Zdraví

Recenze přípravku Removio: složení, indikace, vedlejší účinky, cena

Obsah

Obchodní název léčivého přípravkuRemovio
Směr činnostiboj proti viru, který způsobuje bradavice nechirurgické odstranění bradavic zabránit vzniku nových papilomů posílení imunity hydratace pokožky hojení poškození kůže
Nežádoucí účinkynezjištěno
Počet recepcí1 – 2krát denně
Denní dávkažádná omezení
Období osvojenído úplného vymizení útvaru nebo do 3 měsíců.
Cena890 KČ
Doba dodání5 – 14 dní

Removio je kosmetický přípravek vyvinutý na bázi přírodních složek pomocí nové technologie stejnojmennou kosmetickou společností. Působení přípravku je zaměřeno na boj proti lidskému papilomaviru a na udržení zdraví pokožky postižené bradavicemi. Aktivní složky, které tvoří produkt, mohou vyřešit problémy bradavic bez nutnosti chirurgického zákroku nebo závažných léků. Nový přírodní gel Removio pomáhá bojovat s virem a zvládat jeho vnější projevy.

Složení

KomponentaAkce
zázvorový olejomezuje šíření viru a blokuje jeho vliv na organismus. má baktericidní a protizánětlivé účinky
extrakt z komonice lékařskémá silný protizánětlivý účinek
extrakt z meduňkymá silný antivirový účinek stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu a zvyšuje jejich množství v pokožce.
tokoferolprotizánětlivý účinek baktericidní vlastnosti Naplňuje pokožku živinami obnovuje pokožku po poškození
extrakt z citronové trávyPomáhá odstraňovat pigmentové skvrny, které zůstávají i po vymizení lézí.
čajovníkový olejzabránění růstu starých a vzniku nových formací.
skořicový extraktMá antivirový účinek Zastavuje abnormální dělení buněk pomáhá předcházet vzniku zhoubných novotvarů.
niacinamidposiluje imunitní systém Má baktericidní účinky urychluje proces hojení ran.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Removio obsahuje pouze přírodní složky a žádné syntetické přísady. Všechny extrakty a výtažky jsou z rostlin získávány co nejšetrněji bez použití agresivních technik, aby byly plně zachovány všechny příznivé přírodní vlastnosti látek.

Vzhledem ke zcela přírodnímu složení nebyly při testování přípravku Removio Gel zjištěny žádné kontraindikace. Kontroly příslušných státních orgánů potvrdily naprostou bezpečnost kosmetického přípravku pro člověka.

Měli byste si proto být vědomi pouze individuální nesnášenlivosti složek, před použitím u mladých a starších osob se poradit s lékařem a v těhotenství a při kojení používat s opatrností.

Klinické studie

Removio gel na bradavice, papilomy a další kožní výrůstky způsobené virem HPV prošel během výroby, ověřování a oficiálního testování klinickými zkouškami s dobrovolníky. Nový přípravek užívalo 658 pacientů s potvrzenou diagnózou, aby se zjistila jeho účinnost, rychlost účinku, kontraindikace a vedlejší účinky.

Testy ukázaly, že po třech měsících pravidelného používání zmizely 98 % testovaných osob všechny kožní výrůstky a stav jejich pokožky se výrazně zlepšil. U 97 % pacientů papilomavirus z těla zcela vymizel a 99 % testovaných nemělo žádné vedlejší ani negativní účinky.

Indikace k použití

Removio má v seznamu použití následující údaje

  • přítomnost viru HPV v těle pacienta, která je potvrzena testy;
  • bradavice;
  • papilomy;
  • hrubé, drsné hrudky a výrůstky na kůži;
  • jizvy a stopy po mechanickém poškození kůže;
  • slabá imunitní reakce organismu na infekce a bakteriální infekce kůže.

Gel je vynikající nejen k řešení vnějších projevů virových a bakteriálních infekcí. Rychle proniká ke kořeni léze, blokuje množení a šíření patogenních buněk a stimuluje tvorbu nového, zdravého epitelu.

Úplné informace o účincích přípravku, podrobný seznam příznaků a indikací si můžete přečíst na příbalovém letáku, který je součástí každého balení přípravku Removio.

Kde a jak si mohu zakoupit Removio?

Removio lze zakoupit pouze na oficiálních webových stránkách výrobce, na jiných místech se produkt neprodává. Výrobce nespolupracuje s obchodními platformami třetích stran, a to ani s řetězci lékáren a globálními internetovými obchody. Tento přístup zaručuje, že na trhu nebude velké množství padělaných výrobků, umožňuje stanovit nízkou cenu a plně zaručuje kvalitu zboží a shodu složení.

Přípravek Removio si můžete objednat pouze přímo od výrobce. Chcete-li získat požadovaný produkt, zadejte objednávku na domovské stránce webových stránek a uveďte své údaje. Na všechny dotazy, které v průběhu procesu vzniknou, vám naši manažeři zákaznického servisu obratem odpoví.

Jaká je cena?

Removio gel nelze zařadit mezi levné produkty. Obsahuje totiž pouze přírodní složky, jejichž pracné získávání vyžaduje velké investice a úsilí. I přes relativně vysokou cenu výrobku se však konečná cena Removio vyplatí z hlediska výhod, všestrannosti a bezpečnosti.

Díky absenci zprostředkovatelů z řad třetích stran a vícestupňovému distribučnímu schématu může výrobce stanovit vlastní cenovou úroveň bez dodatečných přirážek. Společnost pravidelně využívá příjemné slevové akce, speciální nabídky a systém bonusů pro nové zákazníky.

Aktuální cena přípravku Removio: 890 Kč.

Mohu si Removio koupit v lékárně nebo na Amazonu?

Jak již bylo řečeno, výrobce odmítl uzavřít distribuční smlouvy a dohody s distributory třetích stran a ignoroval dokonce i taková zavedená tržiště, jako jsou Amazon a Ebay. Stejná situace je i u řetězců lékáren – výrobce odmítl spolupracovat, takže Removio není možné v lékárnách zakoupit; přípravek jim nikdy nebyl dodán. Společnost se tak snaží zabránit distribuci padělaných a nelicencovaných výrobků.

Kromě toho velký počet zprostředkovatelů mezi kupujícím a výrobcem výrazně zvýší cenu výrobku, což také není součástí distribuční koncepce společnosti. Pokud zákazník najde gel Removio na Amazonu, v naprosté většině případů se jedná o padělek.

Removio na webových stránkách DR Max

Internetový obchod DR Max Removio neuzavřel žádné dohody s distribucí originálního výrobku, takže všechny výrobky na jeho stránkách jsou pravděpodobně padělané. Dalším varovným signálem nebezpečného nákupu může být pro kupujícího předražená nebo podhodnocená cena výrobků a podivné platební a dodací podmínky.

Removio na webových stránkách Heureky

Populární agregátor cen Heureka nabízí mnoho produktů a služeb podobných popsanému léku. Na webu však nejsou registrovány ani žádné platné distribuční a prodejní smlouvy. Produkty Removio nejsou na Heurece k dispozici, takže produkt nalezený na Heurece je pravděpodobně padělaný.

Rozvod nebo pravda

Dobrá pověst výrobce, oficiální potvrzení účinnosti na státní úrovni a podpora lékařské komunity vytvořily vynikající image gelu Removio mezi zákazníky. Bohužel však ne všechny názory na produkt, které jsou vyjádřeny v internetovém prostoru, hovoří o pozitivním výsledku. Je jich málo, ale negativní recenze gelu nelze ignorovat; je důležité pochopit, proč je zanechávají zklamaní zákazníci.

Taková prohlášení mají kupodivu většinou jen málo společného se skutečným produktem. Výrazná nespokojenost se obvykle zakládá na jiných faktorech. Někdo píše, že Removio je podvod, protože si koupil nekvalitní falešný produkt za přemrštěnou cenu a přeplatil poštovné. Jiná osoba tvrdí, že Removio nefunguje, protože nezaznamenala žádné znatelné zlepšení, ačkoli ve skutečnosti jednoduše ignorovala návod k použití a gel nepoužívala pravidelně. Třetí osoba vyjádřila názor, že Removio je podvod, protože je zvyklá si myslet, že všichni internetoví prodejci jsou podvodníci a podvodníci.

Existuje mnoho takových přitažených za vlasy argumentů, které však nemají žádnou souvislost s realitou – působení a účinnost přípravku Removio byly potvrzeny na národní úrovni a samotný výrobek má úplný balíček certifikátů, záručních kuponů a dokladů.

Recenze Removio ve fórech

Fóra o gelu Removio jsou veskrze pozitivní. Názory a myšlenky spotřebitelů jsou většinou pozitivní, lidé sdílejí úspěšné příběhy o používání výrobku, mluví o tom, že se zbavili věčné pohromy, stejně jako o celkovém zlepšení stavu pokožky.

Studium recenzí produktu pomáhá vytvořit úplný obraz o produktu a identifikovat slabá místa nebo nezohledněné ukazatele.

S negativními komentáři je poněkud obtížnější se vypořádat, ale pečlivé zkoumání pomohlo určit, že většina těchto výroků je falešná, protože se nepodařilo najít žádné potvrzení těchto slov.

Ohlasy lékařů

Příjemně mě překvapil a potěšil Removio gel, který je na rozdíl od většiny svých protějšků zcela přírodním produktem a lze jej používat v každém věku. Nemá žádné vedlejší ani nežádoucí účinky, což mi umožňuje používat ho téměř u všech pacientů, kteří potřebují odstranit výrůstky.

Eva Dvořák, kosmetička, praxe 16 let, Kutná Hora

Často není snadné najít účinný prostředek, který by harmonicky doplňoval hlavní léčbu a pomohl pacientovi dosáhnout výsledků rychleji bez chirurgického zákroku, silných léků a stresu. Removio je jen jedním z nich. Moji pacienti si rychle vyzkoušeli rychlý a účinný účinek na jejich pokožku a celé tělo. Stačí tři měsíce a jste zcela zbaveni starého nepříjemného problému.

Jana Kučera, dermatoveneroložka, praxe 27 let, Praha

Často slýchám od svých starších pacientů stížnosti na papilomy a bradavice. Jejich křehké zdraví mě nutí být obzvlášť opatrný při výběru léčby a terapie. Removio gel mohu předepsat téměř v každém případě, protože má přírodní složení a neexistují žádné zjevné kontraindikace. Přípravek je velmi účinný a po několika měsících pravidelného používání jsou všechny léze pryč.

Daniel Horák, dermatolog, praxe 12 let, Plzeň

Reference zákazníků

Dlouho jsem trpěla bradavicemi, které mi bránily ve správném pohybu, nošení pohodlné obuvi a cvičení. Přečetl jsem si skutečné recenze Removio, koupil produkt a po pouhých 4 měsících, moje bradavice byly pryč. Teď už skoro neznám nepohodlí při chůzi.
Marek Novák, 34 let, Karlovy Vary
Removio bylo vynikající při léčbě mých papilomů. Měla jsem je na zadní straně ramene a nezpůsobovaly mi žádné zjevné potíže, ale vypadaly hrozně! Přečetl jsem si recenze Removio, objednal jsem si ho a po několika měsících jsem problém vyřešil jednou provždy.
Olga Virich, 28 let, Praha
Na tváři se mi začaly objevovat papilomy, což mi způsobovalo určité fyzické i psychické potíže. A když se mi na nohou objevily první bradavice, uvědomila jsem si, že problém je mnohem hlubší než jen vnější nepohodlí. Můj lékař mi diagnostikoval HPV a předepsal mi kromě hlavní léčby také Removio. Viru jsem se zbavila během několika měsíců a gel také zlepšil stav mé pleti.
Thomas Scholz, 35 let, Olomouc
Přečetla jsem si lékařské recenze přípravku Removio a začala jsem gel používat na doporučení svého dermatologa pro bradavice na nohou. Byly velmi hluboké a při chůzi mě bolely. Problému jsem se zbavil za 2-3 měsíce. Už téměř rok si na tento problém nevzpomínám.
David Svoboda, 21 let, Brno
S přibývajícím věkem se mi na kůži začaly objevovat papilomy. Samy o sobě nebyly nepříjemné, ale bála jsem se, že by mohly vést k rakovině, a tak jsem požádala svého lékaře, aby mě jich zbavil. Chtěla jsem se vyhnout operaci a lékař mi doporučil gel Removio. Po třech měsících pravidelného používání nebyly na mé kůži žádné stopy po papilomech.
Adam Novotný, 53 let, Lubenec

Závěry o léku: Je Removio podvod?

Removio je účinný kosmetický přípravek, jehož účinnost byla potvrzena klinickými studiemi a národními inspekcemi. Výrobek má přírodní složení, jehož složky jsou pečlivě získávány, což má pozitivní vliv na jeho působení. Přípravek Removio funguje ve všech případech předepsání a odstraňuje virus jak zvenčí, tak i uvnitř.

Diskuse o Removio od skutečných uživatelů jsou vždy založeny na pozitivních akcích, hmatatelných výsledcích a důvěře v kvalitu produktu.

Často kladené otázky

Má přípravek Removio vedlejší účinky?

Podle společnosti a zpětné vazby od zákazníků nebyly zjištěny žádné negativní účinky výrobku.

Mohu si Removio koupit v lékárně?

Ne, gel je distribuován pouze prostřednictvím oficiálních webových stránek společnosti.

Ve kterých městech si ji mohu koupit?

Díky distribuci prostřednictvím online prostoru je možné objednat Removio gel v kterémkoli městě v České republice.

Jak dlouho bude trvat doručení?

Optimální doba dodání je 5 až 14 dní.

MUDr. Zdenka Stratilova

Absolventka Masarykovy univerzity, Lékařská fakulta Brno - všeobecný směr. Do roku 1992 působila ve Fakultní nemocnici u svaté Anny v Brně na I. patologicko-anatomickém ústavu jako samostatně pracující lékař a odborný asistent, v období do roku 2000 pracovala jako samostatně pracující a vedoucí lékař ve Fakultní nemocnici Brno - Bohunice, II. kožní klinika. Atestace v oborech patologická anatomie, imunohistologie, dermatovenerologie a korektivní dermatologie. Licence v oborech patologická anatomie, dermatovenerologie, korektivní dermatologie - estetická chirurgie, oprávněna k výkonu funkce odborného zástupce NZZ a garanta pro dermatologii, oprávněna k výkonu funkce odborného zástupce NZZ a garanta pro korektivní dermatologii - estetickou chirurgii a laserovou estetickou chirurgii. V roce 2000 bylo MUDr. Stratilové uděleno Českou společností pro využití laseru v medicíně - sekce laserová estetická chirurgie, osvědčení o akreditaci v oboru laserová estetická chirurgie č. 004.

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

5 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

5 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

5 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

5 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

5 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

5 dny před