Sexuální zdraví

Recenze přípravku Prostaline: indikace, složení, kontraindikace a vedlejší účinky, cena a kde koupit, skutečné recenze lékařů a zákazníků

Obsah

ProduktProstaline
ÚčinekBenigní hypertrofie prostaty Chronická prostatitida
Možná rizikaŽádné vedlejší účinky
Obsah20 kapslí
Denní dávka2 kapsle
Dost na to, aby10-15 dní
Cena890 Kč
Doba dodání1-3 dny

Prostaline je jedinečný bylinný lék na benigní hypertrofii prostaty a chronický zánět prostaty. Přípravek je pacienty snadno snášen a nezpůsobuje žádné vedlejší účinky. Vzhledem k přírodnímu složení má přípravek Prostaline minimum kontraindikací. Doplněk stravy se snadno používá, každé balení obsahuje vložku s návodem. Účinek se projeví, jakmile jej začnete užívat, a závažnost příznaků se sníží. Přírodní lék je široce používán jako doplňková terapie.


Složení přípravku Prostaline

KomponentaAkce
CurcumaSilný protizánětlivý, zklidňující a hojivý účinek na sliznice a stěny močových cest.
Extrakt z plodů palmy trpasličíÚčinný při léčbě benigní hyperplazie prostaty, normalizuje močení
Extrakt z kopřivyDiuretický, močopudný a tonizující účinek, zvýšení sexuální touhy, zlepšení potence, stimulace produkce testosteronu
Extrakt z holubníkuSilné protizánětlivé účinky, odstranění otoků, prevence zbytnění tkáně prostaty, odstranění poruch močení.
Extrakt z dýňových semenZlepšená funkce prostaty, zvýšená erektilní funkce
Gotu kolaZlepšení krevního oběhu, pozitivní účinky na funkci mozku, zvýšená odolnost vůči stresu.
BrusinkyEliminace bakterií v močových cestách, zlepšení funkce ledvin a CNS, rozšíření krevních kapilár, odstranění překrvení, snížení hladiny cholesterolu a cukru, zrychlení metabolických procesů, snížení příznaků prostatitidy, zlepšení sexuálních funkcí.
Zinekimunomodulační účinky, posílení obranyschopnosti mužského organismu, zlepšení kognitivních funkcí, stimulace produkce pohlavních hormonů, zlepšení funkce žláz, zlepšení kvality ejakulátu, odstranění toxinů.
LykopenSnižuje riziko vzniku zhoubných nádorů, je důležitým antioxidantem.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Přírodní produkt neznamená téměř žádná omezení pro použití. Pokud máte pochybnosti o užívání přípravku nebo o chronických onemocněních, doporučujeme se před použitím kapslí poradit s lékařem. Kontraindikace přípravku Prostaline jsou následující:

  • Alergie na složky;
  • mladší 18 let.

Neočekávají se žádné nežádoucí účinky a pacienti přípravek dobře snášejí. Nezapomeňte si prostudovat složení, abyste se vyhnuli případným alergickým reakcím na složky výrobku.

Klinické studie

V klinických studiích, studiích na dobrovolnících nebyly zjištěny žádné vedlejší účinky a dobrá snášenlivost doplňku. Nebyly zjištěny žádné abnormality ani snížené libido. Výsledek je cítit již od prvního dne používání. Závažnost klinického obrazu onemocnění je snížena. Kapsle Prostaline byly před uvedením do prodeje testovány v nejlepších laboratořích v Evropě a Americe. Lék získal všechna potřebná schválení a certifikáty kvality.


Indikace k použití a příbalový leták

Přírodní produkt je účinný při onemocnění močopohlavního systému u mužů. Prostaline má následující indikace:

  • erektilní dysfunkce;
  • nízké libido, předčasná ejakulace;
  • problémy s močením – přílišné nucení na toaletu, krev v moči;
  • Neplodnost, špatná aktivita spermií;
  • hormonální problémy.

Doplněk stravy mohou užívat muži, kteří chtějí zlepšit kvalitu svého sexuálního života. Pokud nezačnete s problémy bojovat včas, budou se s přibývajícím věkem jen zhoršovat. Úplné informace o způsobu použití a indikacích naleznete v příbalovém letáku. Příbalová informace k přípravku Prostaline je součástí každého balení.

Kde a jak koupit Prostaline

Doplněk Prostaline si můžete koupit pouze na oficiálních stránkách výrobce. Pak si se 100% pravděpodobností koupíte zaručený originál. Na jiných webových stránkách můžete najít padělané výrobky. Výrobce přestal dodávat přípravek Prostaline do lékáren kvůli vysoké cenové přirážce. Původní Prostaline lze nyní objednat pouze online na oficiálních webových stránkách.

Jaká je cena

Vzhledem k tomu, že výrobce odmítá spolupracovat se zprostředkovateli (lékárnami), je nyní možné kontrolovat cenu přípravku Prostaline a zajistit jeho dostupnost pro zákazníky. Výrobce často pořádá propagační akce a slevy, které umožňují koupit výrobek ještě výhodněji. Proto doporučujeme sledovat novinky na webových stránkách výrobce. Aktuální cena přípravku Prostaline je 890 Kč.


Mohu si koupit Prostaline v lékárně nebo na Amazonu?

Jak bylo uvedeno výše, výrobce odmítl spolupracovat s lékárnami, ale v některých je stále k nalezení. Nelze tvrdit, že se jedná o padělky nebo zbytky z původních šarží. Přípravek Prostaline si musíte koupit v lékárně na vlastní nebezpečí. Ceny jsou tam poměrně vysoké. Nákup Prostalinu na Amazonu je také riskantní. Výrobce za tento výrobek neodpovídá. S největší pravděpodobností se jedná o padělek, buďte opatrní a nenechte se oklamat podvodníky.

Prostaline na webových stránkách DR Max

Doplněk stravy Prostaline se v DR Max neprodává. Najdete tam pouze padělky, se kterými výrobce nemá nic společného.

Prostaline na webových stránkách Heureky

Přírodní produkt se prodává pouze na oficiálních stránkách výrobce. Doplněk Prostaline není k dispozici na agregátoru cen Heureka, pokud tam produkt vidíte, je velmi pravděpodobné, že se jedná o padělek .

Rozvod nebo pravda

Mužský biologický doplněk je účinný při léčbě nemocí a zlepšování kvality sexuálního života, ale na internetu lze nalézt negativní recenze. Důvodem je skutečnost, že lidé často naletí na padělané výrobky a nekupují je na oficiálních stránkách výrobce. Mnozí píší, že Prostaline je podvod, protože nedodržovali pokyny, nedokončili celý průběh léčby. Někteří kupující nevěří v účinnost doplňku, protože se prodává pouze online. Nenechte se vést recenzemi, které naznačují, že Prostaline je podvod. Přírodní lék je schválen všemi orgány a má mnoho pozitivních ohlasů od spokojených zákazníků. Je jich mnohem více než negativních výroků. Pokud si objednáte doplněk na oficiálních stránkách a ne na pochybných zdrojích, nebudou žádné problémy. Ti, kteří si myslí, že Prostaline nefunguje, se pravděpodobně stali obětí podvodu a koupili si neoriginální produkt, který nejenže nebude užitečný, ale může být také škodlivý pro vaše zdraví.

Prostaline recenze na fórech

Před napsáním mé recenze přírodního produktu jsem zkoumal názory na něj na mnoha zdrojích. Neexistují téměř žádné negativní recenze. Nebo, jak je uvedeno výše, špatné recenze o Prostaline na fórech jsou napsány oběťmi padělků. Může jít také o vylomeniny konkurence. Snažili jsme se kontaktovat autory hanlivých recenzí, ale nepodařilo se nám kontaktovat konkrétní osobu. Je pravděpodobné, že se jedná o příspěvky vytvořené na zakázku kritiky a závistivci.


Recenze

Lékaři stále častěji předepisují pacientům léky na přírodní bázi, protože jsou lépe snášeny a nemají nežádoucí účinky. Z dlouhodobého hlediska se v lidském těle hromadí chemické látky, které byly přijaty prostřednictvím syntetických léků. To je zdraví škodlivé. Lékaři o léku hovoří pozitivně, upozorňují na jeho vysokou účinnost a absenci vedlejších účinků.

Ohlasy lékařů

Doplněk stravy Prostaline je jedním z nejlepších prostředků proti zánětu prostaty, který zlepšuje kvalitu pohlavního styku, s nímž jsem se setkal. Produkt předepisuji pacientům různého věku a výsledek je stejný. Zlepšení je patrné zejména u mužů ve věku 35-40 let.

Kvido Sládek, urolog, pracovní zkušenost 14 let, Plzeň.

Z Prostaline mám jen pozitivní dojmy. Rostlinné léky obvykle působí pomalu a mají kumulativní účinek. Lék však zlepšuje stav od prvního dne užívání. Standardní délka léčby je 1 měsíc. Během této doby pacienti zaznamenávají nejen úlevu od příznaků prostatitidy, ale také výrazné zlepšení erekce, prodloužení pohlavního styku.

Augustýn Vítek, urolog, pracovní zkušenost 19 let, Brno.

Asi půl roku předepisuji pacientům Prostaline k boji proti prostatitidě, nestabilní erekci. Většinou muži starší 40 let. Přípravek je účinný nejen proti příznakům prostatitidy, ale také proti zánětlivému procesu.

Marian Hanák, urolog, pracovní zkušenost 7 let, Praha.


Reference zákazníků

Skutečné recenze zákazníků Prostaline jsou většinou pozitivní. Výrobek se ukázal jako účinný způsob, jak odstranit sexuální problémy a zmírnit příznaky prostatitidy. Recenze lékařů o přípravku Prostaline jsou také příznivé, což potvrzuje jeho účinnost.

Od 38 let jsem měl tento problém: ejakulace během sexu začala být nepříjemná. Situace se v průběhu let zhoršovala, objevovaly se bolesti a snížené libido. Vůbec se mi nechtělo do sexu, protože jsem si představovala, co mě čeká na konci. Po rozvodu s manželkou problém ustoupil a já jsem mu nevěnoval pozornost, protože jsem přestal žít sexuálním životem. Když jsem potkal svou přítelkyni, musel jsem jít k urologovi. Lékař doporučil Prostaline, který na mě zapůsobil. Používal jsem ji jako léčebný kurz v délce 1 měsíce. Zlepšení jsem zaznamenal po 5 dnech užívání. Ejakulace již nebyla nepříjemná a na konci léčby nepříjemné pocity zcela vymizely.
Maxmilian Haušild, 47 let, Konice.
Je mi 57 let a prostatitida mi byla diagnostikována v 56 letech. Postupem času se nepříjemné příznaky stupňovaly. Bylo obtížné močit, doprovázené nepříjemnými pocity. Někdy se v moči objevila krev. Můj lékař mi předepsal lék syntetického původu. Vzal jsem si ho podle pokynů. Výsledek vystačil na 1,5 měsíce. Pak se příznaky vrátily. Rozhodl jsem se vyzkoušet Prostaline. Kromě boje proti prostatitidě se výrazně zlepšila kvalita sexu.
Ludvík Kubík, 57 let, Králíky.
Prostaline mi pomohl zbavit se prostatitidy za 1 měsíc. Nemoc mi byla diagnostikována asi před 2 lety. Dříve jsem byl léčen jinými léky, ale bez výsledku. Nebyly zaznamenány žádné vedlejší účinky a kvalita mého sexuálního života se výrazně zlepšila.
Bořivoj Lukeš, 65 let, Praha.
Jak jsem stárnul, začal jsem mít problémy se sexem: bylo obtížné dosáhnout erekce, byla nestabilní a moje touha se snížila. Lékař doporučil přírodní lék s názvem Prostaline. Léčba trvala 1 měsíc. Díky tomu se zlepšila kvalita intimity a moje žena je šťastná.
Samuel Lost, 51 rok, Liberec.
O přípravku Prostaline jsem se dozvěděl na internetu, takže jsem se rozhodl objednat si ho na oficiálních stránkách. Cena je poměrně dostupná a výsledek léčby je 100%. Měl jsem nepříjemné pocity během ejakulace a nestabilní erekce. Těchto problémů se mi podařilo rychle zbavit.
David Mareš, 42 roku, Brno.

Závěry o léku: Je Prostaline podvod?

Na základě skutečné zpětné vazby od zákazníků, lékařů, můžeme předpokládat, že Prostaline funguje. Je skutečně účinný při odstraňování zánětů prostaty a chronických onemocnění močových cest. Navíc se zlepšuje kvalita sexuálního života. Někteří lidé používají kapsle k prevenci prostatitidy. Pokud si ji koupíte na oficiálních stránkách, nebudou žádné problémy. Poměr ceny a kvality je ideální.


Často kladené otázky

Vyskytují se při užívání přípravku Prostaline nějaké nežádoucí účinky?

Podle údajů a recenzí spotřebitelů se při dodržení pokynů nevyskytují žádné vedlejší účinky.

Mohu si objednat Prostaline z jiných webových stránek, ale za nižší cenu?

Oficiální webové stránky léku jsou klíčem k nákupu originálního produktu. Jiné webové stránky prodávají padělky. Nízká cena je známkou toho, že výrobek není pravý.

Mohu si Prostaline koupit v lékárně?

Ne, s výjimkou zbytků, a není zaručeno, že se jedná o původní výrobek. Originální výrobky lze zakoupit pouze na oficiálních stránkách výrobce. Jedná se o jediného autorizovaného distributora.

Je přípravek Prostaline kompatibilní s jinými léky?

Ano, je kompatibilní. Jedná se o zcela přírodní lék, který se dokonale kombinuje s jinými léky.

Jak si mohu objednat Prostaline z oficiálních webových stránek?

Chcete-li provést objednávku, vyplňte formulář, zadejte své jméno a kontaktní údaje. Později se s vámi spojí operátor, aby vám upřesnil údaje a zodpověděl případné dotazy.

Kde si mohu koupit Prostaline v České republice?

Přírodní doplněk stravy se prodává ve všech městech České republiky.

Jak dlouho trvá doručení přípravku Prostaline?

Dodání trvá přibližně 5-7 dní, někdy až 2 týdny.

Doc. MUDr. Peter Koliba CSc

Doc. MUDr. Peter Koliba, CSc., který patří mezi významné odborníky v ČR. Má dlouholetou praxi v oboru gynekologie, klimakterické a menopauzální medicíny i dětské gynekologie. Byl předsedou Sekce gynekologie dětí a dospívajících ČGPS ČLS JEP a místopředsedou ČMAS - České menopauzální a andropauzální společnosti ČLS JEP, členem výboru SOM - Sekce pro otázky menopauzy ČGPS ČLS JEP a také členem redakční rady časopisu Praktická gynekologie a časopisu Klimakterická medicína. KVALIFIKACE: 1972 – 1978 Lékařská fakulta UP Olomouc Všeobecné lékařství – MUDr. 1983 - Atestace I. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1987 - Atestace II. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1993 - Atestace z oboru dětská gynekologie – ILF Bratislava 1995 - obhajoba kandidátské disertační práce – LF UK Bratislava – CSc. 2006 - obhajoba habilitační práce – jmenování docentem od 2.2.2007

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

4 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

4 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

4 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

4 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

4 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

4 dny před