Zdraví

Recenze přípravku Provexin: k čemu je určen, indikace k použití, kde ho koupit, cena, recenze

Obsah

ProduktObecné informace
NázevProvexin
Akceaktivace metabolických procesů v pokožce hlavy; Snížení rychlosti vypadávání vlasů; odstranění plaku, který zhoršuje přísun živin; Růst vlasů po léčbě alopecie.
SloženíBylinné výtažky
Dávkovací formaGel na ošetření vlasů
Množství v balení2 tyčinky po 15 ml gelu
Cena465 KČ
Jak používatPříprava na ošetření pokožky hlavy
Hodnocení5/5

Provexin je inovativní produkt pro obnovu a zlepšení růstu vlasů. Je založen na přírodních složkách. Používá se jako součást komplexní léčby hormonální alopecie, dědičného vypadávání vlasů.

Provexin prošel klinickými zkouškami. Ve studiích na dobrovolnících nebyly zjištěny žádné nežádoucí účinky. Lze používat dlouhodobě nebo v kurzech podle pokynů výrobce.

Přípravek se snadno nanáší, nedráždí tkáně a je bezpečný pro osoby s přecitlivělou pokožkou hlavy. Může být použit pacienty po těžké léčbě agresivními léky, v případě vypadávání vlasů ze stresu.


Složení

Účinné látky produktu jsou přírodní látky, které se používají v oficiální medicíně. Způsoby zpracování a jejich poměr ve výrobku jsou však know-how výrobce.

Složení přípravku pro růst vlasů:

Účinná látkaAkce
1,5-pentandiolDvouatomový organický alkohol, který podporuje vylučování tekutin z tkání. Proniká do vrchní vrstvy pokožky a rozpouští škodliviny – kožní maz, lupy. To vytváří podmínky pro opětovný růst vlasů.
Pylový extraktKvětinový prach obsahuje přírodní enzymy, stopové prvky a vitamíny. Výtažek se používá k výrobě léků a přípravků pro péči o tělo a přidává se do potravin.
Vitamin EPřírodní látka, je nezbytným vitamínem. Antioxidant, antihypoxant. Považován za vitamin krásy, nepostradatelný při léčbě hormonálních dysfunkcí. Zlepšuje strukturu vlasů, podporuje probuzení spících cibulek.
ZinekZákladní mikroživina. Lidské tělo obsahuje až 2 g této látky. Je nezbytný pro normální fungování reprodukčního systému a metabolismus vitaminu E. Podílí se na tvorbě růstového hormonu a má protizánětlivý a vysušující účinek.
BiotinVitamín skupiny B. Účastní se všech metabolických procesů v těle, podílí se na syntéze kolagenu. Typickým příznakem nedostatku biotinu jsou suché vlasy a jejich vypadávání.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Provexin A100HF je lokální léčba pokožky hlavy. Účinné látky nepronikají do systémového krevního oběhu, takže seznam zákazů používání přípravku je minimální.

Kontraindikace přípravku Provexin:

  • individuální nesnášenlivost složek;
  • infekční kožní onemocnění;
  • lupénka s plaky na pokožce hlavy;
  • svědění nezjistitelné etiologie;
  • parazitární onemocnění pokožky hlavy, vlasů;
  • dermatitida, dermatózy v aktivním průběhu;
  • Alergie na pyl rostlin;
  • hypervitaminóza;
  • poranění hlavy, rozštěpení kůže;
  • čerstvé stehy ve vlasové pokožce po chirurgických zákrocích;
  • čerstvé popáleniny pokožky hlavy;
  • prokázaná hormonální onemocnění, jejichž jedním z příznaků je vypadávání vlasů, zhoršení kvality vlasů ve fázi dekompenzace;
  • rakoviny kůže, a to i v remisi.

Kontraindikace použití jsou vzácné nebo závažné kožní stavy, při kterých by měl jakýkoli lék nebo přípravek předepsat lékař.

Gel na podporu růstu vlasů byl klinicky testován. Ve studiích na dobrovolnících nebyly zjištěny žádné nežádoucí účinky. Nezapomínejte však na individuální vlastnosti svého těla.

Možné nežádoucí účinky inovativního produktu:

  • svědění;
  • pocit pálení na kůži;
  • Lupy v důsledku nesnášenlivosti složek.

Ty zmizí samy od sebe. Pokud se však během 2-3 dnů objeví nepříjemné příznaky, měli byste přípravek přestat používat. Výrobce žádá, aby byly hlášeny všechny případy nesnášenlivosti gelu na vlasy.


Klinické studie

Klinické studie se zúčastnilo 300 dobrovolníků z celého světa. Byli rozděleni do dvou skupin. První skupina používala po několik měsíců gel Provexin se složením přírodních složek, zatímco druhá skupina dostávala placebo.

Výsledky skupiny 2 – nebylo zaznamenáno žádné zlepšení. Pacienti, kteří používali gel pro růst a posílení vlasů, zaznamenali zlepšení svého stavu. Účinnost přípravku závisí na příčině alopecie. Až 60 % subjektů ve skupině 1 zaznamenalo zvýšení rychlosti růstu a až 50 % zaznamenalo zvýšení objemu vlasů v důsledku aktivace spících folikulů.

Ve skupině léčené gelem Provexin nebyly zjištěny žádné vedlejší účinky.

Indikace k použití a příbalový leták

Inovativní produkt se používá jako součást léčby jakékoli patologie doprovázené kompenzovaným vypadáváním vlasů.

Indikace k použití přípravku Provexin:

  • androgenní alopecie u mužů s normální hladinou testosteronu;
  • androgenní alopecie u žen s normálním hormonálním pozadím;
  • dědičnost;
  • Růst vlasů po prodělané rakovině štítné žlázy, hypotyreóze;
  • Obnova vlasů po těhotenství, porodu a kojení;
  • oslabené vlasy v důsledku stresu, problémů se stravou a některých léků;
  • Časté používání stylingových přípravků, žehliček a kulmy;
  • v komplexu při zotavování z vážných zranění, léčba.

Přípravek lze použít k aktivaci spících folikulů po léčbě hormonálních dysfunkcí. V případě těchto diagnóz by vás však měl vyšetřit lékař a měly by se použít hormonální korektory. Další informace o těchto stavech naleznete v příbalové informaci přípravku Provexin.

Kde a jak koupit Provexin

Přípravek Provexin pro zlepšení růstu vlasů si můžete koupit na oficiálních stránkách výrobce. V roce 2022 přestal držitel patentu spolupracovat s farmaceutickými řetězci, kosmetickými obchody a farmaceutickým průmyslem.

Důvodem je velké množství napodobenin původního výrobku a mimořádně vysoká přirážka, která způsobila, že výrobek se stal pro většinu uživatelů nedostupným.

Jak objednat Provexin :

  1. Objednávku zadejte do objednávkového formuláře na webových stránkách – uveďte množství výrobku a své kontaktní údaje.
  2. Zástupce vývojáře vás bude kontaktovat do 15 minut.

Zeptejte se ho na cenu léku, indikace a případné dotazy.

Pak počkejte na doručení. Platba pouze po obdržení inovativního produktu. Doba dodání závisí na místě vašeho bydliště a pohybuje se od 1 do 3 dnů. Pokud jste požádáni o platbu předem, dostali jste se k podvodníkovi. Výrobce vás žádá, abyste všechny takové případy hlásili.


Jaká je cena

Vývojář odmítl spolupracovat s lékárenskými řetězci nebo kosmetickými obchody. To výrazně snížilo náklady na prodej inovativního gelu a následně ovlivnilo cenu přípravku Provexin. Výrobce neplatí za pronájem prodejních prostor, poplatky za vstup do sítě lékáren, mzdy prodejců a další výrobní náklady.

Cena přípravku Provexin pro obnovu vlasů je 465 Kč. Kromě toho vývojář často pořádá propagační akce a výprodeje. Inovativní produkt si můžete koupit s výraznou slevou. Proto sledujte zprávy na oficiálních stránkách vývojáře.

Lze zakoupit v lékárně nebo na Amazonu

Jak již bylo uvedeno dříve, výrobce ukončil spolupráci s maloobchodními řetězci a internetovými prodejci. Staženy byly všechny šarže kromě těch s prošlou lhůtou. Prodejce se jich zbavuje.

Výrobce také přestal spolupracovat s globálními online maloobchodními platformami. Původní Provexin nelze na Amazonu zakoupit od začátku roku 2022. Výrobce zastavil dodávku inovovaného výrobku a stáhl z trhu šarže s běžným datem použitelnosti. Všechny výrobky, které byly vráceny vývojáři, byly zlikvidovány.

Proto nemůžeme nést odpovědnost za kvalitu přípravku Provexin v lékárnách, kosmetických prodejnách a internetových obchodech. Kupující kupuje tyto výrobky na vlastní nebezpečí.

Provexin na webových stránkách DR Max

Vývojář nespolupracuje s webovou stránkou DR Max, protože byl zjištěn prodej padělků inovativního gelu. Pokud tedy najdete Provexin na DR Max, jedná se o padělek. Vývojář nepřijímá žádné reklamace.

Provexin na webových stránkách společnosti Heureka

Originální Provexin na Heurece nekoupíte. Vše, co najdete v maloobchodních prodejnách, je padělané. Vývojář za tyto produkty neodpovídá.


Rozvod nebo pravda

Provexin je podvod nebo pravda – je na každém uživateli, aby se rozhodl. V roce 2021 se objevilo velké množství stížností na kvalitu inovativního léku, a tak výrobce provedl test a použil metody „mystery shopping“.

Výsledky ho ohromily. U osmi z deseti vzorků bylo zjištěno, že jsou falešné. Některé z nich byly vyrobeny na vysoké úrovni a pouze nezávislá laboratoř dokázala rozpoznat padělky. Tajemní zákazníci přinesli záhadné šampony a výplachy, a dokonce i perorální kapsle s neznámým obsahem.

Od roku 2022 výrobce vypověděl smlouvy s maloobchodními prodejci, internetovými prodejci a internetovými prodejci. Původní produkt si můžete zakoupit pouze na jeho webových stránkách.

Vývojář analyzuje negativní zpětnou vazbu na lék. Často „Provexin cheat“ zprávy od uživatelů zmiňují následující.

  • výrobek byl zakoupen v lékárně nebo v internetovém obchodě;
  • byly zakoupeny spreje, šampony nebo oplachovače – to je jasný podvrh, protože výrobek je ve formě gelu pro lokální ošetření vlasů;
  • byl zakoupen prošlý a datum spotřeby bylo nalepeno na cenovce – typický způsob „omlazování“ zboží v maloobchodě;
  • Pokyny pro použití gelu na podporu růstu vlasů jsou porušeny – jedno ošetření je neúčinné, protože se jedná o přípravek. Vlasy by měly být ošetřovány po dobu několika měsíců.

Než napíšete „Provexin nefunguje“, zvažte, že fyziologická norma pro zdravý růst vlasů je 10-15 cm za rok. Fyzikálně není možné dosáhnout většího růstu, protože buňky se nemohou dělit obrovskou rychlostí. Dokonce i oslabené vlasy při používání přípravku Provexin vyrostou během jednoho roku o 15 cm.

Provexin recenze ve fórech

Výrobce kontroluje všechny příspěvky na fórech pacientů s alopecií. Převažují pozitivní recenze inovativního gelu pro růst vlasů. Po analýze negativních zpráv na fórech o přípravku Provexin byly vyvozeny následující závěry:

  • uživatel zakoupil padělek;
  • pacient porušil návod k použití inovativního gelu nebo má zdravotní potíže, které vyžadují hormonální korekci pomocí léků.

Ohlasy lékařů

Názory trichologů je třeba číst na specializovaných webových stránkách a fórech o léčbě alopecie. Ty jsou však často dostupné pouze lékařům.

Recenze přípravku Provexin od lékařů:

„Svým pacientům předepisuji Provexin gel při komplexní léčbě alopecie různého původu. S výsledky jsem spokojen.“

Jana Nováková, tricholožka, praxe 15 let, Praha.

„Provexin doporučuji pro obnovu vlasů po těhotenství a porodu. Jeho složky se nevylučují do mléka, takže je povolen i během laktace. Ohlasy mých pacientů na přípravek Provexin jsou pozitivní.“

Filip Dvořák, porodník-gynekolog, praxe 20 let, Brno.

„Doporučuji ošetřovat Provexinem i zdravé vlasy. Zabrání jejich vypadávání a nasytí pokožku a folikuly živinami.“

Miroslav Procházka, tricholog, 18 let praxe, Plzeň.

Reference zákazníků

Provexin skutečné recenze zákazníků jsou rozděleny. Většina spotřebitelů je spokojena a doporučuje používat gel pro růst vlasů. Doufáme, že pro vás budou tyto recenze užitečné.

"Provexin používám již měsíc. Mé vlasy jsou lesklé a zdravé a dají se dobře upravovat. Produkt doporučuji."
Věra Brožová, 28, Brno.
"Koupil jsem Provexin v lékárně. Teď si uvědomuji, že je to podvod, protože mému příteli se daří dobře. Gel si objednala na oficiálních webových stránkách. Proto gel nekupujte jinde než u výrobce."
Kristýna Vávrová, 42, Olomouc.
"Provexin používám na doporučení svého gynekologa, abych zabránila vypadávání vlasů v postmenopauze. S výsledky jsem spokojen."
Andrea Matějková, 53 let, Liberec.
"Koupila jsem si šampon Provexin. Dobře myje vlasy, ale nemá žádný vliv na jejich růst. Nedávno jsem četl, že lékovou formou je gel. Ukázalo se, že jsem si koupil padělek. Původní výrobek si objednám pouze na oficiálních stránkách výrobce."
Michal Slavík, 39 let, Ostrava.
"Provexin je vynikající lék. Používal jsem ho při léčbě hypotyreózy. Korekce hormonálního pozadí a lokální léčba vlasů přinesly vynikající výsledky. Doporučuji."
Irena Říhová, 35, Praha.

Závěry o léku: Je Provexin podvod?

Debata o Provexinu – falešném či pravdivém – pokračuje. Výrobce dělá vše pro to, aby spotřebitele před padělanými výrobky ochránil. Lék si můžete objednat pouze na oficiálních stránkách vývojáře. Originální Provexin funguje – prověřeno dobrovolníky v klinických studiích a tisíci vděčných zákazníků.


Často kladené otázky

Lze přípravek Provexin používat s jinými přípravky pro péči o tělo?

Ano, jen nepoužívejte oba léky současně. To zvyšuje riziko nežádoucích účinků.

Kde si mohu koupit Provexin?

Originální gel lze objednat pouze na oficiálních stránkách výrobce.

Jaké jsou dodací lhůty?

Doba dodání je 1-3 dny.

Jak zaplatím za inovativní gel?

Pouze na dobírku – kurýrem nebo na poště. Není vyžadována žádná platba předem.

MUDr. Zdenka Stratilova

Absolventka Masarykovy univerzity, Lékařská fakulta Brno - všeobecný směr. Do roku 1992 působila ve Fakultní nemocnici u svaté Anny v Brně na I. patologicko-anatomickém ústavu jako samostatně pracující lékař a odborný asistent, v období do roku 2000 pracovala jako samostatně pracující a vedoucí lékař ve Fakultní nemocnici Brno - Bohunice, II. kožní klinika. Atestace v oborech patologická anatomie, imunohistologie, dermatovenerologie a korektivní dermatologie. Licence v oborech patologická anatomie, dermatovenerologie, korektivní dermatologie - estetická chirurgie, oprávněna k výkonu funkce odborného zástupce NZZ a garanta pro dermatologii, oprávněna k výkonu funkce odborného zástupce NZZ a garanta pro korektivní dermatologii - estetickou chirurgii a laserovou estetickou chirurgii. V roce 2000 bylo MUDr. Stratilové uděleno Českou společností pro využití laseru v medicíně - sekce laserová estetická chirurgie, osvědčení o akreditaci v oboru laserová estetická chirurgie č. 004.

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

6 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

6 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

6 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

6 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

6 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

6 dny před