Prostředky na klouby

Hondrogel je přírodní prostředek proti bolesti kloubů. Recenze léků, kde koupit, cena

Obsah

Název produktuHondrogel
Objem na balení10 sáčků
Účinekodstranění bolesti kloubů a svalů;
prevence degenerativních změn pohybového aparátu.
Jak dlouho kurz trvá30 dní
Aktuální cena849 KČ
Hodnocení zákazníky5 z 5
Rychlost dodání1-3 dny
Dávkování na jeden den1 sáček denně

Hondrogel je přípravek proti bolesti pro zevní použití. Je indikován při artritidě, dně, bolestech kloubů a svalů a dalších onemocněních pohybového aparátu. Gel je nasycen přírodními složkami, které mají synergický účinek. Hondrogel má pozitivní vliv na šlachy, chrupavky, vazy, přispívá k jejich regeneraci. Neobsahuje toxiny a chemické látky, takže rizika léčebného kurzu jsou vyloučena. Pokud budete během léčby dodržovat určitý režim, můžete se do 30 dnů zbavit bolesti kloubů a obnovit normální pohyblivost.

Složení přípravku Hondrogel

Výrobce účinné látky neskrývá, jsou uvedeny v návodu k použití gelu.

KomponentaAkce
KolagenTuto látku lidské tělo potřebuje k udržení pružnosti kloubů a chrupavek. Může také omlazovat různé tkáně a udržovat pokožku v tonusu.
Kyselina hyaluronováNepostradatelná složka pro lidi trpící bolestmi kloubů. Posiluje strukturu chrupavek, hydratuje pokožku a zabraňuje degenerativním změnám.
GlukosaminJedná se o důležitou složku, která je součástí struktury chrupavky. Podporuje tuto část těla ve stabilním stavu.
ChondroitinPřírodní prostředek určený k posílení kostí. Lidské tělo si ho nesyntetizuje a nelze ho přijímat z potravy. Gel nasytí tělo chondroitinem, který obnoví chrupavky a zvýší pohyblivost páteře a končetin.
Žraločí olejJe považován za přírodní antioxidant. V medicíně se používá k léčbě zánětů.
Ďáblův drápPomáhá tlumit bolest, která postihuje citlivé části těla. Umožňuje udržovat zdravé šlachy a svaly.
Arnika MontanaDodává gelu příjemnou vůni. Pomáhá lidem rychle se zotavit ze zranění. Uvolňuje svaly, rychle uvolňuje napětí v těle.
MethylsulfonylmethanLékaři jej často předepisují k uvolnění svalových křečí. Je také považován za důležitou součást chrupavčité tkáně, protože ji činí pružnější a pomáhá zvyšovat její pohyblivost.
Vydra z BoswellieSnižuje otoky těla, zabraňuje dlouhodobému zadržování tekutin v těle. Aktivuje krevní oběh a zrychluje metabolismus.
Vitamíny skupiny BPodporuje regeneraci nervové tkáně.

Složky jsou přírodní a neškodné, takže gel je předepsán i pro starší osoby. Při správném použití účinné látky rychle pronikají do lidského těla a regenerují chrupavkovou tkáň, zlepšují pružnost svalů a vazů a zmírňují bolesti kloubů.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Hondrogel obsahuje přírodní látky, u kterých bylo prokázáno, že jsou pro lidské tělo bezpečné. Všechny složky jsou netoxické a nemohou způsobit zhoršení vašeho zdraví nebo poškodit vaše vnitřní orgány. Kontraindikace přípravku Hondrogel souvisejí s individuální reakcí organismu na látky obsažené ve složení. Nesnášenlivost složek se vyskytuje v 1 % případů.

Mezi kontraindikace patří také otevřené rány, na které se gel aplikuje, těhotenství a nezletilost. Kojící ženy by se měly před použitím gelu poradit se svým lékařem.

U léku nebyly zjištěny žádné vedlejší účinky. Během léčby se lidé necítí hůře. Po aplikaci se gel rychle vstřebává, neznečišťuje oblečení a nezanechává lepkavý pocit.

Klinické studie

Hondrogelový gel byl testován na dobrovolnících ve věku 18 až 75 let. Všichni trpěli různými kloubními a svalovými abnormalitami. Dobrovolníci používali přípravek každý den po dobu jednoho měsíce a pravidelně se o své výsledky dělili s vědci.

Co z toho nakonec vyplynulo:

  • 97 % pacientů se zcela zbavilo bolestivého syndromu;
  • 99 % respondentů uvedlo, že se jim lépe chodí;
  • 100 % respondentů uvedlo, že nebyly zjištěny žádné vedlejší účinky;
  • Obnova chrupavky potvrzena na 95 %.

Po studiích bylo povoleno lék uvádět na trh. Byl zkoumán v laboratořích v USA a různých evropských zemích. Gel byl schválen vědci a získal certifikáty kvality.

Indikace k použití a příbalová informace.

Přípravek je určen k prevenci a léčbě kloubních onemocnění. Zlepšuje krevní oběh, snižuje zánět a vyvolává tvorbu synoviální tekutiny.

Indikace pro použití přípravku Hondrogel:

  • revmatismus;
  • osteoporóza;
  • artritida (juvenilní, revmatoidní, psoriatická);
  • osteoartróza;
  • dna;
  • burzitida;
  • osteochondróza;
  • dysplazie kyčelních kloubů;
  • osteoartróza.

Úplný seznam indikací naleznete v příbalové informaci přípravku Hondrogel.

Kde a jak koupit Hondrogel

Hondrogel lze objednat pouze online. Výrobek se prodává na oficiálních webových stránkách výrobce; není dodáván do lékáren ani internetových obchodů. Výrobce nespolupracuje se zprostředkovateli z důvodu rostoucího výskytu padělaných výrobků. Chcete-li si koupit Hondrogel, musíte vyplnit žádost na oficiálních stránkách: uveďte své jméno a číslo mobilního telefonu. Manažer vám zavolá zpět, aby potvrdil vaši objednávku a dodací adresu. Výrobek bude příjemci odeslán ještě týž den.

Jaká je cena

Tím, že se vyhnuli zprostředkovatelům, se náklady na Hondrogel výrazně snížily. Nyní mají lidé možnost koupit si výrobek s maximálním ziskem. Výrobce pravidelně nabízí slevy a propagační akce a informace o speciální nabídce zveřejňuje na oficiálních webových stránkách.

Aktuální cena přípravku Hondrogel je 849 Kč. Chcete-li se o něm dozvědět více, navštivte oficiální webové stránky. Informace o výrobku a jeho ceně jsou k dispozici na webových stránkách. Můžete zanechat žádost, aby vám zavolal manažer, který vám vypočítá celkovou cenu léčebného kurzu.

Mohu si koupit Hondrogel v lékárně nebo na Amazonu?

Hondrogel není na Amazonu k dispozici. Výrobce zcela zastavil dodávky výrobku do internetového obchodu kvůli výskytu padělků. Hondrogel je příležitostně k dispozici na Amazonu pro léčbu kloubních onemocnění, ale je to falešný lék. Výrobce nenese odpovědnost za produkty prodávané prostřednictvím společnosti Amazon.

Hondrogel se dříve prodával v lékárně, ale zákazníci si stěžovali na nadsazenou cenu výrobku a výskyt padělků. Výrobce odmítl spolupracovat se zprostředkovateli. Hondrogel se příležitostně vyskytuje v lékárnách. Může se jednat o zbytky starých šarží nebo o padělané léky prodávané za přemrštěnou cenu.

Hondrogel na webových stránkách DR Max

Hondrogel není v současné době na DR MAX k dispozici. I když je tam lék, je to padělek. Podvodníci využívají webové stránky DR MAX k prodeji padělaných léků, aby od zákazníků získali peníze.

Hondrogel na Heurece

Lék lze nyní objednat pouze na jednom místě – na oficiálních webových stránkách. To vysvětluje, proč na Heurece není žádný Hondrogel.

Rozvod nebo pravda

Můžete pochopit lidi, kteří se obávají, že Hondrogel je podvod. Nechtějí naletět podvodníkům a zbytečně utrácet peníze. Ve skutečnosti má Hondrogel vynikající pověst. Lidé, kteří jej používají, o něm hovoří pozitivně. Negativní komentáře jsou velmi vzácné. Je snadné vysvětlit, proč si někdo myslí, že Hondrogel je podvod.

Faktem je, že padělky se nyní šíří. Jsou dokonce příliš časté a lidé jim propadají. Padělky nemohou obnovit zdraví. Z tohoto důvodu nakupujte pouze na webových stránkách výrobce. Hondrogel nefunguje, pokud se jedná o padělek a ne o původní výrobek.

Důvodem nedůvěry je skutečnost, že výrobek je nyní k dispozici pouze na internetu. V obchodech na pozemku není k dostání. Není třeba se obávat, protože výrobek byl testován a schválen úřady. Lidé, kteří kurz absolvovali, zanechali o gelu pozitivní komentáře.

Je důležité objednat si lék výhradně z oficiálních webových stránek, abyste se nestali obětí podvodu. Člověk dostane originál, který obnoví svaly, klouby a chrupavky. Maximálního účinku se dosáhne, když se gel používá po dobu jednoho cyklu podle návodu. Přípravek má kumulativní účinek, takže se musí užívat pravidelně po dobu jednoho měsíce.

Hondrogel recenze na fórech

Při psaní recenze léku byly studovány četné názory na lék, které byly nalezeny na různých fórech. Lidé zanechali komentáře a podělili se o své dojmy z léčby. Počet negativních komentářů na fóru Hondrogel je minimální. Autory negativních recenzí se nepodařilo kontaktovat. Uživatelé, kteří měli s produktem špatné zkušenosti, neodpověděli nebo se na fórech neobjevili. To potvrzuje, že negativní komentáře jsou podvod.

Recenze

Pokud si přečtete názory odborníků a zákazníků na produkt pro opravu kloubů, budete přesvědčeni o jeho účinnosti.

Ohlasy lékařů

„Pokud se klouby neléčí, člověk dříve či později pocítí silné bolesti. Také se jim bude velmi špatně chodit. To vše zhoršuje kvalitu života a způsobuje různé problémy. K léčbě je vhodné použít hydrogel. Jsem přesvědčen o tom, že tento produkt se osvědčil jako dobrá léčba.“

Matej Tabor, revmatolog, praxe 31 let, Lieberts

„Pokud chcete rychle zotavit své klouby, zvažte Hydrogel. Unikátní složení přípravku umožňuje rychlé posílení chrupavek. Gel uleví od bolesti a usnadní pohyb a nemá žádné vedlejší účinky. Tento produkt rozhodně doporučuji.“

Ludvík Šimek, praktický lékař, 35 let praxe, Praha

„Hondrogel je nový, ale již si získal vynikající pověst. Moji pacienti se jím pravidelně léčí. Pozitivní výsledky jsou okamžité. Během prvního týdne léčby bolest zmizela a já se mohu snadněji pohybovat.“

Michal Vaněk, úrazový chirurg se 17letou praxí, Olomouc

Zpětná vazba od zákazníků

„Nevěděl jsem, co mám dělat s artritidou. V jednu chvíli jsem už skoro nemohl chodit. Náhodou jsem narazil na Hondrogel, tak jsem se rozhodl ho objednat. Ukázalo se, že to bylo velmi dobré, protože jsem první den zapomněl na bolest.“

Štěpanka Kadlecová, 60 let, Ostrava

„Před dvěma měsíci jsem dokončil léčbu přípravkem Hondrogel. Od té doby se nemusím bát o své klouby a můj zdravotní stav je dobrý. S výběrem léku jsem spokojená.“

Indrižiška Pešková, 53 let, Brno

„Zpočátku jsem se bál koupit produkt, ale recenze lékařů o Hondrogelu změnily můj názor. Není pochyb o tom, že je to dobrý lék. Mohu ji doporučit všem, kteří také trpí problémy s klouby. Díky tomuto gelu jsem se zbavil příznaků dny.“

Iva Matuszková, 75 let, Zlín

„Objednal jsem si Hondrogel na internetu kvůli nízké ceně. Gel byl kvalitní. Skutečné recenze přípravku Hondrogel jsou z nějakého důvodu pozitivní. Výrobek mi pomohl rychle se zotavit z výronu a vrátit se ke sportu.“

Radek Bartosz, 42 let, Kladno

„Vždycky mám obavy, když používám nové léky. Tento produkt nebyl důvodem k obavám, protože je přírodní. Velmi dobrý lék, doporučuji všem. S klouby už nemám žádné problémy.“

Eduard Klimeš, 59 let, Most

Závěry o léku: Je Hondrogel podvod?

Četné studie a pozitivní zpětná vazba od lidí potvrdily, že Hondrogel funguje. Není důvod se domnívat, že jde o podvod. V krátké době obnovuje klouby a šlachy. Výrobek usnadňuje chůzi a navrací člověka k aktivnímu životnímu stylu. Zabraňuje progresi dny, artritidy, artrózy a dalších patologických stavů pohybového aparátu.

Často kladené otázky

Jak rychle mohu dostat Hondrogel, pokud si ho objednám s doručením?

Rychlost doručení gelu závisí přímo na tom, kam jej máte poslat. Obvykle to trvá přibližně 1-3 dny. Doporučujeme, abyste se o tom informovali u svého nadřízeného.

Mohu používat Hondrogel gel na klouby během těhotenství?

Pokud žena čeká dítě, je důležité, aby byla velmi opatrná při užívání jakýchkoli léků. O přípravku Hondrogel se musíte poradit se svým lékařem. Pouze odborník vám může říci, zda je Hondrogel pro pacienta bezpečný.

Jak často bych si měl/a aplikovat přípravek Hondrogel na tělo?

Četnost použití závisí na stavu. Někteří lidé potřebují gel používat pouze 2-3krát týdně, jiní jej musí aplikovat denně.

Jak brzy mohu zaznamenat účinky léčby přípravkem Hondrogel?

Výsledky se objeví již 30 minut po aplikaci léku na problematickou oblast. Výrazné změny se objeví po 1-2 týdnech.

MUDr. Jan Zlatohlavy

Ortoped, Chirurg Kvalifikace 2000 Ukončení studia na 3. lékařské fakultě UK 2000 Ortopedicko - traumatologické oddělení Oblastní Nemocnice Středočeského kraje Kladno 2005 Atestace v oboru Ortopedie – traumatologie 2005 Licence ČLK k vykonávání samostatné lékařské praxe 2008 Ordinář pro chirurgii ruky a zápěstí v Oblastní nemocnici Kladno Česká společnost pro ortopedii a traumatologii Česká společnost pro chirurgii ruky Evropský klub společností pro chirurgii ruky Česká lékařská společnost Jana Evangelisty Purkyně

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

4 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

4 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

4 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

4 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

4 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

4 dny před