Hubnutí

Fat Burn Active: složení, indikace, vedlejší účinky, kde a za jakou cenu koupit, recenze lékařů

Obsah

Název produktuFat Burn Active
AkceBoj proti nadváze
SloženíPřírodní složky
Dávkovací formakapsle
Nežádoucí účinkyNe
Cena1029 KČ
Hodnocení⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5

S nadměrnou tělesnou hmotností souvisí vznik mnoha závažných onemocnění v těle. Kapsle na hubnutí Fat Burn Active vám pomohou zbavit se nadváhy, obnovit krásu a štíhlost rychle a bez poškození vašeho těla. Kapsle jsou užitečné zejména pro muže, kteří chtějí spalovat tuk a získat svalovou hmotu prostřednictvím sportovního tréninku. Mohou je však užívat i ženy.

Je obtížné vybrat si z nabídky přípravků na hubnutí dostupných v lékárnách. Všechny jsou poměrně drahé a mnohé z nich obsahují syntetické složky, takže mohou způsobit vedlejší účinky. Kromě toho se často stává, že po užívání těchto léků se kilogramy navíc vrátí. To se nikdy nestane s kapslemi na hubnutí Fat Burn Active.

Složení Fat Burn Active

Hlavní výhodou produktu je jeho 100% přírodní složení. Neobsahuje žádné syntetické ani jiné škodlivé látky, ale pouze rostlinné složky. Všechny mají příznivý vliv na organismus a pomáhají v boji proti nadváze. Níže uvedená tabulka uvádí složky obsažené ve výrobku.

KomponentaAkce
kořen kopřivy indickéStimuluje produkci lipázy (enzymu, který odbourává tukové zásoby). Zvyšuje energetický výdej, zrychluje metabolismus a pomáhá budovat svalovou tkáň.
Plody hořkého pomerančeObsahují synefrin, který pomáhá spalovat tuk. Tato látka urychluje odbourávání lipidů, zvyšuje produkci adrenalinu, pomáhá kontrolovat chuť k jídlu a zvyšuje fyzickou vytrvalost.
Semena aframoniaZvyšuje energetický výdej, podporuje metabolismus a brání ukládání tuku.
Semena guaranyZrychluje metabolismus lipidů, zabraňuje ukládání tuku a má stimulační účinek.
KofeinZvyšuje termogenezi, která urychluje odbourávání tukových buněk, dodává tonus a zlepšuje výkonnost. Normalizuje metabolismus a trávicí procesy.
Zelený čajZabraňuje vstřebávání tuků z potravy a pomáhá vám zbavit se nadbytečných kilogramů.
Černá máta peprnáZvyšuje termogenezi, stimuluje metabolismus, zlepšuje produkci trávicích šťáv a normalizuje stolici.
ZinekTento stopový prvek se podílí na metabolismu a pomáhá udržovat normální tělesnou hmotnost. Zvyšuje citlivost na inzulín a potlačuje chuť k jídlu.
Vitamin B5 (kyselina pantotenová)Řídí energii, snižuje pocit únavy, zlepšuje výkonnost.
Vitamin B6Pomáhá urychlit metabolismus lipidů a sacharidů, čímž přispívá ke spalování tukových zásob a udržení normální tělesné hmotnosti.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Fat Burn Active má jen velmi málo kontraindikací. Zahrnují pouze tyto podmínky:

  • mladší 18 let;
  • těhotenství;
  • Individuální nesnášenlivost jedné nebo více složek.

Kapsle obsahují pouze přírodní a bezpečné složky, takže nemají žádné vedlejší účinky. Složky v něm obsažené mají příznivý vliv na vaše tělo a pomáhají vám zbavit se nadváhy.

Klinické studie

Kapsle Fat Burn Active prošly před uvedením do prodeje všemi nezbytnými klinickými zkouškami v nejlepších laboratořích světa. Jejich výsledky prokázaly, že výrobek je účinný a bezpečný. 98 % dobrovolníků, kteří se zúčastnili testů, se dokázalo zbavit nadváhy za pouhých 30 dní užívání přípravku. 99 % z nich nemělo žádné vedlejší účinky.

Indikace k použití a příbalový leták

Indikací pro Fat Burn Active je přítomnost nadměrné hmotnosti s ním spojené:

  • dědičná dispozice k obezitě;
  • špatný druh stravy;
  • neaktivní životní styl;
  • hormonální poruchy a další faktory.

Nadváha je příčinou mnoha závažných onemocnění. Tomu se můžete vyhnout, pokud začnete včas bojovat s nadměrnou tělesnou hmotností. Fat Burn Active kapsle mohou pomoci. Fungují následovně:

  • snížit množství tukové tkáně;
  • zlepšit kontrolu hmotnosti;
  • zrychlit metabolismus;
  • snížit únavu;
  • Zvyšte svou pracovní schopnost.

V příbalovém letáku Fat Burn Active se dozvíte, jak správně přípravek používat. To se provádí následujícím způsobem:

  • by se měl užívat jednou denně;
  • Přípravek zapijte velkým množstvím vlažné vody;
  • Doporučená doba léčby je 30 dní; v případě potřeby můžete v používání přípravku pokračovat, dokud nedosáhnete požadovaných výsledků.

Kde a jak koupit Fat Burn Active

Kapsle Fat Burn Active na přírodní bázi lze objednat pouze z oficiálních webových stránek. Výrobce odmítl spolupracovat se zprostředkovateli, aby se vyhnul padělaným výrobkům, což má za následek poškození jeho dobrého jména. To navíc umožnilo stanovit cenu, která je dostupná pro každého kupujícího. Pouze při objednání z oficiálních webových stránek si můžete být jisti, že obdržíte originální produkt. 

Kapsle Fat Burn Active lze snadno zakoupit – stačí vyplnit speciální online formulář se jménem a telefonním číslem a kliknout na tlačítko „objednat“. Co nejdříve poté vám zavolá specialista, který upřesní výši nákupu a dodací adresu.

Jaká je cena

Při prodeji výrobku v lékárnách a na webových stránkách třetích stran se objevilo velké množství padělků. To mělo negativní dopad na pověst výrobce, takže se musel vzdát spolupráce se zprostředkovateli a prodávat výrobek pouze prostřednictvím svých oficiálních internetových stránek. To umožnilo stanovit cenu Fat Burn Active pro zákazníky co nejdostupnější. Aktuální cena je 515 Kč. Doporučujeme však, abyste si tento bod ujasnili těsně před objednáním. Na webových stránkách se pravidelně objevují akce a slevy, takže cena Fat Burn Active se může lišit.

Mohu si koupit Fat Burn Active v lékárně nebo na Amazonu?

Měli byste mít na paměti, že Fat Burn Active si nemůžete koupit v lékárně, protože výrobce s nimi nespolupracuje. Není také možné jej zakoupit na webových stránkách třetích stran, protože již dříve bylo zjištěno mnoho případů padělaných výrobků, a proto se výrobce rozhodl prodávat výrobek pouze na svých webových stránkách.

Pokud vidíte Fat Burn Active v jiných internetových obchodech, na Amazonu nebo na jiných webových stránkách, měli byste odmítnout objednávku, protože nikdo nemůže zaručit, že je autentický. V lepším případě vám padělaný výrobek nepomůže dosáhnout požadovaných výsledků a v horším případě poškodí vaše zdraví. Nevystavujte se riziku nákupem z neověřených zdrojů.

Fat Burn Active na webových stránkách DR Max

Fat Burn Active se také neprodává na DR Max, protože výrobce s touto webovou stránkou nespolupracuje. Pokud zde tento výrobek vidíte, existuje vysoké riziko, že se jedná o padělek. Nezapomeňte, že používání neoriginálních výrobků představuje zdravotní riziko.

Fat Burn Active na webových stránkách Heureky

Cenový agregátor Heureka má v nabídce obrovské množství produktů. Tyto kapsle na hubnutí zde však nejsou k dispozici. Výrobce je prodává pouze prostřednictvím svých oficiálních webových stránek. Pokud tedy najdete Fat Burn Active na Heurece, je lepší takový nákup odmítnout, abyste se vyhnuli získání padělaného výrobku.

Rozvod nebo pravda

Ačkoli většina uživatelů je o produktu pozitivní, někdy se objevují zprávy, že Fat Burn Active je podvod. Takové komentáře nejčastěji píší uživatelé, kteří:

  • obdržel falešný produkt tím, že si ho objednal z webové stránky třetí strany a začal si myslet, že Fat Burn Active je podvod;
  • věří, že pokud není lék k dispozici v lékárně, není účinný;
  • nedodržel doporučení výrobce a v důsledku toho nedosáhl výsledků užívání kapslí, takže si začnou myslet, že Fat Burn Active nefunguje.

Takové komentáře není třeba brát vážně. Lék byl schválen všemi příslušnými orgány, což potvrzují certifikáty. Většina recenzí dokazuje, že je skutečně účinný a bezpečný. Hlavní věcí je objednat výrobek z oficiálních webových stránek a dodržovat doporučení uvedená v návodu k použití.

Fat Burn Active recenze na fórech

Před prací na této recenzi jsme zkoumali názory uživatelů na Fat Burn Active kapsle na fórech a uvědomili jsme si, že počet pozitivních recenzí výrazně převyšuje ty negativní. Domníváme se, že většina negativních komentářů je pravděpodobně falešná, protože jsme se snažili kontaktovat osoby, které je napsaly, ale nikdy jsme se jim neozvali.

Recenze

Ohlasy lékařů

„Fat Burn Active je jedinečný produkt na spalování tuků, který pomohl mnoha lidem vyřešit problém s nadváhou. Produkt má nejkomplexnější účinek a zlepšuje metabolismus, což je důležité pro ty, kteří chtějí rychle zhubnout, ale také si výsledek udržet po dlouhou dobu.“

Libuše Navrátilová, nutriční terapeutka, 17 let praxe, Plzeň

„Věřím, že Fat Burn Active je jedním z nejúčinnějších a nejbezpečnějších produktů na hubnutí, které jsou dnes k dispozici. Pomáhá vám postupně spalovat tuk, který je nahrazován svalovou hmotou a dodává vašemu tělu atraktivní definici. Zároveň získáte zdravé antioxidanty a vitamíny, takže se nebudete cítit unavení, ale naopak budete vypadat a cítit se energičtěji.“

Aleš Mašek, odborník na výživu, 15 let praxe, Liberec

„Fat Burn Active je opravdu účinný. Kromě toho je naprosto bezpečný a neobsahuje žádné hormony, syntetické ani chemické přísady, takže nezpůsobuje žádné škody ani vedlejší účinky. Produkt vám pomůže zbavit se nadbytečných kilogramů bez větších dietních změn.“

Blažena Lišková, nutriční terapeutka, 12 let praxe, Praha

Reference zákazníků

"Vybral jsem si kapsle Fat Burn Active na základě online recenzí a rozhodl jsem se je použít ke zvýšení účinku mého sportovního tréninku. A výsledek mě velmi potěšil. Již po několika týdnech užívání byly patrné první změny - výrazně se mi ulevilo. Budu je brát i nadále."

Jakub Čermák, 32 let, Brno

"Viděl jsem Fat Burn Active kapsle inzerované na internetu - skutečné recenze zákazníků byly jen dobré, takže jsem se rozhodl vyzkoušet to také, protože jsem se potýkal s nadváhou po dlouhou dobu.  Za měsíc jsem již zhubla 8 kg, aniž bych se omezovala v jídle. Radím všem, kteří se potýkají s nenáviděnou nadváhou."

Kateřina Jarošová, 37 let, Olomouc

"Na radu známého jsem se rozhodl koupit Fat Burn Active; recenze lékařů, které jsem požádal o jejich názor na tyto kapsle, byly dobré. Zároveň jsem si vzal členské karty do fitness klubu. Výsledek je super! Už jsem zhubla 5 kg, cítím se skvěle!"

Vlasta Holubová, 29 let, Ostrava

"Fat Burn Active je skutečně dobrý produkt. Potlačuje chuť k jídlu a dává mi pocit sytosti. Užívám ho každé ráno po dobu 4 týdnů a díky tomu se mi normalizoval trávicí systém, což vedlo k úbytku hmotnosti, zmizely otoky a moje pleť vypadá zdravěji. Určitě ji budu používat i nadále, abych zlepšil své výsledky."

Žaneta Doležalová, 33 let, Gaviržov

"Jsem spokojen s kapslemi Fat Burn Active naprosto ve všem - rozumná cena, přirozené složení, pohodlné použití, žádné vedlejší účinky a samozřejmě vynikající výsledky. Doporučuji všem!"

Denis Šimek, 39 let, Zlín

Závěry o produktu: Je Fat Burn Active podvod?

Jak bylo uvedeno výše, většina negativní zpětné vazby, že výrobek nefunguje, je falešná nebo je výsledkem nákupu padělaných výrobků nebo nedodržení doporučení výrobce. Ve skutečnosti je produkt vysoce účinný a jeho vzorec je navržen tak, aby poskytoval maximální výsledky v co nejkratším čase. Již po několika dnech užívání aktivuje v těle potřebné procesy ke spalování tukových zásob a zlepšuje účinek sportovního tréninku. Výrobek je však vhodný nejen pro sportovce, ale i pro uživatele, kteří chtějí zhubnout bez námahy.  To, že Fat Burn Active funguje, dokazují výsledky klinických studií.

Často kladené otázky

Je Fat Burn Active k dostání v lékárně?

Ne, můžete si ji koupit pouze na oficiálních stránkách.

Kolik stojí Cardione?

Cenu je třeba ověřit přímo na oficiálních webových stránkách v době objednávky, protože se na nich často objevují akce a slevy.

Jaký účinek má Fat Burn Active?

Kapsle vám pomohou spalovat tuk a dosáhnout krásně tvarovaného těla.

Má Fat Burn Active nějaké kontraindikace?

Fat Burn Active by neměly užívat těhotné ženy, děti do 18 let nebo osoby přecitlivělé na složky přípravku.  

MUDr. Michaela Svobodova

Dietolog Výživovým poradenstvím se zabývám již několik let a jen za poslední rok mé klientky zhubly v součtu asi o 2 tuny. Výživové poradenství stavím na podrobné analýze těla. Tu provádím na vysoce profesionálním přístroji BodyMetrix, který ultrazvukem měří tukové, svalové a další podkožní tkáně. Běžně používané ukazatele BMI (Body Mass Index), nebo WHR (Waist–hip ratio) také v práci používám, ale výstup měření BodyMetrix je mnohem přesnější a zohledňuje individuální stavbu organismu. Jsem členka Aliance výživových poradců (AVP), neustále se ve svém oboru vzdělávám, průběžně absolvuji stáže a kursy, které zvyšují mojí kvalifikaci a znalosti tak, abych Vám v každém okamžiku mohla poradit co nejlépe.

Zobrazit komentáře

  • Moje zkušenost s Fat Burn Active je úžasná! Když jsem to začala používat, rychle jsem začala hubnout. Nejen to, ale cítím se také mnohem zdravější a plná energie. Je to úžasný produkt, který mi pomohl dosáhnout mých hubnoucích cílů. Díky tomuto produktu jsem konečně schopná rychle dosáhnout svých cílů a změnit svůj život. Doporučuji všem, kteří se snaží zhubnout!

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

4 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

4 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

4 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

4 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

4 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

4 dny před