Diabetes

Recenze léku Glucobalance: složení, indikace k použití, cena

Obsah

Název lékuGlucobalance
Účinnostzvýšená absorpce glukózy;
zajištění normálního fungování kardiovaskulárního systému.
Nežádoucí účinkyChybějící
Balení60 kapslí
Denní dávka1 kapsle denně
Náklady799 KČ
Ošetření Cus1 měsíc
Doba dodáníOd 1 do 3 dnů

Glucobalance je moderní přírodní doplněk používaný k léčbě cukrovky. Lék je určen ke snížení hladiny cukru v krvi. Další výhodou doplňku je, že zvyšuje produkci inzulínu a čistí cévy. Účinnost přípravku Glucobalance je založena na jeho organickém složení, které neobsahuje žádné syntetické látky. Tento ekologicky šetrný výrobek je obzvláště oblíbený, protože je stejně spolehlivý jako běžné přípravky z lékárny.

Tento produkt se již bohužel nevyrábí, zde je tedy analog od stejného výrobce:


Složení přípravku Glucobalance

Jak již bylo zmíněno, Glucobalance se skládá výhradně z přírodních látek. Jejich kombinace umožňuje maximální účinnost a spolehlivost výrobku.

KomponentaAkce
SkořiceDokáže snížit hladinu glukózy v krvi i cholesterolu. Vhodné pro pacienty trpící cukrovkou 2. typu.
Listy gynostemmy pentaNeoficiální název je „rostlina života“. Obsahuje látky s antidiabetickými účinky. Používá se k léčbě i prevenci cukrovky.
Berberis aristata kořenZajišťuje základní hladinu glukózy v krvi. Používá se ke kontrole hladiny triglyceridů v plazmě. Nutné pro udržení jater ve zdravém stavu.
Šťáva s bergamotemJe bohatý na antioxidanty, které snižují hladinu cholesterolu. Používá se k léčbě cukrovky, zabraňuje vzniku komplikací. Má jedinečnou koncentraci.
KyselinaPoužívá se jako preventivní opatření.
Ashwagandha bobuleMinimalizuje riziko vzniku aterosklerózy, takže se snižuje pravděpodobnost infarktu. Působí na proces stárnutí tím, že ho zpomaluje. Slouží k udržení optimálního zdravotního stavu.

Přítomnost organické sloučeniny má příznivý vliv na lidské zdraví. Pacienti, kteří užívali přípravek, uvádějí zlepšení celkové pohody a zvýšení imunity.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Předběžné testování výrobku ukázalo, že pro přípravek Glucobalance neexistují žádné kontraindikace. To je jeden z hlavních rysů doplňku. Výrobce používá nejnovější technologie a organické látky, díky nimž je lék zcela bezpečný.

Během testování bylo zjištěno, že nemá žádné vedlejší účinky. Lidé trpící alergiemi by si měli před použitím výrobku pečlivě prostudovat jeho složení. Těhotným dívkám a kojícím matkám se doporučuje poradit se s osobním lékařem.

Tento produkt se již bohužel nevyrábí, zde je tedy analog od stejného výrobce:


Klinické studie

Moderní doplňky stravy se nemohou prodávat bez speciálních certifikátů potvrzujících bezpečnost a vysokou kvalitu výrobku. Tablety Glucobalance prošly řadou studií v nejlepších laboratořích ve Spojených státech amerických i v zemích Evropy.

Všechny studie byly provedeny výhradně na dobrovolnících s diabetem. Každý pacient zaznamenal zlepšení své pohody a hladina cukru se stabilizovala. První změny byly pozorovány již několik dní po podání léku.

Indikace k použití a příbalový leták

Přestože se doplněk skládá z přírodních složek a je zcela bezpečný, je třeba předem prostudovat indikace pro Glucobalance. Mezi hlavní příznaky patří:

  • náhlá slabost;
  • neustálý pocit únavy;
  • špatnou náladu;
  • metabolická porucha;
  • oběhové problémy;
  • časté pocity žízně a hladu.

Zhoršený metabolismus vede k tomu, že pacient aktivně přibírá na váze. Hlad situaci zhoršuje, což by si měl každý pacient uvědomit. Nadváha má zase negativní vliv na srdce. Léky mohou snížit riziko mrtvice a srdečního infarktu, což se může stát každému.

Mnoho diabetiků pociťuje únavu a slabost, což vede ke změně životního stylu. Pokud nezačnete doplněk užívat včas, budete se muset vypořádat s vážnějšími problémy.

Úplný seznam kontraindikací naleznete v příbalové informaci přípravku Glucobalance. Teprve poté můžete začít užívat tablety podle pokynů.

Kde a jak koupit Glucobalance

Glucobalance jste si mohli koupit pouze na oficiálních stránkách výrobce. Společnost se rozhodla ukončit spolupráci s různými zprostředkovateli, protože je pro spotřebitele extrémně nerentabilní. Protože se tento produkt již nevyrábí, výrobce doporučuje, abyste věnovali pozornost jeho analogu.

Podobný produkt, jako dříve Glucobalance, lze objednat v několika jednoduchých krocích:

  • přejděte na oficiální webové stránky výrobce;
  • přidat položku do nákupního košíku;
  • zadejte objednávku se svými údaji a doručovací adresou;
  • odpovídejte na volání manažera;
  • potvrdit objednávku;
  • počkat na doručení a zaplatit za lék.

Dodání léku netrvá déle než 3 dny. Poté může pacient zahájit léčbu.

Tento produkt se již bohužel nevyrábí, zde je tedy analog od stejného výrobce

Jaká je cena

Odmítnutím spolupráce s obchodními řetězci mohl výrobce začít kontrolovat cenu přípravku Glucobalance v plném rozsahu. Různí zprostředkovatelé neustále navyšovali cenu, takže si mnoho zákazníků nemohlo dovolit kvalitní výrobek.

Analog je aktuálně dostupný za pouhých 849 Kč. Výrobce pravidelně pořádá akce, které několikrát snižují cenu. Pacienti mohou počítat i s osobní slevou. Vše, co musíte udělat, je sledovat změny na webových stránkách výrobce.

Mohu si koupit Glucobalance v lékárně nebo na Amazonu?

Vzhledem k tomu, že výrobce byl nucen ukončit spolupráci s různými prodejnami, není možné koupit Glucobalance z lékárny. Alespoň to platí pro původní produkt. Některé lékárny mohou nabízet malá množství doplňků, ale nikdo nezná jejich původ. Mohou to být zbytky z poslední série nebo padělky. Výrobce nezaručuje bezpečnost výrobku.

Amazon Glucobalance nemůže nabídnout ani jedno. Pacient může najít pouze napodobeninu původního výrobku. Užívání takového léku nejenže nepomáhá, ale může také vážně poškodit zdraví člověka. Od takových nákupů je třeba odrazovat.

Glucobalance na webových stránkách DR MAX

Stránky jako DR MAX, Glucobalance nemohou nabízet ani jedno, protože prodej zajišťuje výhradně výrobce přírodního doplňku. Přestože má portál dobrou pověst, lze na něm najít i podvodníky. Pacientům nabízejí levné padělky, a to za vysokou cenu.

Glucobalance na webových stránkách Heureky

Agregátor cen je oblíbený zejména proto, že uživatelům nabízí informace o různých lécích. Poskytuje také informace o tom, kde lze léky koupit co nejlevněji. Heureka nenabízí Glucobalance, protože jedinou možností je nákup na oficiálních stránkách výrobce.

Tento produkt se již bohužel nevyrábí, zde je tedy analog od stejného výrobce:


Rozvod nebo pravda

Za dlouhou dobu prodeje se výrobku podařilo získat důvěru pacientů, kteří byli s účinky doplňku spokojeni. Na internetu však lze nalézt i malý počet negativních komentářů. Proč se je lidé rozhodnou opustit?

Glucobalance se nazývá podvod, když si lidé neobjednají produkt z oficiálních webových stránek, ale z portálu třetí strany. Padělky nemohou být účinné, protože jsou vyrobeny podle zcela jiného schématu.

Glucobalance je lidmi, kteří dávají přednost nákupu léků pouze v lékárnách, vnímána jako podvod. Nejčastěji se jedná o důchodce, kteří nedůvěřují online prodeji.

Přípravek Glucobalance nefunguje, protože pacienti nechtějí dodržovat pokyny, a proto užívají lék podle vlastního uvážení. V tomto případě nemůže být účinný.

Takovým recenzím byste neměli věřit, protože výrobek prokázal svou kvalitu v různých testech. Hlavní je objednávat výhradně z oficiálního portálu.

Glucobalance recenze na fórech

 Aby bylo možné sestavit pravdivou analýzu, odborníci zkoumali mnoho fór Glucobalance. K účinnosti výrobku bylo zaznamenáno více než 7 500 pozitivních komentářů. Počet špatných komentářů byl minimální, což svědčí o spolehlivosti produktu. Autoři negativních komentářů se pokusili kontaktovat, ale dosud se jim to nepodařilo. Proto nelze hovořit o jejich pravdivosti.

Tento produkt se již bohužel nevyrábí, zde je tedy analog od stejného výrobce:


Ohlasy lékařů

Nejdříve si přečtěte recenze lékařů na přípravek Glucobalance. Zkušení odborníci se mohou podělit o své názory, které pacientům co nejvíce pomohou.

„Diabetes 2. typu je chronické onemocnění, které způsobuje řadu příznaků. Může také způsobit vznik dalších onemocnění. Tyto problémy lze vyřešit použitím přírodního přípravku Glucobalance. Produkt je skutečně účinný, což potvrzuje mnoho studií.“

Melichar Kubíček, 5 let praxe, Brno

„Mnoho lidí trpí cukrovkou 2. typu, která jim brání v plnohodnotném životě. Díky přípravku Glucobalance to nemusíte trpět. Při pravidelném užívání léku mohou pacienti normálně jíst a provozovat fyzickou aktivitu. Zároveň se bude cítit dobře.“

Lubor Vlček, 7 let praxe, Ostrava

„Přírodní léky jsou přesně to, co může pomoci lidem trpícím cukrovkou. Glukobalance vám umožní vyhnout se různým komplikacím, které může chronické onemocnění vyvolat. Nejdůležitější je dodržovat správnou dietu a všechna doporučení lékaře.“

Ferdinand Jílek, 15 let praxe, Liberec

Pokud tyto recenze přípravku Glucobalance nestačí, musíte se začít dívat na komentáře pacientů.

Reference zákazníků

„Diabetes je vážný problém, který mé matce působí velké potíže. Její hladina glukózy v krvi je nestabilní a je často unavená a slabá. Na doporučení lékaře jsme si objednali Glucobalance a život mé matky se několikanásobně zlepšil. Doporučuji ji všem lidem trpícím touto nemocí.“

Hynek Vykopal, 42 let, Liberec

„Moji příbuzní mají cukrovku, a tak se bojím, že mi bude diagnostikována stejná nemoc. Konzultoval jsem to s odborníkem a ten mi doporučil užívat Glucobalance, abych tomu předešl. Rád bych řekl, že se cítím lépe a všechny mé testy jsou v pořádku. Jsem naprosto spokojen.“

Štefan Ptáček, 34 let, Olomouc

„Diabetes mě neustále unavuje a je pro mě obtížné pracovat. Na internetu jsem našel informace o přípravku Glucobalance a rozhodl jsem se ho objednat. Absolvoval jsem celý kurz a zaznamenal jsem mnoho změn ve své pohodě. Doporučuji.“

Daniel Šrámek, 42 let, Pardubice

„Mám chronické onemocnění, cukrovku, a je mi to velmi nepříjemné. Pořád se cítím špatně, je dost těžké žít. Přečetl jsem si recenze na internetu a rozhodl se objednat Glucobalance. Užívám kapsle po dobu 2 týdnů. První změny jsou patrné.“

Svatoslav Sedláček, 28 let, Kladno

„Můj otec trpí cukrovkou již dlouhou dobu a kontrola hladiny glukózy je pro něj co nejobtížnější. Na radu přítele jsem objednal Glucobalance pro svého otce. Užíval ji 30 dní a byl s ní spokojen. Glucobalance skutečně funguje. Děkujeme výrobci.“

Alexej Kozák, 37 let, Děčín

Skutečné recenze přípravku Glucobalance ukazují, že skutečně funguje.

Závěry o léku: Je Glucobalance podvod?

Tyto informace stačí k závěru, že Glucobalance funguje. Stačí si produkt objednat na oficiálních stránkách výrobce a postupovat podle pokynů.

Tento produkt se již bohužel nevyrábí, zde je tedy analog od stejného výrobce:


Často kladené otázky

Jak si mohu lék koupit?

Stačí použít oficiální webové stránky výrobce. Dodání netrvá déle než 3 dny.

Je možné najít lék v lékárně?

V současné době výrobce nedodává doplněk do lékáren, protože běžně zvyšují cenu.

Existují nějaké kontraindikace?

V četných studiích nebyly zjištěny žádné kontraindikace. Alergici by měli pečlivě prostudovat složení. Dívky v těhotenství a při kojení by se měly poradit se svým lékařem.

Jaká je cena léku?

Aktuální cena přípravku Glucobalance je 799 Kč. Výrobce také pravidelně pořádá propagační akce, díky nimž můžete ušetřit značné množství peněz. Je také možné získat individuální slevu.

Jak je lék účinný?

Glucobalance se etabloval jako jeden z nejlepších léků na cukrovku. Podle statistik založených na zpětné vazbě od skutečných pacientů má účinek přípravku pozitivní vliv na stav pacientů již od prvního dne užívání. Naprostá většina pacientů se cítí lépe během prvního týdne.

MUDr. Martina Honkova

Diabetolog, Endokrinolog MUDr. Martina Honková promovala na lékařské fakultě University Palackého v Olomouci obor všeobecné lékařství v roce 1989. V roce 1994 úspěšně složila atestaci z pediatrie. V roce 2001 atestovala v oboru endokrinologie. Má certifikát k provádění sonografie štítné žlázy, certifikát k zavádění a vedení terapie inzulínovými pumpami. Je členkou společností J.E. Purkyně, endokrinologické, diabetologické, pediatrické.Účastní se jak domácích, tak zahraničních vzdělávacích kursů . V letech 1989 až 2011 pracovala jako lékařka dětského oddělení , kde postupně prošla standartním oddělením, novorozeneckým oddělením, JIP. Má 15 ti letou praxi v endokrinologické ambulanci. Pracovala jako vedoucí lékař odborných ambulancí dětského oddělení. Byla odborným garantem endokrinologické péče ve Slezské nemocnici v Opavě. Od r.2011 zahájila v moderně zrekonstruovaných prostorách v centru Opavy soukromou endokrinologickou praxi. Dále pracuje jako pediatr Dětského centra Čtyřlístek, kde se stará o zdravotní stav dětí určených do adopcí.

Zobrazit komentáře

  • Jmenuji se Jana a jsem nadšená z produktu Glucobalance. Je to úžasný produkt, který mi pomohl vyřešit můj problém s nesourodými hladinami cukru. Jeho přírodní složení mi umožnilo snížit hladinu cukru v krvi bez nepříjemných vedlejších účinků. Také jsem si všimla, že se cítím mnohem lépe - mám více energie a dokonce i chuť k jídlu. Glucobalance opravdu funguje a doporučuji ho všem, kteří se snaží zlepšit svou hladinu cukru v krvi.

  • Po třech týdnech je vskutku poznat zlepšené zdravotní procesy...pravidelné užívání je zárukou zlepšení nejen tvorby inzulínu v těle ale i celkového stavu těla,měl jsem pochybnosti,ale je mi opravdu čím dál lépe...

  • Dobrý den, rozumím tomu správně, když říkate, že se to dá použít i u tyou DIA1. že slinivka opět začne produkovat inzulín?
    Do jaké míry ho začne produkovat?

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

6 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

6 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

6 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

6 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

6 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

6 dny před