Sexuální zdraví

Dr Extenda: návod k použití, složení, kontraindikace a vedlejší účinky, kde koupit a jaká je cena, recenze

Obsah

ProduktDr Extenda
ÚčinekDokonalý intimní život. Přetrvávající erekce se zvětšujícím se faktorem. Dlouhodobá akce.
Pravděpodobná rizikaJe nepravděpodobné, že by bylo vhodné přečíst si návod k použití přípravku Dr Extenda.
Obsah balení60 kapslí
Denní dávka2 kapsle
Dost na to, abyMěsíc
Cena890 KČ
Hodnocení5\5
Doba dodání1-3 dny

Dr Extenda nabízí jedinečnou příležitost zlepšit erotický život každého muže! Jedná se o přírodní produkt, který vám umožní dosáhnout stabilní 100% erekce, zapomenout na únavu, získat intenzivnější orgasmy, zlepšit krevní oběh v malé pánvi, celkové čištění a zotavení těla, zvýšit atraktivitu v očích něžného pohlaví. S Dr Extendou můžete odstranit příčiny a příznaky erektilní dysfunkce již za několik dní a výsledky si udržet po dlouhou dobu!

Složení přípravku Dr Extenda

KomponentaAkce
Extrakt z damiányDamiána je známá svými léčivými účinky na karibských ostrovech, kde muži a ženy vedou intenzivní intimní život. Jeho chemické složení: damianin, flavonoidy, kofein, oleje, tanin, arbutin má pozitivní účinky na nervový systém, zvyšuje vitalitu, stimuluje endokrinní systém, zvyšuje touhu po partnerovi, zlepšuje a prodlužuje erekci, pomáhá při zánětu prostaty, uklidňuje nervy.
Extrakt z divokého granátového jablkaVýtažky z granátového jablka mají významný vliv na hladinu testosteronu u mužů, což následně zvyšuje libido. Složka zmírňuje stres, má pozitivní vliv na krvetvorbu, která je nezbytná pro kvalitní erekci, stimuluje krevní oběh a posiluje stěny cév.
Extrakt z pískavice řecké senoKomplex prospěšných látek obsažených v extraktu z pískavice řecké seno: odstraňuje příčiny erektilní dysfunkce. Tím se kapsle liší od protějšků s krátkodobými účinky a vedlejšími účinky. Pískavice řecké seno je považována za starobylé afrodiziakum, které se používalo ke zlepšení potence ve staré Číně a Indii.

Kontraindikace a vedlejší účinky

U vysoce účinného, dlouhodobě působícího přípravku na erektilní dysfunkci s názvem Dr Extenda nebyly zjištěny žádné kontraindikace. Jedinou výjimkou je individuální nesnášenlivost složek.

Zvláštní vlastnosti produktu

Extrakt z pískavice řecké seno nemusí být vhodný pro muže s alergií na arašídy, granátové jablko může mít vliv na žaludek u osob s pankreatitidou, gastritidou s hyperaciditou, peptickým vředem nebo vředem dvanáctníku. Extrakt z damiány může vyvolat reakce u osob s onemocněním jater nebo mozku. Před použitím se doporučuje přečíst si návod k použití přípravku Dr Extenda. Nebyly zjištěny žádné vedlejší účinky.

Klinické studie

Kapsle Dr Extenda byly lékařsky testovány ve špičkových evropských a amerických laboratořích a na dobrovolnících, kde prokázaly téměř stoprocentní pozitivní výsledky. Kapsle získaly mnoho pozitivních ohlasů od mužů ve věku 25-75 let. Hlásili zlepšení zdraví, vitality a vynikající dlouhotrvající erekci.

Všechny výsledky přetrvávají po dlouhou dobu po ukončení užívání léku. Dr Extenda, jejíž dávkování je velmi přesné, má komplexní pozitivní účinek na mužský organismus. Výrobek má potřebnou certifikaci a licenci.

Indikace k použití a příbalový leták

Erektilní dysfunkce je neschopnost mít pohlavní styk z důvodu nedostatečné erekce, tvrdosti nebo objemu mužského penisu. Tímto onemocněním trpí více než 155 milionů mužů, obvykle ve věku 40 let a více.

Dr Extenda má následující indikace; pokud je nedostatek libida, erekce, ejakulace nebo orgasmu, lze hovořit o poruše. Příčiny: hypogonadismus – porucha funkce hypofýzy nebo varlat, nízká hladina testosteronu (extrakt z pískavice řecké seno v kapslích podporuje správnou tvorbu tohoto hormonu), neuropatie u diabetiků, urologická onemocnění.

Neléčená erektilní dysfunkce má silný vliv na sebevědomí muže, uvrhá ho do deprese a způsobuje zánět prostaty. Aby uživatel lépe pochopil, jak Dr Extenda funguje, je součástí každého balení příbalový leták. Obsahuje podrobné informace o produktu.

Kde a jak koupit Dr Extenda

Originální rychle působící přípravek Dr Extenda na zvýšení potence koupit

je k dispozici online na oficiálních webových stránkách.

Proč není Dr Extenda dostupná v řetězcích lékáren? Objednáním přímo od výrobce získáte vysoce kvalitní výrobek za nízkou cenu. Společnost, která jej vyrábí, odmítla dodávat lékárnám.

Jaká je cena

Aktuální cena přípravku Dr Extenda je 890 Kč. Výrobce přípravku na erektilní dysfunkci jej učinil co nejdostupnějším pro všechny uživatele a zbavil se zprostředkovatelů v podobě lékáren. Tato cena Dr Extenda je nízká, protože uživatel ji dostane:

  • celkové uzdravení těla;
  • trvalá, plná a dlouhotrvající erekce;
  • aktualizace erotického zážitku;
  • uznání ze strany partnera nebo manžela;
  • zvýšení sebevědomí pomocí kapslí;
  • odmítnutí lékařského vyšetření z důvodu dysfunkce;
  • nižší náklady pro lékaře;
  • pravděpodobné odmítnutí jiných léčivých přípravků se škodlivým chemickým složením.

Cena výrobku je cenou dlouhodobého zdraví a sebevědomí mužů!

Mohu si koupit Dr Extenda v lékárně nebo na Amazonu?

Pokud v lékárně uvidíte Dr Extenda, vězte, že se s největší pravděpodobností jedná o padělek než o zbytek původní šarže! Kapsle jsou velmi oblíbené pro svůj rychlý účinek s dlouhotrvajícími účinky. Mohou být padělány bezohlednými konkurenty a nabízeny prostřednictvím lékáren. Originální balení přípravku Dr Extenda je bílá plastová nádobka s modrým a modrým geometrickým vzorem a bílým nápisem, která obsahuje 60 tobolek. Pokud si výrobek s tímto názvem zakoupíte v síti lékáren, činíte tak na vlastní nebezpečí. Objednejte si lék na erektilní dysfunkci pouze prostřednictvím webových stránek!

Kde jinde lze padělky Dr Extenda nabízet? Amazon je jedním z nich. Výrobce uvedl, že nabízené vzorky jsou pravděpodobně padělky, takže nemůže zaručit kvalitu výrobků, které jsou zde k prodeji.

Dr Extenda na webových stránkách DR Max

Oficiální webové stránky výrobní společnosti nabízejí nový produkt pro léčbu erektilní dysfunkce a odstranění jejích příčin s názvem Dr Extenda. Webové stránky DR Max mohou uživatele uvádět v omyl tím, že jim nabízejí falešný produkt, který nezaručuje živý erotický zážitek, nemá terapeutický účinek a může způsobit zklamání partnera a vedlejší účinky ovlivňující zdraví. Koupit produkt pro přetrvávající erekci s faktorem zvětšení pouze prostřednictvím oficiálních webových stránek za nejlepší promo cenu! Lék se neprodává na DR Max!

Dr Extenda na webových stránkách Heureky

K léčbě příznaků a příčin erektilní dysfunkce lze mužům všech věkových kategorií doporučit pouze nákup prostřednictvím oficiálních webových stránek Dr Extenda. Heureka (agregátor cen) není oficiálním dodavatelem. Můžete získat padělek za přemrštěnou cenu, který nejenže nezlepší váš mužský výkon, ale zničí vaše zdraví.

Rozvod nebo pravda

Příležitostné negativní zpětné vazby online o tom, že Dr Extenda nefunguje, jsou pravděpodobně založeny na tom, že uživatelé ji neberou podle pokynů nebo si nekoupí padělek prostřednictvím oficiálních webových stránek výrobce.

Tvrzení, že se Dr Extenda prodává v řetězcích lékáren, je lež! Prodávají se tam padělky!

Domníváme se, že názor, že Dr Extenda je podvod, je nesprávný a neodpovídá pozitivnímu obrazu výrobku, který je schválen všemi lékařskými autoritami. Jeho účinnost potvrzují tisíce pozitivních ohlasů od uživatelů. Objednali si kapsle pouze prostřednictvím oficiálních webových stránek bez jakýchkoli pochybností o vysoké kvalitě léku.

Zpětná vazba na fórech

Studovali jsme názory na produkt Dr Extenda erektilní dysfunkce: Fórum na mnoha webových stránkách odhalilo především pozitivní recenze od uživatelů různého věku. Poukazují na vysokou účinnost a bezpečnost výrobku.

Kapsle mají nyní fiktivní odpůrce, kteří propagují chemické produkty konkurence a zanechávají negativní „falešné“ recenze. Pokus o kontaktování autorů negativních záznamů neodhalil žádné skutečné osoby. Proto je vhodné značnou část z nich ignorovat.

Ohlasy lékařů

Dr Extenda lze doporučit k léčbě všech příznaků erektilní dysfunkce u mužů všech věkových kategorií. Přípravek rychle a šetrně působí na příčinu onemocnění, má revitalizační účinek, nemá vedlejší účinky a je cenově dostupný.

Boleslav Fišer, androlog, 12 let praxe, Ostrava.

Kapsle Dr Extenda se používaly k léčbě prostatitidy jako doprovodného onemocnění k erektilní dysfunkci. Po absolvování léčby zaznamenali pacienti pozitivní trend v oblasti močopohlavního ústrojí s četnými nadšenými ohlasy.

Augustýn Polák, urolog, 9 let praxe, Plzeň.

Muži, kteří ke mně přišli, byli v těžkém psychickém stavu, pokud jde o erektilní dysfunkci. Kapsle Dr Extenda nejen zlepšily funkční schopnosti pacientů, ale působily také jako sedativum při zvýšené nervozitě.

Nikolas Švarc, psycholog, 8 let praxe, Brno.

Dr Extenda lze doporučit pro muže s různou genezí erektilní dysfunkce. Účinnost produktu potvrdili lékaři různých specializací.

Reference zákazníků

Kvůli sedavému způsobu života jsem ztloustl, přestal jsem se zajímat o ženy a získal jsem kvůli tomu psychologický komplex, což vedlo k problémům s erekcí. Lékaři řekli, že to není organické, a doporučili mi kapsle Dr Extenda, které mi pomohly. Koupil jsem je online.
Antonín Doležal, 40 Olomouc.
V mládí jsem byl v posteli velmi aktivní, ale v poslední době jsem kvůli nervozitě ztratil svůj mužský potenciál. Přečetl jsem si o Dr Extenda a koupil ji na webových stránkách výrobce. Produkt mi vrátil sílu, kterou jsem měl v mých mladších dnech, a moje žena a já jsme opět šťastní v intimitě.
Emil Šulc, 39 let, Pardubice
S Dr Extendou mohou být muži úspěšní a šťastní ve svém intimním životě, a to i v mém věku. Neustále uspokojuji svou ženu, která si zaslouží ten nejlepší erotický zážitek.
Bohumír Král, 66 let, Zlín
Moje mladá žena je nadšená mými novými schopnostmi po užívání Dr Extenda. Je přirozený, snadno se používá, poskytuje dlouhotrvající erekci a dobře zmírňuje stres. Kapsle se prodávají online a nejsou k dispozici v lékárnách, ale to mi nebránilo v tom, abych si je objednal a absolvoval celou léčbu.
Mikuláš Hladík, 57 let, Havířov
Přirozené složení kapslí Dr Extenda mi vrátilo moji sílu, mělo pozitivní vliv na mé již ne mladé srdce a zlepšilo spermiogenezi. S jeho pomocí se mi v důchodovém věku narodil dědic rodinné firmy.
Ferdinand Vacek, 61 let, Kladno.

Všem výše uvedeným mužům pomohl produkt Dr Extenda erektilní dysfunkce, jehož skutečné recenze potvrzují účinnost produktu.

Závěry o léku: Je Dr Extenda podvod?

Na základě recenzí lékařských odborníků, stejně jako pozitivního názoru tisíců spokojených uživatelů, kterým tento přírodní produkt pomohl zlepšit intimní život, stát se sebevědomým, získat mužnost, můžeme říci, že Dr Extenda funguje! Při objednávce přes webové stránky se můžete vyhnout předražování a podvodným transakcím třetích stran.

Často kladené otázky

V jakém věku mohu užívat přípravek na erektilní dysfunkci?

Erektilní dysfunkce se vyskytuje u mužů starších 40 let. V posledních letech se toto onemocnění začalo objevovat i u mladších mužů, u nichž se erektilní dysfunkce používá samostatně nebo jako součást komplexní léčby.

Jak se kapsle používají?

Dvakrát denně, ráno a večer, zapijte dostatečným množstvím vody pro lepší vstřebávání.

Jak dlouho se má přípravek užívat?

Doporučuje se užívání kapslí, dokud se neobjeví a neprojeví požadované výsledky. Za prvé, detoxikuje tělo. Pak se zlepší prokrvení a mužská funkce se oživí. Ve třetí fázi dochází k denní stabilizaci výsledků.

Jak lék působí?

Lék působí šetrně, aniž by poškodil vaše zdraví.

Jak si ho mohu koupit?

Kapsle pro léčebnou kúru je třeba objednat na webových stránkách výrobce a lze je zakoupit se slevou.

Doc. MUDr. Peter Koliba CSc

Doc. MUDr. Peter Koliba, CSc., který patří mezi významné odborníky v ČR. Má dlouholetou praxi v oboru gynekologie, klimakterické a menopauzální medicíny i dětské gynekologie. Byl předsedou Sekce gynekologie dětí a dospívajících ČGPS ČLS JEP a místopředsedou ČMAS - České menopauzální a andropauzální společnosti ČLS JEP, členem výboru SOM - Sekce pro otázky menopauzy ČGPS ČLS JEP a také členem redakční rady časopisu Praktická gynekologie a časopisu Klimakterická medicína. KVALIFIKACE: 1972 – 1978 Lékařská fakulta UP Olomouc Všeobecné lékařství – MUDr. 1983 - Atestace I. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1987 - Atestace II. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1993 - Atestace z oboru dětská gynekologie – ILF Bratislava 1995 - obhajoba kandidátské disertační práce – LF UK Bratislava – CSc. 2006 - obhajoba habilitační práce – jmenování docentem od 2.2.2007

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

3 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

3 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

3 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

3 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

3 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

3 dny před