Sexuální zdraví

Xtrasize je jedinečný produkt pro zvětšení mužského penisu. Recenze produktu, cena, kde ho koupit.

Obsah

Název lékuXtrasize
Dopad na tělozvětšuje penis;
zvyšuje průtok krve;
zlepšuje účinnost;
zvyšuje libido.
Nežádoucí účinkyNeidentifikováno
Denní sazba2 tablety
Průběh léčby3 měsíce
Náklady1000 KČ
DodávkaAž 3 dny

Xtrasize je doplněk stravy schopný zvětšit mužský penis bez chirurgického zákroku. Lék působí v krátké době, aniž by poškodil vaše zdraví. Dlouhodobé užívání přípravku Xtrasize může zvětšit váš penis o několik centimetrů.

Zvláštností výrobku je jeho přírodní složení – nebyly identifikovány žádné chemické prvky. Odborníci vyvíjejí doplněk po mnoho let a podařilo se jim vytvořit skutečně účinný produkt. Doporučují ji nejen spokojení pacienti, ale i kvalifikovaní lékaři.

Složení Xtrasize

Xtrasize se vyznačuje přírodním složením, díky němuž má výrobek maximální účinek.

KomponentaDopad
MacaPříznivě působí na hormony tím, že zvyšuje jejich produkci. Snižuje také únavu a omlazuje celé tělo.
Sawtooth palmettoZvyšuje sexuální apetit muže.
L-argininZlepšuje krevní oběh, což zlepšuje erekci a začíná zvětšování penisu. Zajišťuje odpovídající úroveň mužské plodnosti.
L-lysinPříznivě působí na erekci, imunitu a tvorbu svalů.
Muira puamaLék, který zvyšuje mužskou touhu.
L-karnitinPodporuje spalování tuků, dodává energii hlavním orgánům. Zvyšuje průtok krve rozšířením cév.
Dýňová semínka a brusinkyZvyšuje potenci, zvyšuje průchodnost močových cest.

Složky jsou vybrány tak, aby jejich kombinace měla příznivý účinek na mužský organismus.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Bylo provedeno mnoho různých studií, ve kterých nebyly zjištěny žádné kontraindikace přípravku Xtrasize. Hlavní podmínkou je, aby produkt užívali muži starší 18 let.

Nežádoucí účinky přípravku Xtrasize rovněž nebyly zjištěny. Je však přísně zakázáno zvyšovat dávkování. To může vést k nepříjemným následkům i k poškození vašeho zdraví.

Klinické studie

Složení přípravku Xtrasize bylo pečlivě zkoumáno v nejlepších laboratořích ve Spojených státech i v evropských zemích. Ve studiích nebyly nalezeny žádné syntetické sloučeniny, které by mohly být zdraví škodlivé.

Tobolky Xtrasize byly použity ve studiích na dobrovolnících. Muži užívali přípravek po dobu 3 měsíců. U každého z nich byly zaznamenány změny. Délka penisu se u různých dobrovolníků zvýšila o 1-5 centimetrů, což svědčí o účinnosti přípravku.

Indikace k použití a příbalový leták

Každý pacient by si měl před užitím přípravku Xtrasize pečlivě přečíst příbalovou informaci. Obsahuje informace týkající se užívání léku. Uvedeny jsou také všechny příznaky a indikace k použití. Výrobce doporučuje užívat kapsle přesně podle návodu.

Mezi hlavní indikace pro použití přípravku Xtrasize patří:

  • malá velikost penisu;
  • Slabá nebo žádná erekce;
  • snížené libido;
  • slabý pocit během pohlavního styku.

Muži, kteří se potýkají s výše popsanými problémy, často trpí depresemi. Vede také ke zhoršení intimity nebo k jejímu úplnému nedostatku. Z tohoto důvodu by měli muži zahájit léčbu co nejdříve.

Kde a jak koupit Xtrasize

Objednání Xtrasize z oficiálních webových stránek je tak snadné, jak je to možné, stačí postupovat podle několika jednoduchých kroků:

  • navštivte portál;
  • přidat položku do nákupního košíku;
  • vyplňte formulář;
  • kontaktujte manažera a potvrďte svou objednávku;
  • čekat na dodání produktu;
  • zaplatit za nákup.

Zákazníci by měli mít na paměti, že produkt Xtrasize lze zakoupit pouze na oficiálních stránkách výrobce. Ostatní portály a prodejny nabízejí falešné verze, protože spolupráce s nimi byla zcela přerušena.

Jaká je cena

Ukončení spolupráce s mnoha společnostmi umožnilo výrobci začít kontrolovat náklady na Xtrasize. V úvahu je třeba vzít i to, že zákazníci mohou výrobek zakoupit se slevou. Kromě toho výrobce pravidelně pořádá propagační akce, kterých se může zúčastnit každý zákazník.

Aktuální cena Xtrasize je 1000 Kč. Každý pacient si bude moci dovolit takový nákup, takže je snadné vyřešit problémy s intimitou.

Mohu si koupit Xtrasize v lékárně nebo na Amazonu?

Již dříve bylo uvedeno, že výrobce byl nucen zastavit dodávky výrobku do různých prodejen. Xtrasize je stále v prodeji v lékárnách, ale nikdo nemůže zaručit, že se jedná o skutečný produkt. Lékárníkům nepochybně zbylo něco z poslední zásoby. Mohlo by se také jednat o napodobeniny. Nikdo nemůže zaručit, jakou drogu zákazník dostane.

Amazon Xtrasize, původní produkt, ji nenabízí. Občas se objeví podvodné nabídky, ale dá se říci, že se jedná o levné napodobeniny. Jejich účinnost je nízká.

Xtrasize na webových stránkách DR Max

Webové stránky DR Max Xtrasize ji nenabízejí, protože veškerý prodej zajišťuje výrobce. Jakákoli nabídka je vystavena podvodníky, kteří chtějí koupit účinný lék za minimální cenu.

Xtrasize na webových stránkách Heureky

Mnoho pacientů dává přednost použití agregátoru cen, protože nabízí nejlepší nabídky. Xtrasize na Heurece nenajdete, protože prodej původního doplňku je plně pod kontrolou výrobce.

Rozvod nebo pravda

Navzdory skutečnosti, že doplněk získal důvěru velkého počtu pacientů, někteří zákazníci nadále zanechávají negativní komentáře. Odborníci se rozhodli tuto skutečnost prozkoumat a zjistili některé z hlavních důvodů, proč jsou lidé s účinkem léku nespokojeni.

  • Pacienti si myslí, že Xtrasize podvádí, protože odmítají dodržovat pokyny. Hlavním zájmem mužů je užívat produkt podle pokynů výrobce. V opačném případě se snižuje účinnost přípravku.
  • Xtrasize je považován za podvod, když lidé zadávají objednávky na obskurních portálech. Není pochyb o tom, že platí spoustu peněz za obyčejný padělek. Abyste se vyhnuli potížím, měli byste objednávat pouze z oficiálních webových stránek výrobce.
  • Xtrasize nefunguje, protože starší lidé nedůvěřují produktům z internetu. Důchodci jsou zvyklí nakupovat léky v lékárnách, a proto jakékoli jiné možnosti vnímají s nedůvěrou a obavami.

Neexistuje tedy žádný skutečný důvod, proč léku nedůvěřovat.

Xtrasize recenze ve fórech

Psaní recenze vyžadovalo prozkoumání fóra Xtrasize. Negativních recenzí bylo nalezeno málo, všechny ostatní komentáře zanechali spokojení zákazníci. Autoři negativních recenzí se pokoušeli kontaktovat, ale neozvali se a mnoho stránek bylo smazáno. Proto by se jim nemělo v žádném případě věřit.

Ohlasy lékařů

Recenze Xtrasize jsou na webových stránkách hojné, takže by neměly být přehlíženy.

„Dříve žádný muž nemohl ani snít o zvětšení svého penisu. Výrobci se podařilo vytvořit Xtrasize, který výrazně zvyšuje průtok krve do penisu. Pohlavní žlázy se postupně zvětšují, díky čemuž začne růst samotný orgán.“

Zdeněk Hanák, androlog, 5 let praxe, Praha

„Xtrasize je lék na zvětšení penisu, který může vyřešit problém velkého počtu mužů. Zvláštnost produktu spočívá v použití speciální kombinace přírodních složek, které mají vliv na velikost penisu.“

Jaromír Krejčí, sexuolog, 10 let praxe, Brno

„Xtrasize je produkt s jedinečným vzorcem pro zvětšení délky penisu. Zvláštností produktu je absence vedlejších účinků. Kromě toho je produkt schopen zvýšit erekci a prodloužit dobu trvání pohlavního styku. Užíváním doplňku po stanovenou dobu můžete dosáhnout požadovaného výsledku.“

Klára Uherková, androlog, 12 let praxe, Ostrava

Recenze lékařů Xtrasize ukazují, že může zvýšit velikost penisu a mít pozitivní vliv na sexuální život mužů.

Reference zákazníků

Muži, kteří se zajímají o zvětšení penisu, budou považovat za užitečné číst skutečné recenze o Xtrasize.

„Když jsem na internetu viděl reklamu na produkt na zvětšení penisu, nevěřil jsem, že by to mohlo opravdu fungovat. Pro zajímavost jsem si objednal Xtrasize. Dva měsíce stačily na to, aby se délka mého penisu zvětšila o centimetr. Abych byl upřímný, byl jsem docela překvapen. Plánuji pokračovat v procesu zvětšování.“

Teodor Novák, 37 let, Padubice

„Předtím jsem vyzkoušela různé prostředky, ale byly k ničemu. Koupila jsem si Xtrasize, ale začala jsem ho užívat až o měsíc později – úplně jsem na něj zapomněla. Po týdnu užívání přípravku jsem si všiml, že se moje erekce zvýšila a doba trvání pohlavního styku se zvýšila. Stále ho užívám a čekám na pozitivní výsledek.“

Čeněk Kučaj, 28, Hradec Králové

„Přítel doporučil Xtrasize, přesvědčil mě, že by to mohlo skutečně zvýšit velikost mého penisu. Vůbec jsem tomu nevěřil, ale rozhodl jsem se to risknout. Během měsíce se můj penis zvětšil o 0,5 centimetru na délku. Jsem opravdu překvapen. Také se zvýšila erekce, zvýšil se pocit při pohlavním styku. Děkujeme výrobci.“

Alan Vaněk, 24 let, Děčín

„Můj manžel měl spoustu komplexů ohledně velikosti svého penisu. Navrhl jsem, že tento „problém“ lze vyřešit použitím oblíbeného prostředku. Společně jsme studovali recenze a složení produktu a objednali Xtrasize. Můj manžel užíval kapsle po dobu 3 měsíců. Během tohoto období se jeho penis zvětšil o 1,5 centimetru.“

Silvie Staňková, 23 let, Liberec

„V osobním životě jsem měl problémy, protože mám malý penis. Vždycky jsem se za to styděla, bála jsem se, že bych své milované nemohla udělat radost. Rozhodl jsem se koupit přírodní doplněk po přečtení pozitivních recenzí od jiných mužů. Užívám ho 1,5 měsíce. Poprvé jsem zaznamenal nárůst o 0,6 centimetru. Zvýšená erekce. Výrobek skutečně funguje.“

Čestmír Němeček, 32, Olomouc

Závěry o droze: Je Xtrasize podvod?

Na fórech se hodně diskutuje o Xtrasize, protože mnoho mužů není spokojeno s velikostí svého penisu. Mnoho mužů má komplexy a trpí depresemi. Dříve bylo možné na krátkou dobu změnit situaci pomocí čerpadel a také chirurgickým zákrokem. Ale málokdo se odvážil podstoupit tak závažnou operaci.

Moderní lék slibující zvětšení velikosti a objemu penisu nebyl zpočátku důvěryhodný. Zkušenosti s užíváním přípravku Xtrasize však byly brzy zjištěny u mnoha pacientů. Každý z nich byl s výsledky spokojen. Dokonce i v této situaci byli kluci, kteří nadále nevěřili v možnost zvětšení svého penisu pomocí doplňku stravy.

V nejlepších laboratořích byly provedeny různé studie a testy, které prokázaly nejen jedinečnost přípravku, ale také jeho účinnost. Na základě získaných informací můžeme konstatovat, že Xtrasize funguje. Při nákupu výrobku z oficiálních webových stránek výrobce se pacient nemusí obávat, že výrobek nebude fungovat. Výrobce zaručuje, že každý muž může získat požadovanou velikost. Bezpečnost doplňku je také není pochyb o.

Xtrasize Video

Často kladené otázky

Jak dlouho mám přípravek Xtrasize užívat?

Chcete-li dosáhnout výsledků, užívejte lék po dobu nejméně 3 měsíců, poté si dejte pauzu. Přípravek lze znovu začít užívat po 4 měsících.

Existují nějaké vedlejší účinky?

Ve studiích nebyly zjištěny žádné vedlejší účinky přípravku Xtrasize. Výrobek je zcela bezpečný. Lidé trpící alergiemi by měli před použitím přípravek pečlivě prostudovat.

Jak Xtrasize funguje?

Lék zvyšuje délku a objem penisu a posiluje erekci. Mnoho mužů si všimne zvýšení libida. Některé jeho složky mají příznivý vliv na imunitní systém pacienta.

Za jak dlouho se dostaví výsledky?

Xtrasize nemá dočasný, ale trvalý účinek. To znamená, že délka, o kterou je penis zvětšen, zůstává muži po celý život.

Kde si mohu lék koupit?

V současné době lze Xtrasize zakoupit pouze na oficiálních stránkách výrobce. Jiné společnosti a portály nabízejí nekvalitní napodobeniny, které mohou být nebezpečné pro vaše zdraví.

Doc. MUDr. Peter Koliba CSc

Doc. MUDr. Peter Koliba, CSc., který patří mezi významné odborníky v ČR. Má dlouholetou praxi v oboru gynekologie, klimakterické a menopauzální medicíny i dětské gynekologie. Byl předsedou Sekce gynekologie dětí a dospívajících ČGPS ČLS JEP a místopředsedou ČMAS - České menopauzální a andropauzální společnosti ČLS JEP, členem výboru SOM - Sekce pro otázky menopauzy ČGPS ČLS JEP a také členem redakční rady časopisu Praktická gynekologie a časopisu Klimakterická medicína. KVALIFIKACE: 1972 – 1978 Lékařská fakulta UP Olomouc Všeobecné lékařství – MUDr. 1983 - Atestace I. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1987 - Atestace II. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1993 - Atestace z oboru dětská gynekologie – ILF Bratislava 1995 - obhajoba kandidátské disertační práce – LF UK Bratislava – CSc. 2006 - obhajoba habilitační práce – jmenování docentem od 2.2.2007

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

4 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

4 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

4 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

4 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

4 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

4 dny před