Sexuální zdraví

Recenze Femmax: DR Max, DM, cena, diskuze, složení, indikace, kontraindikace

Obsah

Jméno výrobku 💊Femmax 💊
K čemu to jeZvýšení efektivity v posteli🌿
Zvýšení orgasmu🌿
sexuální apetit🌿
Složenímuira puama
L-arginin
damiána
artyčok
tribulus terrestris
zázvor
americký ženšen
korejský ženšen
sibiřský ženšen
vitamin B3
Formulář vydání10 kapslí
Vedlejší efekty 💎Nezjištěno 💎
Jak používatDvě tablety denně, užívané přibližně 30-60 minut před pohlavním stykem
Cena1000 💳
Posouzení5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Podmínky doručení1-3 dny

Co je Femmax? Jedná se o přírodní doplněk stravy určený speciálně pro ženy, které chtějí zvýšit svůj výkon v posteli a posílit orgasmus. Tento revoluční produkt je vytvořen výhradně z přírodních složek obohacených o rostlinné výtažky známé svými pozitivními účinky na ženské libido a celkové zdraví. V tomto článku budeme podrobně celou pravdu o léku, včetně jeho složení, výhody a nevýhody, kontraindikace a vedlejší účinky, klinické studie, indikace k použití a pokyny na obalu, kde a jak ji koupit, cena a Femmax recenze od zákazníků.

Složení Femmax

Femmax složení výtažky z několika bylin a rostlin, které stimulují libido a podporují tvorbu energie.

Podívejme se, co obsahují kapsle:

  1. Muira Puama: již dlouho se používá v lidovém léčitelství jako afrodiziakum díky své schopnosti zvyšovat sexuální touhu.
  2. L-arginin: podporuje tvorbu oxidu dusnatého v těle, který uvolňuje cévy a zlepšuje průtok krve.
  3. Damiána: po staletí se používá jako přírodní prostředek proti nízkému libidu, zvyšuje citlivost erotogenních zón.
  4. Artyčok: podporuje zdravou hladinu hormonů v ženském těle, což podporuje zdravé libido.
  5. Tribulus terrestris: stimuluje tvorbu estradiolu, zlepšuje prokrvení pohlavních orgánů, zvyšuje libido.
  6. Zázvor: zvyšuje prokrvení organismu, pomáhá zvyšovat sexuální apetit, pozitivně ovlivňuje celkový stav organismu.
  7. Americký ženšen: pomáhá zmírňovat příznaky menopauzy, snižuje hladinu stresu, zvyšuje energii a celkový tonus, zlepšuje náladu.
  8. Zázvor: zvyšuje prokrvení organismu, pomáhá zvyšovat sexuální apetit, pozitivně ovlivňuje celkový stav organismu.
  9. Ženšen pravý: pomáhá zmírňovat příznaky menopauzy, snižuje hladinu stresu, zvyšuje energii a celkový tonus, zlepšuje náladu. Ženšen korejský: známý pro své afrodiziakální vlastnosti, stimuluje sexuální apetit a zvyšuje výdrž.
  10. Sibiřský ženšen: zlepšuje fyzickou a duševní pohodu, zvyšuje výkonnost, zlepšuje krevní oběh a zvyšuje sexuální apetit.
  11. Ženšen sibiřský: zlepšuje fyzickou a duševní pohodu, zvyšuje výkonnost, zlepšuje krevní oběh a zvyšuje sexuální apetit.
  12. Vitamin B3 (niacin): pomáhá nastolit celkový metabolismus, zlepšuje krevní oběh, podporuje normální činnost nervové soustavy, což v důsledku zvyšuje libido.

Tyto přírodní složky, působící synergicky, zvyšují sexuální touhu u žen tím, že zvyšují průtok krve do pohlavních orgánů a zlepšují celkovou sexuální funkci.

Výhody a nevýhody Femmax

Užívání přípravku Femmax má následující výhody:

  • Přípravek má více než jen výhody zvýšení libida. Mnoho uživatelů uvádí zvýšenou hladinu energie, což může vést ke zvýšení sexuální výdrže.
  • Kapsle zvyšují sebevědomí tím, že zvyšují sexuální uspokojení a potěšení.
  • Další výhodou je, že lék je vyroben z přírodních složek, což zajišťuje bezpečnost a zdraví žen.

Při užívání Femmaxu je však třeba zvážit i některé nevýhody:

  • Na českém trhu se vyskytují nebezpečné padělky, proto se doporučuje zakoupit přípravek pro zajištění bezpečnosti.
  • Cena kapslí může být na webových stránkách a v kamenných obchodech vyšší ve srovnání s nákupem přímo od výrobce.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Přestože je přípravek obecně bezpečný pro většinu žen, existují některé Femmax kontraindikace a možné nežádoucí účinky přípravku, kterých je třeba si být vědom. Je důležité si uvědomit, že Femmax by neměli užívat ti, kteří jsou alergičtí nebo nesnášejí některou z jeho složek. Mezi běžné nežádoucí účinky mohou patřit mírné zažívací potíže nebo alergické reakce způsobené individuální citlivostí.

Klinické výzkumy

Byly provedeny vědecké studie, které hodnotily účinnost léku při zvyšování ženské sexuální funkce. Při experimentu ženy užívaly ve stanoveném časovém období nějaký jiný lék a poté tyto tobolky.

Tyto studie ukázaly pozitivní výsledky: mnoho účastnic hlásilo zlepšení sexuální touhy, zvýšení hladiny estrogenu po užívání kapslí po dobu 10 dnů.

Zaznamenal někdo, kdo dříve užíval jiné léky, výhodu přípravku Femmax oproti nim.

Indikace k použití a příbalový leták, návod

Dávkování přípravku Femmax: jsou dvě tablety denně, užívají se přibližně 30-60 minut před pohlavním stykem.

Pro správné užívání tobolek je třeba si přečíst leták na používání přípravku Femmax, které je obsaženo v každém balení. 

Způsob použití: tablety se polykají celé a zapíjejí se dostatečným množstvím vody.

Pro dosažení nejlepšího účinku a bezpečného použití si pozorně přečtěte návod k použití!

Kde a jak koupit Femmax

Kde koupit přípravek Femmax? Přípravek Femmax můžete zakoupit pouze na oficiálních webových stránkách výrobce, protože ten kvůli problémům s padělky na jiných platformách přestal spolupracovat se zprostředkovateli. Toto rozhodnutí přijal výrobce, aby kupujícím zaručil originální výrobky za přijatelnou cenu. Koupit Femmax originální tteď si ho můžete koupit pouze na jejich webových stránkách, kde také najdete slevy a akce.

Jaká cena

Aktuální cena jednoho balení přípravku Femmax cena 10 červených tobolek je 1000 Kč. Kde zakoupit je možné je? Pro bezpečné objednání doporučujeme navštívit oficiální webové stránky. Návod, jak výrobek objednat z oficiálních webových stránek v České republice, naleznete zde:

  1. Ujistěte se, že jste na webových stránkách výrobce a kupujete originál.
  2. Vyberte výrobek a klikněte na tlačítko „objednat“.
  3. Vyplňte údaje potřebné pro doručení.
  4. Vyčkejte na potvrzovací výzvu.

Mohu si Femmax koupit v lékárně nebo na Amazonu

Femmax v lékárnách není dostupný  z důvodu vysoké cenové přirážky. Výrobce lék nedodává, aby ochránil zákazníky před padělky na trhu. Pokud jde o nákup prostřednictvím internetových tržišť, je třeba poznamenat, že vzhledem k rozšíření padělků a potenciálnímu nebezpečí výrobce s těmito obchody již nespolupracuje. Nákup Femmax na Amazon je proto rizikový a může vést k obdržení nekvalitních nebo padělaných výrobků.

Femmax na webu DR Max

Produkt se rozhodně neprodává na jiných webových stránkách. Ve skutečnosti, pokud doufáte, že najdete původní lék za cenu výrobce na online platformě, čeká vás zklamání, protože tam prostě není. Výrobek Femmax na DR Max není nabízen. 

Abyste zajistili bezpečný a ziskový nákup originálního výrobku, je nezbytné jej objednat přímo na oficiálních stránkách výrobce. To nejen zaručuje zákonnost výrobku, ale také jej nabízí za cenu stanovenou výrobcem. Objednání kapslí z oficiálních webových stránek výrobce je tedy nejbezpečnější a nejvýhodnější způsob.

Femmax na webu Heureka

Femmax na Heureka není dodáván výrobcem. Přímý nákup na webových stránkách není možný. Důrazně se doporučuje objednat si kapsle z oficiálních webových stránek, abyste si byli jisti pravostí a kvalitou výrobku. Nezapomeňte, že byste se měli vyhnout podezřelým a neoficiálním webovým stránkám nabízejícím kapsle, protože mohou prodávat falešné výrobky, které mohou být škodlivé pro vaše zdraví.

Femmax recenze na fórech

Recenze hrají důležitou roli při informovaném rozhodování o nákupu produktů, jako je Femmax. Zde jsou některé recenze od lékařů a zákazníků, kteří měli pozitivní výsledky z používání drogy.

Recenze a výsledky

Recenze lékařů

Názory lékařů na Femmax:

„Femmax se ukázal jako účinný lék pro ženy trpící nízkým libidem a sexuální nespokojeností. Předepsal jsem jej několika pacientkám, které po jeho trvalém užívání zaznamenaly zvýšení hladiny energie a zlepšení sexuálních funkcí“. 

MUDr. Michal Bäuml je gynekolog s patnáctiletou praxí v Praze

„Femmax je přirozené řešení pro ženy, které chtějí zvýšit svou sexuální výkonnost, aniž by se uchýlily k medikamentózní nebo invazivní léčbě. Pozitivní výsledky jsem zaznamenal u svých pacientek, které tento doplněk stravy používaly“. 

MUDr. Petr Ševčík je odborník na sexuální zdraví s desetiletou praxí v Brně

„Femmax vřele doporučuji jako bezpečný a účinný přípravek pro ženy, které chtějí zlepšit své sexuální zdraví. Jeho přírodní složky poskytují komplexní přístup ke zvýšení libida a sexuálního uspokojení“.

MUDr. Stanislava Staňková je porodník-gynekolog s osmiletou praxí v Ostravě

Hodnocení zákazníků

Femmax na fórech si získal velkou oblibu a má mnoho pozitivních recenze od skutečných uživatelů. Některé si můžete přečíst již nyní: 

„Kapsle užívám již měsíc a mohu s jistotou říci, že výrazně změnily můj sexuální život. Zažil jsem nejen zvýšení libida, ale také intenzivnější a příjemnější orgasmy. Můj názor na Femmax je pouze pozitivní.”

Růžena Valášková, 35 let – Brno

„Po neúspěšných pokusech s různými produkty jsem narazila na Femmax a rozhodla se ho vyzkoušet. Z výsledků jsem nadšená! Zvýšila se mi hladina energie a v posteli se cítím jistější než kdykoli předtím.“

Marie Polesná, 42 let – Plzeň

„Femmax opravdu změnil můj sexuální život. Dříve jsem trpěla nízkým libidem, ale po několikatýdenním užívání tohoto doplňku jsem zaznamenala znatelný rozdíl. Nyní cítím větší touhu, energii a celkové sexuální uspokojení“. 

Karolína Jedličková, 28 let – Ústí nad Labem

FAQ: Často kladené otázky

Co je to Femmax?

Femmax je přírodní doplněk stravy určený speciálně pro ženy, které chtějí zvýšit svou výkonnost v posteli a posílit orgasmus.

Co Femmax obsahuje?

Femmax obsahuje výtažky z několika bylin a rostlin známých svými pozitivními účinky na ženské libido: muira puama, L-arginin, damiána, artyčok, tribulus terrestris, zázvor, americký ženšen, korejský ženšen, sibiřský ženšen, vitamin B3 a další. 

Má Femmax vedlejší účinky?

 Zatímco individuální citlivost se může lišit, většina uživatelů hlásí minimální vedlejší účinky, jako jsou mírné zažívací potíže nebo alergické reakce v důsledku alergií nebo nesnášenlivosti na některé složky výrobku. 

Lze Femmax najít v lékárně?

Ne, Femmax se v lékárnách neprodává kvůli vysoké cenové přirážce. Výrobce prodává lék pouze prostřednictvím svých oficiálních webových stránek.

 

Doc. MUDr. Peter Koliba CSc

Doc. MUDr. Peter Koliba, CSc., který patří mezi významné odborníky v ČR. Má dlouholetou praxi v oboru gynekologie, klimakterické a menopauzální medicíny i dětské gynekologie. Byl předsedou Sekce gynekologie dětí a dospívajících ČGPS ČLS JEP a místopředsedou ČMAS - České menopauzální a andropauzální společnosti ČLS JEP, členem výboru SOM - Sekce pro otázky menopauzy ČGPS ČLS JEP a také členem redakční rady časopisu Praktická gynekologie a časopisu Klimakterická medicína. KVALIFIKACE: 1972 – 1978 Lékařská fakulta UP Olomouc Všeobecné lékařství – MUDr. 1983 - Atestace I. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1987 - Atestace II. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1993 - Atestace z oboru dětská gynekologie – ILF Bratislava 1995 - obhajoba kandidátské disertační práce – LF UK Bratislava – CSc. 2006 - obhajoba habilitační práce – jmenování docentem od 2.2.2007

Nejnovější příspěvky

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

3 týdny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

3 týdny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

3 týdny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

3 týdny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

3 týdny před

Recenze Keto Diet – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout a zlepšit své celkové zdraví, ale nevíte jak na to? Pokud ano, pak…

3 týdny před