Sexuální zdraví

Gigant Gel recenze: složení, kontraindikace a vedlejší účinky, návod k použití, cena a kde koupit, skutečné recenze

Obsah

DrogaGigant Gel
Cena790 KČ
K dispozici na AmazonuNe
K dispozici v lékárněNe
Hodnocení★★★★★ 5/5
SloženíRhodiola rosea Ovoce Pauliny Coupany Sage Divoká máta
Dodávka5-7 dní
Podmínky skladováníSkladujte na chladném místě mimo dosah přímého slunečního světla.

Gigant Gel je sofistikovaný přípravek, který byl vyvinut s využitím řady silných afrodiziak, jež navozují potěšení a zvyšují touhu. Jeho tvůrci využili sílu přírody a přetvořili její výhody v účinný a prospěšný produkt pro zlepšení mužského zdraví. Tento jedinečný přípravek funguje tak, že stimuluje průtok krve, zlepšuje výdrž penisu, vytváří silnou a dlouhotrvající erekci a zvyšuje sexuální touhu. Gigant Gel je multifunkční produkt, který má komplexní účinek. Při pravidelném používání pomáhá výrobek nejen zvětšit velikost penisu u mužů, ale také činí sexuální život bohatším a jasnějším. Pohlavní styk trvá déle.


Složení gelu Gigant

Hlavní výhodou výrobku je jeho složení. Všechny složky jsou přírodní, což znamená, že výrobek je bezpečný. Každá přírodní složka má navíc další pozitivní vlastnost, která má příznivý vliv na organismus.

KomponentaAkce
Rhodiola roseaposiluje stěny cév, čímž zefektivňuje krevní oběh v oblasti penisu.
Ovoce Pauliny Coupanyzvětšit délku a obvod kavernózní tkáně. Toto ovoce je bohaté na různé minerály a živiny, které pomáhají zvyšovat mužskou sexuální aktivitu a počet spermií.
SageMá stimulační účinek na sexuální potenci. Zvyšuje produkci růstových hormonů, což pomáhá zvětšit penis o několik centimetrů. Má také výhody při odstraňování problémů s erekcí a ejakulací.
Divoká mátamá zahřívací účinek, který zvyšuje mužskou potenci a také zlepšuje průtok krve do penilních komor.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Protože přípravek obsahuje pouze přírodní látky, nemá Gigant Gel prakticky žádné kontraindikace. Neměl by se používat pouze v případě, že máte osobní nesnášenlivost vůči složkám. Gel by neměli používat ani mladí chlapci, kteří ještě nedosáhli věku 18 let. Nežádoucí účinky se nevyskytují, pokud se dodržuje dávka uvedená v návodu. Zvýšené denní koncentrace mohou vést k předávkování, které je doprovázeno předávkováním:

  • migréna,
  • dyspepsie,
  • zhoršení celkového stavu,
  • alergické reakce.

Muži starší 65 let, kteří se rozhodnou používat Gigant Gel pro zvětšení penisu, by se měli poradit s lékařem.

Důležité informace! Použití gelu na zvětšení penisu v kombinaci s malými dávkami alkoholu je povoleno a nehrozí žádné riziko vedlejších účinků.


Klinické studie

Účinnost gelu Gigant potvrdili odborníci mnoha dermatologickými testy. Na předních klinikách v USA a Evropě byla provedena řada studií. Testy určily účinnost výrobku a bezpečnost pro zákazníky.

Přehled přípravku Gigant Gel ukázal, že je nejen účinný, ale také zcela bezpečný, protože obsahuje pouze přírodní složky. Komplexní účinek produktu pomáhá zbavit se několika problémů s potencí najednou. Nejen penis, ale i libido se u mužů zvyšuje. Navíc se zvyšuje sebevědomí.

Indikace k použití a příbalová informace.

Lék má účinný a osvědčený účinek, takže může pomoci s několika mužskými problémy.

Indikace pro použití přípravku Gigant Gel:

  1. Malá délka a průměr penisu;
  2. Slabé libido;
  3. Předčasná ejakulace;
  4. Neschopnost mít více než 1 kompletní pohlavní styk;
  5. Problémy s erekcí.

Příbalový leták Gigant Gel je součástí standardní sady, kterou zákazník obdrží při objednání. V návodu je uveden způsob aplikace:

  • Vezměte malé množství gelu do ruky a naneste přímo na penis.
  • Gel jemně vmasírujte do penisu, dokud se zcela nevstřebá do tkání.
  • Aplikujte gel denně po dobu nejméně jednoho měsíce, abyste viděli výrazný nárůst velikosti vašeho penisu.

Kde a jak koupit Gigant Gel

Gigant Gel si můžete objednat pouze na oficiálních stránkách výrobce. Je to jediné místo, kde se prodává původní výrobek. Výrobce se rozhodl neprodávat výrobek prostřednictvím zprostředkovatelů, protože jejich cena byla nadsazená. Třetí strany nyní navíc nemají možnost výrobek padělat. Gigant Gel nelze zakoupit v lékárně ani v maloobchodě.

Gel na zvětšení penisu je za rozumnou cenu a lze jej zakoupit přímo od výrobce prostřednictvím jeho webových stránek.

Pro zadání objednávky stačí vyplnit objednávkový formulář na jejich domovské stránce. Krátce poté vás bude kontaktovat manažer prodeje a potvrdí vám podrobnosti. Výrobek vám bude následně zaslán v diskrétním balení a s předpokládanou dobou dodání 5-7 pracovních dnů. Možnosti platby jsou flexibilní a můžete platit buď předem, nebo až po doručení objednávky.

Jaká je cena

Aktuální cena přípravku Gigant Gel je v současné době 790 Kč. Vzhledem k tomu, jak bylo uvedeno dříve, výrobce se rozhodl prodávat výrobek pouze na oficiálních internetových stránkách, kde mohou sami upravit cenu Gigant Gel tak, aby byl k dispozici všem.

Mohu si Gigant Gel koupit v lékárně nebo na Amazonu?

Gigant Gel není v současné době k dispozici na Amazonu, protože výrobce prodává produkt pouze prostřednictvím oficiálních webových stránek. To zabraňuje tomu, aby se na trh dostaly padělky, a udržuje nízkou cenu. Gigant Gel navíc není k dostání v lékárnách.

Gigant Gel na webových stránkách DR Max

Gigant Gel není v systému DR Max k dispozici. Pokud na výrobek narazíte, jedná se o 100% padělek.

Gigant Gel na webových stránkách Heureky

Produkt se prodává pouze na oficiálních stránkách výrobce – Gigant Gel nenajdete na Heurece – agregátoru cen.


Rozvod nebo pravda

Gigant Gel je účinný produkt a jeho účinnost a bezpečnost byla prokázána klinickými studiemi a osobními zkušenostmi uživatelů.

Někteří uživatelé produktu píší na fórech a sociálních médiích, že Gigant Gel je podvod. Pokud se však podíváte na takovou zpětnou vazbu, všimnete si, že některé z recenzí jsou napsány zákazníky, kteří se rozhodli koupit produkt prostřednictvím zprostředkovatele, nikoliv oficiálních webových stránek, a nyní tvrdí, že Gigant Gel nefunguje.

Ještě jednou však upozorňujeme: původní gel na zvětšení penisu se prodává pouze na oficiálních internetových stránkách. Nikde jinde ho nekoupíte.

Kromě toho v části recenzí, které říkají, že Gigant Gel podvádí, zákazníci ignorovali pokyny a nesprávně užívali produkt.

Gigant Gel recenze na fórech

Když se Gigant dostal na trh, okamžitě si získal obrovskou oblibu. Nyní je to jeden z nejvyhledávanějších produktů pro posílení mužské síly. Produkt získal pozitivní zpětnou vazbu od svých uživatelů. Z recenzí a komentářů sdílených uživateli je zřejmé, že se jedná o revoluční produkt v oblasti zvětšení penisu. Názory uživatelů lze nalézt na různých fórech Gigant Gel a na webových stránkách o mužském zdraví.

Samozřejmě je možné najít i negativní recenze, ale pečlivý výběr většiny z nich vede k závěru, že polovina zákazníků si produkt nekoupila od oficiálního výrobce.


Ohlasy lékařů

Lékařské recenze přípravku Gigant Gel potvrzují jeho nadřazenost nad jakýmkoli chirurgickým zákrokem vzhledem k zotavení spojenému se zákrokem a ne vždy zaručené účinnosti.

„Gigant Gel jsem pro své pacienty vybral z určitého důvodu. Před uvedením každého produktu pečlivě studuji jeho klinické studie, takže mohu s jistotou říci, že produkt může zvýšit velikost penisu o 5 cm více než jeho vlastní velikost. Bylo také zjištěno průměrné prodloužení koeficientu délky pohlavního styku o 17 minut. Nepřetržité a správné používání podporuje výskyt prvních výsledků během prvních dvou týdnů.

Orrzej Novak, urolog, 10 let praxe, Čechy

„Gigant Gel je osvědčený produkt, který nejen pomáhá zvětšit velikost penisu u mužů. Pro dosažení nejlepšího účinku jej lze aplikovat před pohlavním stykem, aby mohl dokonale proniknout do pokožky a zvýšit svou účinnost. Gel je vhodný pro oba partnery, protože působí jako lubrikant, zvyšuje pocit rozkoše při pohlavním styku a zintenzivňuje každý pocit, čímž stále více rozněcuje vášeň.“

Tomasz Dvorak, androlog, 26 let praxe, Zlín

„Působení gelu Gigant spočívá v hlubokém pronikání do pokožky, čímž podporuje mikrocirkulaci krve, ve skutečnosti zvyšuje průtok krve v oblastech, kde je aplikován, dokud nedosáhne kavernózních těles. Zvýšení tělesné teploty aktivuje působení mikrogranulí, které dosáhnou nervových zakončení tkáně penisu. Kůže se rozšiřuje a penis se prodlužuje a je pružnější.“

Jakub Hess, urolog, 5 let praxe, Brno

Reference zákazníků

"Okamžitě jsem zaznamenal zlepšení svého výkonu díky blahodárným účinkům gelu Gigant, který působí jako lubrikant a stimulant, ve skutečnosti činí všechny epitelové tkáně citlivějšími, což umožňuje lepší prožitek ze soulože."
Jan Svoboda, 56 let, Darkov
"Gigant Gel je úplně jiný zážitek, než jaký nabízejí všechny produkty na trhu, s gelem jsem dokázal dosáhnout mnohem lepších výsledků než s léky s četnými kontraindikacemi a někdy nebezpečnými pro zdraví mužů."
Frans Novotny, 41 let, Praha
"Přečetl jsem si recenze Gigant Gel a rozhodl se riskovat a objednat si ho. Výsledek mě příjemně překvapil, za měsíc jsem už přibrala 3 cm! Moje přítelkyně je nadšená a moje touha se zvýšila, teď nemůžu celý den vstát z postele."
Luboš Černý, 69 let, Písek
"Dobrý produkt, i když libido se zvyšuje pouze při použití Gigant Gel . Hlavním účinkem je však růst penisu. Zůstane to tak navždy. Penis narostl o 4 cm a zvětšil se v průměru o několik cm."
David Tsibulka, 36 let, Kadaň
"Zpočátku jsem tomu sám nevěřil, ale můj penis rostl poměrně rychle po užívání gelu Gigant. Četl jsem, že můj penis se může zvýšit o 6 cm, ale zatím jsem měl jen 4. Myslím, že stojí za to zkusit jiný kurz.
Matej Zeman, 64 let, Karlovy Vary

Skutečné recenze Gigant Gel ukazují, že Gigant Gel skutečně funguje a pomáhá mužům zvýšit velikost penisu. Kromě toho je samotný pohlavní styk delší a jasnější.

Závěry o léku: Je Gigant Gel podvod?

Gigant Gel je přípravek na zvětšení penisu, který pomáhá bezpečně a přirozeně zvětšit délku a obvod penisu.

I když se o Gigant Gelu stále diskutuje, lze říci, že je účinný. Gigant Gel se skládá z bylinných extraktů a rostlinných prvků, vede k systematickému zlepšování mužského zdraví s neuvěřitelnými účinky. Je řešením mnoha sexuálních problémů, včetně nízkého libida, nízké potence, předčasné ejakulace a erektilní dysfunkce. Jako vysoce účinný produkt pro zvětšení penisu získal řadu pozitivních recenzí od spokojených uživatelů. Gigant je přípravek, který zaručuje vynikající výsledky. Tento produkt lze snadno zakoupit online přímo na webových stránkách výrobce za přijatelnou cenu.


Často kladené otázky

Jak Gigant Gel funguje?

Výrobce gelu vytvořil recepturu na bázi přírodních složek, ve které účinné látky pronikají a stimulují krevní oběh. Přípravek navíc pomáhá zvyšovat libido, takže pohlavní styk je delší a jasnější.

Je pravda, že složení přípravku Gigant Gel je zcela přírodní?

Produkt je vyroben ze 100% přírodních složek, takže nezpůsobuje žádné alergické reakce ani nepříjemné vedlejší účinky.

Proč si koupit Gigant Gel z oficiálních stránek výrobce?

Při nákupu přímo z oficiálních webových stránek Gigant Gel nehrozí, že se setkáte s falešnými nebo napodobeninami, které nemají nic společného se skutečným a originálním Gigant Gel.

Mohu si Gigant Gel koupit v lékárně?

Bohužel není k dispozici v lékárnách a dalších obchodech. Jediným místem, kde si můžete koupit kvalitní a účinný výrobek, jsou oficiální webové stránky výrobce. Buďte opatrní, protože falešný výrobek nejenže nebude fungovat, ale může být také škodlivý pro vaše zdraví.

Doc. MUDr. Peter Koliba CSc

Doc. MUDr. Peter Koliba, CSc., který patří mezi významné odborníky v ČR. Má dlouholetou praxi v oboru gynekologie, klimakterické a menopauzální medicíny i dětské gynekologie. Byl předsedou Sekce gynekologie dětí a dospívajících ČGPS ČLS JEP a místopředsedou ČMAS - České menopauzální a andropauzální společnosti ČLS JEP, členem výboru SOM - Sekce pro otázky menopauzy ČGPS ČLS JEP a také členem redakční rady časopisu Praktická gynekologie a časopisu Klimakterická medicína. KVALIFIKACE: 1972 – 1978 Lékařská fakulta UP Olomouc Všeobecné lékařství – MUDr. 1983 - Atestace I. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1987 - Atestace II. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1993 - Atestace z oboru dětská gynekologie – ILF Bratislava 1995 - obhajoba kandidátské disertační práce – LF UK Bratislava – CSc. 2006 - obhajoba habilitační práce – jmenování docentem od 2.2.2007

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

4 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

4 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

4 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

4 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

4 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

4 dny před