrii. Přečetl jsem si obal a použil ho podle pokynů. Podle výsledků mohu říci, že moje asymetrie již není tak výrazná. Mohu také odstranit své strie. Je to skvělý krém, doporučuji ho všem!"

Bohumila Matejková, 23 let, Plzeň

"Celý život jsem si chtěla nechat zvětšit prsa a dokonce jsem si šetřila na operaci. Něco mě však stále zastavovalo. Pak jsem na internetu náhodou zahlédla reklamu na WOW BUST a rozhodla se ji vyzkoušet. Nyní jsem velmi ráda, že jsem se vzdala drastických opatření. Moje prsa se opravdu zvětšila, stala se baculatější. Za celou dobu užívání jsem neměl žádné alergie ani zhoršení zdravotního stavu. Všechno je skvělé."

Marcela Vlčková, 30 let, Kladno

Závěry o droze: Je WOW BUST podvod?

Diskuse uživatelů WOW BUST potvrzuje, že krém je opravdu účinný a pomáhá nejen zvětšit objem prsou, ale také zbavit se některých nedokonalostí. Krém je zcela bezpečný a vhodný pro mnoho zákazníků. Můžete najít mnoho pozitivních recenzí od lékařů o práci WOW BUST.

Často kladené otázky

Co je WOW BUST?

Jedná se o speciální krém, jehož cílem je zvětšit objem prsou, odstranit strie a výrazné asymetrie.

Funguje produkt WOW BUST skutečně?

Podle klinických studií a kontrolních testů je použití výrobku zcela bezpečné.

Kolik stojí WOW BUST?

Cena léku je 849 Kč.

Jak si vzít WOW BUST?

Kurz trvá 5 týdnů a přináší maximální výsledky. Používejte 2-3krát denně a vtírejte přípravek do prsou masážními tahy.

     

MUDr. Zdenka Stratilova

Absolventka Masarykovy univerzity, Lékařská fakulta Brno - všeobecný směr. Do roku 1992 působila ve Fakultní nemocnici u svaté Anny v Brně na I. patologicko-anatomickém ústavu jako samostatně pracující lékař a odborný asistent, v období do roku 2000 pracovala jako samostatně pracující a vedoucí lékař ve Fakultní nemocnici Brno - Bohunice, II. kožní klinika. Atestace v oborech patologická anatomie, imunohistologie, dermatovenerologie a korektivní dermatologie. Licence v oborech patologická anatomie, dermatovenerologie, korektivní dermatologie - estetická chirurgie, oprávněna k výkonu funkce odborného zástupce NZZ a garanta pro dermatologii, oprávněna k výkonu funkce odborného zástupce NZZ a garanta pro korektivní dermatologii - estetickou chirurgii a laserovou estetickou chirurgii. V roce 2000 bylo MUDr. Stratilové uděleno Českou společností pro využití laseru v medicíně - sekce laserová estetická chirurgie, osvědčení o akreditaci v oboru laserová estetická chirurgie č. 004.

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

6 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

6 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

6 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

6 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

6 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

6 dny před