Paraziti

Germivir: složení, indikace, vedlejší účinky, kde a za jakou cenu koupit, recenze lékařů

Obsah

Název produktuGermivir
AkceEliminace parazitů
SloženíPřírodní složky
Dávkovací formakapsle
Nežádoucí účinkyNe
Cena990 KČ
Hodnocení⭐⭐⭐⭐⭐5/5

Germivir je inovativní přípravek ve formě kapslí určený k hubení parazitů. Pomáhá zbavit se všech červů, jejich larev a vajíček.


K napadení parazity může dojít nečekaně. Příznaky onemocnění se nemusí vždy projevit okamžitě, všichni členové rodiny mohou být nakaženi ještě předtím, než se objeví první příznaky. Jedna léčebná kúra kapslí Germivir vám pomůže na tento problém navždy zapomenout. Germivir je na přírodní bázi, takže nemá žádné vedlejší účinky ani kontraindikace.

Složení přípravku Germivir

Komplex není návykový a nemá žádné vedlejší účinky, jako je nevolnost, zvracení nebo poruchy stolice. Po usmrcení helmintů pomáhá přípravek jejich likvidaci, pomáhá aktivovat regenerační procesy v postižených tkáních a obnovit mikroflóru. V následující tabulce jsou uvedeny složky a jejich účinky.

KomponentaAkce
Francouzské mořské řasyZabraňuje pronikání parazitů do životně důležitých lidských orgánů a také jejich množení.
Tymiánový olejObsahuje velké množství vitaminů, minerálů a dalších prospěšných látek, které mají antibakteriální účinky a ničí parazity.
Extrakt z černého česnekuRegeneruje tkáně žaludku a střev a pomáhá normalizovat trávení. Detoxikuje buňky od toxických produktů rozkladu.

Všechny tyto složky nemusí fungovat samostatně. V kombinaci však mají silný účinek. Důvodem je, že výrobce při výběru bylinných extraktů volí ideální poměr, který zajišťuje vynikající výsledky v boji proti parazitům.


Kontraindikace a vedlejší účinky

Germivir nemá prakticky žádné kontraindikace díky svému 100% přírodnímu složení. Jedinou výjimkou je individuální nesnášenlivost jedné nebo více složek.

Výrobek obsahuje pouze bezpečné rostlinné látky, takže nemá žádné vedlejší účinky. Byliny a výtažky, které obsahuje, jsou velmi prospěšné a účinné při odstraňování parazitů.

Klinické studie

Kapsle Germivir působí komplexně v boji proti parazitům v jakémkoli stadiu infekce. Přípravek je 100% přírodní a nepoškozuje lidský organismus, naopak pomáhá regenerovat postižené tkáně a buňky.

Výrobek byl před uvedením do prodeje testován v nejlepších laboratořích v Evropě a Americe. Byly provedeny četné klinické studie, jejichž výsledky potvrdily jeho bezpečnost a účinnost. Zkoušek se zúčastnilo více než 100 dobrovolníků s diagnostikovanými helminty a po ukončení užívání kapslí bylo zaznamenáno následující zlepšení:

  1. Úplná eliminace všech typů parazitů v těle.
  2. Normalizace gastrointestinálního traktu.
  3. Úplné vyčištění kožních vyrážek spojených s napadením parazity.

Kromě toho jsou výsledky klinických studií potvrzeny velkým počtem uživatelských recenzí. Produkt si pochvalují i lékaři a často ho předepisují svým pacientům.

Indikace k použití a příbalový leták

Indikací pro Germivir je infekce parazity. Léčba by měla být zahájena co nejdříve, protože jeden nemocný člen rodiny může rychle nakazit všechny ostatní.

Příznaky napadení parazity jsou výrazné, ale ne vždy jsou okamžitě patrné. Někteří lidé si je pletou s příznaky běžného nachlazení. První příznaky infekce jsou následující:

  • špatný dech;
  • bolesti břicha;
  • nevolnost a zvracení;
  • neustálá bolest hlavy;
  • zvýšená tělesná teplota;
  • zhoršení chuti k jídlu, úbytek hmotnosti;
  • nepravidelnosti stolice;
  • nespavost, zvýšená únava;
  • kožní vyrážky;
  • zvýšené slinění.

Kromě toho, že jsou paraziti vysoce nakažliví, mohou začít ničit vnitřní orgány a tkáně a způsobit poruchu celého těla. Pokud není léčba zahájena včas, může dojít k mnoha závažným komplikacím, včetně střevní neprůchodnosti.

Výrobce uvádí doporučení, která se týkají režimu, který je třeba užívat, aby bylo dosaženo pozitivního účinku. Příbalový leták přiložený k tobolkám Germivir je třeba pečlivě prostudovat, aby byla léčba úspěšná. Doporučuje se užívat jednu kapsli dvakrát denně – ráno a večer před jídlem. Doba trvání kurzu je 30 dní. Pokud se budete řídit návodem k použití, bude to stačit k úplnému zničení všech typů parazitů a jejich larev.

Kde a jak koupit Germivir

Germivir je přírodní produkt, který lze objednat pouze z oficiálních webových stránek. Výrobce odmítl spolupracovat se zprostředkovateli, aby se zabránilo padělání výrobků. To také umožnilo, aby cena byla pro každého kupujícího co nejdostupnější. Pouze při objednání z oficiálních webových stránek si můžete být jisti, že obdržíte originální výrobek.

Germivir kapsle lze snadno zakoupit – stačí vyplnit online formulář a kliknout na tlačítko „objednat“ a uvést své jméno a telefonní číslo. Manažer vám zavolá a potvrdí objem nákupu a dodací adresu.


Jaká je cena

Při prodeji výrobku v lékárnách a na webových stránkách třetích stran se vyskytlo velké množství padělků. To poškodilo pověst výrobce, a proto se rozhodl nespolupracovat se zprostředkovateli a prodávat výrobek pouze prostřednictvím svých oficiálních webových stránek. To umožnilo stanovit cenu přípravku Germivir tak, aby byla pro spotřebitele co nejdostupnější. Aktuální cena je 990 Kč. Doporučujeme však, abyste si tento bod ujasnili těsně před objednáním. Na webových stránkách se často objevují akce a slevy, takže cena přípravku Germivir se může změnit.

Můžete si Germivir koupit v lékárně nebo na Amazonu?

Již bylo řečeno, že Germivir nelze zakoupit v lékárně, protože výrobce s nimi nespolupracuje. Není možné jej objednat ani na jiných webových stránkách, protože se vyskytly případy prodeje padělaného zboží, a proto se výrobce rozhodl prodávat výrobek pouze na svých webových stránkách.

Pokud uvidíte Germivir na jiných tržištích – na Amazonu nebo jiných webových stránkách – neměli byste ho kupovat, protože nikdo nemůže zaručit, že se nejedná o padělek. V lepším případě nebude neznámý lék užitečný, v horším případě bude škodlivý pro vaše zdraví. Nevystavujte se riziku nákupem z neověřených zdrojů.

Germivir na webových stránkách DR Max

Germivir není možné zakoupit ani na DR Max. Pokud ji zde najdete, jedná se pravděpodobně o padělek. Nezapomeňte, že užívání neoriginálních produktů je pro vaše zdraví nebezpečné.

Germivir na webových stránkách Heureky

Na cenovém agregátoru Heureka je mnoho produktů. Tento produkt zde však není k dispozici. Výrobce prodává výrobek pouze prostřednictvím svých webových stránek. Pokud tedy na Heurece najdete tobolky Germivir, je lepší je nekupovat, abyste se vyhnuli padělku.

Rozvod nebo pravda

Přestože většina recenzí, které uživatelé o těchto kapslích zanechávají, je pozitivní, někdy se objevují informace, že Germivir je podvod. Důvody těchto připomínek jsou následující:

  • uživatel obdržel padělek, který si objednal z webové stránky třetí strany, a začal si myslet, že Germivir je podvod;
  • Někteří lidé si myslí, že pokud není lék k dispozici v lékárně, nefunguje;
  • Někdy se stává, že člověk nedodržuje pokyny k použití, takže léčba nepřináší požadovaný výsledek, takže si začne myslet, že Germivir nefunguje.

Takové komentáře by neměly být brány vážně. Výrobek je schválen všemi příslušnými orgány, což dokládají certifikáty. Většina recenzí dokazuje, že je skutečně účinný a bezpečný. Hlavní je objednat si výrobek z oficiálních webových stránek a dodržovat doporučení výrobce.


Germivir na fórech

Před napsáním této recenze jsme prozkoumali názory uživatelů na Germivir na fórech. Jejich analýzou jsme zjistili, že pozitivních komentářů je mnohem více než negativních. Domníváme se, že většina negativních komentářů je s největší pravděpodobností výsledkem nákupu falešných výrobků nebo padělků, protože jsme se snažili kontaktovat jejich autory, ale nedostali jsme odpověď.

Recenze

Ohlasy lékařů

„Pečlivě jsem prostudoval informace o přípravku Germivir a dospěl jsem k závěru, že se skutečně jedná o účinný a bezpečný přípravek, jak jasně ukazují výsledky klinických studií. Má všechny potřebné certifikáty. V praxi se kapsle rovněž ukázaly jako velmi účinné. Již za měsíc užívání pomáhají zbavit se všech druhů parazitů. Jednou z hlavních výhod, pro které dávám přednost tomuto konkrétnímu produktu, je jeho 100% přírodní složení a absence vedlejších účinků.“

Robert Ševčík, parazitolog, 14 let praxe, Liberec

„Svým pacientům doporučuji Germivir jako alternativu k lékům, které jsou drahé a obsahují syntetické složky. Bylinné kapsle jsou naopak cenově velmi výhodné a mají bezpečné složení. Mají silný účinek, nejenže odstraňují parazity, ale také čistí krev a celé tělo od toxinů a dalších škodlivých látek. Přípravek se osvědčil také jako prevence.“

Monika Dvořáková, gastroenteroložka, 18 let praxe, Praha

„Germivir nemá žádné vedlejší účinky, proto doporučuji pacientovi i jeho rodině, aby jej užívali. Zbavit se parazitů je často obtížné právě proto, že se přesouvají z jednoho hostitele na druhého. Tento lék se osvědčil díky svému vysoce kvalitnímu přírodnímu složení.“

Roman Vopička, gastroenterolog, 11 let praxe, Olomouc

Reference zákazníků

"Když jsem hledal lék na parazity na internetu, viděl jsem informace o kapslích Germivir, recenze lékařů, které jsem konzultoval, byly všechny pozitivní, takže jsem se rozhodl koupit. Výsledek mě potěšil. Všechny příznaky, které jsem měla v důsledku napadení parazity, zmizely."

Mihaela Vlčková, 32 let, Ostrava

"Vybral jsem si Germivir kvůli skutečným recenzím na internetu. Celá rodina ji použila, když jsme se vrátili z dovolené s nepříjemným překvapením v podobě červů. U nás fungoval dobře, odstranil všechny příznaky a nikdo z nás neměl žádné vedlejší účinky."

Vázdav Pešan, 42, Brno

"Poslední dobou se cítím slabá, zlomená, pořád mě bolí hlava. Lékař ve zdravotním středisku mi doporučil, abych se nechal vyšetřit na parazity. A byla to pravda, byli to oni, nevím, kde jsem to vzal, ale na tom nezáleželo. Měsíc jsem užívala Germivir. Germivir mi velmi pomohl bez jakýchkoli vedlejších účinků. Po skončení kurzu jsem se nechala otestovat a žádní paraziti se neobjevili."

Marcela Vacková, 38 let, Plzeň

"Na internetu jsem viděla reklamu na Germivir, uživatelské recenze byly většinou dobré, a tak jsem se rozhodla tento lék objednat. Po několika týdnech užívání zmizely všechny příznaky, které jsem měla kvůli napadení parazity. Produkt skutečně funguje."

Anežka Šmidová, 28 let, Zlín

"Germivir doporučuji všem, kteří se potýkají s nepříjemným fenoménem parazitů. Tento produkt je dobrý - přijatelná cena, snadné použití, přírodní složení, žádné vedlejší účinky a hlavně rychlé výsledky."

Kamil Pešan, 30 let, Kladno

Závěry o léku: Je Germivir podvod?

Jak bylo uvedeno výše, všechny negativní komentáře o tom, že výrobek nefunguje, jsou s největší pravděpodobností výsledkem nákupu falešných výrobků z webových stránek třetí strany nebo falešného výrobku. Ve skutečnosti jsou složky v kapslích velmi účinné. Působí na všechny druhy parazitů a jejich vajíčka, obnovují nemocné tkáně, likvidují parazity a jejich produkty a zvyšují odolnost proti reinfekci, odstraňují příznaky napadení červy. To, že Germivir funguje, dokazují výsledky klinických studií.


Často kladené otázky

Mohu si Germivir koupit v lékárně?

Výrobek není k dispozici v lékárnách; skutečný výrobek lze objednat pouze z oficiálních webových stránek.

Kolik stojí Germivir?

Cenu je třeba zkontrolovat na oficiálních webových stránkách bezprostředně před objednáním, protože se zde často objevují akce a slevy.

Jaké jsou indikace pro užívání tobolek Germivir?

Germivir se používá při příznacích napadení parazity – zápach z úst, bolesti břicha, nechutenství, úbytek hmotnosti, poruchy stolice.

Má Germivir kontraindikace?

Germivir byste neměli užívat, pokud jste přecitlivělí na jeho složky.  

MUDr Vaclav Drahonovsky

MUDr. Václav Drahoňovský je vysoce zkušený gastroenterolog a chirurg, absolvent Fakulty všeobecného lékařství University Karlovy v Praze 1970. V letech 1990 - 1995 působil jako primář chirurgie nemocnice Praha Vysočany a v letech 1995 – 2010 jako primář chirurgie nemocnice Almeda Neratovice. Od roku 2010 působí jako konzultant v PALAS Athéna Praha 11 MUDr. Václav Drahoňovský je jedním z prvních chirurgů, který provedl laparoskopickou CHE a hernioplastiku, prioritní laparoskopické operace pro vředovou chorobu 1993, první laparoskopické operace pro refluxní nemoc jícnu, brániční kýly a achalazii 1994 v Československu. Jedním z prvních chirurgů v České republice, který zvládl laparoskopickou operaci pro onemocnění střev.

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

4 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

4 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

4 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

4 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

4 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

4 dny před