Sexuální zdraví

Erosept – opravdu funguje, nebo je to podvod? Názory a recenze, doporučení lékaře, cena.

Obsah

ProduktErosept
FunkceZlepšení prokrvení reprodukčních orgánů a pánve
Prodloužení pohlavního styku
Zvýšené libido
SloženíExtrakt z peruánského máku, orientální ženšen, černý pepř, balzamikové oleje
Nežádoucí účinkyChybějící
Obsah780 mg tablety
Denní dávka2 tablety denně
DodávkaDo 1-3 dnů

Erosept je přírodní prostředek určený ke zlepšení účinnosti a zajištění stabilní erekce. Pilulky obsahují pouze rostlinné složky. Lék je pro vaše zdraví naprosto bezpečný.

Erosept má komplexní účinek na mužské tělo:

  • zlepšuje prokrvení pánve a zvyšuje tonus cév;
  • zajišťuje naplnění kavernózních těles penisu, tj. zaručuje trvalou erekci;
  • zmírňuje poruchy ejakulace;
  • zvyšuje objem ejakulátu, a tím prodlužuje životaschopnost spermií;
  • zlepšuje funkci prostaty.

Erosept má pozitivní vliv na celý urogenitální systém. Přírodní složky odstraňují zánět a zlepšují prokrvení močového měchýře.

Složení přípravku Erosept

PřísadyDopad
Maca peruvianaRostlina pocházející z And. Působí jako přírodní vazodilatátor a stimuluje mechanismy, které vedou k erekci. Užívání extraktu způsobuje zvětšení délky i tloušťky vzrušeného penisu.
Panax ginseng Zvyšuje sexuální touhu a libido a zajišťuje silnou a dlouhotrvající erekci.
ŠafránIndické koření známé jako afrodiziakum. zvyšuje mužské libido a prodlužuje intimní potěšení
Černý pepřSušená zrna koření obsahují velmi vysoký podíl piperinu. Tato látka dodává energii tělu i mysli a stimuluje sexuální zvědavost a aktivitu.
Balzamikový olej AmirisZvyšuje sexuální potenci a pomáhá dosáhnout erekce. Je to silné afrodiziakum, za půl minuty je člověk připraven na sex.
Palm SabelPředchází onemocněním urogenitálního systému, zmírňuje otok a zánět prostaty a normalizuje hladinu hormonů.
ZinekMinerální prvek. Jeho hlavní funkcí je posilování místní imunity, včetně imunity močopohlavního ústrojí. Zinek podporuje tvorbu testosteronu, zvyšuje libido a zlepšuje mužské zdraví

Kontraindikace a vedlejší účinky

Erosept je doplněk stravy vyrobený z kvalitních přírodních surovin. Rostlinné výtažky a jedinečná směs mikroprvků působí jako afrodiziakum. Tablety se používají bez lékařského předpisu, protože neobsahují žádné chemické látky.

Doplněk není zdraví škodlivý. Účinky rostlinných extraktů jsou mírné. Dávkování přípravku Erosept je určeno k podpoře mužského zdraví, nikoli k dosažení super účinků jako při sportu.

Přírodní složení zajišťuje, že nedochází k žádným vedlejším účinkům. Složky doplňku mají vazodilatační účinek. To vede k lepšímu vyplnění kavernózních těles. Koncentrace účinných látek v tabletách vylučuje nadměrné účinky. Přípravek prodlužuje trvání erekce, ale neztěžuje ejakulaci.

Kontraindikace přípravku Erosept souvisí s individuální nesnášenlivostí některých složek. Pokud člověk nesnáší koření, jako je červený a černý pepř, měl by si koupit jiný výrobek. Piperin, který je obsažen v zrnkách pepře, je složkou přípravku Erosept.

Doplněk se nedoporučuje lidem trpícím poruchami krevního oběhu. I když má Erosept mírný účinek, přesto rozšiřuje cévy.

Klinické studie

Použití přípravku Erosept bylo možné až po mnoha klinických zkouškách.  Žádný doplněk stravy ovlivňující mužské zdraví není uveden na evropský trh bez odborného posudku. Erosept je certifikován nejlepšími laboratořemi v Evropě a USA.

Výzkum byl proveden na dobrovolnících. Testovací skupina zahrnovala nejméně 20 mužů s uváděnými problémy – malý penis, erektilní dysfunkce a žádné abnormality. Tato skupina byla potřebná k posouzení účinků léku a ke zjištění vedlejších účinků.

V laboratoři prováděli měření pracovníci před zahájením studie i v jejím průběhu. To poskytlo objektivní údaje o účincích léku na zdraví mužů.

Tablety Erosept podle výsledků vyšetření poskytují

  • zvýšení délky penisu v průměru o 35 %;
  • zvýšení tloušťky penisu o 13 % až 18 %;
  • Rychlost erekce – nemusíte čekat několik hodin, než se erekce dostaví;
  • zvýšená sexuální výdrž – průměrně se doba jednoho pohlavního styku prodloužila o 10 minut;
  • absolutní bezpečnost – bylo prokázáno, že přípravek má pozitivní vliv na funkčnost pánevních orgánů a močopohlavního systému.

Oficiální webové stránky poskytují certifikáty pro Erosept. Výrobek je schválen pro distribuci v evropských zemích a USA.

Indikace k použití a příbalový leták

Špatná erekce a ztráta sexuálního zájmu je běžným moderním problémem. Ve většině případů nesouvisí s funkční poruchou, ale se stresem nebo sníženým psychologickým hodnocením. Velké množství studií potvrzuje účinnost sloučeniny v širokém spektru situací.

Indikace pro použití přípravku Erosept zahrnují řešení mnoha problémů.

Snížená erekce v důsledku hormonálních změn

Délka trvání a přetrvávání erekce u zdravého muže přímo souvisí s produkcí testosteronu. Časem se však „hormon mužnosti“ stává méně a méně. To nemusí vždy souviset s věkem. Naopak stres je nejčastější příčinou poklesu testosteronu. Je to vzrušení v práci, nedostatek fyzické aktivity, potíže ve vztazích. Snížená syntéza hormonu vede ke snížené aktivitě a erektilní dysfunkci. Erosept stimuluje produkci testosteronu a odstraňuje problém.

Porucha krevního oběhu

Důvodem je sedavé zaměstnání a nízká fyzická aktivita. Dlouhé sezení umožňuje, aby krev dobře proudila do pánevních orgánů, ale neproudí dobře. Dochází ke stagnaci krve a lymfy. To vede k nedostatečnému naplnění kavernózních těles. I při silném vzrušení je erekce neúplná nebo nestabilní. Erosept se rychle zbavuje stáze, protože obsahuje přírodní afrodiziaka a složky, které zlepšují cévní tonus.

Nízké sebevědomí

Pokud je teenager několikrát přesvědčen, že jeho penis je menší než penis jeho vrstevníků, nelze se problémům vyhnout. Často člověku nepomůže ani spokojenost partnera. Zjevné skutečné zvýšení velikosti penisu eliminuje špatné sebevědomí.

Záněty

Zánětlivé procesy v těle jsou často bez příznaků. Ovlivňují však nejen vaši celkovou pohodu, ale také vaši erektilní funkci. Erosept léčí záněty a zlepšuje místní imunitu. Muž se zbaví nepříjemného onemocnění zcela nepozorovaně a jeho sexuální funkce se obnoví.

Neplodnost

Je to hrozný rozsudek pro muže i ženy. Ne vždy je to však způsobeno zásadní neschopností mít děti. Někdy je to způsobeno nedostatečnou aktivitou spermií. Biopreparát zvyšuje jejich plodnost a pomáhá páru otěhotnět.

Příbalový leták v přípravku Erosept obsahuje úplné informace o účincích přípravku a o tom, jak jej používat. Návod je vždy součástí balení původního výrobku.

Kde a jak koupit Erosept

Na trhu je mnoho produktů, které slibují stabilní erekci a vynikající libido. Ale není mnoho přípravků, které by to skutečně dělaly. Obrovský počet padělků v lékárnách a obchodech vedl k tomu, že Erosept lze zakoupit pouze na oficiálních internetových stránkách výrobce. V tomto případě má uživatel jistotu, že získá skutečný výrobek, a je chráněn před padělky.

Chcete-li si Erosept objednat, musíte na webových stránkách vyplnit formulář žádosti a uvést svou přesnou adresu. Produkt vám domů doručí kurýrní služba.

Jaká je cena

Objednávání a doručování online není nevýhodou, ale výhodou. Každá lékárna má přirážku. Výrobce, který nabízí výrobek přímo uživateli, kontroluje náklady společnosti Erosept a zajišťuje maximální dostupnost.

Aktuální cena Eroseptu je 799 Kč.

Můžete si koupit Erosept v lékárně nebo na Amazonu?

Dříve byl přípravek dodáván do sítě lékáren, kde byl prodáván jako stimulační doplněk k obnovení sexuálních funkcí. Popularita přípravku měla vliv na cenu přípravku Erosept v lékárnách i na jeho dostupnost. Padělky s odlišným složením a bez certifikátů se staly až příliš běžnými, což poškozuje pověst původního výrobku.

V lékárnách i na Amazonu lze Erosept nalézt ve formě zbytků původních šarží. Jejich cena je výrazně vyšší než cena výrobce. Nejhorší však je, že spotřebitel nemůže zjistit, zda kupuje pravý výrobek, nebo padělek. Výrobce neodpovídá za nabídky v obchodních řetězcích.

Erosept na webových stránkách DR Max

Erosept se v DR Max neprodává. Výrobce s webem nespolupracuje. Pokud spotřebitel takovou nabídku na webových stránkách najde, měl by vědět, že se jedná o padělek. Neriskujte své zdraví: padělaná verze nebyla testována.

Erosept na webových stránkách Heureky

Erosept na Heurece nenajdete. Původní výrobek je k dispozici pouze na oficiálních stránkách výrobce. Na stránkách agregátoru cen ji proto nenajdete.

Rozvod nebo pravda

Internetový prodej často provází nedůvěra. V lékárně nebo obchodě lze vybraný výrobek okamžitě zkontrolovat a vyhodnotit. To neznamená, že výrobek je účinný, ale vzbuzuje důvěru. Názor, že Erosept je podvod, je způsoben jeho nedostupností v lékárenském řetězci. Je poměrně snadné se ujistit, že produkt nabízený na internetových stránkách je to, co je: produkt je zařazen do registru doplňků stravy.

Erosept je podvodný pouze v jednom případě: pokud je zakoupen z lékárny nebo pochybné webové stránky. Nezřídka se setkáte s výrobkem se stejným názvem, ale zcela odlišným složením.

Měli byste si ji koupit pouze z oficiálních webových stránek. To chrání uživatele před padělanými výrobky a zajišťuje, že pozitivní názor na stimulant je pravdivý.

Erosept nefunguje ještě v jednom případě: pokud nejsou dodržena doporučení pro použití. V návodu je uvedeno dávkování a očekávaný účinek a doporučení, jak postupovat za určitých okolností. Nedodržení návodu k použití může vést k nežádoucím účinkům.

Erosept: recenze ve fórech

Skutečné recenze na Erosept potvrzují: produkt zvyšuje velikost penisu. I když erekce není okamžitě stabilní a neumožňuje muži mít sex po celé hodiny, délka a tloušťka penisu se zvyšuje. Recenze o Erosept na fóru, které tento účinek popírají, jsou jasným podvodem. Snažili jsme se autory negativních názorů vícekrát kontaktovat, ale neúspěšně.

Recenze

Vybrali jsme recenze lékařů o Erosept jako odborníků a zákazníků, kteří produkt skutečně použili.  Skutečné recenze Erosept jsou potvrzeny opakovaným kontaktem s autory.

Ohlasy lékařů

„Pracuji jako androlog na soukromé klinice. Mým úkolem je rehabilitovat a zlepšovat sexuální zdraví mužů. Svým pacientům doporučuji Erosept k obnovení erektilní funkce.“

Kazimír Daněk, androlog, 12 let praxe, Plzeň

„Cílem terapeuta je udržet člověka zdravého a funkčního. Pracuji s pacienty všech věkových kategorií a často se setkávám se stížnostmi na klesající sexuální apetit. Doporučuji vám používat Erosept: obsahuje pouze přírodní složky, stabilizuje krevní oběh a odstraňuje záněty v močových cestách.“

Bartoloměj Mach, rodinný lékař, 22 let praxe, Jesenice

„Jsem urolog.  Podle mých zkušeností Erosept snižuje zánět močového měchýře a prostaty. To zase výrazně zvyšuje účinnost. Moji pacienti si na své mužské zdraví nestěžují.“

Eduard Čech, urolog, 18 let praxe, Praha

Reference zákazníků

„Když jsem ve svých 45 letech zjistil, že sex je stále kratší a kratší, začal jsem si hlídat stravu a jídelníček. Cítila jsem se lépe, ale bohužel, sex se nezměnil. Na druhou stranu měl Erosept téměř okamžitý účinek.  Určitě si kurz zopakuji.“

Boleslav Čížek, 48 let, Soběslav

„Když jste mladí, zdá se, že výkon penisu je něco nezcizitelného. A když najednou kamarádka selže, máte pocit, že život skončil. Ale když jsem slyšel recenze o Eroseptu, vzal jsem si odvahu. Během 2 týdnů od zahájení léčby si můj přítel přestal stěžovat na „bolesti hlavy“.“

Boris Jeřábek, 42 let, Liberec

„Můj penis nikdy nebyl příliš velký. Bylo těžké se s dívkami i jen seznámit, natož navázat vztah. Když jsem si přečetl recenze na Erosept, rozhodl jsem se to zkusit. Jaký efekt! Můj penis se opravdu zvětšil. Změřil jsem to.“

Václav Mašek, 29 let, Hroznětín

„Když jsem měl problémy s potencí, přítel mi doporučil Viagru. Měl jsem však pochybnosti: raději používám přírodní přípravky. Erosept obsahuje pouze rostlinné výtažky, jak jsem pochopil z popisu, také zmírňuje zánět. Užíval jsem ho podle pokynů po celý měsíc, i když se účinek objevil dříve: jak se cítí lépe, tak trvá déle.“

Bohuslav Švarc, 32 let, Lázně Bělohrad

„Moje přítelkyně přiznala, že není spokojená. Byl jsem mimo. Myslel jsem, že se rozejdeme. Viděl jsem zmínku a recenze Erosept na fóru a rozhodl jsem se podívat do nabídky. Během týdne jsem byl přesvědčen: můj penis se skutečně stal tak velkým, jako nikdy předtím během erekce. S přítelkyní jsme si to vynahradili.“

Vít Vacek, 36 let, Hrádek

Závěry o léku: Je Erosept podvod?

Diskuse o Eroseptu na internetu je velmi aktivní. Prozkoumali jsme tisíce komentářů zanechaných skutečnými zákazníky. Náš názor: Erosept funguje jako stimulant erekce. Složení umožňuje zvětšit penis před sexem a prodloužit samotný styk.

Často kladené otázky

Jak si mohu koupit Erosept?

Chcete-li si výrobek objednat, přejděte na stránku výrobce, vyplňte formulář a zadejte své osobní údaje.

Jak mohu zaplatit za svou objednávku?

Platba se provádí po obdržení. Na webových stránkách nemusíte používat kartu.

Kolik stojí doprava?

Doručení je zdarma. Kurýr vám produkt přiveze přímo domů.

Jak dlouho trvá objednání?

Dodání trvá 1-3 dny.

Doc. MUDr. Peter Koliba CSc

Doc. MUDr. Peter Koliba, CSc., který patří mezi významné odborníky v ČR. Má dlouholetou praxi v oboru gynekologie, klimakterické a menopauzální medicíny i dětské gynekologie. Byl předsedou Sekce gynekologie dětí a dospívajících ČGPS ČLS JEP a místopředsedou ČMAS - České menopauzální a andropauzální společnosti ČLS JEP, členem výboru SOM - Sekce pro otázky menopauzy ČGPS ČLS JEP a také členem redakční rady časopisu Praktická gynekologie a časopisu Klimakterická medicína. KVALIFIKACE: 1972 – 1978 Lékařská fakulta UP Olomouc Všeobecné lékařství – MUDr. 1983 - Atestace I. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1987 - Atestace II. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1993 - Atestace z oboru dětská gynekologie – ILF Bratislava 1995 - obhajoba kandidátské disertační práce – LF UK Bratislava – CSc. 2006 - obhajoba habilitační práce – jmenování docentem od 2.2.2007

Zobrazit komentáře

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

3 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

3 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

3 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

3 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

3 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

4 dny před