Zdraví

Cardione lék recenze: cena, složení, indikace, vedlejší účinky

Obsah

NázevCardione
ÚčinekSnižuje krevní tlak. Chrání před mrtvicí a infarktem Odstraňuje příznaky a příčiny hypertenze
Nežádoucí účinkyChybějící
Forma výrobyKapsle
Denní dávka2 kapsle denně
Délka kurzu45 dní
Cena890 KČ
Obecné informace

Cardione je unikátní doplněk stravy, který se před nedávnem objevil na českém trhu. Přípravek je založen na přírodních rostlinných složkách, které jsou zaměřeny na prevenci a léčbu hypertenze. Jejich komplexní působení pomáhá co nejrychleji normalizovat hodnoty krevního tlaku, vyčistit cévy od usazenin a chránit před infarktem a mrtvicí. Bylinné složky jsou zcela bez nežádoucích účinků, což umožňuje, aby kapsle užíval každý. Tisíce uživatelů Cardione lék již zažilo úžasné účinky produktu.

Složení přípravku Cardione

Na vývoji léčebného přípravku pracovali vyspělí vědci a lékařští odborníci po mnoho let. Každá složka prošla řadou studií, aby byl zajištěn terapeutický účinek a naprostá bezpečnost pro uživatele.

Účinné látky v přípravku Cardione:

KomponentaAkce
ThiaminPomáhá posilovat srdeční sval a zlepšuje jeho kontraktilitu. Poskytuje ochranu proti anémii a stabilizuje metabolické procesy v těle. Zlepšuje prokrvení očí a mozku.
KopřivyStimuluje tvorbu dalších červených krvinek a obnovuje funkci ledvin. Pomáhá také snižovat hladinu cukru v krvi a snižuje krevní tlak.
HawthornProkrvuje koronární cévy a čistí je od nečistot. Složka je nepostradatelná při léčbě tachykardie a arytmie.
Omega 3Látka zajišťuje výskyt ischemické choroby srdeční, aterosklerózy, trombózy, srdečního infarktu a mrtvice. Důležitá součást pro zotavení po infarktu.
Vitamin B6Zvyšuje pružnost cév, zlepšuje prokrvení mozku a aktivuje metabolismus lipidů. Pomáhá odbourávat cholesterol.
Vitamin B12normalizuje bdělou fázi spánku. Zlepšuje vidění, zmírňuje nervozitu a normalizuje kognitivní schopnosti.
Cardione složení

Popsané složky poskytují komplexní podporu kardiovaskulárnímu systému a chrání tělo před vznikem nebezpečných patologií.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Četné studie nezávislých laboratoří potvrzují, že pro přípravek Cardione kapsle neexistují žádné kontraindikace. Skuteční uživatelé také uvádějí, že po celou dobu užívání nebyly pozorovány žádné vedlejší účinky.

Toho bylo dosaženo díky jeho přírodnímu složení, které nemá žádné nepříznivé účinky na organismus. Cardione proto může užívat každý, kdo chce posílit srdce, snížit krevní tlak a vyrovnat hladinu cukru v krvi. Pohlaví ani věk však nejsou nijak omezeny.

Jediné upozornění výrobce se týká lidí, kteří mají individuální nesnášenlivost na složky, z nichž se výrobek skládá.

Klinické studie

Kromě laboratorních testů provedl výrobce s podporou Kardiovaskulárního centra rozsáhlé klinické studie. Pro tento účel byli vybráni dobrovolníci se srdečními problémy. Zpočátku odborníci provedli lékařské vyšetření, aby stanovili počáteční stav. Poté byli účastníci rozděleni do dvou skupin. Jeden z nich užíval po dobu jednoho měsíce tobolky Cardione, zatímco druhý užíval placebo.

Po uplynutí stanovené doby bylo provedeno kontrolní lékařské vyšetření, které ohromilo i zkušené kardiology. Získané výsledky:

  • U 100 % účastníků se krevní tlak vyrovnal v mezích klinické normy.
  • 94 % pacientů uvedlo, že v posledních dvou týdnech neprodělalo hypertenzní záchvat.
  • Také 90 % účastníků nemělo 3 měsíce po kurzu žádné známky arteriální hypertenze.

U kontrolní skupiny, která užívala placebo, nebyla zjištěna žádná zvláštní změna. Tyto faktory pouze potvrzují nápadnou účinnost léku.

Indikace k použití a příbalový leták

Výrobce vytvořil pro pacienty podrobný návod, jak kapsle používat. Příbalový leták Cardione, který je přiložen v každém balení, vám umožní rychle porozumět předpisu a způsobu jeho použití. Je důležité poznamenat, že Cardione není lék, takže si ho může koupit každý, kdo potřebuje prevenci a léčbu kardiovaskulárních onemocnění.

Indikace pro použití přípravku Cardione jsou omezeny na následující příznaky:

  • Zvýšené hodnoty krevního tlaku.
  • Vysoká hladina cukru a cholesterolu.
  • Poruchy spánku a problémy s pamětí.
  • Časté bolesti hlavy a závratě.
  • Otok po probuzení.
  • Pokles energie a chronická únava.
  • Bolesti na hrudi a dušnost.
  • Zvýšené pocení, úzkost a podrážděnost.

To vše jsou signály, že vaše srdce a cévy potřebují pomoc, kterou vám může poskytnout Cardione.

Kde a jak koupit Cardione

Mnoho lidí, kteří chtějí užívat kapsle, se ptá, kde si mohou objednat Cardione. Odpověď je jednoduchá, stačí navštívit oficiální webové stránky výrobce a vyplnit jednoduchý formulář žádosti.

Je důležité poznamenat, že výrobní společnost odmítla spolupracovat s maloobchodními lékárenskými řetězci a internetovými tržišti. To bylo učiněno záměrně, aby se snížila cena a spotřebitelé byli chráněni před padělky, kterých je na trhu velké množství. Chcete-li si tedy koupit kapsle Cardione, musíte navštívit oficiální webové stránky výrobce.

Jaká je Cardione cena

Politika nespolupráce výrobce s obchodními řetězci mu umožnila plně kontrolovat náklady na Cardione a udržovat je na minimu. Výrobce často zavádí další slevové programy a propagační akce. Na základě toho si spotřebitelé mohou výrobek koupit ještě levněji. Aktuální cena přípravku Cardione na webových stránkách společnosti je 890 Kč.

Můžete si Cardione koupit v lékárně nebo na Amazonu?

Kupodivu mnoho potenciálních uživatelů hledá kapsle Cardione v lékárně. Takové hledání není odsouzeno k úspěchu, protože výrobce přestal dodávat lékárnám už dávno. Podobná situace je i při vyhledávání na internetu – Cardione od Amazonu. Kapsle jsou také k dispozici na tomto trhu.

Pokud se vám však podaří najít kapsle někde ve zdrojích třetích stran, buďte opatrní a nekupujte pochybný produkt, pravděpodobně se jedná o padělek. Vzhledem k vysoké poptávce po tomto výrobku se podvodníci aktivizovali a uvádějí na trh výrobky v podobných obalech. Výrobky nemají žádný léčebný účinek a mohou se stát skutečnou hrozbou pro lidské zdraví.

Výrobce rovněž zdůrazňuje, že nenese odpovědnost za výrobky zakoupené na neoficiálních stránkách. Neriskujte své zdraví a kupujte pouze originální doplněk z webových stránek výrobce.

Cardione na webových stránkách DR Max

Mnoho spotřebitelů je zvyklých podávat žádost o požadovaný lék na DR Max. Cardione také není k dispozici na tomto zdroji, protože nemá partnerství s výrobcem. Pokud takovou nabídku uvidíte, můžete si být stoprocentně jisti, že se jedná o padělek, který nemá s originálem nic společného.

Cardione na webových stránkách Heureky

Na oblíbeném cenovém agregátoru Heureka nelze Cardione prodávat. Neriskujte své zdraví a nekupujte výrobky pochybného původu. Chcete-li získat příznivé účinky přípravku Cardione, měli byste si jej objednat pouze od výrobce.

Podvod nebo pravda

Navzdory vysoké účinnosti a obrovskému počtu pozitivních recenzí existují vzácné názory online, že Cardione je podvod. K takovým výrokům dochází proto, že mnoho spotřebitelů se stane obětí podvodu a koupí si falešný výrobek, který ve skutečnosti nemá deklarovaný účinek. Abyste se takovým situacím vyhnuli, měli byste nakupovat pouze na oficiálních stránkách výrobce.

Zároveň se můžete setkat s komentáři, které vám řeknou, že Cardione je podvod. Takové tvrzení je z velké části založeno na skutečnosti, že kapsle nelze zakoupit ve stacionárních lékárnách ve městě. Tyto obavy jsou však neopodstatněné. Výrobce totiž záměrně přestal dodávat do maloobchodních řetězců, aby ochránil spotřebitele před klamáním a mnohonásobnými přirážkami.

Existuje kategorie lidí, kteří tvrdí, že Cardione nefunguje a nesplňuje tvrzení výrobce. Ano, ale pouze v případě, že pacient ignoruje pokyny uvedené v návodu.

Abyste dosáhli zaručeného účinku užívání přípravku Cardione a odstranili kardiovaskulární problémy, je třeba udělat pouze dvě věci: objednat si kapsle od výrobce a užívat je přesně podle doporučení příbalového letáku.

Cardione recenze na fórech

Na internetu skuteční uživatelé zanechávají různé názory na účinnost užívání kapslí Cardione. Téměř všechny ohlasy jsou pozitivní. Lidé vám řeknou, před jakými problémy vás Cardione může zachránit a jak rychle ho lze užít. Fóra slouží jako další potvrzení slov výrobce. Tento produkt je jedinečný svého druhu a opravdu funguje.

Ohlasy lékařů

O kapslích Cardione hovoří na fórech také mnoho lékařů. Recenze lékařů říkají, že je to velmi účinný a zcela bezpečný lék na hypertenzi.

Přímo jsem se podílel na klinických studiích přípravku Cardione. Zpočátku mě zaujalo přírodní složení a výběr ingrediencí. Myslel jsem, že kapsle přinesou dobré výsledky, ale v praxi výsledky předčily mé očekávání. Jeden plný cyklus odstraňuje nejnebezpečnější příznaky, které by mohly skončit infarktem a mrtvicí. Jedná se o vynikající preventivní a terapeutický přípravek, který nemá obdoby.

Petr Novák, kardiolog, 15 let praxe, Brno

Na jedné kardiologické konferenci mi kolega navrhl Cardione. Po přečtení obsahu a pokynů výrobce jsem předepsal léčbu dvěma pacientům. Po dvou týdnech jsem začal pozorovat pozitivní dynamiku v boji proti hypertenzi. Nyní aktivně používám kapsle ve své praxi, protože jedna kúra stačí k normalizaci stavu pacienta. Doporučuji!

David Svoboda, kardiolog, 8 let praxe, Liberec

Můj pacient přišel s žádostí o radu ohledně Cardione. Po prostudování složení a rozhovoru s kolegy jsem dospěl k závěru, že se jedná o velmi dobrý produkt. Výsledkem bylo, že měsíční užívání zcela odstranilo všechny negativní příznaky. Byl jsem ohromen, žádný moderní lék toho není schopen, zvláště když uvážíte, že nemá žádné vedlejší účinky.

Jan Novotný, kardiolog, 11 let praxe, Plzeň

Zpětná vazba od zákazníků

Fóra jsou plná pozitivních uživatelských referencí o Cardione a jejich skutečné recenze umožňují každému vidět účinnost produktu.

Přibrala jsem na váze, kterou jsem dlouho shazovala. Z tohoto problému však vyvstal nový: hypertenze. Léky nezabíraly. Pak jsem na radu kamarádky začala užívat Cardione. Lék mi umožnil začít nový život bez zdravotních problémů.
Hana Dvořák, 38 let, Praha
Asi 4 roky trpím vysokým krevním tlakem. Všiml jsem si, že pravidelné užívání tablet zmírňuje příznaky pouze dočasně. Nedávno jsem na internetu našel Cardione. Uživatelské recenze, všechny jako jeden, říkají, že to opravdu pomáhá. Po měsíci užívání jsem zapomněl, jaké jsou skoky krevního tlaku. Velmi kvalitní výrobek. Doporučuji!
Štěpán Černý, 52 let, Hranice
Posledních 10 let jsem užívala léky na kontrolu krevního tlaku. Je to však jen dočasná úleva. Nedávno můj nový kardiolog mi doporučil Cardione. Nejdřív jsem se zdráhala, ale vzala jsem to. Je to úžasné, dva měsíce poté, co jsem ho užívala, mám normální krevní tlak a cítím se mnohem lépe. Je to skvělý produkt.
Zuzana Němec, 45 let, Liberec
Před nedávnem jsem začal mít problémy se srdcem. Na internetu jsem narazil na doplněk Cardione, všichni říkají, že řeší téměř všechny problémy. Po objednání jsem si prostudoval pokyny a začal je užívat. Po dvou týdnech mi zmizela tíha na hrudi, srdce mě nebolelo a krevní tlak byl normální. Dokončil kurz a všechny ukazatele zůstaly v normálu. Rozhodně doporučuji!
Jaroslav Horák, 32 let, Praha
Krevní tlak mi začal stoupat po šedesátce. Zpočátku se to dalo vydržet, ale pak se to stalo nesnesitelným. Neustálé bolesti hlavy, nespavost. Kamarádka mi poradila, abych užívala kapky Cardione, které jí pomohly zbavit se těchto problémů. Po měsíci a půl užívání jsem úplně zapomněla na nepříjemné příznaky a podařilo se mi vyrovnat tlak. Byl to vynikající výrobek.
Martina Veselý, 62 let, Ostrava

Závěry o léku: Je Cardione podvod?

V důsledku toho můžeme konstatovat, že Cardione funguje dobře a již pomohl tisícům lidí. Díky přírodnímu složení a naprosté bezpečnosti užívání jsou kapsle vyhledávaným produktem na trhu, což dokazují fóra a diskuse. Cardione je nejjednodušší a nejdostupnější možností léčby hypertenze a ochrany těla před závažnějšími srdečními problémy.

Cardione Video

Často kladené otázky

Kde si mohu lék koupit?

Původní vysoce kvalitní výrobek lze objednat pouze na oficiálních stránkách výrobce.

Kdy mohu očekávat účinek?

Výrobek začíná fungovat od první kapsle. Maximálního účinku lze dosáhnout po absolvování celé léčby.

Proč není lék dostupný v lékárně?

Tímto způsobem výrobce chrání spotřebitele před paděláním a zdražováním.

Jaké jsou vedlejší účinky?

Jedná se o přírodní produkt, který v těle nezpůsobuje negativní reakce.

MUDr. Jan Tiser

Praktické lékařství: - Atestace podle legislativy EU, Specializovaná způsobilost MZ Odborná praxe: 1991 – 1996 - anesteziologie a resuscitace, urgentní medicína - Klaudiánova nemocnice v Mladé Boleslavi 1997 – dosud - chirurgie – z toho 6 let Kardiochirurgie Fakultní nemocnice v Hradci Králové 2007 – dosud – vedoucí lékař M-Gate kliniky Pardubice, jednatel společnosti Medical Gate s. r. o, odborný garant pro obory všeobecné lékařství, chirurgie, anesteziologie a resuscitace Chirurgie - licence ČLK (České lékařské komory) pro výkon samostatné praxe, poradenská činnost, odborný zástupce a specializovaná způsobilost pro obor chirurgie (uděluje Ministerstvo zdravotnictví) Nástavbové kursy v plastické chirurgii: Povinný specializační kurs v plastické chirurgii 9/2007 ( vedoucí lektor Doc. MUDr Jan Měšťák ) Estetická chirurgie obličeje 10/2009 ( vedoucí lektor Doc. MUDr Jan Měšťák ) Místní lalokové plastiky, transplantace kůže a jiné techniky 11/2009 ( Doc. MUDr Jan Měšťák ) Urgentní medicína: - atestace podle legislativy EU, Licence ČLK, Specializovaná způsobilost Ministerstva zdravotnictví

Zobrazit komentáře

  • Dobrý den,mám zájem o lék CARDIONE.Jsem senior (82let) a mám vysoký tlak.Používám léky:Ramipril Activis ,Lusopress.Již přes rok chodím na kardio kontroly,jelikož jsem zaznamenal zadychavičnost.Po vyšetření mi bylo řečeno,že mám zůženou srdeční chlopeň.Asi po půl roce pravděpodobně mám podstoupit balonkový způsob operace. Beru ještě tyto léky:Stacyl, Verospiron a Torvacard.Prosím o Vaší konsultaci v případě použití léku Cardione. Díky za ochotu, přeju hezký den Ladislav Šimko z Ústí nad Labem. 25.9.2022.

  • Nikde jsem nenašla počet tablet balení a jak dlouho se bere,abych věděla kolik objednat.Jsou nějaké léky s čím se Cardione nemůže brát.Děkuji za odpověd

  • Prosím,mám kolísajíci hypertenzi,beru prestarium neo combi ,Betaloc tom,Rilmenidin a letrox na stihnou zlazu,neboť ji mám odstraněno.muze se cardione brát s těma všema medikamentama ?

  • Cardione je účinný lék na kardiovaskulární onemocnění. V mém případě mi pomohl snížit krevní tlak, protože mám vysoký krevní tlak. Byla jsem mile překvapena, jak rychle a pozitivně se můj stav zlepšil po užití tohoto léku. Doporučuji jej všem, kteří trpí podobnými problémy, protože je to bezpečný, účinný a spolehlivý lék. Děkujeme za cardione lek recenze

    • V jednom balení Cardione je 60 tablet nebo kapslí. Balení je tedy dostatečně velké na 30 dní, pokud se užívají 2 denně. Doufám, že Vám toto odpovídá.

  • Koupil jsem cardione v nějakém shopu na internetu, dnes mi volali, že je dobré ještě koupit jakýsi podpůrný lék za 950,.Je to pravda?
    Děkuji za odpověď

    • Ahoj. Výrobce nedoporučuje kupovat Cardione jinde než na oficiálních stránkách. S největší pravděpodobností jste se již setkali s podvodníky. Doporučujeme objednat lék z oficiálních webových stránek a nebudete potřebovat žádné podpůrné léky.

  • Dobrý den, koupila jsem Cardione , kde je jako prodávající uveden “High Care Store LP, jako odesílatel Sofia Iliansko shose 8.
    Prosím o stručnou odpověď , zda jsem koupila originální výrobek, či naletěla podvodníkům.
    Je mi 74 let a mám po nedávné smrti manžela problémy s kolísajícím tlakem a srdeční nepravidelností (extra systoly).
    Děkuji za odpověď .
    Dr. Petruška Krčmář

  • Jako dlouhodobá uživatelka Cardione jsem nadšená. Užívám jej každý den a cítím se skvěle. Je to vynikající produkt, který mi pomáhá udržovat dobré zdraví srdce a zlepšuje můj celkový zdravotní stav. Mám mnohem méně problémů s klouby a krční páteří a mám méně sinusitidy. Jeho účinnost je skutečně úžasná a jsem si jistá, že budu jeho užívání pokračovat. Doporučuji Cardione každému, kdo bojuje s problémy srdce a cév.

  • Dobrý den,

    Moje matka ve věku 89 let má v posledních 10 letech trvalé problémy s kolísavým krevním tlakem,
    několikrát byla z těchto důvodů i hospitalizována v nemocnici,užívá několik léků,které musí pravidelně
    celoročně aplikovat,chtěl bych jí zakoupit Váš přípravek,ale nejsem si jist,zda by užíváni Cardione
    nezpůsobilo nežádoucí vedlejší účinky,byl by mi někdo z Vaší strany / kvalifikovaný kardiolog /,
    po nahlášení užívaných medikamentů, sdělit,zda je možno Cardione bezpečně užívat a na jak
    dlouho postačuje dodávané balení léku s tím jaká je jeho doba expirace,děkuji za ochotu a odpověd.

    • Dobrý den. Před užíváním jakýchkoli léků se poraďte se svým lékařem. Ve vašem případě nedoporučujeme samoléčbu.

  • Užívám eliguis10mgdene těžší 80/12;5 moxostad 2x0;2 a verogalid240mg je možné použít vás přípravek bez nebezpečí z problémů

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

4 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

4 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

4 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

4 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

4 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

4 dny před