Zdraví

Variforce – přírodní složení, žádné vedlejší účinky, rychlý účinek

Obsah

Pokud nemůžete nosit sukně a šaty kvůli viditelným žilám na nohou, pokud vás bolí při pohybu, máte nepříjemné pocity a cítíte tíhu, pravděpodobně máte problémy s krevním oběhem, které mohou vyvolat křečové žíly. Pokud je to problém, měli byste zvážit krém Variforce.

Produkt Variforce
ÚčinekZlepšuje průtok krve Čištění žil a cév Posílení cévního systému.
RizikaŽádné vedlejší účinky
Množství 80 ml
Dávkování 2-5 ml
Náklady 39 eur nebo 990 Kč
Dodávka Až 3 týdny v závislosti na vzdálenosti.

Variforce je produkt s krémovou texturou. Jeho účelem je prevence a boj proti křečovým žilám, trombóze a poškození cévní stěny. Přípravek obsahuje přírodní složky, které pomáhají udržovat zdravé cévy a kardiovaskulární systém v dobré kondici. Krémová textura přípravku Variforce se používá samostatně jako preventivní opatření nebo jako doplněk hlavní léčby. Aplikace přípravku odstraní příznaky a zmírní stav pacienta. Jedná se o krém s jedinečným přírodním složením, který obsahuje účinné látky pro zdraví nohou. Účinné látky a sloučeniny zodpovědné za zvýšenou účinnost léčby. Doporučuje se pro použití u osob, které mají problémy s krevním oběhem, při prevenci křečových žil, pavoučích žil, hemoroidů, těžkých nohou. Ošetření odstraňuje otoky, kombinuje protizánětlivé a antioxidační účinky.


Složení Variforce

Obsahuje látky přírodního původu.

V České republice si produkt získal oblibu mezi produkty pro zdraví a krásu, protože složení je bezpečné, Variforce obsahuje jen ty nejlepší přírodní ingredience.

LátkaSpektrum působení
Mentol (esenciální olej)Zmírňuje bolestivé křeče. Uvolňuje končetiny a ochlazuje je.
indický kaštan (extrakt), troxerutinZáklad výrobku. Zlepšuje průtok krve v končetinách, obnovuje tonus tepen a žil. Ulevuje od bolesti, působí protizánětlivě a antioxidačně. Zmírňuje únavu, otoky a tíhu nohou a chodidel.
Hlohový olejObnovení pevnosti a pružnosti cév a obnovení správného průtoku krve.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Variforce má kontraindikace. Nebyly zaznamenány žádné vedlejší účinky. Výrobek se nedoporučuje dětem, těhotným a kojícím ženám a uživatelům s individuální nesnášenlivostí. Ve všech ostatních případech se poraďte s lékařem, pokud máte pochybnosti o nutnosti užívání.

Klinické studie

Výrobek je v prodeji až po testování a laboratorním ověření bezpečnosti společnosti Variforce.

Rozsah účinku a účinnost krému potvrzují výsledky klinických studií a zpětná vazba od pacientů, kteří krém Variforce vyzkoušeli. Osoby se cítí bdělejší, snižuje se práh bolesti v končetinách a mizí ztuhlost při pohybu. Doporučená doba léčby je jeden měsíc.

Účinnost krému Variforce je potvrzena autentickými dokumenty se schváleními a certifikáty z laboratorních testů v USA a Evropě.


Indikace k použití a příbalový leták

Neexistují žádné přísné pokyny a doporučení, jak výrobek užívat. Vše je předepsáno v příbalovém letáku přípravku Variforce.  Denní režim a návyky se nemění: krém neovlivňuje životní styl pacienta. Indikace pro použití přípravku Variforce přesně vymezují skupinu pacientů, kteří budou mít z přípravku prospěch.

Dvakrát vmasírujte krémový základ do postižené oblasti. Je třeba počkat, až se krém vstřebá do pokožky.

Neočekávejte přehnané výsledky po 1 aplikaci, zejména pokud kouříte nebo zneužíváte alkohol. Abyste pocítili nesporné výhody krému, doporučuje se zdravý životní styl. Přepracování jídelníčku a tréninkového plánu bez zatěžování problémové oblasti není nerozumné.

Kde a jak nakupovat

Originální krém Variforce si můžete zakoupit na oficiálních stránkách výrobce a distributora. Výrobce ukončil spolupráci s lékárenským řetězcem v oblasti prodeje z důvodu výskytu velkého množství padělků a vysokých přirážek. Variforce lze objednat online na webových stránkách výrobce.

Internetový prodej je rozšířenou formou prodeje kosmetických výrobků. Katalog internetových obchodů nabízí širokou škálu zdravotnických výrobků a produktů pro ženy. Většina zákazníků má prospěch z nákupu produktů při zachování anonymity, kterou zaručuje online prodej.

Prodejce pravidelně provádí propagační akce a nevylučuje nákup výrobků za minimální cenu. Krabici krému je možné zakoupit jako dárek zcela zdarma, a pokud je zakoupena šarže výrobku, je nabízena výhodná nabídka za minimální nákupní cenu. Velká část výrobků se prodává se zárukou, že budou vráceny, pokud nebudou splňovat stanovené požadavky. To znamená, že pokud se vám účinek užívání výrobku nelíbí, můžete neotevřené balení vrátit a získat zpět peníze.

Jaká je cena

Skutečnost, že výrobce upustil od zprostředkování výrobku v lékárenském řetězci, znamená, že cena přípravku Variforce je kontrolována. Cena produktu Variforce může být snížena během propagačních akcí a slev. Aktuální cena je 990 Kč


Můžete si kouVariforcepit Variforce v lékárně nebo na Amazonu?

Výrobce nespolupracuje se zprostředkovateli a už vůbec se nepodílí na distribuci výrobků prostřednictvím lékáren. Variforce tedy bohužel v lékárně nekoupíte. Variforce není možné zakoupit na Amazonu. Na online platformách a v lékárně jsou zásoby produktu, ale je obtížné zaručit jeho pravost. Neexistují žádné důkazy o tom, že by se zde prodával originální výrobek, a nelze vyloučit, že se jedná o padělek. Nákup výrobku na jiných webových stránkách je riskantní a nebezpečný: výrobce za výrobek neodpovídá a jeho kvalita není zaručena. Ceny výrobku jsou velmi vysoké.

Variforce na stránkách DR Max

 Variforce DR Max není možné  prodávat. Pokud existují výrobky od výrobce, existuje možnost nákupu padělaného výrobku. Pozor! Doporučujeme zakoupit originální krém z oficiálního zdroje. Úspora je nevhodná a nízká cena na jiných stránkách je riskantní podnik, který se může změnit ve zklamání a podvod. Může se ukázat, že zakoupený přípravek je „prázdný“ nebo že zhoršuje pacientův stav.

Variforce na stránkách Heureky

Výrobce odmítá prodej přes zprostředkovatele, neprodává přes lékárny, výrobek není k dispozici na Amazonu a dalších webových stránkách a je obtížné najít výrobky na agregátoru Variforce Heureka.


Rozvod nebo pravda

Aby bylo možné odpovědět na otázku, zda se jedná o podvod nebo pravdu, byl před sestavením přehledového materiálu proveden důkladný a hloubkový výzkum v této oblasti. Neexistují žádné věrohodné důkazy o tom, že by přípravek Variforce nefungoval, ani že by splňoval svou deklarovanou účinnost v boji proti křečovým žilám. Ti, kteří se domnívají, že Variforce je podvod, se mýlí. Působení přípravku Variforce je potvrzeno dokumenty: certifikáty kvality a schválení, klinické zkoušky, laboratorní studie v Evropě a USA.

Na internetu lze nalézt i negativní ohlasy. Jsou napsány z následujících důvodů:

  • pokud je padělek zakoupen z jiného zdroje než z oficiálních webových stránek výrobce;
  • pokud se ignorují rady výrobce týkající se užívání léku;
  • Uživatelům se zdá, že Variforce je podvod, protože se neprodává v lékárnách a lze jej zakoupit pouze online. Z tohoto důvodu jsou zákazníci nedůvěřiví. Tvrzení jsou neopodstatněná, protože při nákupu online můžete získat původní krém Variforce.

Výrobek byl schválen úřady a má pozitivní hodnocení. Krém na křečové žíly se doporučuje objednat na webových stránkách výrobce. V tomto případě je požadovaný výsledek zaručen.

Recenze Variforce ve fórech

Při psaní recenze byly důkladně prozkoumány informace o krémové bázi a recenze Variforce na fóru. Neexistují žádné negativní recenze. Zaměstnanci se snažili kontaktovat ty, kteří se k výrobku vyjádřili negativně, ale lidé se neozývají.

Ohlasy lékařů

Účinnost přípravku byla popsána v recenzích lékařských odborníků při léčbě a prevenci cévních onemocnění a křečových žil.  Krém se používá v kombinaci s léky a jako profylaktický prostředek.

  • Obsahuje přírodní složky. V krému nejsou žádné syntetické látky a složky jsou vyvážené, vzájemně se doplňují a zvyšují účinek, jak ukazují recenze Variforce.
  • Cílem krému je odstranit další příznaky spojené s projevy onemocnění a zmírnit stav pacienta.
  • Bezpečnost. Lék nemá žádné kontraindikace ani vedlejší účinky, pokud jsou dodržována doporučení.

Popsané body jsou ilustrovány v recenzích lékařů na Variforce. Jako důkaz zveřejňujeme:

„Problematiku křečových žil jsem důkladně prostudoval. Chtěl bych říci, že onemocnění mládne a situace s léčbou pacientů se zhoršuje. Bohužel neexistují žádné účinné léky, které by dokázaly dlouhodobě zmírnit nepříjemné pocity, bolest a utrpení. Variforce však přinesl revoluci. Dobré je, že složky jsou přírodní a produkt je bezpečný. Doporučuji ji pacientům i těm, kteří se nechtějí potýkat s onemocněním!“

Liliana Kubíková, angiochirurg, 11 let praxe, Plzeň

„Problémem nalezení účinné léčby křečových žil se zabýváme již dlouhou dobu. Pečlivě studuji novinky v tomto oboru a snažím se pro své pacienty najít tu nejlepší možnou léčbu. O Variforce jsem se dozvěděl na internetu. Netušila jsem, že je to tak účinný lék. Zdá se to nemožné, ale to, co standardní přípravky předepsané pro pacienty nemohly udělat, Variforce je kosmetický přípravek s krémovou strukturou, jehož účinnost byla potvrzena na fórech a v reálných svědectvích. K homeopatickým lékům jsem skeptická, ale jejich působení mě přimělo přehodnotit svůj postoj. Nyní je předepisuji samostatně i v kombinaci. Pacienti zaznamenali pozitivní změnu v léčbě křečových žil.“

Nora Vítová, fleboložka, 15 let praxe, Brno

„S pacienty s křečovými žilami pracuji již mnoho let. Zklamáním je, že po mnoho let nebyla vyvinuta žádná účinná léčba. Konvenční lékařská léčba se omezuje na předepisování tradičních léků, které poskytují krátkodobou úlevu. Variforce byl pro mě dar z nebes. Vyzkoušejte ji, abyste pocítili výhody jejího používání.“

Eva Ondráčková, fleboložka, 16 let praxe, Praha

Zpětná vazba od zákazníků

Křečové žíly jsou onemocněním, na které vědci hledají univerzální lék. Zatím neexistuje lék, který by mohl zajistit dlouhodobou remisi, ale došlo k důležitému vývoji – Variforce. Zjistěme, co si o krému myslí uživatelé.

"Variforce je dar z nebes pro křečové žíly. Vyzkoušela jsem tolik věcí, dokud jsem nenašla tento produkt. Nepohodlí při chůzi, nepříjemné bolestivé křeče jsou pryč. Zdá se, že s Variforce začal život znovu."

Pavel Mareš, 45 let, Liberec

"Křečové žíly mě dlouho držely jako rukojmí. Každý pohyb je mučení. Neustálá bolest a nepohodlí jsou nepopsatelným utrpením. Děkuji své sestře za koupi Variforce. S přijetím Variforce přišlo uvědomění, že život začíná znovu. Doporučuji!"

Karel Holeček, 60 let, Olomouc

"Zvyklý na mobilní životní styl, ale s příchodem křečových žil se vše změnilo. Nyní je každá procházka po městě, výlet na ryby, lov, kempování spojena s neustálou bolestí, která vás znepříjemňuje. Vše se změnilo, když jsem se od kamaráda dozvěděl o Variforce. Rozhodl jsem se to vyzkoušet. Nelitoval jsem toho! Cítím se dobře."

Sebastian Sedláček , 54 let, Praha

"Kvůli křečovým žilám a dalším potížím mi každý den připadal jako noční můra. Když jsem našel Variforce, cítil jsem se mnohem lépe. Můj život se naplnil smyslem, novými barvami."

Rostislav Brož, 59 let, Olomouc

"Křečové žíly jsou v naší rodině dědičné. Dokud jsem ji nedostala, neuvědomovala jsem si, že je bolest tak silná a bolestivá. Přátelé mi rychle doporučili spásu - koupil jsem Variforce na skladě za velkoobchodní cenu."

Jiří Holeček, 50 let, Liberec

Závěry o droze: Je Variforce podvod?

Variforce je určen pro osoby, které trpí křečovými žilami, silnými záchvaty bolesti a nepohodlí a křečemi při chůzi. Variforce funguje, což potvrzují pozitivní ohlasy uživatelů, certifikáty a schválení, klinické studie.


Často kladené otázky

Složení

MUDr. Jan Tiser

Praktické lékařství: - Atestace podle legislativy EU, Specializovaná způsobilost MZ Odborná praxe: 1991 – 1996 - anesteziologie a resuscitace, urgentní medicína - Klaudiánova nemocnice v Mladé Boleslavi 1997 – dosud - chirurgie – z toho 6 let Kardiochirurgie Fakultní nemocnice v Hradci Králové 2007 – dosud – vedoucí lékař M-Gate kliniky Pardubice, jednatel společnosti Medical Gate s. r. o, odborný garant pro obory všeobecné lékařství, chirurgie, anesteziologie a resuscitace Chirurgie - licence ČLK (České lékařské komory) pro výkon samostatné praxe, poradenská činnost, odborný zástupce a specializovaná způsobilost pro obor chirurgie (uděluje Ministerstvo zdravotnictví) Nástavbové kursy v plastické chirurgii: Povinný specializační kurs v plastické chirurgii 9/2007 ( vedoucí lektor Doc. MUDr Jan Měšťák ) Estetická chirurgie obličeje 10/2009 ( vedoucí lektor Doc. MUDr Jan Měšťák ) Místní lalokové plastiky, transplantace kůže a jiné techniky 11/2009 ( Doc. MUDr Jan Měšťák ) Urgentní medicína: - atestace podle legislativy EU, Licence ČLK, Specializovaná způsobilost Ministerstva zdravotnictví

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

5 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

5 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

5 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

5 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

5 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

5 dny před