Prostředky na klouby

Fortolex – krém s přírodním složením na valgózní deformity. Hodnocení zákazníků, aktuální cena, indikace k použití.

Obsah

NázevFortolex
SkupinaLéky na zdraví kostí a kloubů. Valgozní deformita.
Účinekaktivuje průtok krve a metabolismus;
zastavuje zánět a bolest;
zmírňuje otoky a otoky;
odstraňuje křeče;
odstraňuje soli, toxiny a nečistoty;
eliminuje přetížení;
srovná pokřivené prsty;
zbaví vás otlaků na chodidlech;
posiluje kostní a chrupavčitou tkáň;
obnovuje biomechaniku kloubů a funkci svalových vláken a navrací končetinám pohyblivost;
zabraňuje vzniku recidivy a komplikací.
Možná rizikaŽádné vedlejší účinky nebo alergické reakce
Cena47 EUR
Doba dodání2-3 dny

Fortolex je přípravek na bázi bylinného extraktu, který účinně léčí valgózní deformity, artritidu a další kloubní problémy.

V lékárnách je k dispozici široká škála přípravků pro léčbu poruch pohybového aparátu, ale všechny obsahují chemické látky, které způsobují nežádoucí reakce. Často se do přípravků přidávají zahřívací látky a hormony, které mají rozptýlit pozornost a dát zapomenout na bolest.

Fortolex je radikálně odlišný. Jedná se o inovativní krém s exkluzivním složením, které nemá obdoby. Obsahuje vzácné prvky získané z rostlin, které umožňují vyléčit valgozitu bez chirurgického zákroku. Kromě toho krém nemaskuje příznaky onemocnění, ale odstraňuje jeho příčinu.

Složení přípravku Fortolex

KomponentaAkce
Chondroitin, glukosaminsnižují zánět;
podporuje syntézu kloubní tekutiny;
aktivují regeneraci chrupavčité tkáně;
obnovit integritu chrupavek a vazů.
Sabelnikzmírňuje chronický zánět;
zmírňuje intenzitu bolesti;zmírňuje otoky;
obnovuje motorické funkce.
Skořicový olejzvyšuje průtok krve do postižených oblastí;
zastavuje bolesti kloubů;
zabraňuje vzniku patologických stavů kloubů.
Troxerutinaktivuje regenerační procesy;
urychluje hojení postižených míst.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Díky svému přírodnímu složení je krém zcela bezpečný. Nevyvolává tedy žádné nežádoucí účinky ani návykové reakce, nemá abstinenční účinky a kontraindikace přípravku Fortolex jsou minimální. Lidé s individuální nesnášenlivostí vůči složkám a nezletilí by krém neměli používat.

Klinické studie

Před uvedením na trh prošel krém Fortolex klinickými zkouškami a testováním v nejlepších evropských a amerických laboratořích. Na základě výsledků získal výrobek všechna potřebná schválení a certifikáty potvrzující jeho bezpečnost a účinnost.

Bylo vybráno celkem 215 žen a mužů různého věku trpících různými stupni valgozity. Dobrovolníci používali krém po dobu jednoho měsíce podle návodu.

Po léčbě se 98 % pacientů zbavilo valgozity. Krém nejen odstranil nepříjemné příznaky, ale také obnovil integritu kosti a chrupavky.

Dobrovolníci tvrdí, že bolest a otoky zmizely během několika dní od začátku používání krému. Po týdnu došlo ke zlepšení pohybu a chůze a po měsíci bulka zmizela. Kromě toho všichni dobrovolníci uváděli vynikající pečující účinek krému a zlepšení celkového stavu pokožky.

Indikace k použití a příbalový leták

Smetana přijde na pomoc:

  • valgozita;
  • plochonoží;
  • mechanická poranění;
  • remise chronické artritidy.

Indikace přípravku Fortolex jsou:

  • bolest a tíha v nohou, zejména v noci;
  • bolestivé pocity při chůzi;
  • ztuhlost a křeče v dolních končetinách;
  • otoky a edémy;
  • brnění a bolest v chodidle a prstech;
  • pocit chladu v končetinách;
  • bradavice a mozoly na chodidlech;
  • deformace tvaru chodidla, zvětšení jeho šířky;
  • odchylka směrem k palci;
  • nepravidelné prokluzování obuvi;
  • Neustálé intenzivní zatížení nohou;
  • časté nošení nepohodlné a tlačící obuvi;
  • dědičná predispozice k valgozitě.

Krém se doporučuje také k preventivnímu použití.

Pokud není patologie léčena včas, problémy se postupně zhoršují. Kostní tkáň degeneruje, chrupavka se rozpadá a končetina ztrácí motorickou funkci. Může se vyvinout burzitida, artritida a osteoartritida. Proto by tento problém neměl být ignorován. Při zjištění prvních patologických změn je třeba zahájit léčbu.

Podrobné informace o složení a vlastnostech krému a o tom, jak Fortolex používat, najdete v příbalovém letáku.

Kde a jak koupit Fortolex

Originální Fortolex lze zakoupit pouze na oficiálních stránkách výrobce. Nehledejte ho v lékárnách a internetových obchodech. Výrobce přestal spolupracovat se zprostředkovateli z důvodu nárůstu podvodného prodeje padělaných výrobků a nadměrných cenových přirážek.

Chcete-li si Fortolex objednat, zanechte online žádost. Během několika minut vám zavolá manažer a potvrdí objednávku a adresu pro doručení. Poskytne vám také podrobné poradenství a zodpoví všechny vaše dotazy.

Jaká je cena

Díky tomu, že výrobce již nespolupracuje s lékárnami jako se zprostředkovateli, může kontrolovat cenu přípravku Fortolex, aby byl co nejdostupnější pro všechny zákazníky.

Aktuální cena přípravku Fortolex je 47 EUR. Výrobce pravidelně nabízí slevy a propagační akce, díky nimž ušetříte nemalé peníze.

Můžete si Fortolex koupit v lékárně nebo na Amazonu?

Ačkoli výrobce přestal dodávat přípravek do lékárenských řetězců, Fortolex lze někdy nalézt v lékárně. Může se jednat o zbytky z původní šarže, ale je velká pravděpodobnost, že se jedná o padělky. Ceny v lékárnách jsou navíc „kosmické“.

Výrobce rovněž neprodává Fortolex na Amazonu a není zodpovědný za výrobek prodávaný na tomto trhu.

Proto byste měli nakupovat z lékáren a jiných zdrojů pouze na vlastní riziko. Výrobci nebudete moci uplatnit žádné reklamace kvality.

Fortolex na webových stránkách DR Max

Fortolex se v DR Max neprodává. Pokud vidíte krém na webových stránkách, vězte, že se jedná o falešný inzerovaný podvodníky za účelem zisku.

Fortolex na webových stránkách Heureky

Fortolex na Heurece nenajdete, protože originální krém se prodává pouze na oficiálních stránkách výrobce.

Rozvod nebo pravda

Na internetu je někdy vidět, že Fortolex je podvod, a to navzdory mnoha pozitivním recenzím. Pravděpodobně se však jedná o pokus konkurence zdiskreditovat výrobce.

Existují pouze 2 situace, kdy Fortolex nefunguje:

  • nákup padělku z webové stránky třetí strany od podvodníka;
  • Touha získat okamžitý účinek bez absolvování celého kurzu.

Někteří lidé tvrdí, že Fortolex je podvod, protože jsou nedůvěřiví k produktům, které se prodávají pouze přes internet a nejsou k dispozici v lékárnách. Mnoho lidí se také obává nízké ceny výrobku.

Všechny obavy jsou však zbytečné, protože účinnost přípravku Fortolex potvrzují příslušné certifikáty. Hlavní je objednat si z oficiálních webových stránek. Pak nebudete mít žádné problémy.

Fortolex recenze ve fórech

Před napsáním recenze jsme se podívali na mnoho webových stránek, podrobně studovali složení krému a vlastnosti složek a četli recenze a názory na Fortolex na fórech. Téměř všichni lidé, kteří krém používali, uvedli, že jim pomohl zbavit se problému. Narazili jsme také na několik negativních recenzí. Pokusy kontaktovat jejich autory však byly bezvýsledné. Je proto pravděpodobné, že se jedná o padělky objednané konkurencí.

Ohlasy lékařů

„Fortolex je přírodní a spolehlivý krém pro péči o nohy, který pomáhá při artritidě a valgózních deformitách. Moji pacienti potvrzují, že výrobek odstraňuje bolest, otoky a ztuhlost a zabraňuje invaliditě. Je také zcela bezpečný a nezpůsobuje žádné vedlejší účinky.“

Alexandr Havlík, ortoped, praxe 9 let, Děčín

„Fortolex doporučuji svým pacientům. Jedná se o bylinný krém, který slouží jako první pomoc při problémech s klouby. Zmírňuje zánět a bolest, zmenšuje velikost výrůstků a napravuje deformované klouby bez chirurgického zákroku.“

Robert Hladík, ortopedický traumatolog, 16 let praxe, Bor

„Ve většině případů nelze valgozitu konzervativně korigovat. Proto lékaři často doporučují pacientům operaci, která je však poměrně riskantní. Snažím se problém vyřešit bez operace. Proto své pacienty odkazuji na masáže a doporučuji jim nosit obvaz. Výsledky však obvykle nejsou příliš výrazné a léčba trvá dlouho (několik měsíců až několik let). Fortolex představuje revoluční průlom v medicíně. Již za 3-4 týdny lze zcela odstranit patologické stavy kloubů.“

Bořivoj Tomášek, úrazový chirurg, praxe – 22 let, Písek

Reference zákazníků

„Asi před dvěma lety jsem měl na palci u nohy bulku. Nemohl jsem pořádně chodit, protože jsem měl velké bolesti. Byla jsem u ortopeda, ale ten mi nedal žádnou konkrétní radu. Řekla jen, že je to normální vzhledem k mému věku, a navrhla mi, abych brala vitamíny. Udělal jsem si vlastní průzkum. Po přečtení některých skutečných recenzí o Fortolexu jsem krém koupil. Postupně se kost začala rozpouštět a po měsíci zmizela úplně. Nyní mohu chodit bez bolesti.“

Jolana Němcová, 63 let, Havířov

„Když se mi udělal vbočený palec na noze, způsobilo mi to velké potíže. Trpěl jsem asi rok a pak jsem se rozhodl pro operaci. Šla jsem k chirurgovi, ale ten mi řekl, abych to neuspěchala. Bylo lepší nejprve vyzkoušet Fortolex. Během několika týdnů se boule začala zmenšovat a do měsíce zcela zmizela. Už je to rok, ale ještě jsem ho neviděl.“

Taťána Divišová, 46, Kolín

„Lékař mi řekl, že příčinou výrůstku na noze je cukrovka, a navrhl, abych si nechal kost chirurgicky odstranit. Rozhodl jsem se, že nebudu spěchat s operací. Moje žena začala zkoumat internet a našla informace o Fortolexu, recenze lékařů potvrdily účinnost krému. Produkt jsme si koupili a okamžitě jsme si všimli výsledku. Bolest zmizela téměř okamžitě a velikost kosti se začala zmenšovat před očima. Po několika měsících nebylo po bouli ani památky. Zatím se neobjevil, ačkoli je to už dva roky.“

Libor Volf, 52 let, Rumburk

Ještě pár recenzí

„Ve dvaceti letech jsem dostala valgozitu, což hrozilo ukončením mé kariéry – jsem profesionální tanečnice. Dlouho jsem trpěla, protože mi lékaři nenabídli žádnou konkrétní léčbu. Jednoho dne jsem o svém problému řekla kolegyni z taneční školy a ta mi doporučila Fortolex. Řekla mi, že se sama přesvědčila o účinnosti krému. Okamžitě jsem si ji objednal a nelitoval jsem. Postupoval jsem přesně podle pokynů a brzy jsem se kosti zbavil.“

Gizela Sedláková, 25 let, Trutnov

„Dlouho jsem trpěla valgozitou a vyzkoušela jsem mnoho různých prostředků, ale nedosáhla jsem očekávaných výsledků. Jednoho dne mi soused navrhl, abych vyzkoušel Fortolex, který měl jen pozitivní recenze. Koupila jsem si krém, i když jsem nevěřila, že mi pomůže. Ale po 10 dnech používání jsem si všimla, že bolest a otok zmizely, kůže byla měkká a vbočený palec se znatelně zmenšil. Doufám, že po skončení léčby se valgozity nadobro zbavím.“

Eliška Vlčková, 47, Chomutov

Závěry o léku: Je Fortolex podvod?

Po podrobném prostudování všech dostupných informací můžeme potvrdit, že Fortolex funguje. Účinnost přípravku Fortolex potvrzují výsledky klinických studií a pozitivní zpětná vazba od spokojených zákazníků.

Fortolex tedy není marketingový trik, ale výrobek s prokázanou účinností. Krém má komplexní účinek: aktivuje krevní oběh, zastavuje zánět, odstraňuje výrůstky, zmírňuje bolest, regeneruje tkáně, narovnává prsty a obnovuje pohyblivost nohou. Nejenže léčí valgozitu, ale také předchází jejímu vzniku. Používáním krému si můžete užívat neomezenou pohyblivost a flexibilitu.

Často kladené otázky

Jak krém používat?

Fortolex se snadno používá. Krém stačí nanášet na postižené místo 2-3krát denně masážními tahy.
Pro dosažení trvalých výsledků je třeba krém používat pravidelně po dobu jednoho měsíce.
Během léčby je vhodné nosit ortopedickou obuv, která rovnoměrně rozloží tlak na nohu při pohybu.

Jak Fortolex funguje?

Účinné látky přípravku pronikají bez překážek pokožkou a rychle pronikají hluboko do kostí a chrupavek, což zajišťuje rychlou a účinnou aplikaci přípravku Fortolex. Odstraňuje příznaky a příčiny onemocnění bez ohledu na povahu patologie a věk pacienta. Kromě toho působí dlouhodobě, léčí akutní bolest a chronický záně

Jak dlouho léčba trvá?

Doba trvání léčby je jeden měsíc. Někteří starší lidé však uvádějí, že museli podstoupit druhou kúru, aby se kosti zbavili. To je způsobeno pomalejším metabolismem a individuálními vlastnostmi těla.

Jak probíhají dodávky a platby?

Po potvrzení objednávky zákazníkem je zboží zasláno dopravcem na uvedenou adresu na dobírku.

MUDr. Jan Zlatohlavy

Ortoped, Chirurg Kvalifikace 2000 Ukončení studia na 3. lékařské fakultě UK 2000 Ortopedicko - traumatologické oddělení Oblastní Nemocnice Středočeského kraje Kladno 2005 Atestace v oboru Ortopedie – traumatologie 2005 Licence ČLK k vykonávání samostatné lékařské praxe 2008 Ordinář pro chirurgii ruky a zápěstí v Oblastní nemocnici Kladno Česká společnost pro ortopedii a traumatologii Česká společnost pro chirurgii ruky Evropský klub společností pro chirurgii ruky Česká lékařská společnost Jana Evangelisty Purkyně

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

6 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

6 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

6 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

6 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

6 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

6 dny před