Prostředky na klouby

Bioforce: recenze, složení, indikace k použití, cena, kde a jak koupit

Obsah

NázevBioforce
Skupina Lokální protizánětlivý prostředek
RizikaŽádné vedlejší účinky nebo alergické reakce
Forma výrobyCream
Cena890 KČ
Doba dodání2-3 dny
Obecné informace

Bioforce navždy zbaví vaše klouby bolesti a obnoví jejich pružnost. Budete se moci opět snadno pohybovat a vrátit se k aktivnímu životu.

Klouby jsou složitým mechanismem, který je neustále vystaven zvýšené zátěži. Proto se i při správné péči věkem opotřebovávají, ztrácejí pohyblivost a stávají se bolestivými. Vědci se již mnoho let neúspěšně snaží najít řešení tohoto problému. Mnozí z nich dokonce začali prohlašovat, že proces je nevratný a klouby nelze opravit. Nedávno se však objevila revoluční novinka v medicíně – Bioforce. Nejenže léčí nepříjemné příznaky, ale také odstraňuje příčinu onemocnění.


Složení Bioforce

KomponentaAkce
Olej ze žraločích jaterSilný antioxidant;
Zvyšuje svalový tonus;
Posiluje imunitní systém.
Eukalyptový listový olejZlepšuje pohyblivost kloubů;
Povzbudí vás díky své příjemné vůni.
Olej z jedlového jehličíPosiluje dlouhodobě nečinné svaly;
Zklidňuje pokožku;
Zlepšuje motorické dovednosti.
ChondroitinZmírňuje syndrom bolesti;
Stimuluje regeneraci chrupavkové tkáně;
Dodává vazům pružnost;
Zlepšuje pohyblivost kloubů.
KolagenZmírňuje zánět a bolest;
Posiluje a regeneruje kostní tkáň;
Udržuje elasticitu a pružnost vazů;
Dodává kloubům pohyblivost
Složení Bioforce

Kontraindikace a vedlejší účinky

Díky svému přírodnímu složení výrobek nezpůsobuje alergické reakce ani vedlejší účinky, a to ani při dlouhodobém používání. Jedinou kontraindikací přípravku Bioforce je individuální nesnášenlivost složek. Chcete-li se ujistit, že nejste alergičtí, stačí nanést gel na malou oblast pokožky. Pokud se do půl hodiny neobjeví žádné zarudnutí nebo vyrážka, lze krém bez obav použít. Nedoporučuje se ani osobám mladším 18 let.

Klinické studie

Aby byla zajištěna účinnost a bezpečnost gelu Bioforce, byl testován v nejlepších laboratořích v Evropě a USA.

Kromě toho byly provedeny klinické studie. V roce 2018 výzkumníci vybrali 280 dobrovolníků, kteří trpěli patologickými stavy kloubů různého stupně závažnosti. Dobrovolníci používali krém denně po dobu jednoho měsíce. Po třicetidenní přestávce se kurz opakoval.

Na základě analýzy výsledků byly získány následující statistické údaje:

  • okamžitá úleva od bolesti (97 %);
  • vymizení otoku a zarudnutí (95 %);
  • příliv síly a energie a zlepšení celkové pohody (90 %);
  • úplné osvobození od nemoci (88 %);
  • návrat do aktivního života již po jednom týdnu (67 %).

Bioforce je 2-3krát účinnější než drahé analogy.

Provedené analýzy ukázaly, že Bioforce:

  • Nasycuje problematickou oblast vitamíny a minerály;
  • zastavuje zánět a syndrom bolesti;
  • zbavuje otoků a otoků;
  • eliminuje křupání kloubů;
  • dodává kloubům pevnost;
  • posiluje stěny cév;
  • Zastavuje destruktivní procesy v kloubech;
  • aktivuje regenerační procesy – obnovuje kostní a chrupavčitou tkáň;
  • stimuluje syntézu kolagenu a synoviální tekutiny;
  • zlepšuje pohyblivost kloubů;
  • má příznivý vliv na celkovou kondici.

Gel získal všechna potřebná schválení a certifikáty na základě výsledků výzkumu.


Indikace k použití a příbalový leták

Přípravek Bioforce se doporučuje při:

  • zánět, otok a bolest kloubů;
  • Přítomnost boulí a zduřenin v periartikulární oblasti;
  • ztuhlost kloubů;
  • ztuhlost při pohybu, křupání.

Mezi indikace přípravku Bioforce patří různé poruchy pohybového aparátu:

  • revmatická a psoriatická artritida;
  • artritida, koxartróza;
  • dna;
  • synovitida;
  • burzitida.

Pokud se neléčí, abnormality kloubů postupují a způsobují nevratné změny, které mohou vést k deformaci kostí a invaliditě – úplné ztrátě pohyblivosti.

Z preventivních důvodů se doporučuje používat gel během těhotenství a v období menopauzy. V tomto období mají ženy nedostatek vápníku, což ovlivňuje pevnost jejich kostí.

Úplné informace o indikacích a způsobu použití gelu naleznete na příbalovém letáku přípravku Bioforce uvnitř balení.

Kde a jak koupit Bioforce

Pouze na oficiálních stránkách si můžete koupit Bioforce zaručeně. Nehledejte gel na jiných webových stránkách. S největší pravděpodobností vám bude nabídnut padělek. Právě kvůli častému výskytu padělků na trhu a příliš vysoké cenové přirážce se výrobce rozhodl přestat spolupracovat se zprostředkovateli a nedodávat výrobek do lékáren.

Chcete-li si objednat přípravek Bioforce, vyplňte online formulář na webových stránkách a uveďte své kontaktní telefonní číslo. Manažer vám zavolá zpět, aby potvrdil vaši doručovací adresu a převzal vaši objednávku.

Jaká je cena

Výrobce byl schopen kontrolovat cenu přípravku Bioforce a díky tomu, že nejednal se zprostředkovateli, byl schopen zajistit, aby byl co nejdostupnější pro všechny zákazníky.

Aktuální cena Bioforce je 790 Kč. Kromě toho výrobce nabízí slevy a propagační akce. Sledujte webové stránky, kde najdete aktualizace pro úsporu rodinného rozpočtu.


Lze koupit Bioforce v lékárně nebo na Amazonu

Výrobce přestal dodávat přípravek Bioforce do lékáren, ale v některých z nich ho stále najdete. Nemůžeme s jistotou říci, zda se jedná o padělek nebo o zbytek z původní šarže, proto takové nákupy nedoporučujeme. Existuje vysoká pravděpodobnost, že si koupíte zbytečný výrobek, a to za hodně peněz, protože ceny v lékárnách jsou silně nadsazené.

Podobná situace je i s prodejem Bioforce na Amazonu. Výrobce prohlašuje, že za výrobek zakoupený na těchto stránkách nenese odpovědnost. Nakupovat můžete pouze na vlastní odpovědnost. 

Bioforce na webových stránkách DR Max

Jak jsme již psali, původní výrobek se prodává pouze na oficiálních stránkách výrobce. Pokud se rozhodnete koupit Bioforce na DR Max, pravděpodobně získáte padělek.

Bioforce na Heurece

Na Heurece nenajdete ani původní Bioforce. Výrobce s agregátorem cen nespolupracuje. Bude vám tedy prodán padělek, za který budete muset zaplatit podstatně více než za přírodní produkt.


Rozvod nebo pravda

Někdy se na internetu objevují tvrzení, že Bioforce nefunguje a nemá žádný vliv na onemocnění. Proto je nákup výrobku plýtváním penězi.

Tvrzení, že společnost Bioforce je rozvedená, je způsobeno několika faktory:

  • Mnoho lidí si produkt nekupuje z oficiálních webových stránek, ale z jiných webových stránek, takže dostanou falešný produkt, který nefunguje;
  • někteří zákazníci nejsou ochotni dodržovat pokyny a doufají, že dosáhnou výsledků pouze pravidelným používáním gelu;
  • existuje skupina lidí, kteří se domnívají, že na internetu prodávají pouze podvodníci a že léky by se měly prodávat pouze v lékárnách.

Všechny tyto obavy jsou však neopodstatněné. Všichni ti lidé, kteří si produkt koupili na oficiálních stránkách a přísně dodržovali pokyny, si ani nemyslí, že Bioforce podvádí. Kromě toho má výrobek tisíckrát více pozitivních recenzí než negativních a jeho účinnost byla prokázána klinickými testy a certifikáty.

Recenze Bioforce ve fórech

Abychom čtenářům poskytli pouze pravdivé a spolehlivé informace, prověřili jsme před napsáním recenze mnoho online zdrojů. Složení výrobku, vlastnosti složek a jejich účinky na lidský organismus byly důkladně prozkoumány. Seznámili jsme se také s recenzemi Bioforce na fórech. Zjistili jsme, že všechna fóra jsou plná zpráv od lidí, kteří sami zažili působení krému. Neustále přibývají nové recenze. Všichni zákazníci jsou s krémem spokojeni a výsledky překvapují i odborníky.

Je pravda, že se objevily některé negativní ohlasy. Pokusili jsme se kontaktovat jejich autory, abychom získali podrobnější informace, ale nikdo nám neodpověděl. Je pravděpodobné, že falešné účty byly záměrně vytvořeny konkurencí s cílem očernit a zdiskreditovat výrobce.

Recenze

Ohlasy lékařů

„Moji pacienti si často stěžují na bolesti kloubů. V takových případech doporučuji inovativní krém, který byl úspěšně testován v klinických studiích. Bioforce má příznivý vliv na pohybový aparát a přináší pozitivní výsledky i v pozdějších stadiích artritidy.“

Tamara Řezáčová, praktická lékařka, 12 let praxe, Znojmo

„Na základě svých zkušeností mohu říci, že Bioforce je nejúčinnějším a nejbezpečnějším prostředkem proti artritidě a artróze. Přírodní složky působí na postižené klouby komplexně: zmírňují zánět, tlumí bolest, brzdí degenerativní procesy, podporují regeneraci tkání a obnovují pohyblivost kloubů.“

Bohdan Kratochvíl, ortoped, praxe 22 let, Opava

„V dnešní době jsou revmatická onemocnění kloubů velmi častá. Každoročně se zvyšuje počet nemocných. Vždy se snažím najít pro své pacienty tu nejlepší individuální léčbu. Všechny známé metody však bohužel většinou pouze zmírňují příznaky, aniž by odstranily příčinu. Naštěstí je nyní k dispozici jedinečný krém Bioforce, který nejen léčí nepříjemné příznaky, ale také odstraňuje příčinu problému.“

Michal Adamec, revmatolog, praxe 17 let, Havířov

Reference zákazníků

"Více než rok jsem trpěl bolestí lokte a občasnou ztuhlostí. Nikdy jsem neměl čas navštívit lékaře. Koupila jsem si různé krémy, ale ty bolest zmírnily jen dočasně. Jednoho dne jsem si na internetu přečetl skutečné recenze o Bioforce a rozhodl jsem se krém koupit, i když jsem nevěřil, že to pomůže. Ale byl jsem příjemně překvapen. Po týdnu bolest zcela zmizela a můj loketní kloub byl opět zcela pohyblivý."

Dušan Fišer, 39 let, Telč

"Zlomil jsem si nohu a dlouho jsem ležel v nataženém stavu. Lékař mi řekl, že budu moci chodit, ale občas se objeví bolesti. Skutečně jsem se brzy postavil na nohy, ale každý krok mi působil nesnesitelnou bolest. Dcera mi koupila Bioforce a řekla mi, abych si ho dala na nohu. I když jsem nevěřila, že krém pomůže, začala jsem ho používat, abych dceru nerozrušila. Ale brzy jsem si všiml, že to funguje. Bolest ustoupila a pak úplně zmizela. Nyní mohu chodit na dlouhé procházky."

Naděžda Řeháková, 42, Telč

"Dlouho jsem trpěl silnými bolestmi kolene. Chodila jsem k různým lékařům, ale problém nezmizel. Předepsali mi různé prášky a masti, které se ukázaly jako zbytečné. Ale nevzdával jsem se naděje a pozorně jsem studoval internet. Jednoho dne jsem na jedné z webových stránek našel recenzi lékaře na Bioforce. Objednala jsem si krém a brzy jsem na svou bolest "zapomněla".

Milada Vítková, 27 let, Zlín

"Páteř mě bolela už dlouho, ale nevěnoval jsem tomu pozornost. Jednoho dne jsem ale dostal takovou bolest, že jsem se nemohl narovnat. Přítel mi přinesl Bioforce a řekl mi, že ho používá už dlouho. Do týdne bolesti páteře zmizely a já jsem se vrátila k normálnímu životu."

Matěj Pešek, 43 let, Kolín

"Moje babička si neustále stěžovala na bolesti kloubů a omezená pohyblivost prstů jí ztěžovala každodenní práce (dokonce i zapínání knoflíků). Na různých webových stránkách jsem našla Bioforce a rozhodla jsem se tento krém koupit pro svou babičku. Po týdnu uvedla, že necítí téměř žádnou bolest, a po měsíci se jí částečně vrátila pohyblivost kloubů."

Slavěna Urbánková, Tábor

Závěry o léku: Je Bioforce podvod?

Pečlivě jsme analyzovali složení výrobku, účinky složek na lidský organismus a pečlivě jsme prostudovali zpětnou vazbu od zákazníků a výsledky klinických studií. Na základě všech informací, které jsme získali, můžeme říci, že Bioforce funguje. Abyste však dosáhli očekávaného výsledku, měli byste si produkt koupit na oficiálních stránkách a postupovat podle pokynů.

Pokud jste si koupili gel na klouby, zanechte svůj názor na Bioforce v komentářích. Řekněte nám, jakých výsledků jste dosáhli, když jste ji použili.


Často kladené otázky

Jak se Bioforce liší od podobných produktů?

Bioforce má jedinečné složení. Obsahuje přírodní látky, které nejen zlepšují funkci kloubů, ale také vzájemně posilují své působení. Všechny složky jsou vybrány v optimálním poměru, který zaručuje maximální výsledky.

Proč není Bioforce nikde inzerován?

Výrobce odmítl inzerovat, aby udržel cenu gelu na minimu a umožnil jeho koupi každému. Vzhledem k vysoké kvalitě výrobku se aktivně využívá ústního podávání informací, kdy zákazníci doporučují výrobek svým přátelům. Za tři roky, kdy se Bioforce prodává, pocítilo jeho účinky více než 100 000 zákazníků, kteří sdílejí pozitivní ohlasy na jeho používání. Svým pacientům ji doporučují i lékaři.

Jak používat Bioforce?

Gel se denně nanáší na postižená místa a krouživými pohyby se masíruje, dokud se zcela nevstřebá. Díky lehké konzistenci přípravku Bioforce účinné látky rychle pronikají kůží, aby se dostaly k lézi a odstranily příčinu onemocnění.

Kdy dostanu výsledky?

Díky jedinečnému složení přípravku Bioforce působí téměř okamžitě. Již za půl hodiny po první aplikaci se zbavíte bolesti. Aby se pozitivní změny v kloubech upevnily, je třeba gel používat 2-3 měsíce.

MUDr. Jan Zlatohlavy

Ortoped, Chirurg Kvalifikace 2000 Ukončení studia na 3. lékařské fakultě UK 2000 Ortopedicko - traumatologické oddělení Oblastní Nemocnice Středočeského kraje Kladno 2005 Atestace v oboru Ortopedie – traumatologie 2005 Licence ČLK k vykonávání samostatné lékařské praxe 2008 Ordinář pro chirurgii ruky a zápěstí v Oblastní nemocnici Kladno Česká společnost pro ortopedii a traumatologii Česká společnost pro chirurgii ruky Evropský klub společností pro chirurgii ruky Česká lékařská společnost Jana Evangelisty Purkyně

Zobrazit komentáře

  • Jako dlouholetý sportovec jsem velmi důsledný ve své fyzické přípravě, ale někdy mě moje klouby zradí. Proto jsem se rozhodl vyzkoušet Bioforce pro klouby bolesti a obnovu jejich pružnosti. A jsem moc rád, že jsem to udělal! Je to skvělý produkt, který přináší okamžitou úlevu. Výsledkem je, že jsem se cítil mnohem lépe po dobu mého tréninku. Je to bezpečný a účinný produkt, který doporučuji všem, kteří trpí bolestí kloubů nebo hledají produkt, který zvýší jejich pružnost. Doporučuji Bioforce!

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

3 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

3 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

3 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

3 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

3 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

3 dny před