Sexuální zdraví

PeniSize XL: návod k použití, složení, kontraindikace a vedlejší účinky, kde koupit a jakou cenu, recenze

Obsah

Informace o PeniSize XL
Název léčivého přípravkuPeniSize XL
Cena2 385 KČ
Podmínky skladováníVýrobek skladujte při teplotě do 23 °C. Uchovávejte jej také mimo dosah dětí.
Podmínky výdejeBez lékařského předpisu
Podmínky licenceK dispozici na oficiálních stránkách výrobce
DodávkaDo kterékoli země na světě včetně České republiky
Dostupnost na Amazonu a v lékárnáchNe
Doba dodání3 až 10 dní
PřístupnostK dispozici na oficiálních webových stránkách
Složení100% přírodní
Zpětná vazba od uživatelůVětšina recenzí je pozitivní, ale existují i negativní, které jsou přizpůsobeny. Existují také některé recenze, protože nerozumí použití výrobku.

PeniSize XL je přípravek na zvýšení potence, který pomáhá normalizovat mužské sexuální zdraví. Výrobek je dodáván ve formě kapslí, 60 z nich v 1 lahvičce. Výrobek obsahuje pouze přírodní složky, takže obnovuje sílu bez negativních účinků na tělo.

PeniSize XL má vlastnosti stimulátoru libida, antibiotika, sorbentu a hormonálního léku. Výrobek prošel laboratorními a klinickými testy a před uvedením na trh prokázal své pozitivní vlastnosti. Výrobku byl udělen certifikát s ohledem na odpovědi při zkouškách.

Tento produkt se již bohužel nevyrábí, zde je tedy analog od stejného výrobce:


Složení přípravku PeniSize XL

KomponentaAkce
Tribulus terrestrisPomáhá při rozšiřování cév a zvyšuje průtok krve do tkání penisu, čímž zajišťuje dlouhotrvající a silnou erekci.
Muira PuamaTradičně se mu říká „strom potence“ a jedná se o afrodiziakální (lásku stimulující) rostlinu, jejíž kořen a dřevo se používají při přípravě prostředků na zvýšení libida.
ŽenšenKořen této rostliny se tradičně používá k léčbě erektilní dysfunkce a sníženého libida. Užívá se u mužů i žen ke zlepšení libida, zejména u mužů ke zvýšení hladiny testosteronu.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Výrobek prošel všemi potřebnými klinickými zkouškami a laboratorními testy, které prokázaly jeho vysokou účinnost a bezpečnost pro lidské zdraví. Jedinou kontraindikací přípravku PeniSize XL je, že by neměl být používán, pokud existuje individuální nesnášenlivost některých složek.

Lze jej užívat v jakémkoli věku, od 18 let, protože nemá žádné nepříznivé účinky na kardiovaskulární systém ani na játra a ledviny. Ve velmi vzácných případech se mohou vyskytnout alergické reakce na jeho složky.

Tento produkt se již bohužel nevyrábí, zde je tedy analog od stejného výrobce:


Klinické studie

Než byl tento lék prodán, byla provedena nezávislá studie, která odhalila výhody a nepřítomnost škodlivých látek pro tělo. Byly získány všechny certifikáty, které uvádějí, že kapsle PeniSize XL mají pouze nejlepší účinné látky.

Ve druhé fázi proběhlo testování na dobrovolnících v laboratořích v Evropě a USA, které ukázalo nejlepší výsledky. U mnoha mužů se zvýšila úroveň mužské síly, pro kterou byl výrobek okamžitě schválen ministerstvem zdravotnictví. PeniSize lze nyní prodávat za výhodných podmínek a legálně.

Indikace k použití a příbalový leták

Výrobek je navržen a vyroben tak, aby zlepšoval účinnost. Existují však určité indikace pro použití přípravku PeniSize XL. Je zapotřebí pro následující problémy:

  • Zánětlivé procesy v pánevních orgánech způsobené různými infekcemi a jejich toxickými produkty.
  • Oslabená erekce, kratší pohlavní styk, předčasná ejakulace, špatná kvalita spermatu.

Měl by se také používat k normalizaci všech metabolických procesů v těle, které jsou oslabeny nevyváženou stravou, sedavým způsobem života, zhoršením celého gastrointestinálního traktu, alkoholem, tabákem a některými druhy léků. Všechny ostatní indikace jsou uvedeny v příbalové informaci přípravku PeniSize XL, kterou najdete uvnitř balení.

Kde a jak koupit PeniSize XL

Pokud plánujete nákup originálního produktu, měli byste věnovat pozornost oficiálním stránkám výrobce. Ekvivalent PeniSize XL na jiných místech ani v lékárnách nekoupíte, protože výrobce zrušil veškeré dodávky distributorům. Všechny produkty prodávané pod touto značkou na zdrojích třetích stran jsou považovány za nekvalitní padělky, které mohou zhoršit váš stav.

Chcete-li si objednat plnohodnotnou obdobu PeniSize XL, přejděte na oficiální webovou stránku a vyplňte speciální formulář s osobními údaji, včetně doručovací adresy, jména, příjmení a telefonního čísla pro zpětnou vazbu.

Jaká je cena

Nyní společnost odmítla spolupracovat s ostatními distributory, takže byla schopna monopolizovat cenu analogu PeniSize XL, díky čemuž je pro většinu spotřebitelů dostupnější. Výrobce také pořádá různé akce, aby bylo možné produkt zakoupit ještě výhodněji. Aktuální cena analogu PeniSize XL je 890 Kč.

Za zmínku stojí, že v lékárnách mohou zůstat zbytky, ale jsou mnohonásobně dražší. Můžete dokonce utrácet peníze na jiných stránkách, protože produkt není spojen s původními výrobci.

Mohu si koupit PeniSize XL v lékárně nebo na Amazonu?

Produkt se již na těchto stránkách neprodává, takže si nebudete moci koupit PeniSize XL na Amazonu. Mnoho lidí využívá pověsti společnosti k prodeji nekvalitních výrobků za přemrštěnou cenu.

Totéž lze říci o přípravku PeniSize XL v lékárně, ale je tu bod, že by mohly být ještě zbytky, ale budou mít několikanásobně vyšší cenu.

PeniSize XL na webových stránkách DR Max

PeniSize XL si nebudete moci koupit od DR Max, protože společnost ukončila spolupráci s jinými webovými stránkami. V případě, že ji tam najdete, můžete získat pouze padělek. Doporučujeme nakupovat pouze na oficiálních stránkách.

PeniSize XL na Heurece

Vzhledem k tomu, že výrobek se prodává pouze na stránce výrobce, nebudete jej moci fyzicky najít v jiných zdrojích, protože nemají k výrobku přístup. Z tohoto důvodu nenajdete Heureka PeniSize XL na cenovém agregátoru.

Tento produkt se již bohužel nevyrábí, zde je tedy analog od stejného výrobce:


Rozvod nebo pravda

Na rozdíl od jiných produktů souvisejících s potencí má PeniSize XL pozitivní pověst mezi lidmi, kteří se podíleli na jejich nákupu, ale existují určité negativní reakce, které kazí pověst bez zvláštního důvodu. Motivů pro tuto akci je celkem několik, některé z nich jsou následující:

  1. Lidé se nechají nachytat na padělky. Někteří lidé mohou narazit na lék s podobným názvem a získat o něm nepravdivé informace, když ho hledají. Když si produkt objednáte, s 99% pravděpodobností dostanete padělek, který má podobný vzhled obalu, ale zcela jiné složení. Lidé, kteří si takový produkt koupili, mohou napsat, že PeniSize XL je podvod, i když to není pravda. Tito lidé se provinili tím, že si výrobek koupili z neověřeného zdroje.
  2. Někteří lidé si nepřečtou návod k použití léku. V takovém případě bude jakýkoli prostředek málo účinný, protože při jeho použití je třeba si přečíst pokyny, které jsou záměrně vyrobeny výrobcem, aby se nedostali do potíží s nekvalitní léčbou. To je důvod, proč mnoho lidí může napsat, že PeniSize XL nefunguje.
  3. Nejsměšnější je, že lidé nevěří produktům, které jsou propagovány na internetu, a domnívají se, že kvalitní léky by se měly prodávat v obchodech a lékárnách ve městě. Háček je však v tom, že mnoho společností, které propagují jiné produkty, používá falešné produkty smíchané s těmi normálními. Společnost se proto rozhodla, že se musí propagovat sama, a přestala spolupracovat s ostatními prodejci. Pokud tedy uvidíte nějaký výrobek na internetu, nepřikládejte mu zvláštní stigma. Jsme si jisti, že všechny komentáře, které říkají, že PeniSize XL je podvod, jsou s největší pravděpodobností zavádějící.
Ve skutečnosti:

Všechny výše popsané obavy jsou zcela neopodstatněné a produkt je skutečně schválen všemi orgány, které jsou přesvědčeny, že lék může pomoci mnoha mužům najít to, co tak dlouho hledali. Existuje mnohokrát více pozitivních komentářů než negativních, takže si můžete být jisti, že produkt je nejlepším lékem na impotenci.

PeniSize XL recenze na fórech

V době psaní recenze jsme se rozhodli přečíst si recenze, které byly napsány na portálech, a ujistit se o kvalitě produktu. Špatné recenze na tematických fórech o PeniSize XL jsou podle našeho názoru falešné.

Recenze

Nejdůležitější věcí při výběru jakéhokoli produktu je mít skutečné recenze PeniSize XL, které mohou rozptýlit všechny vaše pochybnosti. Proto jsme se na něj rozhodli zaměřit. Některé z nich jsme zveřejnili níže, abyste si je mohli prohlédnout.

Tento produkt se již bohužel nevyrábí, zde je tedy analog od stejného výrobce:


Ohlasy lékařů

První věc, o které s vámi budeme mluvit, jsou recenze lékaře PeniSize XL, které byly ponechány na internetu.

Problémy s potencí nemusí být vždy způsobeny organickými změnami vnitřních orgánů nebo problémy s nervovým systémem. Někdy může být způsobena stresem nebo nadměrnou konzumací alkoholických nápojů. Důrazně vám však doporučuji, abyste vyhledali lékařskou pomoc, pokud máte při močení nebo přímém pohlavním styku bolestivé pocity. PeniSize XL by však měl být užíván v každém případě, bez ohledu na příčinu mužské sexuální dysfunkce.

Karel Beneš, 20 let praxe, sexuolog, Karlovy Vary

V dnešní době mají sexuální problémy v životě člověka zásadní význam. Každý, kdo ke mně přichází, je v různém stádiu onemocnění. Chcete-li pomoci s tímto problémem, navrhuji, abyste si vzali kurz PeniSize XL, který vám umožní zlepšit váš stav, takže všechny ukazatele se mohou vrátit do normálu po jednom nebo dvou kurzech (v závislosti na věku a stavu).

Štefan Kučera, 12 let praxe, sexuolog, Olomouc

Pokud máte problémy s potencí, měli byste užívat PeniSize XL. Doporučuji jej užívat v každém věku, abyste zlepšili své zdraví a sexuální výkonnost.

Karel Doležal, 18 let praxe, sexuolog, Liberec

Reference zákazníků

Dalším krokem je podívat se na recenze PeniSize XL, které zanechali různí uživatelé, kteří si produkt zakoupili.

Líbilo se mi, že kapsle PeniSize XL jsou rostlinného původu a musíte je užívat pouze po dobu jednoho měsíce. Není to namáhavé ani nebezpečné a cena je víceméně přijatelná. Koupil jsem si ho a začal ho pít. Nefungovalo to hned, asi po 2 týdnech. Ale bylo to mnohem lepší.
Ján Mareš, 29 let, Hradec Karlové
Ano, budu mít pouze pozitivní zpětnou vazbu. Dříve jsem takovým výrobkům moc nevěřila, ale pak mě něco napadlo. Rozhodl jsem se ho vypít, nemohlo to uškodit. Teď se cítím skvěle. Nevěděl jsem, že mohu být tak aktivní. A nejen v posteli, což je příjemné. Doporučuji PeniSize XL všem, kteří mají podobné problémy.
Jaromír Špringl, 34 let, Praha
Chtěl bych vyjádřit poděkování nejen od sebe, ale také od své ženy, která mi nikdy nepřestane říkat, jak dobrá firma jste a jak kvalitní produkt jste vytvořili. Díky PeniSize XL si ona i já můžeme užívat všech radostí života.
Vladislav Jelínek, 33 let, Děčín
Kouzlo není nikdy trik, někdy to může být pravda, a jsem ohromen PeniSize XL, protože ukazuje skutečné zázraky. Děkujeme společnosti za tento neuvěřitelný produkt.
Ludvík Bartoš, 41 let, Chomutov
Pokaždé jsem se snažil dosáhnout pevné erekce a nakonec jsem upadl do deprese. Pak jsem začal užívat PeniSize XL, což byla moje spása. Nyní již nemám problémy s erekcí a potencí. Nevyskytly se ani žádné vedlejší účinky, což mě velmi potěšilo.
Bohuslav Špringl, 38 let, Prostějov

Závěry o produktu: Je PeniSize XL podvod?

Jak můžete pochopit, recenze a slova výrobců plně potvrzují účinek produktu, což znamená pouze to, že PeniSize XL funguje 100%. Nevěřte různým podvodníkům, kteří nabízejí koupi výrobku za poloviční cenu, protože prodávat výrobek levněji není výhodné. A cena je pro takový produkt poměrně nízká.

Tento produkt se již bohužel nevyrábí, zde je tedy analog od stejného výrobce:


Často kladené otázky

Ve kterých zemích je PeniSize XL k dispozici?

Tento produkt je dostupný ve většině zemí světa. Tyto informace si můžete ověřit u svého vedoucího.

Mohu si PeniSize XL koupit v lékárně?

Ne, tento produkt nelze zakoupit v lékárně ani v obchodních domech. Pouze na oficiálních webových stránkách.

Je PeniSize XL podvod?

Zkontrolovali jsme tento bod, neexistuje žádná známka podvodu, pokud si koupíte z oficiální stránky.

Jak dlouho bude trvat doručení?

Doba dodání závisí na tom, odkud objednáváte. Průměrně to trvá 3 až 10 dní.

Existují nějaké negativní recenze na PeniSize XL?

Nenašli jsme žádné skutečné negativní recenze o PeniSize XL.

Doc. MUDr. Peter Koliba CSc

Doc. MUDr. Peter Koliba, CSc., který patří mezi významné odborníky v ČR. Má dlouholetou praxi v oboru gynekologie, klimakterické a menopauzální medicíny i dětské gynekologie. Byl předsedou Sekce gynekologie dětí a dospívajících ČGPS ČLS JEP a místopředsedou ČMAS - České menopauzální a andropauzální společnosti ČLS JEP, členem výboru SOM - Sekce pro otázky menopauzy ČGPS ČLS JEP a také členem redakční rady časopisu Praktická gynekologie a časopisu Klimakterická medicína. KVALIFIKACE: 1972 – 1978 Lékařská fakulta UP Olomouc Všeobecné lékařství – MUDr. 1983 - Atestace I. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1987 - Atestace II. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1993 - Atestace z oboru dětská gynekologie – ILF Bratislava 1995 - obhajoba kandidátské disertační práce – LF UK Bratislava – CSc. 2006 - obhajoba habilitační práce – jmenování docentem od 2.2.2007

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

6 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

6 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

6 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

6 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

6 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

6 dny před