Hubnutí

Acai Berry Extreme: složení, indikace, vedlejší účinky, kde a za jakou cenu koupit, recenze lékařů

Obsah

Název produktuAcai Berry Extreme
Složení výrobkuKombinace přírodních složek
ÚčinekSpalování tukůStimulace fyzické a duševní aktivity
Zamezení opětovné akumulace tuku
Možná rizikaNezpůsobuje žádné vedlejší účinky
Obsah baleníKapsle #60
Denní dávka2 tablety
KontraindikaceChybějící
Podmínky skladováníNa tmavém místě při pokojové teplotě
Terapeutický kurzJeden měsíc
Návod k použitíPolykejte, pijte vodu, čaj, džus
Cena950 Kč
Hodnocení5/5
Doba dodání1-5 dní

S Acai Berry Extreme není rychlý, účinný a bezpečný boj s nadváhou v co nejkratší době mýtem, ale skutečností. Biokomplex působí na organismus všestranně, odstraňuje příčiny hromadění tuku, a tím zabraňuje recidivám. Všichni, kdo to zažili, dosáhli kýženého výsledku. Není divu, že se o tomto jedinečném léku nyní mluví i v zahraničí a poptávka po něm neustále roste. Tento článek pojednává o výhodách Acai Berry Extreme, jeho účinných látkách a mechanismech jejich působení na organismus. Najdete zde informace o tom, kde si kapsle koupit a jak zjistit jejich skutečnou cenu.

Složení Acai Berry Extreme

Výrazný účinek fytopreparátu je dán koncentrovaným extraktem z plodů açai. Je to palma, která roste v bažinatých a pobřežních oblastech Jižní a Střední Ameriky. Jeho plody v podobě obrovských hroznů jsou docela jedlé, sladké a trpké a mají příjemný čokoládový i oříškový nádech. Jsou však obzvláště cenné pro své bohatství biologicky aktivních látek s řadou zdravotních účinků.

KomponentaAkce
Omega polynenasycené mastné kyselinyZlepšuje metabolické procesy, zajišťuje hladké fungování všech životně důležitých systémů.
Karotenoidypřeměnit tuk na energetické zásoby, které tělo potřebuje, a zabránit tak dalšímu přibývání na váze.
FlavonoidyDetoxikace, nasycení orgánů a tkání prospěšnými živinami a molekulárním kyslíkem.
TokoferolyZabraňují vstřebávání mastných kyselin v tenkém střevě, čímž zabraňují tvorbě nových usazenin.
Hrubá vlákninaodstraňuje škodlivé usazeniny ze stěn trávicího traktu a zlepšuje trávení.
Rostlinné steroidySnižuje aktivitu mozkové oblasti zodpovědné za pocit sytosti, což vám umožní uspokojit hlad v malých dávkách.
Ve vodě rozpustné vitaminy skupiny BZvyšuje fyzickou vytrvalost a duševní výkonnost, povzbuzuje a tonizuje.
Kombinace makro a mikroživinPomáhá zlepšit stav pokožky a zabraňuje jejímu ochabování v důsledku snížení tukové vrstvy.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Vzorec je navržen tak, aby Acai Berry Extreme neobsahoval jednu konkrétní složku, která přímo ovlivňuje spalování tuků. To však lze jen stěží považovat za nevýhodu, protože silné stimulanty mají mnoho omezení. Tropické bobule naopak působí nepřímo, urychlují hubnutí, aniž by škodily. Acai Berry Extreme proto nemá žádné kontraindikace a není schopen vyvolat místní ani systémové nežádoucí účinky.

Klinické studie

K prokázání účinnosti kapslí Acai Berry Extreme byly provedeny rozsáhlé testy s dobrovolníky. Byly u nich diagnostikovány různé stupně obezity. Konečné výsledky studií ve špičkových amerických a evropských laboratořích jsou následující:

  • 100 % subjektů po 4 až 10 týdnech znovu přibralo;
  • 99 % respondentů především zmenšilo objem problémových partií (pas, boky, břicho);
  • Po jednom týdnu léčby 100 % účastníků uvedlo, že zmizela dušnost, nadýmání a pálení žáhy;
  • žádný z dobrovolníků si během měsíce léčby nestěžoval na nežádoucí účinky.

Jedním z předpokladů rozsáhlého testování bylo zachování stejného životního stylu. Užívání jiných tablet, změny stravy a/nebo zvýšená fyzická aktivita byly zakázány. Čistota experimentu byla zachována a výsledky ohromily i skeptiky. Výrobce proto okamžitě obdržel registraci léku.

Indikace k použití a příbalový leták

Indikace pro použití Acai Berry Extreme – příznaky obezity jakéhokoli stupně závažnosti:

  • dvojitá brada s opuchlými tvářemi;
  • Přítomnost výrazných tukových záhybů na břiše;
  • dušnost při mírné, neznatelné námaze u osob s normální hmotností;
  • ospalost, snížená pracovní schopnost, rychlá únava;
  • kosmetické nedokonalosti kůže v podobě strií, které způsobují psychické potíže;
  • dosud málo časté nebo již přetrvávající výkyvy krevního tlaku;
  • chronická zácpa;
  • Zvýšené pocení;
  • bolesti páteře a kloubů.

Životní návyky nemají vliv na účinnost léčby. Fytopreparát výrazně zlepšuje jeho kvalitu. Nemůžete se obávat vzniku závažných komplikací, které často vedou k invaliditě. Nyní je člověk chráněn před hypertenzí, artritidou, osteoartritidou, mrtvicí, infarktem a anginou pectoris. Stačí si pozorně přečíst doporučení v příbalovém letáku Acai Berry Extreme a postupovat k dokonalosti.

Kde a jak koupit Acai Berry Extreme

Acai Berry Extreme není k dispozici na volném trhu. Jedná se o vynucené rozhodnutí výrobce, který se snaží snížit náklady na výrobek na minimum. Koneckonců, jeho registrace a propagace na farmaceutickém trhu je dlouhý, komplikovaný a velmi nákladný proces. Všechny náklady se na konečné ceně projeví nanejvýš negativně. Spotřebitel, který chce zhubnout, bude muset vynaložit značné náklady. To se nestane, pokud si Acai Berry Extreme objednáte přímo od výrobce. Výhod tohoto způsobu nákupu je mnoho:

  • zaručené poskytnutí originálního produktu;
  • pohodlná komunikace s kompetentními poradci 24 hodin denně;
  • Neexistují žádná územní omezení pro doručování.

Můžete si také přečíst certifikáty kvality, podrobné pokyny a zpětnou vazbu od odborníků a zákazníků.

Jaká je cena

Cena Acai Berry Extreme zůstává vždy demokratická, dostupná pro každého, kdo chce zhubnout, ale pouze při objednávání z oficiálních webových stránek. Nezahrnuje totiž náklady na placení služeb mnoha zprostředkovatelů, z nichž každý chce získat maximální zisk. Příjemné jsou také systematické akce snižující cenu Acai Berry Extreme na 950 Kč.

Mohu si koupit Acai Berry Extreme v lékárně nebo na Amazonu?

Originální Acai Berry Extreme nelze zakoupit v lékárně, ale pouze na oficiálních webových stránkách. To není nevýhoda, protože to vůbec nekomplikuje proces nákupu. Každý, kdo si chce koupit účinný prostředek pro dokonalou postavu, si může snadno objednat online.

Žádné Acai Berry Extreme na Amazonu a podobných tržištích. A to především kvůli šíření padělaných výrobků na internetu. Jakékoli nabídky zveřejněné mimo webové stránky výrobce by měly být považovány za podvod. Podvodníci dovedně kopírují obaly, které skrývají nekvalitní zboží. Nákup padělaných výrobků je často příčinou zhoršení zdravotního stavu. Neriskujte, nakupujte správně!

Acai Berry Extreme na webových stránkách DR Max

Nemá smysl hledat na portálu DR Max Acai Berry Extreme. Původní verze tam prostě nemůže být. Pokud tam najdete výrobek s totožným názvem, je stoprocentně pravděpodobné, že se jedná o padělek.

Acai Berry Extreme na Heurece

Heureka Acai Berry Extreme není k dispozici na hlavním cenovém agregátoru. Originální kapsle mají pevnou, výrobcem stanovenou cenu a prodávají se pouze na jejich webových stránkách.

Acai Berry Extreme recenze ve fórech

Acai Berry Extreme je velmi chválen na tematických fórech, která jsme navštívili. Zákazníci se podělí o své dojmy z ošetření a poskytnou užitečné rady. Téměř všechny recenze jsou pozitivní, protože výsledek použití bylinného léku překračuje nejdivočejší očekávání. Autoři sporadických prohlášení o absenci jakéhokoli účinku se s námi nespojili. Proto jsme dospěli k závěru, že se jedná o machinace bezohledných konkurentů.

Recenze

Od uvedení kapslí na trh se prodalo více než 10 000 balení. Zákazníci zanechávají recenze Acai Berry Extreme na webových stránkách výrobce. Přibližně 99,9 % pozitivních ohlasů dokazuje, že fytopreparát skutečně funguje, lidé byli schopni začít nový, aktivní život.

Ohlasy lékařů

Ve svých recenzích Acai Berry Extreme lékaři jistě zmiňují jeho dvě hlavní přednosti – silný účinek a neškodnost. Endokrinologové a dietologové umožňují léčbu bez lékařského dohledu a předchozího vyšetření.

„Pacientům doporučuji Acai Berry Extreme. Za celou dobu, co komplex používám v praxi, jsem nezaznamenal jediný případ nežádoucích účinků. Nikdy neopravuji doporučení výrobce, není to potřeba. Jedna dávka přípravku obsahuje tolik živin, kolik potřebujete pro intenzivní hubnutí.“ 

Nikolas Daněk, endokrinolog, praxe 15 let, Praha.

„Svým pacientům vždy předepisuji Acai Berry Extreme, protože jsem si na 1000 % jistý jeho účinností. Přestože se jedná o systémový lék, jeho účinek je přesně lokalizovaný a cílený. Po absolvování léčby můžete za měsíc zhubnout více než 18 kg.“

Šárka Šimková, endokrinoložka, praxe 18 let, Kladno

„Ve své praxi často používám Acai Berry Extreme. Je velmi důležité používat jej přesně podle pokynů, nesnižovat nebo nezvyšovat dávkování. I když začnete rychle hubnout, léčba by měla pokračovat nejméně jeden měsíc. Nebudete hubnout pod normu.“

Oldřich Janků, dietolog, praxe 21 let, Olomouc.

Reference zákazníků

Zde jsou nejvíce informativní a zajímavé skutečné recenze Acai Berry Extreme, shromážděné z různých fór na internetu:

"S Acai Berry Extreme začala váha klesat asi po 5 dnech, a to zrychleným tempem. Za pouhý měsíc jsem zhubla 12 kilo, přitom jsem stále žila stejným životním stylem a jedla zákusky. V mém věku je lepší vyhnout se drastickému hubnutí, ale moje pleť se jen vyhladila."

Miroslava Štěpánová, 48 let, Liberec

"Za měsíc jsem zhubla ze 118 kg na 99 kg! Nemyslím si, že bych toho dosáhl pomocí diety a posilovny. A neutratil jsem moc peněz. Velmi spokojený, budu kupovat Acai Berry Extreme znovu!"

Arnošt Kořínek, 33, Karlovy Vary.

"Po jednom měsíci léčby Acai Berry Extreme je váha o 12 kg nižší a nezastavím se u toho. Nikdy předtím jsem neměl takové výsledky, jsem s produktem velmi spokojen a doporučil bych ho každému!"

Ljuba Kovářová, 54 let, Ostrava.

"Po užití Acai Berry Extreme jsem se rychle cítila neuvěřitelně lehká a povzbuzená úbytkem hmotnosti. Cítil jsem se stále lépe a lépe, můj cévní problém ustupoval. Po dvou týdnech váha ukázala -10 kg, přestože jsem si nic neodpírala."

Zuzana Nováková, 39 let, Praha.

„Je to už 2 měsíce, co jsem dokončil kurz Acai Berry Extreme, a účinek je stále patrný. Cítím se skvěle, zhubla jsem 17 kg! Nyní doporučuji tento produkt všem, zejména za přijatelnou cenu.“

Oskar Utěkal, 35 let, Brno

Závěry o produktu: Acai Berry Extreme – podvodný?

Acai Berry Extreme byl diskutován na mnoha lékařských fórech, seminářích a konferencích. Lékaři povolují používat Acai Berry Extreme v případě chronických patologií a alergických predispozic. Po užití kapslí nepronikají účinné látky do vnitřních orgánů a soustřeďují se pouze v místech nahromadění tuku. Acai Berry Extreme proto funguje v každém klinickém případě a účinnost léčby nemohou ovlivnit žádné vnější ani vnitřní faktory.

Často kladené otázky

Co je Acai Berry Extreme?

Jedná se o inovativní přípravek na hubnutí, jehož terapeutická účinnost je nezávislá na příčině přibývání na váze.

Mohu si Acai Berry Extreme koupit v lékárně?

Ne, lék si můžete koupit pouze online. Originál je k dispozici pouze na oficiálních stránkách.

Co Acai Berry Extreme obsahuje?

Složení se skládá z bioaktivních organických látek z plodů açaí.

Jak Acai Berry Extreme používat?

Užívejte jednu kapsli ráno a večer s jakoukoli tekutinou.

MUDr. Michaela Svobodova

Dietolog Výživovým poradenstvím se zabývám již několik let a jen za poslední rok mé klientky zhubly v součtu asi o 2 tuny. Výživové poradenství stavím na podrobné analýze těla. Tu provádím na vysoce profesionálním přístroji BodyMetrix, který ultrazvukem měří tukové, svalové a další podkožní tkáně. Běžně používané ukazatele BMI (Body Mass Index), nebo WHR (Waist–hip ratio) také v práci používám, ale výstup měření BodyMetrix je mnohem přesnější a zohledňuje individuální stavbu organismu. Jsem členka Aliance výživových poradců (AVP), neustále se ve svém oboru vzdělávám, průběžně absolvuji stáže a kursy, které zvyšují mojí kvalifikaci a znalosti tak, abych Vám v každém okamžiku mohla poradit co nejlépe.

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

4 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

4 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

4 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

4 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

4 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

4 dny před