Zdraví

Friocard recenze: složení, indikace, vedlejší účinky, cena

Obsah

NázevFriocard
SkupinaHypotenzní látka
ÚčinekStabilizace krevního tlaku
Možná rizikaNeexistují žádné vedlejší účinky
Množství20 kapslí
Denní dávka1-2 kapsle
Cena39 Euro

Friocard je kapsle s přírodním složením určená ke stabilizaci krevního tlaku v horkém počasí.

Lékaři tvrdí, že krevní tlak, zejména u starších pacientů a pacientů s hypertenzí, je silně ovlivněn teplotou. V horkém počasí ztrácejí cévní stěny tonus, krev se stává viskóznější a krevní oběh se zpomaluje. V důsledku toho buňky nemají dostatek kyslíku, což má nepříznivý vliv na organismus a může vést k různým komplikacím.

Přestože není možné hypertenzi zcela vyléčit, je možné krevní tlak kontrolovat, aby byl v normě. K dosažení cíle se doporučuje zbavit se nadváhy, jíst rozumnou stravu, cvičit, přestat kouřit a nezneužívat alkoholické nápoje. Nejlepších výsledků však dosáhnete s kapslemi Friocard. Tělo je okamžitě vstřebává a působí na něj jemně, čímž postupně snižuje krevní tlak.


Složení Friocard

Při výrobě Friocardu použili výrobci unikátní recepturu a vybrali složky se synergickým účinkem (vzájemně se posilují). Při výrobě kapslí se používají německé extrakční techniky, které zajišťují maximální zachování prospěšných látek.

KomponentaAkce
Extrakt z meduňkySnižuje krevní tlak; normalizuje tón; aktivuje srdeční činnost; reguluje dýchání; obnovuje mozkový oběh; uvolňuje nervový systém.
Výtažek z hlohuPosiluje cévní stěny; rozšiřuje lumen cév; zmírňuje svalové křeče; zlepšuje krevní oběh; vrátí srdeční frekvenci do normálu.
Česnekový extraktOdstraňuje závratě; zmírňuje křeče; normalizuje srdeční rytmus; zmírňuje arytmie; zmírňuje podrážděnost a nervozitu.
Vitamin B6Dodává pevnost cévním stěnám; aktivuje metabolismus; rozpouští cholesterolové plaky; zlepšuje průtok krve mozkem; zmírňuje stres; zvedá náladu; je povzbuzující.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Jedinou kontraindikací pro Friocard je individuální nesnášenlivost složek. Protože Friocard obsahuje pouze přírodní složky, nemá žádné vedlejší účinky.


Klinické studie

Za účelem vyhodnocení účinku přípravku a stanovení jeho účinnosti byly provedeny studie v nejlepších laboratořích v Evropě a USA. Výsledky ukazují, že výrobek je naprosto bezpečný a splňuje mezinárodní normy kvality.

Friocard byl rovněž podroben klinickým zkouškám. Skupina 2344 dobrovolníků různého věku užívala v létě po dobu dvou měsíců tobolky Friocard. Dobrovolníci byli sledováni po dobu dalších dvou měsíců.

Po pouhém měsíci užívání jsem dosáhl úžasných výsledků:

  • zlepšení celkové pohody a vymizení nespavosti (100 %);
  • normalizace krevního tlaku (98 %);
  • vymizení apatie, nervozity, chronické únavy (96 %);
  • odstranění příčiny onemocnění (95 %);
  • zbavení se hypertenze v horkém počasí (92 %);
  • úleva od bolestí hlavy (90 %);
  • stabilizace hladiny cukru v krvi (89 %);
  • zlepšení celkového stavu cév (83 %);
  • zlepšení krevního obrazu (82 %).

Při užívání přípravku se u nikoho nevyskytly žádné nežádoucí účinky. Na základě provedených testů byla Friocard schválena odborníky a získala všechna potřebná schválení a certifikáty.

57 % účastníků experimentu se rozhodlo zakoupit si Friocard, aby si mohli kurz zopakovat.


Indikace k použití a Friocard příbalový leták

Když slyšíte nový název, mnoho lidí se ptá: „Friocard: co to je?“ Jedná se o název přírodního bylinného přípravku, který pomáhá normalizovat krevní tlak a výrazně zlepšit zdravotní stav.

Indikací pro Friocard je hypertenze.

Lék se doporučuje užívat při:

  • vysoký krevní tlak;
  • bolesti hlavy, závratě;
  • mi zní v hlavě;
  • nevolnost, zvracení;
  • zrakové a sluchové postižení;
  • snížené libido, erektilní dysfunkce;
  • poruchy spánku;
  • nadváha;
  • častý stres a vysoká úroveň psychické zátěže;
  • podrážděnost, nervozita;
  • chronická únava;
  • nedostatek energie, letargie, apatie;
  • Vysoká koncentrace cholesterolu nebo cukru v krvi;
  • abnormality ve výsledcích laboratorních testů.

Přípravek Friocard využijí lidé trpící hypercholesterolemií, aterosklerózou, křečovými žilami a srdečním selháním.

Výrobek je užitečný i v případě, že se nevyskytují žádné zdravotní problémy. Lze jej užívat jako preventivní opatření k zabránění patologickým změnám v těle.

Vysoký krevní tlak v kombinaci s usazeninami cholesterolu na stěnách cév vede ke změnám struktury cév, zhoršení krevního oběhu a ucpávání cév. Pokud se tedy nepříjemné příznaky ignorují a nemoc se neléčí, mohou se vyvinout závažné komplikace. Hypertenze je obzvláště nebezpečná v horkém počasí, kdy se výrazně zvyšuje riziko infarktu a mrtvice.

Úplné informace o produktu naleznete v letáku přiloženém ke Friocard. Kapsle jsou nejúčinnější v počátečních stadiích onemocnění, ale i v pokročilých případech jsou patrné pozitivní výsledky.


Kde a jak koupit Friocard

Kvůli mnoha padělkům a vysokým přirážkám přestal výrobce lék na hypertenzi do lékáren dodávat. Friocard si proto můžete zakoupit pouze na oficiálních stránkách společnosti.

Chcete-li si Friocard objednat, vyplňte online formulář. Operátor vám brzy zavolá zpět. Vyplní formulář žádosti a v případě potřeby vám poskytne odborné poradenství: odpoví na všechny vaše otázky, podrobně vás seznámí se složením a účinkem léku, zvláštnostmi jeho užívání, poskytne vám individuální doporučení.

Jaká je Friocard cena

Odmítnutí výrobce spolupracovat s lékárnami jako zprostředkovateli stabilizovalo cenu Friocard a učinilo ji dostupnou pro všechny zákazníky.

Aktuální cena Friocard je 39 EUR (€). Chcete ušetřit? Dávejte pozor na akce a slevy!


Můžete si koupit Friocard v lékárně nebo na Amazonu?

Přestože výrobce přestal dodávat přípravek do sítě lékáren, v některých pobočkách lze nalézt zbytky z dříve dovezených šarží. Zároveň existuje vysoké riziko padělání. Friocard si proto můžete v lékárně zakoupit pouze na vlastní riziko. Měli byste si také uvědomit, že ceny v lékárnách jsou značně nadsazené.

Friocard byste si neměli kupovat ani u společnosti Amazon. Pravděpodobně si koupíte padělek. Výrobce na takové zboží neposkytuje žádnou záruku a neodpovídá za ně.

Friocard na webových stránkách DR Max

Pokud na DR Max vidíte Friocard, nekupujte ji. Bude vám prodán padělek, protože nemají původní výrobek.

Friocard na webových stránkách Heureky

Originální kapsle si můžete koupit pouze na oficiálních stránkách. Friocard se na cenovém agregátoru Heureka neprodává.

Rozvod nebo pravda

Ačkoli je lék schválen všemi orgány a jeho účinnost byla potvrzena mnoha pozitivními recenzemi, je možné si přečíst online, že Friocard je podvod.

Tvrzení, že Friocard nefunguje, se objevují na základě toho, že někteří lidé

  • koupit kapsle ne z oficiálních webových stránek, ale od podvodníků, takže dostanou „dud“;
  • nepostupujte podle pokynů, ignorujte pokyny;
  • nedůvěřujte lékům, které nelze zakoupit v lékárně.

Ve skutečnosti jsou všechny obavy, že Friocard je podvod, neopodstatněné. Účinnost a bezpečnost tobolek potvrzují příslušné certifikáty získané na základě klinických studií. Hlavní je nekupovat z pochybných zdrojů, ale z oficiálních webových stránek výrobce. Pak máte záruku, že získáte originální výrobek, nikoli padělek, a proto získáte očekávané výsledky.


Recenze Friocard ve fórech

Abychom získali objektivní názor na produkt, prozkoumali jsme před napsáním recenze mnoho informací a přezkoumali recenze Friocard na fórech. Většina lidí uvádí pozitivní výsledky. Říká se, že Friocard pomohl nejen normalizovat krevní tlak, ale také výrazně zlepšil celkový zdravotní stav.

Špatné recenze, na které jsme narazili, jsou pravděpodobně falešné, protože naše pokusy kontaktovat jejich autory byly neúspěšné. Je pravděpodobné, že je zveřejňují konkurenční firmy, aby je zdiskreditovaly.

Ohlasy lékařů

Svým pacientům doporučuji Friocard, která nemá obdoby. Obsahuje pouze přírodní složky, které přirozeně normalizují krevní tlak. Všechny léky v lékárně, které jsou předepsány k léčbě hypertenze, obsahují chemické složky a jsou určeny k doživotnímu užívání. Uměle snižují krevní tlak bez trvalého účinku.

Dalimil Sládek, praktický lékař, 12 let praxe, Liberec

K léčbě hypertenze je k dispozici mnoho léků, ale já dávám přednost přípravku Friocard. Jedná se o přírodní prostředek, který je zcela bezpečný. Působí na příčinu onemocnění a má kumulativní účinek. Proto je důležité absolvovat celou léčbu. I když se váš krevní tlak stabilizoval, měli byste v léčbě pokračovat. Kromě toho doporučuji upravit svůj životní styl.

Silvestr Haušild, kardiolog, praxe 15 let, Ostrava

Klinické studie s přípravkem Friocard ukázaly, že je v současné době nejúčinnější léčbou hypertenze. Umožňuje pozitivní výsledky v jakémkoli stadiu onemocnění. V 90 % případů Friocard nejen zmírňuje nepříjemné příznaky, ale také odstraňuje příčinu patologie. Během 2-3 dnů se normalizuje krevní tlak, mizí bolesti hlavy a obnovuje se srdeční rytmus.

Bruno Kadlec, flebolog, 8 let praxe, Benešov


Reference zákazníků

Hypertenzí a s ní spojenými bolestmi hlavy a závratěmi trpím od svých 55 let. V průběhu let jsem vyzkoušel různé léky a lidové metody, ale všechny výsledky byly dočasné. Náhodou jsem na internetu našel recenze Friocard a rozhodl se ji objednat. Lék splnil má očekávání. Brzy jsem zapomněl na své zdravotní problémy a našel "druhé mládí".
Hedvika Drábková, 62 let, Hranice
Pět let jsem trpěla vysokým krevním tlakem a s ním spojenými bolestmi hlavy, které mě nutily lézt po zdi. Polykal jsem hrsti pilulek na snížení krevního tlaku. Přítel mi poradil, abych vyzkoušel Friocard, recenze lékaře potvrdily jeho účinnost. Po pouhých dvou týdnech užívání bolest zmizela a můj krevní tlak se vrátil do normálu.
Julie Boháčová, 38 let, Plzeň
Vždycky jsem byla zdravá, ale v poslední době trpím závratěmi. Šel jsem k lékaři, který mi diagnostikoval hypertenzi a předepsal léky. Dramaticky mi však snížil krevní tlak, což mi přitížilo. Dcera mi koupila Friocard. Po měsíci užívání jsem zapomněl na své problémy a získal zpět své zdraví.
Oleg Špaček, 67 let, Brno
Čas od času se mi zvýší krevní tlak, i když ne příliš. Nechci brát léky, abych si neotrávila tělo chemikáliemi. Začala jsem tedy hledat přírodní lék. Četl jsem spoustu informací o různých lécích, četl jsem skutečné recenze o Friocardu a tato droga mě inspirovala svou důvěrou. Od ukončení kurzu uplynulo šest měsíců, ale můj krevní tlak je stále normální.
Hermína Adamcová, 43 let, Telč
Dlouhou dobu jsem trpěl sexuálními problémy, protože můj penis nemohl ztvrdnout. Lékař, ke kterému jsem šel, řekl, že erektilní dysfunkce je důsledkem špatného krevního oběhu v pánevní oblasti způsobeného hypertenzí. Doporučil mi Friocard. První výsledky jsem zaznamenal po několika dnech a po měsíci jsem se problému zcela zbavil.
Valentýn Pešek, 36 let, Litomyšl

Závěry o léku: Je Friocard podvod?

Na základě všech informací, které jsme obdrželi, lze s jistotou říci, že Friocard funguje. Klinické studie a četná svědectví spokojených zákazníků potvrzují jeho účinnost.

Většina lidí, kteří Friocard užívali, hodnotí své zkušenosti jako pozitivní. Uvádějí, že se nejen zbavili hypertenze, ale také zlepšili své zdraví.


Často kladené otázky

Jak Friocard funguje?

Kapsle Friocard mají komplexní účinek na organismus:
– vrátit hormony do normálu;
– Vyčistí stěny cév od usazenin a dodá jim pevnost a pružnost;
– zmírňují křeče a bolesti a zlepšují srdeční činnost;
– aktivuje krevní oběh, zabraňuje krvácení;
– stabilizovat krevní tlak, zpomalit stárnutí;
– zásobují buňky kyslíkem a zabraňují tak hypoxii (nedostatku kyslíku);
– normalizovat metabolismus tuků;
– snižují koncentraci cholesterolu a cukru v krvi;
– čistí toxiny a nečistoty, odstraňuje přebytečné tekutiny a zmírňuje otoky;
– Obnovte erektilní funkci a zbavte se impotence;
– dodává energii, zvyšuje výdrž a uklidňuje nervy;
– odstranit všechny známé příznaky hypertenze a zabránit vzniku komplikací;
– Posilují imunitní systém a zvyšují odolnost vůči nepříznivým faktorům.
Pravidelné užívání obnovuje správnou funkci kardiovaskulárního systému, normalizuje psycho-emocionální pozadí a zlepšuje stav pokožky.

Jak se Friocard liší od jiných hypotenzivních léků?

Kapsle Friocard mají oproti svým protějškům několik výhod:
– obsahují pouze bezpečné přírodní složky;
– mají mírný, komplexní účinek;
– odstranit kromě příznaků i příčiny onemocnění;
– nemají žádné kontraindikace ani věkové omezení;
– nezpůsobují nežádoucí reakce.
Účinné látky se vstřebávají postupně, což zabraňuje náhlým změnám krevního tlaku doprovázeným nevolností a závratěmi.

Jak mám užívat Friocard na hypertenzi?

Po dobu 1-2 měsíců užívejte jednu tobolku Friocard dvakrát denně a zapijte ji dostatečným množstvím vody, bez ohledu na jídlo. Po 2-3měsíční přestávce se kurz opakuje.
Pro dosažení maximálního účinku se doporučuje kombinovat přípravek s vyváženou stravou a pravidelnou fyzickou aktivitou.

Jak mám užívat Friocard jako preventivní opatření?

Pro prevenci vzniku hypertenze užívejte jednu kapsli denně (nejlépe nalačno) po dobu 5 týdnů.

Jak dlouho mám kapsle užívat?

Délka léčby závisí na stavu vašeho kardiovaskulárního systému:
– zřídkavé a malé změny tlaku, profylaktické – 40 dní;
– výrazné zvýšení krevního tlaku – 2 měsíce;
– odstranění účinků hypertenze -2,5 měsíce.
Pro upevnění výsledku je vhodné kurz opakovat za 3-6 měsíců.

Jak si mohu objednat lék na hypertenzi?

Musíte vyplnit online formulář se svými kontaktními údaji. Po zavolání operátora je třeba objednávku potvrdit. Zásilka dorazí na uvedenou adresu co nejdříve. Zasílání je možné na dobírku. Není třeba platit zálohu.

MUDr. Jan Tiser

Praktické lékařství: - Atestace podle legislativy EU, Specializovaná způsobilost MZ Odborná praxe: 1991 – 1996 - anesteziologie a resuscitace, urgentní medicína - Klaudiánova nemocnice v Mladé Boleslavi 1997 – dosud - chirurgie – z toho 6 let Kardiochirurgie Fakultní nemocnice v Hradci Králové 2007 – dosud – vedoucí lékař M-Gate kliniky Pardubice, jednatel společnosti Medical Gate s. r. o, odborný garant pro obory všeobecné lékařství, chirurgie, anesteziologie a resuscitace Chirurgie - licence ČLK (České lékařské komory) pro výkon samostatné praxe, poradenská činnost, odborný zástupce a specializovaná způsobilost pro obor chirurgie (uděluje Ministerstvo zdravotnictví) Nástavbové kursy v plastické chirurgii: Povinný specializační kurs v plastické chirurgii 9/2007 ( vedoucí lektor Doc. MUDr Jan Měšťák ) Estetická chirurgie obličeje 10/2009 ( vedoucí lektor Doc. MUDr Jan Měšťák ) Místní lalokové plastiky, transplantace kůže a jiné techniky 11/2009 ( Doc. MUDr Jan Měšťák ) Urgentní medicína: - atestace podle legislativy EU, Licence ČLK, Specializovaná způsobilost Ministerstva zdravotnictví

Zobrazit komentáře

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

4 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

4 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

4 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

4 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

4 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

4 dny před