Proti houby

Fungonis gel: Jak nakupovat, indikace k použití, náklady na produkt

Obsah

Informace o léku Fungonis
Název léčivého přípravkuFungonis
Cena990 KČ
Podmínky skladováníVýrobek skladujte při teplotě do 23 °C. Uchovávejte jej také mimo dosah dětí.
Podmínky pro výdej léčivého přípravkuBez lékařského předpisu
Podmínky licence lékárnyK dispozici na oficiálních stránkách výrobce
DodávkaDo kterékoli země na světě včetně České republiky
Dostupnost na Amazonu a v lékárnáchNe
Doba dodání2 až 7 dní
PřístupnostK dispozici na oficiálních webových stránkách
Složení100% přírodní
Zpětná vazba od uživatelůVětšina recenzí je pozitivní, ale existují i negativní, které jsou přizpůsobeny. Existují také některé recenze, protože nerozumí použití výrobku.

Fungonis gel je přípravek, který vám pomůže vypořádat se s běžným stavem, jako je plíseň kůže a nehtů. Problém je rozšířený kvůli vysoké pravděpodobnosti nákazy na veřejných místech, jako jsou bazény, toalety apod.

Podstatou výrobku je, že jeho složky pronikají do hlubších vrstev a mají přímý vliv na patogen a důsledky jeho činnosti. Přípravek má velmi jednoduchou funkci – zastavuje činnost bakterií, přímo bojuje proti plísním a aktivně působí na obnovu a regeneraci poškozených míst.

Fungonis má certifikát kvality potvrzující naprostou bezpečnost používání výrobku, a to i v dlouhodobém horizontu. Přípravek se používá ve velkém množství nejen jako samoléčba, ale také přímo podle doporučení lékaře.

Složení přípravku Fungonis

Jedinečnost přípravku Fungonis spočívá ve složení, které je považováno za zcela bezpečné vzhledem k tomu, že obsahuje pouze přírodní složky a kyselinu salicylovou.

Stojí za zmínku, že může být použit nejen k léčbě plísní, ale také k zotavení z onemocnění, protože samotné postižené oblasti se budou zotavovat poměrně dlouho.

Ve složení se nachází například olej z čajovníku, který pomáhá pokožku hloubkově vyživovat a hydratovat, takže se stav pokožky v době ošetření výrazně zlepší.

PřísadyAkce
Kyselina salicylováPřírodní antiseptikum s antibakteriálními účinky. Stimuluje průtok krve, exfoliuje, zjemňuje a vysušuje vrchní vrstvu epidermis.
AllantoinPůsobí na pokožku jako stahující a zklidňující prostředek. Rovněž potlačuje poškození způsobené volnými radikály, zpomaluje stárnutí buněk a hojí poškozenou pokožku tím, že posiluje její bariérovou funkci.
Čajovníkový olejMá antimikrobiální vlastnosti. Rychle proniká do buněčné membrány houby, potlačuje její strukturu a odstraňuje svědění, suchost a podráždění.

Rostlinné složky v přípravku tvoří jedinečný vzorec pro aktivní odstranění plísňových infekcí. Nemohou poškodit lidské zdraví.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Přírodní lék nemá žádné kontraindikace. Výjimky:

  • Individuální nesnášenlivost vůči složkám rostliny;
  • Těhotenství, kojení;
  • Děti mladší 2 let.

Chcete-li si přečíst všechny informace, včetně kontraindikací přípravku Fungonis, přečtěte si příbalovou informaci.

Klinické studie

Před uvedením výrobku na trh musí být právně zdokumentován, aby bylo možné získat potřebné licence, které umožňují distribuci výrobku se souhlasem státních orgánů. Přesně to se stalo s gelem Fungonis, který prošel všemi potřebnými testy v nejlepších laboratořích v Evropě a Spojených státech. Po provedení výzkumu a získání stanoviska jej české úřady schválily a nyní jej lze prodávat a řešit tak vaše problémy.

Indikace k použití a příbalový leták

Lékaři doporučují jeho použití při plísňových onemocněních:

  • interdigitální mykózy;
  • dermatomykózy se svěděním nebo bez něj;
  • kandidóza kůže;
  • onychomykóza;
  • pinea capitis.

Fungonis je skutečnou šancí na vyléčení plísní způsobených citlivými patogeny: trichofytózy, kandidózy, mikrosporie, rubrofytózy, epidermofytózy. Chcete-li si přečíst všechny údaje o použití přípravku Fungonis, musíte se seznámit s jednou věcí. Každé balení obsahuje příbalovou informaci přípravku Fungonis, která popisuje všechny farmakologické informace. Ty vám pomohou poznat důležité body pro léčbu.

Kde a jak koupit Fungonis gel

Fungonis si můžete koupit pouze na oficiálních stránkách výrobce. Nikde jinde tak nebudete moci učinit, protože výrobce přestal spolupracovat se zprostředkovateli, kteří rovněž nabízeli objednání Fungonis. Důvodem tohoto opatření bylo, že lidé propagující výrobek začali nabízet nekvalitní výrobek, který nebyl zdokumentován, a obešli tak výrobce. Použijte odkazy na oficiální webové stránky, abyste se ujistili, že se na produkt nedostanete.

Jaká je cena

Vzhledem k tomu, že nedošlo ke spolupráci s jinými distributory, bylo možné normalizovat cenu přípravku Fungonis, takže se stal mnohem dostupnějším. Stojí za to zvážit, že společnost někdy pořádá propagační akce, takže v některých případech můžete výrobek získat za mnohem lepší cenu. V současné době je cena Fungonis 990 Kč.

Můžete si koupit Fungonis v lékárně nebo na Amazonu?

Jak jsme již uvedli, výrobek si můžete zakoupit pouze na oficiálních stránkách výrobce. Vzhledem k ukončení spolupráce je téměř nemožné získat Fungonis v lékárně. V lékárnách se mohou vyskytovat zbytky originálu, ale jejich cena je několikanásobně vyšší.

Stejná situace je i u společnosti Fungonis na Amazonu. Na rozdíl od lékáren je zde však mnohem snazší získat padělky, takže nákup na jakémkoli tržišti je na vlastní nebezpečí.

Fungonis gel DR.MAX cena

Na DR Max není možné koupit Fungonis, protože většina produktů na něm je padělaná pod rouškou původního produktu. Hlavním zdrojem, kde můžete najít původní výrobek, jsou oficiální webové stránky výrobce.

Fungonis na webových stránkách Heureky

Výrobek se prodává pouze na oficiálních stránkách výrobce, takže si Fungonis nemůžete koupit na agregátoru cen Haureka. Pokud ji najdete, je stoprocentně padělaná.

Rozvod nebo pravda

Výrobek má pozitivní pověst mezi potenciálními spotřebiteli a lékaři v celé zemi a zejména ve světě. Výrobek dokázal prokázat svou hodnotu mezinárodní veřejnosti, díky čemuž lze na internetu nalézt mnoho pozitivních ohlasů souvisejících s jeho působením. V některých případech však lze nalézt negativní zpětnou vazbu, která přímo souvisí s určitými důvody, které nemají žádný důkaz o její neúčinnosti. Mezi tyto důvody mohou patřit:

  1. Mnoho lidí se částečně chytí podvodných webových stránek, které prodávají výrobek pod záminkou originálu. Ti, kteří si tam objednali, ztratili nejen peníze, ale také důvěru v produkt a tvrdí, že Fungonis je podvod. Měli byste si proto pamatovat, že originální produkt najdete pouze na oficiálních stránkách.
  2. Někteří lidé, kteří si koupí originál, se neřídí pokyny uvedenými v příbalovém letáku. Tento postoj k užívání léku nemusí být pro člověka dobrý. Proto důrazně doporučujeme, abyste si přečetli všechny dávkovací a farmakologické pokyny, abyste si nemysleli, že Fungonis nefunguje.
  3. Největším nesmyslem je, že pokud se výrobek prodává online a ne v lékárnách nebo na jiných místech, stává se automaticky podvodným. Ale již jsme vysvětlili, proč se společnost rozhodla podniknout takové kroky, což je důvod, proč „obzvláště nadaní lidé“ neustále píší, aniž by zkontrolovali samotný produkt, že Fungonis je podvodný.

Ujišťujeme vás, že produkt je zcela bezpečný a může vám pomoci s vašimi plísňovými infekcemi. A všechny vaše starosti jsou většinou zbytečné.

Fungonis gel recenze ve fórech

Před napsáním recenze náš tým webových stránek zkontroloval všechny recenze na fórech o Fungonis a zjistil, že obrázek je poměrně atraktivní: více než 80 % recenzí je pozitivních.

Pokud mluvíme o těch negativních, je to z důvodů popsaných výše. V některých případech jsou také negativní názory na zakázku bez konstruktivního obsahu. Používají se typické fráze, které nám nepřipadají reálné.

Recenze

Hlavním zdrojem informací jsou názory lidí, které lze nalézt v různých službách, kde jsou zanechány recenze přípravku Fungonis a dalších léků. O některé z nich jsme se rozhodli podělit, abyste mohli získat názory lékařů a skutečných zákazníků.

Ohlasy lékařů

První věc, o které jsme se rozhodli mluvit, byly recenze lékaře Fungonis. S doporučeními, která si můžete přečíst níže, jsme byli velmi spokojeni.

Denně se na mě obracejí pacienti s plísňovými infekcemi. Vždy říkám, že dermatofyty jsou nakažlivé a vedou k závažným kožním lézím a atrofii nehtových fragmentů. Fungonis ničí příčinu onemocnění a postihuje hluboké vrstvy kůže. Stimuluje regeneraci buněk epidermis a zabraňuje vzniku nových plísní. Začněte s léčbou ještě dnes, aby houba neměla zítra vážné následky.

Jan Šimek, mykolog, praxe 15 let, Liberec

Fungonis má v mé lékařské praxi zvláštní místo, protože mi umožňuje snadno a rychle léčit kožní plísně a plísně nehtů. Nezaznamenal jsem žádné nežádoucí účinky a nezaznamenali je ani moji pacienti, kteří jej užívali přímo k léčebným účelům.

Roman Bezucha, mykolog, 14 let praxe, Olomouc

Lék Fungonis patří k nejlepším lékům na světě. Díky svému složení, které je jedním z nejlepších na trhu, vám pomůže vyřešit váš problém s plísňovými onemocněními.

Richard Beránek, mykolog, praxe 21 let, Hradec Králové

Fungonis: Názory zákazníků

Dalším důležitým bodem je studium skutečných recenzí o společnosti Fungonis, které zanechali zákazníci. Po prostudování této problematiky jsme se rozhodli zveřejnit pouze ty skutečné, které byly napsány lidmi, kteří je použili při léčbě.

Nehet ztmavl. Pod ním se vytvořila blátivá hmota. Pak se mi talířek začal odlepovat od prstu. Na radu přítele jsem si objednala Fungonis. Za pouhé 3 dny používání a nepříjemné příznaky zmizely. Po měsíci jsem se těšila ze zdravého nehtu na noze, který dorostl a byl bez sebemenších známek onychomykózy.
Miloslava Burešová, 33 let, Praha
Po návštěvě pláže mě začaly svědit nohy. Nechtěla jsem jít k lékaři, tak jsem hledala na internetu nějaký dobrý lék. Fungonis jsem si koupil v oficiálním internetovém obchodě. Efekt byl úžasný. Zkoušel jsem to čtrnáct dní a problém byl minulostí.
Otto Hruška, 28 let, Brno
Plísní onemocněla celá moje rodina. Pravděpodobně po návštěvě veřejné sauny. Vybrali jsme si lék Fungonis a ten nás nezklamal. Moje žena a syn byli zachráněni. S výsledkem jsem spokojen.
Jiří Beránek, 41 let, Ostrava
Používal jsem Fungonis na doporučení lékaře a mohu říci, že výsledek je přesně takový, jaký výrobce slíbil. Výrobek je velmi příjemný na používání, nezpůsobuje nepříjemné pocity a usnadňuje nanášení velkého množství laku na nehty bez poškození pokožky.
Hynek Prokop, 33 let, Ústí nad Labem
Fungonis mi pomohl rychle a snadno se vypořádat s mým problémem s kožními houbami. Již první den používání byly příznaky méně výrazné a na konci prvního týdne jsem na svědění a zarudnutí úplně zapomněla. Na konci ošetření měla moje pleť zcela zdravý a přitažlivý vzhled.
Irena Kopecká, 40 let, Kladno

Závěry o léku: Je Fungonis podvod?

Jak jste si možná uvědomili z recenzí a popisů produktů, Fungonis funguje přesně tak, jak má. Účinné látky, které používá, umožňují odstranit svědění a další nepříjemné příznaky tím, že řeší příčinu, nikoli příznak.

Fungonis Video

Často kladené otázky

Kde lze tento produkt zakoupit?

Tento produkt je bohužel k dispozici pouze na oficiálních webových stránkách. Ve vaší zemi není dostupný v lékárnách ani v obchodech.

Je Fungonis podvodník?

Ne. Tento produkt jsme vyzkoušeli a můžeme potvrdit, že se nejedná o podvod.

Co je obsaženo v léku?

Obsahuje kyselinu salicylovou, alantoin a tea tree olej.

Jak dlouho bude trvat doručení?

V závislosti na vaší poloze může doručení trvat 2 až 7 dní.

Existují nějaké negativní recenze produktu Fungonis ?

Nepodařilo se nám najít žádné skutečné negativní recenze od zákazníků produktu Fungonis. Většina z nich je vytvořena na zakázku nebo je napsali lidé, kteří danému tématu nerozumějí.

MUDr. Zdenka Stratilova

Absolventka Masarykovy univerzity, Lékařská fakulta Brno - všeobecný směr. Do roku 1992 působila ve Fakultní nemocnici u svaté Anny v Brně na I. patologicko-anatomickém ústavu jako samostatně pracující lékař a odborný asistent, v období do roku 2000 pracovala jako samostatně pracující a vedoucí lékař ve Fakultní nemocnici Brno - Bohunice, II. kožní klinika. Atestace v oborech patologická anatomie, imunohistologie, dermatovenerologie a korektivní dermatologie. Licence v oborech patologická anatomie, dermatovenerologie, korektivní dermatologie - estetická chirurgie, oprávněna k výkonu funkce odborného zástupce NZZ a garanta pro dermatologii, oprávněna k výkonu funkce odborného zástupce NZZ a garanta pro korektivní dermatologii - estetickou chirurgii a laserovou estetickou chirurgii. V roce 2000 bylo MUDr. Stratilové uděleno Českou společností pro využití laseru v medicíně - sekce laserová estetická chirurgie, osvědčení o akreditaci v oboru laserová estetická chirurgie č. 004.

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

6 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

6 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

6 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

6 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

6 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

6 dny před