Hubnutí

Recenze BurnRizer: složení, indikace k použití, cena

Obsah

ProduktBurnRizer
Výsledekúčinné spalování tuků;
hubnutí bez poškození zdraví;
Úleva od hladupotlačující chuť k jídlu;
normalizace tělesného metabolismu;
Možná rizikaAlergie u osob s přecitlivělostí na rostlinné složky
Forma výrobykapsle
Dávkování1 kapsle ráno a večer
Doba používánínejméně 1 měsíc
Cena970 KČ
Doba dodání1-3 dny
Hodnocení produktu5/5

BurnRizer je produkt, který stojí za vyzkoušení pro každého, kdo má nadváhu. Není žádným tajemstvím, že nadváha je palčivý problém. Nadměrné množství tuku škodí zdraví, zkracuje délku života a zvyšuje pravděpodobnost kardiovaskulárních onemocnění. Pravidelným užíváním přípravku BurnRizer můžete snížit nadváhu a předejít nebezpečným komplikacím.

Složení přípravku BurnRizer

Tento produkt je zcela přírodní. Výrobek neobsahuje žádné chemické látky ani škodlivé konzervační látky.

KomponentaAkce
Garcinia extraktSnižuje chuť k jídlu, potlačuje chuť na moučná a sladká jídla, pomáhá spalovat uložené tukové zásoby, zlepšuje metabolismus v těle a zabraňuje tvorbě nadbytečného cholesterolu.
Kokosový extraktNasycuje tělo zdravými tuky, které se neukládají a nehromadí v podkoží, ale slouží jako zdroj energie a umožňují člověku zvýšit aktivitu a cvičení.
Extrakt z guaranyAktivuje metabolismus tuků, blokuje pocity hladu, zmírňuje pocity deprese a únavy, které se objevují při dietě.
Amorphophallus cognacus extraktSpaluje tukové zásoby, zvyšuje pocit sytosti při dietě a tím zlepšuje pohodu.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Kapsle BurnRizer nemají prakticky žádné kontraindikace. Přípravek je naprosto bezpečný. Nedoporučuje se pouze pro děti, v těhotenství a při kojení (v těch obdobích života, kdy vůbec nepotřebujete zhubnout).

Během existence kapslí odborníci nezaznamenali jediný vedlejší účinek. Teoreticky se mohou objevit nežádoucí příznaky, ale pouze ve formě alergických reakcí u osob s přecitlivělostí na rostlinné složky.

Klinické studie

Výrobek byl testován v nejlepších laboratořích v Evropě a USA. Výsledky ukazují, že BurnRizer neobsahuje žádné škodlivé látky, které by mohly poškodit lidské zdraví.

Bylo provedeno několik klinických studií tohoto léku. Jednoho z nich se zúčastnilo více než 2000 lidí. Přibližně 89 % z nich dokázalo s kapslemi BurnRizer zhubnout 4-15 kg. V tomto případě lidé nedodržovali žádné speciální diety, nesportovali, netrénovali a vedli obvyklý nepříliš aktivní životní styl.

Indikace k použití a příbalový leták

Hlavní indikace pro použití přípravku BurnRizer jsou:

  • obezita;
  • Pokud si přejete trochu vytvarovat postavu;
  • sklon k přejídání;
  • Genetická predispozice k obezitě.

Přípravek BurnRizer je účinný, pokud se užívá v kurzech. Abyste dosáhli úbytku hmotnosti, musíte užívat kapsle každý den. Podrobné informace o užívání tobolek najdete v příbalovém letáku přípravku BurnRizer. Ta je součástí každého balení programu BurnRizer.

Kde a jak koupit BurnRizer

BurnRizer nelze zakoupit v lékárnách a obchodech. Důvodem jsou omezující opatření přijatá výrobcem. Kapsle na hubnutí jsou k dispozici již několik let. Od svého uvedení na trh si produkt postupně získával oblibu. Rostoucí poptávka vedla ke vzniku padělaných výrobků. Aby ochránil zákazníky před nákupem nesrozumitelných výrobků, rozhodl se výrobce uvést výrobek na trh sám.

V současné době společnost vyrábějící kapsle na hubnutí nespolupracuje s lékárnami ani specializovanými obchody. BurnRizer lze objednat pouze na oficiálních stránkách výrobce.

Jaká je cena

Cena programu BurnRizer je CKZ 970. Stojí to za to, protože výrobek je opravdu účinný a zároveň bezpečný.

Když výrobce spolupracoval s lékárnami a obchody, byla cena přípravku BurnRizer mnohem vyšší. Díky tomu, že společnost odmítá spolupracovat se zprostředkovateli, je cena co nejdostupnější, bez dalších přirážek. Kromě toho výrobce často pořádá lukrativní propagační akce a stanovuje slevy.

Můžete si koupit BurnRizer v lékárně nebo na Amazonu?

Výrobce ukončil spolupráci s lékárnami, ale kapsle BurnRizer jsou v některých z nich stále v prodeji. Je možné, že se jedná o padělky. Výrobce doporučuje zákazníkům, aby neriskovali své zdraví, nekupovali BurnRizer v lékárnách a výrobek si koupili pouze na oficiálních webových stránkách.

U společnosti Amazon je situace podobná. V minulosti existovalo partnerství mezi výrobcem a trhem. Později však bylo partnerství ukončeno. Výrobce nyní nemůže zaručit, že kapsle BurnRizer na Amazonu jsou originální produkty. Je pravděpodobnější, že jsou padělané.

BurnRizer na webových stránkách DR Max a v dm

Pokud vidíte BurnRizer na DR Max, produkt nekupujte. Výrobce s touto webovou stránkou nespolupracuje. Na trhu se objevují pouze padělky – obaly s podobným designem, ale neznámým složením. Padělané výrobky často obsahují zdraví škodlivé látky. Buďte ostražití a nenaleťte na triky podvodníků, i když vám nabízejí produkt za velmi výhodnou cenu.

Užitečná informace pro ty, kteří dm navštěvují často: BurnRizer zde nenajdete. Výrobce nikdy neposílal své výrobky tomuto prodejci a v nejbližší době neplánuje nic měnit.

BurnRizer na webových stránkách Heureky

Heureka je známé tržiště pro porovnávání cen. Můžete zjistit cenu téměř jakéhokoli výrobku nebo položky v různých obchodech a vybrat si tu nejlepší možnou nabídku. Na Heurece však nejsou žádné kapsle BurnRizer. Agregátor nepřebírá informace z oficiálních webových stránek výrobce.

Rozvod nebo pravda

Výrobek má pozitivní pověst, ale čas od času se na internetu objeví negativní recenze. Negativní recenze od potenciálních kupujících vytvářejí názor, že BurnRizer je podvod. Ve skutečnosti tento lék není „nic“. Je schválena mnoha úřady a má všechny potřebné dokumenty.

Názor, že BurnRizer je podvod, se objevuje z několika důvodů:

  • Lidé často kupují výrobek mimo oficiální webové stránky, a proto se setkávají s falešnými výrobky. Neplýtvejte penězi, nezadávejte objednávky na pochybných webových stránkách, nekupujte výrobek v lékárnách a obchodech. Pouze pokud si koupíte kapsle na oficiálních stránkách, budete se chránit před všemi druhy problémů.
  • Lidé často ignorují návod k použití – buď vypijí méně kapslí, nebo více. Snížení doporučené dávky přípravku BurnRizer nefunguje, zatímco její zvýšení zvyšuje pravděpodobnost alergických reakcí.

BurnRizer: recenze ve fórech

Každý ví, že pravdivé informace o mnoha produktech lze najít na fórech. V době psaní recenze jsme studovali mnoho komentářů na různých stránkách a dospěli jsme k závěru, že existuje jen velmi málo negativních recenzí. Rozhodli jsme se kontaktovat lidi nespokojené s výrobkem a promluvit si s nimi, ale neměli jsme štěstí. Autoři rozhořčených komentářů nám neodpověděli. To nás vedlo k přesvědčení, že negativní recenze, které jsme o BurnRizeru našli na fórech, jsou falešné.

Ohlasy lékařů

„BurnRizer je moderní produkt na hubnutí. Doporučuji ji všem lidem s nadváhou. Přípravek má přirozený účinek na tělo a nenarušuje metabolismus.“

Zdeněk Soukup, praktický lékař, 10 let praxe, Ostrava

„Domnívám se, že BurnRizer je vědeckým úspěchem. Je pozoruhodné, že výrobek je účinný a obsahuje pouze přírodní složky. Kromě toho je tento produkt darem z nebes pro líné lidi. Vše, co musíte udělat, abyste ztratili kila, je užívat kapsle. Nemusíte dodržovat dietu a cvičit.“

Růžena Ševčíková, dietoložka, 6 let praxe, Brno

„Existuje mnoho produktů na hubnutí, ale ne všechny jsou účinné. Některé jsou zdraví nebezpečné. Jako osvědčený prostředek bych doporučil BurnRizer. Jedná se o přírodní lék z rostlinných výtažků. Jeho účinnost a bezpečnost byla mnohokrát prokázána v klinických studiích a laboratorních studiích.“

Klára Kopecká, nutriční terapeutka, 5 let praxe, Praha

Reference zákazníků

„Po porodu jsem hodně přibrala. Vyzkoušela jsem všechno, abych zhubla – diety, pilulky i náplasti. Nic nefungovalo. Nedávno jsem narazil na recenze programu BurnRizer. Všichni si tento produkt tak chválili, že jsem se rozhodla ho vyzkoušet. Ukázalo se, že jsem ho nekoupil zbytečně. Výrobek skutečně funguje. Za měsíc jsem zhubla 5 kg. Mám v plánu pokračovat v užívání kapslí.“

Adéla Svobodová, 30 let, Liberec

„Mám nadváhu a alergii, takže nebylo snadné najít produkt na hubnutí – z různých pilulek jsem dostala kožní vyrážky nebo zažívací potíže. U BurnRizeru nic takového nebylo. Při užívání kapslí jsem se vždy cítil dobře.“

Romana Fisherová, 34, Praha

„Před měsícem jsem viděl reklamu na tento produkt. Zpočátku jsem tvrzení nevěřil. Mohou si vymyslet cokoli, aby zvýšili prodej. Hledal jsem skutečné recenze o BurnRizeru. Zdálo se, že o něm nikdo nenapsal nic špatného, proto jsem se rozhodl objednat tento lék. Nyní užívám tento lék. V současné době jsem zhubla 2 kg. Není to mnoho, ale není to konečný výsledek.“

Ladislava Janěčková, 37 let, Kladno

„Stejně jako všechny ženy chci mít dobrou postavu. Ale v mém věku nejsou všechny metody hubnutí dobré. Diety jsou kvůli mému žaludku nežádoucí a na cvičení nemám čas. BurnRizer se stal mou záchranou. Lék u mě nevyvolává exacerbaci gastritidy a co je nejdůležitější – je opravdu účinný. Díky němu jsem zhubla 10 kg.“

Simona Schmidová, 41 let, Praha

„Mám genetické předpoklady k obezitě. Abych se udržel ve formě, musím čas od času užít lék na hubnutí. BurnRizer jsem si vybral podle recenzí lékařů. Jedná se o přírodní produkt, který při pravidelném užívání není zdraví škodlivý. Přesně to potřebuji!“

Marcella Brožová, 25 let, Most

Závěry o léku: Je BurnRizer podvod?

Výrobci přípravků na hubnutí pravidelně vydávají nové produkty a slibují, že výsledky budou úžasné. V takových případech byste samozřejmě neměli s nákupem spěchat. Musíte analyzovat všechny informace, abyste se ujistili, že výrobek není podvodný „falešný“.

Náš výzkum ukázal, že BurnRizer funguje. Není to „nic“, ale skutečně užitečný, inovativní produkt. K tomuto závěru jsme dospěli na základě analýzy následujících informací:

  • Výsledky laboratorních testů. Před povolením uvedení výrobku na trh zkontrolovali složení nezávislí odborníci. Ve výrobku nebyly nalezeny žádné zakázané látky. Při testech byl také stanoven objem jednotlivých bylinných extraktů. Znalci dospěli k závěru, že dávky všech látek ve složení nepřekračují maximální přípustné limity.
  • Výsledky klinických studií. Akce s dobrovolníky probíhaly nejen v České republice, ale i v dalších evropských zemích a v USA. Lék pomohl téměř všem lidem zhubnout a nezpůsobil žádné vedlejší účinky.
  • Dokumenty vydané výrobci. Společnost má certifikáty kvality a shody a povolení k výrobě a prodeji kapslí BurnRizer.
  • Dostupnost skutečných recenzí. Existují komentáře online, ve kterých lidé sdílejí své zkušenosti s používáním produktu, demonstrují samotný produkt, ukazují, jaká byla jejich postava „před“ a jaká se stala „po“. Někteří blogeři se ve svých videích o produktu vyjadřují pozitivně.

Často kladené otázky

Kolik kilogramů mohu zhubnout s BurnRizerem?

V průměru můžete zhubnout 4-15 kg za 1 měsíc. Výsledek závisí na vaší osobnosti, stravě a fyzické aktivitě.

Jak dlouho budu muset BurnRizer pít?

Výrobce doporučuje užívat přípravek po dobu nejméně 1 měsíce. V případě potřeby může být tato lhůta prodloužena. Proces hubnutí závisí na individuálním těle a životním stylu.

Jak se mám stravovat během používání přípravku?

Nemusíte měnit svůj jídelníček. Můžete jíst své obvyklé potraviny a jídla. Pokud chcete zhubnout co nejrychleji a shodit co nejvíce kilogramů, měli byste změnit svůj jídelníček. Vyřaďte sladkosti a příliš tučná jídla. Zařaďte do svého jídelníčku více ovoce a zeleniny.

Obsahuje výrobek geneticky modifikované rostliny?

Podobné složky nejsou v kapslích přítomny. Výrobce dbá na bezpečnost výrobku. Rostliny se sbírají v ekologicky čistých oblastech Evropy. Připravená surovina je pak pečlivě kontrolována.

MUDr. Michaela Svobodova

Dietolog Výživovým poradenstvím se zabývám již několik let a jen za poslední rok mé klientky zhubly v součtu asi o 2 tuny. Výživové poradenství stavím na podrobné analýze těla. Tu provádím na vysoce profesionálním přístroji BodyMetrix, který ultrazvukem měří tukové, svalové a další podkožní tkáně. Běžně používané ukazatele BMI (Body Mass Index), nebo WHR (Waist–hip ratio) také v práci používám, ale výstup měření BodyMetrix je mnohem přesnější a zohledňuje individuální stavbu organismu. Jsem členka Aliance výživových poradců (AVP), neustále se ve svém oboru vzdělávám, průběžně absolvuji stáže a kursy, které zvyšují mojí kvalifikaci a znalosti tak, abych Vám v každém okamžiku mohla poradit co nejlépe.

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

4 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

4 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

4 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

4 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

4 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

4 dny před