Zdraví

Recenze Intenskin: kontraindikace a vedlejší účinky, indikace k použití, složení, cena a kde koupit v České republice, hodnocení zákazníků a lékařů

Obsah

Název lékuIntenskin
Náklady949 KČ
Hodnocení5/5
SloženíPřírodní
Jak ji používat?Podle pokynů výrobce
KontraindikaceIndividuální nesnášenlivost složky
KategorieNeškodné
Nežádoucí účinkyPředběžný výzkumný proces neodhalil

Intenskin je přípravek, který eliminuje zpomalení přirozených procesů, které vedou k vnějším známkám stárnutí pleti. Intenskin je inovativní produkt, který získal mnoho pozitivních ohlasů. Aktivně se používá v boji proti vráskám a jako prevence proti předčasnému stárnutí. Intenskin lze zakoupit pouze na oficiálních stránkách výrobce.


Složení Intenskin

Účinnost výrobku závisí na složkách, které obsahuje. Výrobce na něm pečlivě pracoval a použil pouze prospěšné a účinné složky, které pomáhají udržovat krásu a mladistvost. Proto byl vyvinut jedinečný přípravek, který poměrně rychle zlepšuje stav vaší pleti.

Vitamin CPodporuje komplexní zlepšení stavu pokožky. Bojuje proti zánětům, stahuje póry, má omlazující účinky a obnovuje zdravý vzhled pleti.
Citronový extraktTato složka zvyšuje vstřebávání ostatních složek, podporuje omlazení a má vyhlazující účinek na již vzniklé vrásky.
KolagenTato látka je považována za jednu z nejdůležitějších. Podporuje regeneraci buněčných struktur a spouští proces omlazování. Složka se vstřebává velmi rychle.
Kyselina hyaluronováDalší důležitá složka v boji proti stárnutí pleti. Podporuje návrat elasticity a nasycení pokožky vlhkostí.
HořčíkSložka poskytuje ochranu proti radikálům. Zlepšuje odolnost pokožky vůči vnějším vlivům a normalizuje činnost vlastních buněčných struktur pokožky. Výsledkem je zlepšení produkce kolagenu. Kromě toho má tato složka zklidňující účinek, snižuje riziko vysychání a zvyšuje nasycení vlhkostí.

Všechny látky působí společně. Tím se zvyšuje účinnost jejich použití a pozitivní výsledky.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Výrobce na výrobku intenzivně pracoval, aby byl účinný a bezpečný. V důsledku toho se snížil počet kontraindikací pro Intenskin. Intenskin je zakázáno používat pouze v případě individuální nesnášenlivosti jeho složek. Ve všech ostatních případech je použití výrobku povoleno. To bylo možné díky jedinečnému složení přípravku Intenskin. Výrobce do přípravku zařadil pouze přírodní složky, čímž výrazně snížil riziko nežádoucích reakcí. To se odráží i v možných vedlejších účincích. V průběhu testování výrobku nebyly zjištěny. Výjimkou jsou případy, kdy byl přípravek použit v případě individuálních kontraindikací.


Klinické studie

Zákazníci jsou připraveni používat pouze bezpečné výrobky. Aby výrobce zajistil zdraví zákazníků, uvedl krém Intenskin na trh až po podrobné studii. Výrobek byl testován v nejlepších laboratořích v USA a Evropě. Analýza prokázala, že výrobek má vysokou úroveň bezpečnosti a účinnosti.

Studie krému tím ale neskončila. Studie se zúčastnili dobrovolníci. Byli to lidé, kteří měli viditelné známky stárnutí nebo chtěli chránit svou pleť před poškozením. Výsledky testů ukázaly, že se projevil znatelný pozitivní účinek. Dobrovolníci zaznamenali výrazné zlepšení stavu pokožky.

Indikace k použití a příbalový leták

Výrobek je považován za univerzální lék. Indikací pro použití přípravku Intenskin je celá řada. Doporučuje se používat v následujících případech:

  • je nutné regenerovat stárnoucí pleť;
  • je důležité vyplnit hluboké vrásky;
  • kůže je ochablá a obličejový ovál se změnil a ztratil svůj tvar;
  • jsou přítomny jizvy po akné;
  • potřebujete zmenšit nosoretní rýhy;
  • pokožka je suchá a postrádá vlhkost.

Přípravek účinně bojuje proti všem známkám stárnutí. Díky němu získáte zářivou a zdravě vypadající pleť. Takového výsledku však lze dosáhnout pouze tehdy, pokud budete postupovat podle pokynů. Výrobce vždy poskytuje návod k použití společně s výrobkem. Informace o tom, jak přípravek používat, najdete v příbalovém letáku přípravku Intenskin. Najdete ho v krabici spolu s tubou krému. Příbalový leták obsahuje kompletní soubor informací o aplikaci přípravku, dávkování, frekvenci aplikace a další doporučení, která je třeba vzít v úvahu, aby bylo dosaženo významného pozitivního výsledku.

Intenskin: výhody a nevýhody

Pros

  • Obsahuje přírodní složky
  • Eliminuje zpomalení procesů, které vedou k stárnutí pleti
  • Vyhlazuje hluboké vrásky
  • Účinně hydratuje pokožku
  • Dostupná cena
  • Rychlé odeslání

Cons

  • Neprodává se v lékárnách
  • Na stránkách Amazonu a Heureky si můžete koupit padělek

Kde a jak koupit Intenskin

Pokud se rozhodnete začít používat krém, musíte si koupit Intenskin. Měli byste však mít na paměti, že výrobce odmítl spolupracovat se zprostředkovateli. Produkt prodává pouze prostřednictvím svých oficiálních webových stránek. Všechny ostatní zdroje jsou považovány za neoficiální. Výrobek byste neměli kupovat v lékárnách nebo na Amazonu. Riskujete, že dostanete padělek. Je lepší objednat Intenskin na oficiálních stránkách a rychle získat originální produkt s dodáním na uvedenou adresu.

Jaká je cena

Cena Intenskin je dnes 949 Kč. Toto je oficiální cena od výrobce. Výrobci se daří udržovat nízkou cenu tím, že se vyhýbá spolupráci se zprostředkovateli. V důsledku toho nemohou stanovit dodatečnou přirážku.

Náklady na Intenskin lze ještě více snížit. Stačí, když si produkt koupíte za akční cenu. Výrobce pravidelně pořádá propagační akce. Aktuální slevy můžete sledovat na oficiálních stránkách společnosti.

Můžete si Intenskin koupit v lékárně nebo na Amazonu?

Jak již bylo zmíněno, Intenskin si oficiálně v lékárně koupit nemůžete. Důvodem je oficiální politika výrobní společnosti. Společnost odmítla spolupracovat se zprostředkovateli a prodává krém pouze na svých internetových stránkách. Produkt však stále najdete v lékárnách. Mějte na paměti, že se nejedná o oficiální produkt. Prodávají ji zprostředkovatelé s dodatečnou přirážkou k ceně. Kromě toho existuje riziko padělání.

Stejná situace je i v případě online tržišť. Intenskin se na Amazonu oficiálně neprodává, ale prodejci mohou produkt nabízet k prodeji online. Je lepší neriskovat nákup na neověřených místech. To zvyšuje míru rizika, protože si můžete koupit padělek, za který výrobce nenese odpovědnost.


Intenskin na webových stránkách DR Max

Zákazníci se často snaží najít Intenskin v DR Max. Vyhledávání však nepřinese žádné výsledky. Krém není k dispozici na webových stránkách. Pokud se vám podaří výrobek najít, odmítněte ho koupit. Je pravděpodobné, že výrobek, který máte před sebou, je padělaný. Jeho používání není prospěšné a může být pro spotřebitele nebezpečné.

Intenskin na webových stránkách Heureky

Intenskin není k dispozici ani na Heurece. Důvodem je skutečnost, že oficiální prodej probíhá pouze prostřednictvím webových stránek výrobce. Na všech ostatních místech se výrobek prodává neoficiálně. Nemá smysl porovnávat cenu takových výrobků prostřednictvím agregátoru, protože padělané výrobky se obvykle prodávají za nižší než oficiální cenu.

Rozvod nebo pravda

Uživatelé, kteří produkt vyzkoušeli, o něm často zanechávají zpětnou vazbu. Většina názorů je pozitivní. Existují však také ti, kteří píší, že Intenskin nefunguje. Takové názory kladou důraz na ty, kteří chtěli inovativní krém vyzkoušet, ale byli opatrní při jeho nákupu. Nevěřte však slepě negativním komentářům. Názory, že Intenskin je podvod, často vyjadřují následující kategorie lidí:

  • kteří si koupili padělek;
  • kteří se neřídili pokyny;
  • kteří lék nepoužili, ale věří negativním recenzím.

Pokud analyzujete počet lidí, kteří tvrdí, že Intenskin podvádí, a porovnáte jej s počtem spokojených zákazníků, zjistíte, že druhá kategorie je výrazně větší. To naznačuje, že používání výrobku je skutečně prospěšné.

Intenskin recenze ve fórech

O společnosti Intenskin se píše také na fórech. Většina názorů na produkt je pozitivní. Objevují se i negativní komentáře, ale jejich oprávněnost je sporná. Abychom získali zpětnou vazbu a pochopili důvod nespokojenosti, pokusili jsme se kontaktovat autory těchto názorů. Neodpověděli však a nevysvětlili, proč se o krému vyjadřují negativně.

Recenze

Aby bylo možné pochopit použití výrobku, měly by být studovány recenze Intenskin. Je jich poměrně dost. To ukazuje, že je Intenskin oblíbený a žádaný. Názory na Intenskin sdílejí lidé, kteří si jej koupili pro sebe, stejně jako lékaři. Analýza jejich názorů nám umožňuje vytvořit si vlastní názor na smetanu.


Ohlasy lékařů

Pokud studujete recenze lékařů o Intenskin, všimnete si, že odborníci nevyjadřují negativní názory na produkt. Poukazují na jeho účinnost a oblíbenost. Někteří odborníci jsou ochotni ji doporučit v boji proti změnám souvisejícím s věkem.

Doporučuji Intenskin kvůli jeho bezpečnosti a účinnosti. Intenskin doporučuji pro jeho bezpečnost a účinnost a proto, že byl pečlivě sestaven tak, aby obsahoval složky, které jsou bezpečné a zároveň prospěšné pro pokožku. To vysvětluje výsledky, kterých lze dosáhnout s Intenskin.

Kazimír Hladík, kosmetolog, praxe 17 let, Brno

Chtěl bych poukázat na silný vzorec, který se výrobci Intenskin podařilo vytvořit. Obsahuje přírodní složky, které se často používají v kosmetice. Kombinace těchto složek však vedla k výraznému pozitivnímu účinku. Zároveň neexistují žádné kontraindikace a riziko nežádoucích účinků je minimální.

Laura Svobodová, kosmetička, praxe 9 let, Praha

Myslím, že Intenskin stojí za zvážení. Je vhodný pro vlastní i profesionální použití. Kromě toho bych se rád zmínil o jeho preventivním účinku. Pokud se o svou pleť dobře staráte, zachováte si déle mladistvý vzhled a ochráníte ji před změnami souvisejícími s věkem.

Věroslav Doležal, kosmetolog, praxe 10 let, Praha

Reference zákazníků

Zákazníci také píší skutečné recenze na Intenskin. Většina zákazníků je s krémem spokojena. Podělí se o své výsledky a radost z nich. Negativních názorů je podstatně méně.

Produkt jsem vyzkoušela poté, co jsem si všimla prvních vrásek. Po používání Intenskin je moje pleť hladší a problém zmizel. To je velmi potěšující.
Evelína Chalupová, Praha, 35 let
Se změnami souvisejícími s věkem se potýkám už dlouho. Vyzkoušela jsem mnoho různých produktů. A lišily se cenou, typem i použitím. Ne vždy jsem byl s výsledkem spokojen. Se značkou Intenskin jsem byl naprosto spokojen. Vyhladily se mi nosoretní vrásky a vrásky na čele téměř úplně zmizely.
Drahomíra Šmídová, Praha, 56 let
S výrobkem jsem naprosto spokojen. Moje pleť po něm opravdu vypadá mnohem lépe. Výrobek je komplexní ošetření, které usnadňuje udržení mladistvosti a krásy. Společnost Intenskin budu používat i nadále.
Klára Kuchařová, Liberec, 49 let
Nečekal jsem mnoho, ale Intenskin mě potěšil. Moje pleť vypadá mnohem lépe.
Miloslava Klímková, Praha, 41 let
Používám Intenskin pro prevenci změn souvisejících s věkem. Po použití výrobku je moje pleť hydratovaná, krásná a nešupinatá.
Dagmar Šindelářová, Brno, 30 let

Závěry o léku: Je Intenskin podvod?

Shrnuto, Intenskin funguje. O tom svědčí četná pozitivní hodnocení. Měli byste je však nakupovat pouze na místech, kterým můžete důvěřovat. Zkušenosti společnosti Intenskin ukazují, že se jinak můžete setkat s padělanými výrobky. Nejenže nezlepší vaši pleť, ale může také poškodit váš obličej.


Často kladené otázky

Bydlím daleko od Prahy. Mohu si tento lék objednat?

Ano, dodávky probíhají po celé České republice. Doba vyzvednutí se však může lišit v závislosti na vzdálenosti od skladu. Obvykle musíte čekat 2-7 dní.

Existují nějaká věková omezení pro používání výrobku?

Ne, krém lze používat v každém věku. Můžete ho začít používat jako prevenci změn souvisejících s věkem nebo k boji proti výrazným problémům. Vyplatí se předem navštívit kosmetičku.

Našel jsem levnější lék. Vyplatí se ji koupit?

Nejlepší je od jeho nákupu upustit. Pokud najdete výrobek levnější než výrobce, pravděpodobně se jedná o padělek. Nákupem takového výrobku podstupujete velké riziko.

Může přípravek pomoci s výraznými nosoretními záhyby?

Přípravek může výrazně zlepšit stav pokožky. Konečný účinek však přímo závisí na závažnosti změn souvisejících s věkem a na osobních vlastnostech.

MUDr. Zdenka Stratilova

Absolventka Masarykovy univerzity, Lékařská fakulta Brno - všeobecný směr. Do roku 1992 působila ve Fakultní nemocnici u svaté Anny v Brně na I. patologicko-anatomickém ústavu jako samostatně pracující lékař a odborný asistent, v období do roku 2000 pracovala jako samostatně pracující a vedoucí lékař ve Fakultní nemocnici Brno - Bohunice, II. kožní klinika. Atestace v oborech patologická anatomie, imunohistologie, dermatovenerologie a korektivní dermatologie. Licence v oborech patologická anatomie, dermatovenerologie, korektivní dermatologie - estetická chirurgie, oprávněna k výkonu funkce odborného zástupce NZZ a garanta pro dermatologii, oprávněna k výkonu funkce odborného zástupce NZZ a garanta pro korektivní dermatologii - estetickou chirurgii a laserovou estetickou chirurgii. V roce 2000 bylo MUDr. Stratilové uděleno Českou společností pro využití laseru v medicíně - sekce laserová estetická chirurgie, osvědčení o akreditaci v oboru laserová estetická chirurgie č. 004.

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

3 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

3 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

3 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

3 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

3 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

3 dny před