Paraziti

Wortex Recenze: složení, kontraindikace, vedlejší účinky, indikace k použití, kde koupit, recenze, cena

Obsah

ProduktWortex
Účinek– odstranění parazitů; – odstraňování toxinů; – posílení imunity; – regenerace a oprava poškozených orgánů.
Možná rizikaNemá žádné kontraindikace ani vedlejší účinky
Obsah30 kapslí
Denní dávka2 kapsle
Dost na to, aby15 dní
Cena890 KČ
Doba dodání1-3 dny

Wortex je účinné antiparazitikum, ničí nejen dospělce, ale i jejich larvy. Wortex neutralizuje a odstraňuje toxiny. Příznivý účinek na organismus jako celek: zlepšuje imunitní systém, zvyšuje funkčnost všech systémů. Používá se u dospělých i dětí k léčbě a prevenci různých parazitárních infekcí, často je příčinou vzniku závažných onemocnění.

Složení přípravku Wortex

KomponentaAkce
KarafiátObsahuje jedinečné látky, které rozkládají obal vajíček helmintů a ničí je. Vytváří destruktivní podmínky pro dospělé parazity a podporuje jejich vypuzení z těla. Hřebíček má také antivirové, protiplísňové a antibakteriální účinky.
Olivový extraktBlokuje rozvoj virů, parazitů a plísní. Má protizánětlivé a antibakteriální účinky. Má protizánětlivé a antibakteriální účinky.
MoringaZabíjí parazity v trávicím traktu, čistí tělo od toxinů a má silné antimikrobiální a protizánětlivé účinky.
RosemaryMá protizánětlivé a stimulační účinky a působí hojivě.
Dýňová semínkaObsahuje látku cucurbitin (jed na parazity, draslík, železo, fosfor, hořčík, vitamíny. Pomáhá nejen hubit červy, ale také posilovat imunitu, obnovovat mikroflóru ve střevech.
Extrakt z černých vlašských ořechůOdstraňuje parazity, čistí tělo od následků jejich života.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Produkt je vyroben výhradně z přírodních produktů pěstovaných v ekologicky čistých oblastech. Suroviny procházejí důkladnou radiologickou kontrolou a jsou testovány na přítomnost pesticidů a škodlivých chemických látek. Tím je zajištěno, že přípravek Wortex nezpůsobuje žádné vedlejší účinky. Doporučuje se s opatrností osobám s individuální nesnášenlivostí na některou ze složek. Wortex nemá žádné přímé kontraindikace.

Klinické studie

Tablety Wortex byly před uvedením na trh testovány na 9300 dobrovolnících ve věku 20 až 60 let. Zkoušky byly prováděny v nezávislých laboratořích v USA a Evropě. Po absolvování celé léčby získali odborníci následující údaje:

  1. 100 % pacientů se plně uzdraví.
  2. 98 % z nich se zlepšila jejich celková pohoda.
  3. 90 % z nich mělo alergické reakce.

Téměř všichni pacienti zaznamenali zlepšení pleti, vlasů a nehtů. Kapsle Wortex proti parazitům doporučují helmintologové, specialisté na infekční choroby a parazitologové. Jejich účinnost je potvrzena všemi schváleními, certifikáty a prokázána pacienty.

Indikace k použití a příbalový leták

Miliardy lidí na světě jsou nositeli tohoto parazita, více než 10 milionů jich umírá. Onemocnění se obtížně diagnostikuje. Paraziti jsou neviditelní zabijáci, kteří postupně vyčerpávají tělo tím, že se živí jeho potravou a buňkami. Mohou se usadit téměř v každém orgánu a tkáni. Výsledky jejich činnosti jsou škodlivé a toxické.

Wortex je přírodní přípravek, který pomáhá zcela se zbavit dospělých parazitů, larev a vajíček. Léčbu můžete zahájit v kterémkoli stadiu onemocnění. Nejlepšího účinku však dosáhnete, když jej použijete při prvních příznacích.

Wortex je indikován přítomností parazitů v těle. Na napadení helminty mohou poukazovat i další příznaky:

  • poruchy trávení (průjem nebo zácpa);
  • plynatost;
  • bolesti kloubů a svalů;
  • alergická vyrážka;
  • nervové poruchy (podrážděnost, výkyvy nálad, nespavost);
  • chronický únavový syndrom;
  • časté nachlazení;
  • Poruchy chuti k jídlu, náhlý úbytek nebo přírůstek hmotnosti, zápach z úst;
  • bolesti hlavy.

Podrobnější pokyny k použití přípravku Wortex naleznete v přiloženém letáku. Před zahájením léčby si ji pečlivě přečtěte.

Wortex: výhody a nevýhody

Pros

  • Obsahuje pouze přírodní složky
  • Používá se u dospělých i dětí
  • Neutralizuje a odstraňuje toxiny
  • Ničí nejen dospělce, ale i jejich larvy
  • Dostupná cena
  • Rychlé odeslání

Cons

  • Neprodává se v lékárnách
  • Na stránkách Amazonu a Heureky si můžete koupit padělek

Kde a jak koupit Wortex

V současné době lze Wortex zakoupit pouze na oficiálních webových stránkách. Kapsle nejsou dostupné v běžných lékárnách ani online. Jednalo se o vynucený krok ze strany vedení. Poté, co lék získal mnoho pozitivních ohlasů od lékařů a lidí, kteří sami zažili účinek léku, se objevilo mnoho padělaných výrobků. Výrobce si váží svého jména, a proto zastavil veškeré dodávky výrobku do maloobchodních prodejen.

Chcete-li si Wortex objednat, vyplňte krátký online formulář na stránce. Do příslušných polí zadejte své jméno a telefonní číslo. Manažer vám brzy zavolá zpět, aby vám poradil a upřesnil všechny potřebné informace.

Jaká je cena

Hlavní zásady výrobce: kvalita, účinnost, cenová dostupnost. Výroba drogy je kontrolována ve všech fázích výroby. Cena Wortexu je 890 Kč. Oficiální webové stránky často nabízejí různé akce a slevy, které vám umožní koupit kapsle za nejvýhodnějších podmínek.

Pokud se cena výrobku Wortex výrazně liší od oficiální ceny nebo je nižší, je možné, že vám byl prodán nekvalitní výrobek. Pokud si zakoupíte lék na webových stránkách, v obchodě nebo lékárně třetí strany, výrobce neodpovídá za jeho účinnost a bezpečnost.

Můžete si Wortex lék koupit v lékárně nebo na Amazonu?

Čas od času se lék objeví na Amazonu nebo v lékárnách. Jak však bylo uvedeno dříve, výrobce přestal spolupracovat a neuzavřel žádné nové smlouvy o dodávkách. Wortex na Amazonu je padělek nebo přeprodej z oficiálních webových stránek. Neoriginální lék vám v lepším případě nepomůže, v horším případě poškodí vaše zdraví.

Nákup přípravku Wortex v lékárnách má také svá rizika. Koneckonců nákup byl proveden bez jakýchkoli dohod o spolupráci. A ceny v lékárnách jsou velmi vysoké.

Wortex na webových stránkách DR Max

Další webovou stránkou, kde se Wortex často vyskytuje, je DR Max. Prodává se tam bez oficiálních povolení a dohod o spolupráci. Proto je kvalita těchto kapslí sporná. Je záhadou, kdo a jak je prodává a hlavně kdo je vyrábí. Což naznačuje, že lék na těchto stránkách je další padělek.

Wortex na webových stránkách Heureky

Mnoho lidí používá agregátor cen Heureka, aby si koupili jakýkoli lék za nejlepší cenu. Měli byste si uvědomit, že původní lék se prodává pouze na oficiálních webových stránkách. Proto nemá smysl porovnávat ceny padělků s unikátním lékem. Wortex se na Heurece prodává bez dohody s výrobcem.

Rozvod nebo pravda

Antihelmintické kapsle se již osvědčily jako účinné. Přípravek je schválen všemi regulačními orgány pro léčiva. To potvrzují potřebné certifikáty a schválení.

Byla také provedena analýza online recenzí, která ukázala, že pozitivních recenzí bylo podstatně více. Komentátory negativní zpětné vazby kontaktoval specialista společnosti a pokusil se problém vyřešit.

Lidé, kteří si myslí, že přípravek Wortex nefunguje, nekoupili lék z oficiálních webových stránek, ale ze zdrojů třetích stran, lékáren, obchodů a dokonce i trhů. Pravost léku nelze nijak ověřit.

Wortex je podvod, jak tvrdí ti, kteří lék užívali bez dodržování pokynů (přerušení dávkování, přerušení a zahájení kurzu jiným způsobem, než bylo navrženo).

Ještě překvapivější však bylo, že komentátoři, kteří Wortex nikdy nekoupili, jej označovali za podvod. Jen jim přišlo velmi zvláštní, že kapsle nejsou dostupné v lékárnách.

Tyto obavy jsou zcela neopodstatněné, pokud si produkt zakoupíte na oficiálních stránkách. Výrobce je plně odpovědný za kvalitu a účinnost svého výrobku.

Wortex Recenze na fórech

Oproti chemickým lékům má mnoho výhod. Rychle ničí červy a zmírňuje nepříjemné příznaky. Wortex má na fórech mnoho pozitivních ohlasů. Mnozí zaznamenávají normalizaci metabolických procesů a zvýšení účinnosti. Existují i tací, kteří tvrdí, že po kompletní léčbě bradavice a papilomy zmizely. Většina účastníků fóra se domnívá, že Wortex je spolehlivý produkt, a doporučuje jej svým přátelům a známým.

Ohlasy lékařů

Antiparazitika jsou poměrně nebezpečná a mají negativní vliv na zdraví pacientů. Proto jsem je předepisoval velmi opatrně. Na jedné z konferencí jsem však objevil Wortex, jedinečný přírodní lék. Účinně ničí nejen dospělé parazity, ale také jejich larvy a vajíčka. Kromě toho se po absolvování celého kurzu obnovila střevní mikroflóra mých pacientů, zlepšil se jejich spánek a chuť k jídlu.

Antonín Zeman, infekcionista, 8 let praxe, Liberec

Když parazité zemřou, uvolní toxiny. Pacienti se proto mohou cítit špatně. Společnost Wortex však pracuje jiným způsobem. Nejenže ničí parazity ve všech vývojových stádiích, ale také odstraňuje toxiny z těla. Ošetření je šetrné a téměř nepostřehnutelné. Kapsle předepisuji nejen k odstranění parazitů, ale také jako preventivní opatření. Výsledky léčby mých pacientů jsou skutečnými recenzemi společnosti Wortex, kterým věřím nejvíce.

Leopold Morávek, parazitolog, 12 let praxe, Plzeň

Wortex je vhodný pro léčbu pacientů různého věku. Je zcela bezpečný, protože je vyroben pouze z přírodních složek. Doporučuji, aby všechny osoby žijící v dané oblasti byly ošetřeny současně.

Vlasta Richterová, praktická lékařka, 11 let praxe, Brno

Reference zákazníků

Můj sedmiletý syn si začal stěžovat na svědění v oblasti konečníku. Wortex mi doporučila moje sestra, protože ho už dříve koupila svým dětem. Fungovalo to dobře a nezaznamenal jsem žádné vedlejší účinky.
Zoya Vecherova, 32 let, Pardubice
Několik týdnů mi nebylo dobře. Pak se stav zhoršil: nevolnost, zvracení, závratě. Lékař měl podezření na parazitární infekci. Wortex jsem si objednala na webových stránkách a druhý den už byl na poště. Zkontroloval jsem ji, zaplatil, vzal si ji a začal ji užívat. Doslova všechno bylo hned lepší. Po dvou týdnech jsem na příznaky úplně zapomněla.
Liliana Havlíčková, 50 let, Hradec Králové
Můj dvanáctiletý syn našel ve stolici helminty. Wortex jsem si koupil na základě recenze na jednom z fór. Vzala si ho celá rodina. Lék je vynikající, nebyly zaznamenány žádné vedlejší účinky ani negativní reakce.
Radana Blagová, 42 let, Pardubice
Začalo to postupně. Zpočátku jsem ztratila chuť k jídlu a v noci jsem nemohla spát. Pak jsem měl bolesti hlavy. Začalo mě hodně bolet břicho a pak jsem si všimla parazita ve stolici. Viděla jsem spoustu dobrých recenzí na internetu o Wortexu. Objednala jsem si ho, absolvovala jsem celou léčbu a všechno zmizelo.
Melihar Mach, 26 let, Olomouc
Myslel jsem si, že parazity se nejčastěji nakazí děti. Když mě začaly bolet klouby, bylo mi špatně a točila se mi hlava, tak jsem šla k lékaři. Byla jsem velmi překvapená, když mi lékař řekl, že jde o parazity. Podstoupil jsem léčbu přípravkem Wortex a vše zmizelo. Nyní ji preventivně opakuji každých šest měsíců.
Tibor Hayek, 37 let, Ústí nad Labem

Závěry o léku: Je Wortex podvod?

Wortex je unikátní parazitocidní přípravek. Je mírný, ale účinný. Působí na parazity ve všech vývojových stadiích (od vajíček až po dospělce). Kromě toho je nasycena vitamíny a stopovými prvky, které umožňují obranné funkce organismu. Lék také odstraňuje toxiny, takže se člověk začne cítit lépe již od prvních dnů užívání. Wortex je lék na přírodní bázi, který funguje díky speciálnímu složení vyvinutému nejlepšími odborníky.

Často kladené otázky

Nevím, kolik kapslí si mám objednat, abych mohl absolvovat celý kurz, kde najdu informace?

Vyplňte online formulář na oficiálních webových stránkách, brzy vás bude kontaktovat odborník a pomůže vám vypočítat množství.

Jak dlouho trvá doručení?

1 až 3 dny v závislosti na doručovací adrese.

Jak lék působí?

Účinné látky v přípravku Wortex ničí vnější obal parazita a neutralizují ho. Poté se z těla šetrně vyloučí.

Mohu si ho koupit v lékárně?

V tuto chvíli ne. Původní produkt lze zakoupit pouze na oficiálních stránkách.

MUDr Vaclav Drahonovsky

MUDr. Václav Drahoňovský je vysoce zkušený gastroenterolog a chirurg, absolvent Fakulty všeobecného lékařství University Karlovy v Praze 1970. V letech 1990 - 1995 působil jako primář chirurgie nemocnice Praha Vysočany a v letech 1995 – 2010 jako primář chirurgie nemocnice Almeda Neratovice. Od roku 2010 působí jako konzultant v PALAS Athéna Praha 11 MUDr. Václav Drahoňovský je jedním z prvních chirurgů, který provedl laparoskopickou CHE a hernioplastiku, prioritní laparoskopické operace pro vředovou chorobu 1993, první laparoskopické operace pro refluxní nemoc jícnu, brániční kýly a achalazii 1994 v Československu. Jedním z prvních chirurgů v České republice, který zvládl laparoskopickou operaci pro onemocnění střev.

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

6 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

6 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

6 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

6 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

6 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

6 dny před