Zdraví

Recenze Tonerin: indikace pro použití, složení, kde koupit a za jakou cenu, skutečné recenze zákazníků a lékařů

Obsah

Tonerin
ÚčinekZvládání hypertenze
Možná rizikaŽádné vedlejší účinky
Formulář výrobkuKapsle
Obsah balení20 ks.
Denní dávka1 kapsle 2krát denně
Doba trvání příjmuOd 4 týdnů do 2,5 měsíce
Cena849 CZK
Hodnocení5/5
Dodávka1-5 dní v závislosti na místě doručení
Obecné informace

Tonerin je kapsle pro snížení krevního tlaku u lidí všech věkových kategorií. Výrobek obsahuje rostlinné složky. Tím se účinek výrobku několikanásobně zvyšuje. Podle klinické studie komplex funguje na 100 %, a proto ho svým pacientům předepisuje většina lékařů v celé České republice.

Lék byl vyvinut vědci a lékaři ve výzkumném ústavu v USA. Již několik let se snaží přijít s receptem, který pomáhá lidem s hypertenzí vyhnout se vzestupu krevního tlaku bez vedlejších účinků.

Tonerin složení

Výrobek obsahuje pouze přírodní rostlinné složky, což zaručuje, že léčba je vysoce účinná a že nemá žádné závažné vedlejší účinky:

KomponentaAkce
Koenzym Q10Hlavní složka kompozice, která má hypotenzní vlastnosti. Tento antioxidant omlazuje cévy, zlepšuje krevní oběh a pomáhá stabilizovat krevní tlak. Přínos koenzymu – odstraňuje chronickou únavu a také posiluje imunitu.
Extrakt z HighlanderuNormalizuje srdeční rytmus, snižuje zátěž srdce. Tato složka zvyšuje odolnost organismu.
Kukubha CTato složka odstraňuje z těla toxiny a nečistoty. Eliminuje hromadění cholesterolu.
Terminalia arjunaZastavuje dysfunkci srdečního svalu a také zabraňuje jeho poškození, snižuje srdeční frekvenci, zlepšuje průchodnost cév a snižuje krevní tlak.
Extrakt z hroznových jaderJe určen jako součást složení pro udržení krevního oběhu a ochranu cév.
TaurinSložka, která snižuje riziko komplikací způsobených hypertenzí.

Obsahuje 6 složek, ale všechny jsou bylinné, takže se doporučuje pro pacienty všech věkových kategorií.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Jak již bylo zmíněno, výrobek je zcela rostlinný, takže jej může používat velké množství pacientů. Hlavní možné kontraindikace užívání jsou:

  • Nezletilí jsou mladší 18 let.
  • Těhotenství v jakékoli fázi.
  • Doba kojení.
  • Individuální nesnášenlivost složek, protože všechny jsou rostlinného původu.

Při správném používání přípravku nebyly pozorovány žádné nežádoucí účinky. Pokud u pacienta dojde ke zhoršení stavu, včetně následujících příznaků:

  1. Vyrážky na kůži.
  2. Citlivost na složky.
  3. Svědění.
  4. Zčervenání.
  5. Teplota stoupla nad normál.

V takovém případě okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a dočasně přestaňte Tonerin užívat. Na některé složky můžete mít nesnášenlivost.

Klinické studie

Během vývoje léku byla ve výzkumném ústavu provedena řada klinických studií. Studie se zúčastnilo celkem 8 500 osob ve věku 18 až 70 let. Výsledky studie o tobolkách byly prezentovány na oficiálních internetových stránkách výzkumného ústavu. Klinických studií se účastnili lidé s různým stupněm hypertenze. Kapsle se užívaly po dobu jednoho měsíce.

Ze studie vyplynuly následující výsledky:

  • 98 % účastníků – jejich krevní tlak klesl na normální hodnotu a srdeční frekvence se vrátila do normálu.
  • 100 účastníků – zlepšení celkové pohody a normalizace spánku.
  • 87 % účastníků – po 3 měsících užívání léku nezaznamenalo žádný nárůst tlaku.
  • 89 % lidí, kteří se zúčastnili testu, se zbavilo bolestí hlavy a dalších příznaků hypertenze již po 2 týdnech užívání přípravku.
  • 92 účastníků – v průběhu užívání léku se zbavili hypertenze a vrátili se k aktivnímu životnímu stylu. Výsledky byly pozorovány u osob různého věku a s různou mírou hypertenze.

Na základě všech přehledů bylo zjištěno, že všechny subjekty, i když v různé míře, snížily příznaky hypertenze v důsledku složení. Někteří pacienti dokonce přestali užívat léky z lékárny poté, co začali užívat bylinnou složku.

Tonerin příbalový leták a indikace k použití

Lék Tonerin je léčba a prevence hypertenze, která se projevuje v různých stupních obtíží. Komplex odstraňuje příznaky onemocnění a také předchází riziku možných komplikací, které mohou nastat.

Podle návodu k použití a indikací k použití se lék doporučuje používat v případě následujících příznaků hypertenze:

  • Neustálé zvonění v uších.
  • Bolest hlavy, která přichází náhle, bez zjevných příznaků.
  • Nevolnost, průjem.
  • Ospalost nebo chronická únava.
  • Zvýšená srdeční frekvence.
  • Před očima mám mrákotu.

Ignorování příznaků může vést k řadě komplikací a problémů. Proto je vhodné věnovat pozornost svému zdraví včas a navštívit lékaře, aby vám předepsal léky.

Užívejte 1 kapsli 2krát denně po jídle. Pijte hodně vody. Doba užívání závisí do značné míry na stupni hypertenze. Dobré výsledky mohou trvat nejméně 2 měsíce. Pokud je hypertenze mírná, výsledky budou viditelné po týdnu používání.

Další informace o použití a indikacích k použití naleznete v příbalové informaci přípravku. Případně se můžete podívat na webové stránky výrobce.

Kde a jak koupit

V internetových obchodech, a dokonce i v lékárnách, můžete často najít padělky i těch nejznámějších produktů. Proto se výrobce rozhodl, že výrobek bude prodáván pouze na oficiálních webových stránkách.

Dříve jste si mohli koupit v lékárnách, ale nyní se dodávky zcela zastavily. Pokud vidíte, že se výrobek prodává jinde než na oficiálních webových stránkách, zejména za nízkou cenu, můžete si být jisti, že se jedná o padělek.

Objednat si produkt z oficiálních stránek výrobce znamená zajistit si kvalitní produkt a být si jisti, že získáte produkt, který má dlouhodobý a účinný účinek. Navíc se tak vyhnete cenovým přirážkám, které se často vyskytují v lékárnách po celé zemi.

Cena Tonerin

Odmítnutí výrobce spolupracovat se všemi lékárnami a internetovým obchodem má další pozitivní rys – náklady na produkt jsou pevné, protože společnost sama stanoví cenu bez pomoci zprostředkovatelů. Lékárny nemají právo zvýšit cenu, protože nemají k dispozici produkt.

Aktuální cena je 849 CZK. Výrobce často pořádá propagační akce a slevy, takže zákazníci, kteří si objednají výrobek na oficiálních webových stránkách společnosti, jej mohou získat za ještě nižší cenu.

Mohu si koupit v lékárně nebo na Amazonu?

Jak již bylo zmíněno, výrobce před několika měsíci přestal spolupracovat se všemi lékárnami a online prodejci, takže výrobky nejsou na tyto stránky dodávány. Možná budete moci najít zbytky původního produktu na jejich stránkách, ale cena tam bude mnohem vyšší. Kromě toho nezaručujeme, že výrobky jsou vysoce kvalitní a originální. Je možné, že se jedná o falešný produkt Tonerin v lékárně. Pokud si tedy výrobek zakoupíte, činíte tak na vlastní nebezpečí.

Podobná situace je i na Amazonu. Výrobce prohlásil, že za výrobek prodávaný na těchto stránkách nenese odpovědnost, takže si jej zde kupujete také pouze na vlastní nebezpečí.

Lék na webových stránkách DR Max a Heureky

Na webových stránkách DR Max se Tonerin neprodává. Oficiální výrobce s touto stránkou dříve nespolupracoval, takže pokud zde výrobek najdete v prodeji, jedná se o padělek. Doporučujeme vám, abyste se měli na pozoru před podvodníky. Použití nekvalitních analogů může nejen přinést výsledky, ale také negativní účinek. Jeho stav se bude pouze zhoršovat.

Heureka je oblíbená webová stránka pro analýzu cen ů v různých lékárnách. Protože se však lék prodává pouze na oficiálních stránkách výrobce, na Heurece nemůžete si ho prohlédnout ani koupit.

Podvod nebo pravda

Výrobek má pozitivní pověst, prošel klinickými zkouškami a prokázal svou účinnost v boji proti hypertenzi. Jeho složení je 100% přírodní. Na internetu je však stále možné najít recenze, že doplněk je podvod. Důvodů je několik:

  • Lidé si výrobek nekupují na oficiálních stránkách výrobce a za nízkou cenu.
  • Klienti nedodržují pokyny k použití nebo přehánějí množství léku, což má negativní účinek, což vede k tomu, že to nefunguje. Při užívání jakéhokoli léku je nejdůležitější dodržovat dávkování a absolvovat celou léčbu.
  • Někteří uživatelé se obávají, že lék nelze zakoupit v lékárně.

Pokud si člověk myslí, že doplněk je podvod, měl by se podívat na počet pozitivních recenzí produktu, protože existuje stokrát více pozitivních recenzí než negativních. Je důležité objednávat pouze z oficiálních webových stránek výrobce, aby nehrozilo riziko, že se setkáte s padělanými výrobky.

Tonerin recenze ve fórech

V době psaní článku jsme studovali názory na fórech. Většina komentářů byla pozitivní. Narazili jsme však i na negativní komentáře a pokusili se autory kontaktovat. Neozvali se nám, což naznačuje, že tyto recenze jsou falešné.

Ohlasy lékařů

Shromáždili jsme skutečné recenze přípravku od lékařů, kteří jsou přesvědčeni o jeho kvalitě a předepisují jej svým pacientům.

Tento lék jsem předepsal svému klientovi, který dlouhodobě trpěl bolestmi hlavy způsobenými hypertenzí. Během měsíce se příznaky zmírnily. Takže moje recenze T je velmi pozitivní.

Bořek Daněk, kardiolog, 20 let praxe, Liberec

Lékařkou jsem se stala teprve nedávno, ale už jsem měla těžký případ. Nemohli jsme zmírnit závažné příznaky hypertenze. Předepsala jsem pacientovi různé léky, ale nepomohly. Výrobek přišel na pomoc. Během léčby jsme jí ulevili od bolesti hlavy a neustálé únavy. Mohla opět cvičit.

Růžena Valentová, kardioložka, 5 let praxe, Praha

Produkt předepisuji svým pacientům již léta. Výrobek je zcela bylinný, takže se jako lékař nebojím žádných vedlejších účinků. V 98 % případů funguje velmi dobře.

Andrea Řeháková, kardioložka, 35 let praxe, Ostrava

Reference zákazníků

Recenze lékařů jsou opravdu obdivuhodné. Existují však stejně dobré komentáře od zákazníků, kteří produkt používají a jsou s výsledky spokojeni. Zde jsou informace o tom, co říkají pacienti z celé země.

Nikdy jsem si nemyslela, že budu ve svých 20 letech čelit hypertenzi. A bylo to. Byla jsem v šoku, bolela mě hlava. Chtěla jsem jít k lékaři, ale přátelé mi poradili, abych si koupila prostředek. Za dva týdny bolesti hlavy zmizely!
Jindřiška Zajíčková, 20, Praha
Ve 40 letech mě postihla hypertenze. Byla jsem zoufalá, ale šla jsem k lékaři, který mi nejprve předepsal několik léků, a když nepomohly, navrhl mi, abych zkusila kapsle. Po několika týdnech se mi nevolnost zmírnila a po dalších dvou týdnech jsem se zcela vrátila ke sportu.
Antonie Dohnalová, 45 let, Březnice
Ke konci života se u mě objevilo několik onemocnění, včetně hypertenze. Nechtěla jsem jít k lékaři, který by mě s mými nemocemi poslal do nemocnice, a tak jsem si léky objednala přes internet. Produkt mi velmi pomohl. Po několika týdnech jsem se cítila mnohem lépe.
Klaudie Němečková, 60 let, Bochov
Hypertenzi jsem dostala ve věku 38 let. Byla jsem naštvaná, ale kamarádka, která je mnohem starší než já, mi doporučila doplněk Objednala jsem si a za pár týdnů byly mé příznaky pryč! Doporučuji všem.
Kamila Maschová, 39 let, Praha
Viděl jsem reklamu na internetu. Šel na oficiální webové stránky, cena byla se slevou, tak jsem se rozhodl objednat. Byl jsem příjemně překvapen, když jsem po týdnu pocítil zlepšení. Děkujeme výrobcům!
Karel Adi, 58 let, Liberec

Je to podvod?

Výrobek funguje na 100 %. Lék je plně účinný proti hypertenzi, vyjádřené v různých stupních jejího projevu. Hlavní je nenarazit na padělek a přesně dodržovat pokyny. Pak si kupující může být jistý, že za své peníze dostává kvalitní bylinný lék.

Aktualizováno 24.03.2023: V posledních týdnech náš tým lék znovu otestoval a znovu potvrdil jeho účinnost. Opravdu funguje tak, jak tvrdí výrobce.

Často kladené otázky

Jak dlouho trvá dodání zboží?

Záleží na vaší poloze. Doba dodání je v průměru 2 až 5 dní.

Pomáhá lék zbavit se nevolnosti?

Tonerin pomáhá kontrolovat všechny příznaky hypertenze.

Mohu jej používat u těhotných žen?

Pouze s opatrností a po dohodě s lékařem.

Je možné najít levnější?

Pokud najdete levnější výrobek, ale ne na webových stránkách výrobce, pravděpodobně se jedná o padělek. Společnost často pořádá propagační akce a slevy, takže si můžete koupit kvalitní výrobek a přitom si být jisti, že bude fungovat.

MUDr. Jan Tiser

Praktické lékařství: - Atestace podle legislativy EU, Specializovaná způsobilost MZ Odborná praxe: 1991 – 1996 - anesteziologie a resuscitace, urgentní medicína - Klaudiánova nemocnice v Mladé Boleslavi 1997 – dosud - chirurgie – z toho 6 let Kardiochirurgie Fakultní nemocnice v Hradci Králové 2007 – dosud – vedoucí lékař M-Gate kliniky Pardubice, jednatel společnosti Medical Gate s. r. o, odborný garant pro obory všeobecné lékařství, chirurgie, anesteziologie a resuscitace Chirurgie - licence ČLK (České lékařské komory) pro výkon samostatné praxe, poradenská činnost, odborný zástupce a specializovaná způsobilost pro obor chirurgie (uděluje Ministerstvo zdravotnictví) Nástavbové kursy v plastické chirurgii: Povinný specializační kurs v plastické chirurgii 9/2007 ( vedoucí lektor Doc. MUDr Jan Měšťák ) Estetická chirurgie obličeje 10/2009 ( vedoucí lektor Doc. MUDr Jan Měšťák ) Místní lalokové plastiky, transplantace kůže a jiné techniky 11/2009 ( Doc. MUDr Jan Měšťák ) Urgentní medicína: - atestace podle legislativy EU, Licence ČLK, Specializovaná způsobilost Ministerstva zdravotnictví

Zobrazit komentáře

  • Dobrý den, chtěl bych vědět zdali mohu užívat doplnék i když užívám prášky na snížení tlaku PERINDOPRIL
    ratiopharm. Dějuji za odpověď.

  • Mám podezření, že jste podvodníci - žádnýho "John Wilson
    specialista na kardiologii" nemohu na netu najít!
    A cena je samozřejmě -vzhledem k tomu, že to jsou bylinky- taky přemrštěná (i po slevě), pokud je to vůbec účinné a ne podvod!?

    • Děkujeme za váš komentář. Naše bylinky jsou účinné a nejsou podvodem. John Wilson je náš certifikovaný specialista na kardiologii a můžete jej najít na různých lékařských webech. Cena je s ohledem na kvalitu našich bylinek přiměřená a slevy jsou jen jedním způsobem, jak umožnit našim zákazníkům získat ty nejlepší produkty za přijatelnou cenu.

  • Na webových stránkách uvádíte cenu, ale neuvádíte, že je to cena za jedno balení, pozor, mohlo by jít o klamání spotřebitele. Zároveň byste měli uvést, kolik balení tobolek zasíláte pro jednotlivou kúru. Pak může dojít k tomu, že je spotřebitel při dodání cenou zaskočen.

  • Moje jméno je Jan a jsem velice spokojený s produktem. Užívám ho už asi půl roku a zaznamenal jsem velké zlepšení mého srdce. Lék se rychle vstřebává a je velmi účinný. Cítím se mnohem lépe a jsem schopen provádět více aktivit, než jsem byl předtím. Také jsem si všiml, že mé srdce nemá takové problémy jako předtím. Lék je také velmi snadno stravitelný a nedává mi žádné vedlejší účinky. Doporučuji jeho každému, kdo má problémy se svým srdcem.

  • Jsem rád, že jsem našel článek o tomto léčivém přípravku. Jsem dlouhodobý uživatel jeho a musím říct, že jsem pozoroval znatelný pokles krevního tlaku. Navíc, cítím se celkově zdravěji a méně unavený. Rád bych také zmínil, že připravek mi pomohl snížit mou spotřebu léků na krevní tlak, což je skvělé pro snížení vedlejších účinků. Doporučuji tento přípravek každému, kdo trpí vysokým krevním tlakem nebo se chce vyhnout jeho vzniku.

  • Dobrý den, tlak nemám vysoký, ale chtěla bych ho užívat kvůli jeho dalším benefitům na cévní systém. Mohu užívat?? Děkuji

  • Dobrý den,náhodou jsem najela na vaše stránky na přírodní lék Tonerin,který se mi líbí.Jen ale potřebuji vědět,zda jej mohu užívat,když po operacích beru léky na vyšší tlak,na srdce a i na cukrovku 2.typu.Vse důsledek po operacích(11 let).Děkuji.

  • Dobrý den, prosím, mohu uzívat doplněk, když užívám lék Atoris 20mg na cholesterol.
    Děkuji za info.
    Hermanová

  • Trpím vysokým krevním tlakem,bolestmi hlavy,artritidou,špatným spánkem,křečovými žilami,nyní i točenim hlavy a posláním v uších.Mohu tento lék užívat vč. léků?Jak ho mohu objednat za tuto cenu?Mic děkuji.

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

3 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

3 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

3 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

3 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

3 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

3 dny před