Diabetes

Recenze DIAPROMIN medicament: cena, forum, indikace, složení, kde koupit

Obsah

DrogaDIAPROMIN
Účinekregulace hladiny cukru v krvi; doplnění všech základních vitamínů a mikroživin; odstranění příznaků cukrovky; obnovení obranných funkcí organismu.
Možná rizikaPři správném používání nebyly zjištěny žádné vedlejší účinky
Obsah20 ml suspenze
Denní dávka20-30 kapek
Průběh léčby14 dní
Diapromin cena39 EUR
Doba dodání1-3 dny

Stručný popis

DIAPROMIN je inovativní přípravek s jedinečným složením pro léčbu cukrovky. Odstraňuje nejen příznaky onemocnění, ale také příčinu jeho vzniku. Jeho účinné látky snižují hladinu glukózy v krvi na požadovanou úroveň. Léčba přípravkem DIAPROMIN také zabraňuje vzniku nežádoucích projevů a různých komplikací. Koneckonců, cukrovka je velmi zákeřné onemocnění, které nejen zvyšuje hladinu glukózy v krvi a pozoruje špatnou funkci slinivky břišní. Způsobuje také poruchy funkce jater, srdce, cév a další poruchy životně důležitých biochemických procesů v těle.

Složení přípravku DIAPROMIN

KomponentaAkce
HořčíkSnižuje srážlivost krve u pacientů s diabetem 2. typu, riziko trombózy, zvyšuje odolnost vůči stresu a je zvláště důležitý pro udržení metabolických funkcí organismu a prevenci obezity.
DraslíkJe to základní minerál, který je důležitý pro zdravé fungování organismu. Tento stopový prvek se dodává pouze s potravinami a vitamino-minerálními komplexy. V těle se nevytváří.
Kyselina lipoováReguluje metabolismus lipidů a sacharidů, příznivě ovlivňuje metabolismus cholesterolu, zlepšuje funkci jater a má očistné účinky na organismus.
Beta-karotenMá antioxidační účinky a je hojně využíván k prevenci vzniku cukrovky u rizikových osob.
ZinekPodporuje rychlejší hojení ran, zlepšuje hladinu glukózy v krvi.
Vitamin EPřírodní antioxidant reguluje hladinu cukru a cholesterolu v krvi a zlepšuje okysličování krve.
L-karnitinHraje důležitou roli v ochraně organismu před cukrovkou 2. typu a zmírňuje příznaky tohoto onemocnění.
GlutathionDůležitý antioxidant, který pomáhá posilovat imunitní systém.

Kontraindikace a vedlejší účinky

DIAPROMIN je účinný přípravek pro normalizaci hladiny glukózy v krvi. Je založen na rostlinných extraktech a výtažcích a nemá žádné absolutní kontraindikace. Každý má však jinou toleranci, a to i k produktům, které jsou ostatním známé. Při cukrovce se mnohé reakce organismu zostřují.

Mezi kontraindikace přípravku DIAPROMIN proto patří:

  • Silné alergické reakce na některou ze složek přípravku;
  • do 6 let věku;
  • exacerbace chronických gastrointestinálních onemocnění.

Těhotné a kojící ženy by se měly před užitím přípravku poradit se svým lékařem.

Klinické studie

Kapky DIAPROMIN jsou výsledkem desetileté práce špičkových odborníků a tří let přísných klinických studií. Lék byl testován nezávislými odborníky a akreditovanými laboratořemi v USA a Evropě. Po získání osvědčení o shodě byl přijat na trh s farmakologickými přípravky.

Klíčovým faktem potvrzujícím účinnost léku jsou úspěšné klinické studie zahrnující pacienty různého věku, kteří byli průběžně sledováni lékaři.

Výsledky výzkumu:

  • 100% zlepšení pohody;
  • 95 % – obnovení normální hladiny glukózy v krvi;
  • 96 % – zvýšení pružnosti cév.

Po absolvování celé léčby se téměř u všech subjektů zlepšil zdravotní stav, zlepšila se funkce trávicího traktu, stabilizovala se chuť k jídlu a normalizoval se nervový systém.

Indikace k použití a příbalový leták

Přípravek DIAPROMIN je určen pro osoby s diabetem. Přípravek významně snižuje riziko hypoglykémie. Doporučuje se k léčbě diabetu 2. typu nebo ke zmírnění příznaků u pacientů závislých na inzulínu.

Indikace pro použití přípravku DIAPROMIN:

  • Dysfunkce štítné žlázy a slinivky břišní;
  • neurologické poruchy;
  • poruchy hladiny glukózy v krvi;
  • chronická únava;
  • pollakiurie;
  • zrakové postižení;
  • zvýšená žízeň, sucho v ústech;
  • oslabený imunitní systém;
  • poruchy spánku;
  • snížená nebo zvýšená chuť k jídlu;
  • vzhled špatně se hojících ran.

Další informace o balení přípravku DIAPROMIN najdete v příbalové informaci. Pro dosažení maximálního účinku dodržujte pokyny, dávkování a všechna doporučení.

Přípravek by se měl užívat dvakrát denně, 30 minut před jídlem. Jednotlivá dávka je 10-15 kapek.

Kde a jak koupit DIAPROMIN

Pouze původní výrobek zaručuje trvalé výsledky. DIAPROMIN si můžete koupit na oficiálních stránkách.

Důležité: Lék lze často najít na internetu, ale buďte opatrní. Původní lék se prodává pouze prostřednictvím oficiálních webových stránek.

Společnost stáhla všechny smlouvy o prodeji výrobku, protože zjistila mnoho padělaných výrobků. Aby neohrozila životy a zdraví svých zákazníků, rozhodla se zpřísnit kontrolu výroby a prodeje léku. Proto lze v současné době přípravek DIAPROMIN objednat pouze na webových stránkách výrobce.

Neohlášená kontrola odhalila, že situace v lékárnách je ještě horší. Kromě padělaných výrobků prodávali léky s nadměrnou přirážkou. To neodpovídá koncepci výrobce.

Jaká je Diapromin cena

Každý chce nakupovat se ziskem. Je však důležité, aby nebyla ohrožena kvalita. Díky tomu, že výrobce odmítl spolupracovat se zprostředkovateli, byla cena přípravku DIAPROMIN maximálně snížena. Oficiální webové stránky často nabízejí propagační akce a slevy. DIAPROMIN v současné době stojí pouze 39 EUR.

K objednání stačí vyplnit formulář a uvést své jméno, příjmení a telefonní číslo. Zástupce společnosti vás bude brzy kontaktovat, aby vám objasnil všechny podrobnosti.

Dá se DIAPROMIN koupit v lékárně nebo na Amazonu?

Donedávna bylo možné lék zakoupit na Amazonu nebo v jakékoli lékárně. Kontrolní nákup však odhalil, že 8 z 10 zakoupených léků bylo padělaných. Jak již bylo uvedeno, výrobce zcela ukončil všechny dohody o spolupráci.

Někdy můžete DIAPROMIN najít v lékárnách, ale jedná se buď o zbytky dříve zakoupené šarže, nebo o padělky. A ceny jsou mnohem vyšší než na oficiálních stránkách.

Původní DIAPROMIN také není na Amazonu k dispozici. Výrobce neuzavřel dohodu o prodeji výrobku z tohoto zdroje. Proto neodpovídá za jeho kvalitu ani výsledky.

DIAPROMIN na webových stránkách DR Max

Kupující musí před objednáním předložit všechny doklady k výrobku, licenci a certifikát kvality. DIAPROMIN na DR Max se prodává bez jakýchkoli dohod o spolupráci. Proto je obtížné vysledovat původ výrobku. Původní lék má speciální vzorec, díky němuž je dosaženo maximálního účinku. DIAPROMINu se nevyrovná žádný jiný ekvivalentní produkt.

DIAPROMIN na webových stránkách Heureky

Heureka je jedním z nejoblíbenějších agregátorů cen, který shromažďuje a poskytuje informace o produktech a jejich cenách online. Tento lék se však prodává pouze na oficiálních webových stránkách. Proto nemá smysl porovnávat cenu padělku DIAPROMIN na Heurece s původním výrobkem.

Rozvod nebo pravda

Nemusíte být lékařem ani žádným odborníkem, abyste se mohli stát aktivním členem lékařského fóra a zanechat komentář. Na síti se občas objeví informace, že DIAPROMIN je podvod. Kapky však prošly všemi potřebnými klinickými zkouškami a certifikací a byly schváleny předními lékaři.

Pozitivní zpětná vazba od těch, kteří si výrobek vyzkoušeli sami, opět potvrzuje jeho účinnost. Pouze ti, kteří nikdy nezkusili DIAPROMIN, říkají, že je to podvod.

DIAPROMIN nefunguje, pokud není padělaný. Pokud budete striktně dodržovat pokyny a zakoupíte výrobek přímo od výrobce, nikdy nebudete mít takové myšlenky. Poptávka po kapkách někdy převyšuje množství, které je k dispozici.

Před zakoupením výrobku si pečlivě prohlédněte webové stránky. Výrobce nikdy nepožaduje zálohu na výrobek. Na oficiálních webových stránkách najdete všechny potřebné informace o léku, včetně schválení a certifikátů.

DIAPROMIN recenze ve fórech

Před napsáním recenze byly studovány různé recenze na fórech o přípravku DIAPROMIN. Většina z nich byla pozitivní. Autory negativních komentářů se nepodařilo kontaktovat. A neuvádějí žádné podrobnosti o tom, co se jim nelíbilo. S největší pravděpodobností se jedná o padělek.

Ohlasy lékařů

Kapky DIAPROMIN s přírodním složením jsou zcela bezpečné. Předepisuji je svým pacientům s diabetem 2. typu. Mají komplexní účinek: odstraňují příznaky, zabraňují recidivám a komplikacím a mají pozitivní vliv na celý organismus. Zpětná vazba na přípravek DIAPROMIN je pouze pozitivní. Naprosto všichni pacienti zaznamenali zlepšení již od prvního týdne užívání.

Havel Sedláček, endokrinolog, praxe – 13 let, Kutná Hora

Cukrovka je jedním z nejhorších onemocnění, které výrazně ovlivňuje kvalitu života. DIAPROMIN pomáhá zmírnit příznaky, zlepšuje celkovou pohodu a fungování vnitřních orgánů a systémů.

Oto Fischer, praktický lékař, 7 let praxe, Brno

Lék je předepisován pacientům různého věku bez ohledu na stupeň diabetu. Téměř všichni zaznamenali výrazné zlepšení. Skutečným svědectvím o přípravku DIAPROMIN jsou vděčné úsměvy mých pacientů poté, co se jim normalizovala hladina cukru v krvi, zlepšil spánek a výkonnost.

Milan Utekal, endokrinolog, praxe – 9 let, Karlovy Vary.

Reference zákazníků

Začaly se u mě projevovat příznaky cukrovky a šla jsem rovnou k lékaři, protože u mnoha mých příbuzných byla tato nemoc diagnostikována. Definitivní diagnózu mi neurčil, ale doporučil mi, abych si hlídala stravu a užívala DIAPROMIN. Brzy jsem si všimla, že mám menší chuť k jídlu, nemám chuť na sladké, nemám žízeň a nemám častější nutkání jít na toaletu.
Mariana Říchová, 33 let, Brno
Užívám léky na regulaci hladiny cukru v krvi. Někdy nefungují příliš dobře a často mají vedlejší účinky. Rozhodla jsem se vyzkoušet přírodní lék bez chemických látek. Vybral jsem si DIAPROMIN po recenzích některých lékařů na jednom fóru. Můj cukr se opravdu stabilizoval, už dlouho se nezvyšuje. Na základě toho se zlepšila moje celková pohoda.
Vera Bartonova, 45 let, Olomouc
Myslela jsem si, že přírodní prostředky jsou příliš slabé, dokud jsem nevyzkoušela kapky DIAPROMIN. Můj krevní cukr je v normě, cítím se lépe po celém kurzu, už nemám chuť na sladké.
Miloš Horváth, 27 let, Tachov
Diabetes škodí celému tělu. Jsem často nemocná a nemám dostatek vitamínů. Můj lékař mi předepsal lék DIAPROMIN. Po absolvování celého kurzu jsem za šest měsíců neonemocněl ani jednou.
Servak Kubicek, 50 let, Kladno
Po čtyřicítce mi byla diagnostikována cukrovka a předepsány léky. Čas od času jsem však musel do nemocnice a podstoupit další léčbu. Tam mi jeden z mých kolegů z oddělení doporučil DIAPROMIN. Od té doby uplynul rok, pravidelně se léčím kapkami a nepotřebuji ústavní léčbu.
Hanuš Ptáček, 57 let, Domažlice

Závěry o léku: DIAPROMIN – je to podvod?

Moderní léky na cukrovku léčí příznaky nemoci, nikoli její příčiny. Účinek přípravku DIAPROMIN je zaměřen na dlouhodobou remisi. Již po 1 kurzu zmizí příznaky cukrovky, normalizuje se hladina cukru v krvi a obnoví se funkce všech systémů a orgánů. Účinnost výrobku je potvrzena laboratorními testy i praktickým použitím.

DIAPROMIN funguje a dokáže skutečně bojovat s cukrovkou. Terapeutického účinku je dosaženo díky speciálnímu složení. Každá účinná látka navzájem posiluje svůj účinek. Pomocné látky ve složení jsou zodpovědné za komplexní zotavení a posílení těla, což zkracuje dobu léčby.

Často kladené otázky

Mohu současně s přípravkem DIAPROMIN užívat i jiné léky?

Ano, lék neinteraguje s jinými léky.

Kde je nejlepší koupit DIAPROMIN?

Výrobek si můžete zakoupit pouze na oficiálních webových stránkách s online aplikací. Výrobce neodpovídá za kvalitu výrobku zakoupeného ze zdrojů třetích stran.

Jak rychle je lék dodán?

V závislosti na regionu trvá dodání léku 1-3 dny.

Jak probíhá platba?

Platba za zboží musí být provedena až při jeho převzetí. Záloha není nutná.

MUDr. Martina Honkova

Diabetolog, Endokrinolog MUDr. Martina Honková promovala na lékařské fakultě University Palackého v Olomouci obor všeobecné lékařství v roce 1989. V roce 1994 úspěšně složila atestaci z pediatrie. V roce 2001 atestovala v oboru endokrinologie. Má certifikát k provádění sonografie štítné žlázy, certifikát k zavádění a vedení terapie inzulínovými pumpami. Je členkou společností J.E. Purkyně, endokrinologické, diabetologické, pediatrické.Účastní se jak domácích, tak zahraničních vzdělávacích kursů . V letech 1989 až 2011 pracovala jako lékařka dětského oddělení , kde postupně prošla standartním oddělením, novorozeneckým oddělením, JIP. Má 15 ti letou praxi v endokrinologické ambulanci. Pracovala jako vedoucí lékař odborných ambulancí dětského oddělení. Byla odborným garantem endokrinologické péče ve Slezské nemocnici v Opavě. Od r.2011 zahájila v moderně zrekonstruovaných prostorách v centru Opavy soukromou endokrinologickou praxi. Dále pracuje jako pediatr Dětského centra Čtyřlístek, kde se stará o zdravotní stav dětí určených do adopcí.

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

6 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

6 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

6 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

6 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

6 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

6 dny před