Zdraví

Gelarex recenze: indikace, složení, recenze, cena, DR Max

Obsah

NázevGelarex
Cílová destinaceSymptomatická léčba hemoroidů v různých stadiích
Složeníextrakt z palmy Serenoa, extrakt z řebříčku, dubová kůra, aloe vera, heřmánek, brambor, vlaštovičník, česnek.
Návod k použitíMístní aplikace
Dávkovací formaCream
RizikaChybějící
Cena890 KČ
Hodnocení5 z 5
Doba dodání1-3 pracovní dny

Gelarex je lokální krém vyvinutý pro symptomatickou léčbu hemoroidů. Hemoroidy trpí každý pátý člověk na světě. Onemocnění se vyskytuje u lidí se sedavým způsobem života. Hemoroidy jsou problém, který musí být léčen odborníkem. Gelarex je předepisován jako doplňková léčba. Přípravek pomáhá odstranit nepříjemné projevy onemocnění a zlepšit kvalitu života.


Složení přípravku Gelarex

Výrobek je vytvořen na základě přírodních složek. Žádné syntetické vůně, hormony ani škodlivé látky. Krém je bezpečný a účinný. Výrobek nevyvolává negativní reakce

tělo. Výsledek je viditelný již při prvním použití. Složení krému na hemoroidy je uvedeno v tabulce níže.

KomponentaAkce
Výtažek z palmy SerenoaTonizace žilního systému, zlepšení imunity, udržení duševního zdraví (boj proti úzkosti, depresi, astenii), zlepšení zraku. Snížení otoku, úleva od bolesti způsobené zánětem hemoroidálních uzlin. Přípravek má protizánětlivý účinek. Je vhodný při akné, erektilní dysfunkci, adenomu prostaty a zmírňuje menopauzu.
Extrakt z řebříčkuKrev uvolňující, vazodilatační, analgetické, protizánětlivé, protikřečové, baktericidní, choleretické a protialergické účinky. Přípravek urychluje hojení ran a obnovu tkání, snižuje bolest a otoky. Rostlina se používá k léčbě afty, aterosklerózy, zánětu vaječníků, myomů, zažívacích potíží, zlepšení chuti k jídlu a hemoroidálního krvácení.
Dubová kůraPosiluje stěny žil, působí antisepticky, adstringentně, protizánětlivě, hojí rány. Dubová kůra se používá k léčbě popálenin, ran, odřenin, bolestí v krku, stomatitidy, gastrointestinálních onemocnění, kolpitidy, vaginitidy a eroze děložního čípku.
Aloe VeraAntioxidační, protizánětlivé a zklidňující účinky. Přípravek pomáhá normalizovat buněčný metabolismus, hojí rány a popáleniny a podporuje hydrataci. Rostlina se používá k léčbě popálenin, lupénky, oparů, omrzlin, tuberkulózy, žaludečních vředů, gastritidy a jako projímadlo.
HeřmánekPůsobí protizánětlivě, protialergicky, stypticky, má uklidňující účinek na nervový systém, normalizuje srdeční rytmus, podporuje regeneraci tkání. Přípravek se používá při zánětu žlučníku, zánětu ledvin, zánětu močového měchýře, nadýmání, hemoroidech, krvácení z dělohy a žaludečních vředech. Heřmánek zmírňuje bolest, křeče, alergie, uvolňuje křeče, bojuje proti virům, snižuje nosní polypy, snižuje bolest zubů.
BramboryZpevňuje a posiluje cévy, snižuje krevní ztráty, odstraňuje zácpu a hojí rány. Brambory působí antibakteriálně, hojí rány, mají analgetické účinky a pomáhají léčit zácpu. Brambory jsou vhodné k léčbě kožních onemocnění, jako jsou ekzémy, dermatitidy, trofické vředy a alergie.
ČesnekPřípravek má baktericidní a protizánětlivé účinky, snižuje otoky hemoroidů, bojuje proti stafylokokům, bacilům záškrtu a streptokokům, odstraňuje bolest, posiluje cévy a zabraňuje tvorbě krevních sraženin. Česnek se používá k léčbě počátečních hemoroidů a bakteriálních infekcí análních trhlin.
CelandinePřípravek má choleretické, sedativní, protikřečové, protizánětlivé, analgetické, expektorační, diuretické, projímavé, hojivé, bakteriostatické, protiplísňové, protinádorové a hepatoprotektivní účinky. Vlaštovičník se používá k léčbě hepatitidy, cholecystitidy, biliární dyskineze a cholelitiázy.

Složky výrobku byly vybrány podle principu synergie: vzájemně se doplňují a posilují. To vysvětluje vynikající výsledky po aplikaci.

Kontraindikace a vedlejší účinky

V klinických studiích bylo potvrzeno, že přípravek Gelarex je bezpečný a nezpůsobuje žádné vedlejší účinky ani negativní účinky na organismus. Jedinou kontraindikací přípravku Gelarex je individuální nesnášenlivost některých rostlinných složek.

Pokud se na kůži objeví svědění, pálení a červené skvrny, přestaňte krém používat a poraďte se s lékařem.

Pokud jste alergičtí na některé rostlinné složky, měli byste si před použitím přečíst návod a prostudovat složení. V ideálním případě byste měli získat lékařský posudek o svém zdravotním stavu. Poté zahajte léčbu.

Klinické studie

Přírodní léky na hemoroidy mohou rychle odstranit příznaky, jako je svědění, otok a bolest, a přinést výraznou úlevu během pouhých 10 minut. Krém Gelarex byl klinicky testován v laboratořích v Evropě a Americe. Studie se zúčastnilo 30 osob trpících hemoroidy. Přípravek používali jeden měsíc. Výsledky byly ohromující: přibližně 89 % subjektů hlásilo výrazné zlepšení po prvním použití, 9 % se svěřilo, že svědění a pálení zmizelo do druhého dne, a pouze 2 % nezaznamenala žádnou změnu.

Na základě výzkumu byl získán certifikát potvrzující vysoké standardy kvality. Na rozdíl od konkurence je vstřebatelnost účinných látek 99,7 %. Jedná se o nejlepší výsledek na trhu.


Indikace k použití a příbalový leták

Přípravek je účinný jako součást komplexní léčby. Výrobce zdůrazňuje, že krém Gelarex je účinný jako symptomatická léčba.

Pro použití krému Gelarex existují následující indikace:

Vnější hemoroidy.

Hlavním příznakem jsou křečové hemeroidy na vnější straně konečníku.

Příznaky:

  • bolest při vyprazdňování;
  • pálení, svědění;
  • silná bolest v klidu, při kýchání, kašli nebo bezprostředně po toaletě;
  • nepříjemné pocity v oblasti konečníku;
  • krev ve stolici.

Důvodem je stagnace krve v pánvi a v corpora cavernosa.


Vnitřní hemoroidy

Nemoc se neprojevuje žádnými vnějšími příznaky, protože hemoroidy jsou skryté pod sliznicí konečníku.

Příznaky:

  • přítomnost malého množství krve po defekaci;
  • bolest při defekaci;
  • objemné útvary;
  • svědění, nepohodlí;
  • pocit neúplné stolice.

U této formy patologie se často vyskytuje hemoroidální trombóza.

Hemoroidy se léčí minimálně invazivními technikami. Krém Gelarex lze použít k léčbě hemoroidů před léčbou, během ní i po ní.

Přípravek se aplikuje na postižené místo dvakrát denně. Pro léčbu není stanovena žádná lhůta. Krém můžete použít, jakmile to bude potřeba. Další informace o přípravku, jeho vlastnostech a způsobu použití naleznete v příbalové informaci přípravku Gelarex.

Kde a jak koupit Gelarex

Přípravek Gelarex si můžete koupit pouze na oficiálních webových stránkách. Výrobce přestal spolupracovat s lékárnami, protože cena léku na hemoroidy byla přemrštěná. Kromě toho je obtížné tvrdit, že výrobek, který je k dispozici u konkurence, má certifikát kvality, a je tedy bezpečný. Stojí za to objednat si Gelarex od výrobce, abyste nenarazili na falešný výrobek.


Jaká je cena

Výrobce odmítl spolupracovat s jinými zdroji, aby mohl cenu přípravku Gelarex regulovat sám. Díky tomu je výrobek cenově dostupný pro mnoho zákazníků. Cena přípravku Gelarex je v současné době 890 Kč.

Můžete si koupit Gelarex v lékárně nebo na Amazonu?

Výrobce prodává výrobek sám, takže pravděpodobnost, že jej najdete na pultech konkurence, je velmi nízká. Gelarex je však někdy k dostání na Amazonu. Pravděpodobně se jedná o zbytky z původní šarže. Není bezpečné kupovat produkt na zdrojích třetích stran. Výrobce zdůrazňuje, že není odpovědný za přípravek Gelarex zakoupený v lékárně.

Gelarex na webových stránkách DR Max

Produkt může být k dispozici na zdrojích třetích stran, ale je velmi pravděpodobné, že se jedná o padělek. Například přípravek Gelarex na DR Max nemá žádný certifikát kvality.

Gelarex na webových stránkách Heureky

Výrobce dbá na svou image, a proto krém prodává pouze na svých webových stránkách. Na Heurece a dalších cenových agregátorech není možné zjistit původ a kvalitu produktu Gelarex.


Podvod nebo pravda

Gelarex není podvod! Výrobek má bezvadnou pověst. Na internetu nejsou téměř žádné negativní reakce. Někteří uživatelé píší, že přípravek Gelarex nefunguje. Takový názor může být diktován skutečností, že osoba narazila na padělek, nedodržela pokyny nebo zanedbala pravidla aplikace. Ti, kteří mají nedůvěru k produktům distribuovaným na internetu, píší, že Gelarex je podvod.

Gelarex recenze na fórech

Během procesu shromažďování informací o produktu se ukázalo, že na fórech a dalších zdrojích existuje jen velmi málo negativních recenzí o přípravku Gelarex. Je pravděpodobné, že jejich autoři produkt nikdy nepoužili a nemají o něm ani ponětí.

Ohlasy lékařů

Lékaři většinou chválí produkt pro jeho bezpečnost a účinnost. Níže jsou uvedeny některé recenze přípravku Gelarex, které lze nalézt na fórech.

„Mnoho mých pacientů se potýká s problémem hemoroidů. Navrhuji, aby vyzkoušeli Gelarex pro úlevu od bolesti. Soudě podle pozitivních ohlasů funguje na 100 %. A skutečné recenze Gelarexu na webu jsou toho dalším důkazem.“

Viktor Kašpar, proktolog, 13 let praxe, Praha

„Gelarex je vhodný pro preventivní účely. Doporučuji ji pacientům, kteří již dříve měli hemoroidy a jsou v remisi. Systematické používání krému pomáhá prodloužit remisi.“

Vácdav Černý, proktolog, 8 let praxe, Brno

„Pacientům předepisuji Gelarex v pooperačním období. Působí jako lokální anestetikum, které snižuje otok a zánět a urychluje proces zotavení.“

Vlastislav Marek, proktologický chirurg, 21 let praxe, Karlovy Vary


Reference zákazníků

Kromě pozitivních recenzí lékařů na přípravek Gelarex si můžete přečíst také názory uživatelů na internetu.

"Podstoupil jsem operaci, po které mi lékař doporučil Gelarex. Je to skvělé! Rychle zmírňuje otoky. Mohu jít na toaletu bez bolesti. Cena výrobku stojí za vyzkoušení."
Leoš Mach, 42 let, Kutná Hora
"Mám chronickou formu hemoroidů. Kromě tablet mi byly předepsány masti a gely. Nic nepomohlo. Gelarex působí rychle. To je pro mě nejdůležitější. Jedna tuba vydrží dlouho, protože jí není potřeba mnoho."
Vojtech Rzyga, 56 let, Jáchymov
"Během exacerbace se můj stav velmi zhoršil. Bolest byla velmi silná. Můj lékař mi doporučil Gelarex jako lokální anestetikum. Doslova 10 minut po nanesení krému jsem se cítila lépe. Nebyly zaznamenány žádné alergie ani nežádoucí účinky. Po několika dnech jsem se cítila mnohem lépe."
Blanka Vítková, 65 let, Benešov
"Hemoroidy trpím už dlouho, ale dříve mě příliš netrápily. V posledním měsíci se můj stav výrazně zhoršil. Bolest nepřestala. Se slzami v očích jdu na záchod. Gelarex mi pomohl rychle se vrátit do normálu. Výborný lék. Doporučuji všem."
Marta Shvetsova, 45 let, Cheb
"Ze všech věcí, které jsem vyzkoušel, mi Gelarex přinesl nejlepší výsledky. Nejlepšího účinku dosahuji, když ji používám jako součást komplexní léčby. Neštípe, rychle se vstřebává a příjemně voní. Otok je pryč a bolest je pryč. Děkujeme."
Petra Mullerová, 34 let, Telč

Závěry o léku: Je Gelarex podvod?

Lék na hemoroidy prokázal svou účinnost a bezpečnost nejen v klinických studiích, ale i v praxi. Analýzou recenzí a názorů odborníků můžeme s jistotou říci, že Gelarex funguje. Rychle ulevuje od bolesti a podporuje hojení ran a trhlin. To potvrzují uživatelé při diskusi o přípravku Gelarex na různých zdrojích.


Gelarex Video

Často kladené otázky

Mohu si Gelarex koupit v lékárně?

Ne, pouze od výrobce na oficiálních stránkách.

Kolik stojí Gelarex?

Aktuální cena krému je 890 Kč.

Má přípravek Gelarex kontraindikace?

Během testů nebyly zaznamenány žádné nežádoucí reakce organismu. Jediným případem, kdy by se mělo od používání krému odrazovat, je individuální nesnášenlivost jednotlivých složek.

Jaké jsou indikace přípravku Gelarex?

Různé formy a stadia hemoroidů.

Nabízí výrobce slevy a propagační akce?

Ano, je. Další informace naleznete na oficiálních webových stránkách.

Jak objednat?

Vyplňte elektronický formulář, uveďte své kontaktní údaje a počkejte, až vám zavolá manažer. Zboží dorazí během několika pracovních dnů.

MUDr. Jan Tiser

Praktické lékařství: - Atestace podle legislativy EU, Specializovaná způsobilost MZ Odborná praxe: 1991 – 1996 - anesteziologie a resuscitace, urgentní medicína - Klaudiánova nemocnice v Mladé Boleslavi 1997 – dosud - chirurgie – z toho 6 let Kardiochirurgie Fakultní nemocnice v Hradci Králové 2007 – dosud – vedoucí lékař M-Gate kliniky Pardubice, jednatel společnosti Medical Gate s. r. o, odborný garant pro obory všeobecné lékařství, chirurgie, anesteziologie a resuscitace Chirurgie - licence ČLK (České lékařské komory) pro výkon samostatné praxe, poradenská činnost, odborný zástupce a specializovaná způsobilost pro obor chirurgie (uděluje Ministerstvo zdravotnictví) Nástavbové kursy v plastické chirurgii: Povinný specializační kurs v plastické chirurgii 9/2007 ( vedoucí lektor Doc. MUDr Jan Měšťák ) Estetická chirurgie obličeje 10/2009 ( vedoucí lektor Doc. MUDr Jan Měšťák ) Místní lalokové plastiky, transplantace kůže a jiné techniky 11/2009 ( Doc. MUDr Jan Měšťák ) Urgentní medicína: - atestace podle legislativy EU, Licence ČLK, Specializovaná způsobilost Ministerstva zdravotnictví

Zobrazit komentáře

  • Gelarex krém je skvělý produkt! Byl jsem nedávno diagnostikován s hemoroidy a doktor mi doporučil tento krém. Byl jsem skeptický, ale po několika dnech používání jsem se cítil mnohem lépe. Bolest a pálení kolem mého konečníku byly téměř okamžitě vyřešeny. Krém je vysoce účinný a příjemně voní. Jsem velmi spokojený s Gelarex krémem a doporučuji ho všem!

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

3 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

3 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

3 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

3 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

3 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

3 dny před