Zdraví

Neocard: složení, indikace, vedlejší účinky, kde a za jakou cenu koupit, recenze lékařů.

Obsah

DrogaNeocard
AkceBoj proti vysokému krevnímu tlaku
Odstranění otoků
Obnovení krevního oběhu
Nežádoucí účinkyNevolnost, sucho v ústech, nepříjemné pocity na hrudi
MnožstvíKapky, lahvička 50 ml.
Dávka5-10 kapek dvakrát denně
Průběh příjmu30 dní
Cena890 Kč
Doba dodání1-3 dny

Neocard je nový lék určený speciálně pro pacienty s hypertenzí. Výrobek obsahuje pouze přírodní složky, jejichž působení je zaměřeno na boj proti příznakům arteriální hypertenze a normalizaci činnosti srdečního svalu. Kromě toho Neocard spolehlivě chrání celý kardiovaskulární systém a ředí krev, čímž normalizuje krevní tlak. Po určité době užívání léku se krevní tlak pacienta zotaví; přestane si stěžovat na prudké nárůsty hodnot.

Složení Neocardu

Vědci z předních výzkumných ústavů na tomto vzorci pracují již dlouhou dobu. Účinnost výrobku je dána tím, že obsahuje pouze rostlinné složky, které působí proti vysokému krevnímu tlaku.

Účinné látky pronikáním do krevního oběhu působí proti příčinám kardiovaskulárních onemocnění, příznivě ovlivňují složení krve a normalizují vnitřní metabolické procesy.

Složení

KomponentaAkce
Aronie černáSložka pomáhá rozpouštět krevní sraženiny, odstraňovat toxiny z těla, pozitivně ovlivňuje složení krve a řídí průběh organických procesů.
HawthornPřírodní složka, která obsahuje velké množství vitaminů, má antioxidační účinek, podporuje oxidační procesy a neutralizuje volné radikály.
PassifloraHlavním účinkem je posílení nervového a imunitního systému a snížení rizika nárůstu krevního tlaku, což vylučuje výskyt hypertenzní krize.

Složky přípravku Neocard mají dlouhodobý účinek, který udržuje produkt v činnosti i po skončení užívání. Účinky kapek se projeví již po několika dnech pravidelného užívání.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Mezi kontraindikace užívání přípravku Neocard kapky patří.

  • Věková omezení. Lék je předepisován pacientům starším osmnácti let.
  • Individuální nesnášenlivost některých složek.
  • Akutní fáze kardiovaskulárního onemocnění.
  • Nestabilní zdravotní stav.
  • Porucha funkce ledvin/jater.
  • Akutní fáze chronických gastrointestinálních onemocnění.

Kromě toho se nedoporučuje užívat přípravek během těhotenství a kojení.

Klinické studie

Přípravek byl vyvíjen několik let a na vývoji kapek Neocard se podíleli přední lékaři a vědci z výzkumných ústavů. Účinnost tohoto jedinečného produktu proti hypertenzi byla potvrzena recenzemi kvalifikovaných lékařů.

Při formulaci přípravku byla zohledněna řada faktorů: výrobek kombinuje vyvážené vnitřní složení a funkčnost. Kapky se rychle vstřebávají do krevního oběhu a pomáhají stabilizovat krevní tlak.

Indikace k použití a příbalový leták

Lék určený k léčbě hypertenze bez ohledu na stadium onemocnění se používá také jako preventivní opatření proti krizím, mrtvici a srdečním záchvatům. Indikace pro použití přípravku Neocard jsou:

  • Nástup nespavosti.
  • Vývoj hypertenze stupně 1 nebo 2.
  • Manifestace příznaků aterosklerózy.
  • Narušení metabolických procesů.
  • Být ve stresové situaci.

Kapky jsou rovněž indikovány u rizikových pacientů jako preventivní opatření ke snížení rizika kardiovaskulárních onemocnění.

Prevence u rizikových osob, zejména u pacientů starších 50 let.

Podrobné pokyny a pravidla pro užívání přípravku naleznete v příbalové informaci přípravku, která je součástí balení.

Kde a jak si mohu koupit Neocard?

Pokud potřebujete koupit Neocard, který je účinný proti vysokému krevnímu tlaku a nespavosti a jako preventivní opatření proti srdečním patologiím, měli byste jít na oficiální webové stránky výrobní společnosti. Uživatelé si mohou prostudovat podrobné informace o kapkách, objednat si je a komunikovat s kvalifikovanými odborníky, kteří jsou připraveni zodpovědět všechny jejich dotazy.

Nákup výrobku na webových stránkách výrobce je zárukou, že zákazník obdrží originální výrobek, a nikoli padělek. Při dodání obdrží zákazník nejen Neocard, ale také balíček dokumentů potvrzujících jejich účinnost a bezpečnost – licenci, certifikát kvality a výsledky vědeckých testů.

Je důležité si uvědomit, že rozhodnutím objednat si kapky na webových stránkách třetích stran nebo nákupem v lékárnách na sebe kupující bere riziko, že získá padělek. V tomto případě se záruka výrobce neuplatňuje.

Jaká je cena

Díky tomu, že výrobce odmítl spolupráci s lékárnami a lékárenskými řetězci, jejichž majitelé si na své výrobky účtují vysoké přirážky, lze Neocard na webových stránkách zakoupit za cenu 849 Kč. Výrobce se snažil, aby cena karty Neocard byla co nejpříznivější, a také pravidelně pořádá propagační akce a slevy.

Lze koupit Neocard v lékárně nebo na Amazonu

Dodávky priosředku do lékáren a internetových obchodů jsou v současné době pozastaveny z důvodu velkého množství prodávaných padělků a nepřiměřeného zvýšení cen. Originální lék je možné zakoupit pouze v případě, že si jej objednáte na oficiálních stránkách výrobce. Kapky není možné zakoupit ani na Amazonu.

Neocard na webových stránkách DR Max

Neocard nelze zakoupit na webových stránkách společnosti DR Max. I kdyby se někomu podařilo najít tento lék v katalogu, je důležité vědět, že se jedná o padělek. Originál lze zakoupit pouze na webových stránkách výrobce.

Neocard na webových stránkách Heureky

Neocard se neprodává na cenovém agregátoru Heureka. Prodej je otevřen pouze na oficiálních stránkách výrobce.

Rozvod nebo pravda

Přestože má prosředek, který se zaměřuje na různé kardiovaskulární abnormality, mezi pacienty dobrou pověst, na internetu se pravidelně objevují negativní recenze na kapky.

Je to proto, že mnoho lidí zadává objednávky na webových stránkách třetích stran a dostává padělané léky, po kterýcprostředek h píší na fórech, že prostředek nefunguje.

Dalším důvodem, proč Neocard nefunguje, je to, že pacient odmítá dodržovat pokyny k použití.

Mnoho pacientů tvrdí, že Neocard je podvod, protože si jej můžete objednat pouze na oficiálních stránkách výrobce. To je obvykle názor lidí, kteří důvěřují pouze lékárnám.

Obavy, že prostředek je podvod, jsou neopodstatněné: výrobek prošel řadou studií a byl schválen regulačními orgány. Potvrzují to nejen licence a certifikáty kvality, ale také četné pozitivní komentáře: těch je mnohem více než negativních.

Účinnost Neocard – pravda pouze v případě, že je objednána z oficiálních webových stránek výrobce, a ne z pochybných internetových obchodů.

Recenze Neocard na fórech

Na fórech Neocard najdete skutečné recenze nejen od kvalifikovaných lékařů, ale také od pacientů, kteří dokázali normalizovat svůj krevní tlak, zbavit se bolestí hlavy a nespavosti a obnovit vnitřní metabolické procesy pomocí léku. Četné testy a certifikáty kvality nejsou jediným důkazem jeho účinnosti a bezpečnosti. To dokazují i názory těch, kteří již několikrát užili Neocard a ocenili jeho účinnost.

Recenze

Ohlasy lékařů

O jeho účinnosti se můžete přesvědčit přečtením skutečných recenzí Neocard.

„Objednává se ke mně stále více lidí mladších 40 let a každý z nich má problémy se srdcem. Přicházejí také profesionální sportovci a trenéři. V současné době jsou srdeční onemocnění obzvláště mladá, a proto doporučuji předcházet jejich vzniku. I když nic nenasvědčuje, je lepší začít hned, než nechat vzniknout strašlivé patologie. Neocard je účinný a cenově dostupný produkt vyrobený z přírodních složek, které se osvědčily v průběhu času.“

Milan Ambrož, praktický lékař, 8 let praxe, Kladno.

„Za těch několik let, co Neocard pacientům předepisuji, jsem se přesvědčil, že tento lék pomáhá zbavit se kardiovaskulárních abnormalit. Kromě toho, že pacienti přestanou trpět příznaky, zbaví se strachu z úmrtí na mrtvici nebo infarkt. Mnozí uvedli, že již netrpí bolestmi hlavy a že jejich hypertenze zmizela.“

Sarah Farah, kardioložka, 15 let praxe, Ostrava.

„Po pečlivém prostudování výsledků klinických studií mohu zodpovědně prohlásit, že Neocard je nejúčinnějším lékem pro léčbu hypertenze. Přírodní složky nejsou zaměřeny na boj s příznaky, ale na odstranění příčin patologie. Stabilizaci stavu pacienta lze pozorovat již po třech dnech od zahájení kurzu. Produkt předepisuji již několik let, a to nejen jako součást léčby, ale také jako preventivní opatření proti vzniku kardiovaskulárních onemocnění.“ 

Oliver Chalupa, kardiolog, 18 let praxe, Olomouc.

Zpětná vazba od zákazníků

"Již více než 20 let ze svých 65 trpím vysokým krevním tlakem. Vyzkoušela jsem nejrůznější léky - drahé, které měly negativní vliv na má játra, i levné, které mi zničily imunitní systém. Moje děti našly informace o Neocardu na internetu a objednaly si kapky na vyzkoušení. Užívala jsem je každý den po dobu jednoho měsíce podle návodu a dnes mohu s jistotou říci, že se můj krevní tlak vrátil do normálu a na bolesti hlavy si ani nevzpomínám."

Klara Dubek, 65 let, Děčín.

"Vysoký krevní tlak je mým důvěrným přítelem již 10 let. Proto znám všechny léky, které jsou na pultech lékáren. Náhodou jsem viděl reklamu na Neocard online: obě recenze jsou pozitivní a cena je atraktivní. Rozhodl jsem se, že si ho objednám a vyzkouším, a nelitoval jsem. Už je to měsíc, co je můj krevní tlak stabilní. Důvěřoval jsem recenzím lékařů o prostředku a nelitoval jsem toho." 

Petr Galuška, 57 let, Brno.

"Přečetl jsem si několik recenzí na internetu o Neocard a rozhodl jsem se objednat kapky také. Rád bych řekl, že mi pomohl a zbavil mě problémů s krevním tlakem, ale nestalo se tak. I po podání léku se mi občas točí hlava, mám otoky a vysoký krevní tlak. Tyto problémy jsou samozřejmě méně časté než dříve, ale zcela nezmizely." 

Tomáš Bartoš, 48 let, Liberec.

"Strávil jsem spoustu času tím, že jsem se ujistil, že je lék účinný. Čtu recenze, návody, anotace. Rozhodla jsem se ho vyzkoušet a nelitovala jsem: pár kapek denně a zapomněla jsem na nespavost, bolesti hlavy, tlak a otoky. Kurz nevzdám, určitě ho dokončím."

Filip Folta, 67 let, Teplice.

"Více než 10 let jsem trpěla závratěmi, vysokým krevním tlakem a pocity nevolnosti. Neměl jsem tušení, že existuje takový lék jako Neocard. Byla to jediná věc, která mi pomohla zbavit se těchto nepříjemných příznaků." 

Vít Beneš, 45, Pršerov.

Závěry ohledně drogy: Je Neocard podvod?

Představa, že Neocard nefunguje, je mylná. Přírodní složky mají pozitivní vliv nejen na cévní systém, ale také na imunitní a nervový systém.

To, že Neocard funguje, bylo prokázáno kvalifikovanými lékaři i pacienty a mnoha studiemi a dokumenty.

Ačkoli mnoho lidí píše o léku – Neocard podvádí – je to možné pouze v případě, že pacient nedodržuje doporučení odborníků a neužívá kapky podle pokynů.

Často kladené otázky

Co je Neocard?

Neocard je přípravek z přírodních složek proti vysokému krevnímu tlaku, bolestem hlavy, chronické únavě a poruchám krevního oběhu.

K čemu slouží karta Neocard?

Kapsle mají hned několik účinků: obnovují krevní tlak, kontrolují otoky a snižují riziko mrtvice nebo infarktu.

Kolik stojí prostředуk ?

Cena výrobku na oficiálních stránkách výrobce je 849 Kč.

Jak se Neocard užívá?

Kapky se užívají dvakrát denně: 5 až 10 kapek zředěných ve sklenici vody.

MUDr. Jan Tiser

Praktické lékařství: - Atestace podle legislativy EU, Specializovaná způsobilost MZ Odborná praxe: 1991 – 1996 - anesteziologie a resuscitace, urgentní medicína - Klaudiánova nemocnice v Mladé Boleslavi 1997 – dosud - chirurgie – z toho 6 let Kardiochirurgie Fakultní nemocnice v Hradci Králové 2007 – dosud – vedoucí lékař M-Gate kliniky Pardubice, jednatel společnosti Medical Gate s. r. o, odborný garant pro obory všeobecné lékařství, chirurgie, anesteziologie a resuscitace Chirurgie - licence ČLK (České lékařské komory) pro výkon samostatné praxe, poradenská činnost, odborný zástupce a specializovaná způsobilost pro obor chirurgie (uděluje Ministerstvo zdravotnictví) Nástavbové kursy v plastické chirurgii: Povinný specializační kurs v plastické chirurgii 9/2007 ( vedoucí lektor Doc. MUDr Jan Měšťák ) Estetická chirurgie obličeje 10/2009 ( vedoucí lektor Doc. MUDr Jan Měšťák ) Místní lalokové plastiky, transplantace kůže a jiné techniky 11/2009 ( Doc. MUDr Jan Měšťák ) Urgentní medicína: - atestace podle legislativy EU, Licence ČLK, Specializovaná způsobilost Ministerstva zdravotnictví

Zobrazit komentáře

  • Moje jméno je Jan a jsem velmi spokojený s lékem Neocard na srdce. Používám ho už několik měsíců a jeho účinky jsou skvělé. Díky Neocardu můžu normálně fungovat a cítím se zdravěji a mám méně problémů se srdcem. Je to velmi účinný lék, který zmírňuje příznaky a pomáhá mému srdci být zdravější. Lék je nízkonákladový, jeho dávkování je jednoduché a jeho účinky jsou trvalé. Rozhodně bych doporučil Neocard všem, kdo trpí srdcem. Je to skvělý produkt.

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

4 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

4 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

4 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

4 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

4 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

4 dny před