Hubnutí

W-Loss: složení, indikace, vedlejší účinky, kde a za jakou cenu koupit, recenze lékařů

Obsah

NázevW-Loss
Jaký účinek lze očekávatUvádí tělo do stavu ketózy, což urychluje ztrátu nadváhy;
Normalizuje metabolismus, obnovuje normální průběh metabolismu;
Snižuje chuť k jídlu a pomáhá kontrolovat hlad;
Pomáhá uvolňovat další energii;
Zlepšuje funkci střev a trávicího traktu;
Pomáhá korigovat postavu;
Odvádí z těla nahromaděný odpad a toxiny;
Posiluje imunitní systém;
Zlepšuje stav pokožky a snižuje výskyt vyrážek;
Zlepšuje celkový stav těla a činí člověka pohyblivějším.
Pravděpodobná rizikaChybějící
Objem balení30 ml
Aplikace25 kapek na 100 ml vody 2krát denně (nejlépe ráno a večer).
Doba trvání kurzu21 dní
Cena890 Kč
Doba dodání1-3 dny
Hodnocení⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5

Existuje mnoho důvodů, proč můžete mít nadváhu: nadměrný příjem potravy, hormonální poruchy a chronická onemocnění. Jedinečný doplněk stravy W-Loss může pomoci tento trend v krátké době zvrátit.

Díky svému jedinečnému patentovanému složení působí na tělo šetrně. Mohou ji používat i lidé, kteří trpí různými chronickými onemocněními. W-Loss aktivuje stav ketózy, při kterém se přebytečný tuk přeměňuje na energii. Tělo ho pak využívá po celý den.

Složení

Složení kapek neobsahuje žádné chemické přísady. Výrobek je proto zcela bezpečný pro vaše zdraví a nezpůsobuje žádné vedlejší účinky. Pro seznámení se složkami si prosím prostudujte následující tabulku:

KomponentaAkce
AnanasOvoce, které podporuje účinné spalování tuků. Doplňuje nedostatek živin a vitamínů, kontroluje přibývání na váze, odbourává tukové zásoby a normalizuje trávicí proces.
KumquatUrychluje metabolické procesy, normalizuje metabolismus. Nahrazuje nedostatek živin
PapájaMá regenerační účinky. Podporuje metabolismus
MaracujaRychle zasytí a pomáhá kontrolovat hlad. Vysoká koncentrace pektinu a vlákniny reguluje funkci střev
Zelený čajLék číslo 1 na hubnutí. Má také protizánětlivý účinek, odstraňuje z těla přebytečné tekutiny.
Vitamin B6Snižuje pocit hladu, doplňuje nedostatek energie. Hraje důležitou roli v metabolických procesech aminokyselin, cukrů a dalších látek.

Jak je patrné z tabulky, ve složení výrobku nejsou žádné syntetické látky, které by mohly způsobit poškození organismu. Lze tedy konstatovat, že kapky jsou vhodné pro širokou škálu uživatelů.

Kontraindikace a vedlejší účinky

 W-Loss nemá prakticky žádné kontraindikace. Přestože jsou kapky bezpečné a přírodní, existuje několik situací, kdy je vhodné se nejprve poradit s odborníkem:

  • Alergie na některou z účinných látek;
  • Během těhotenství nebo kojení;
  • osoby mladší 18 let;
  • přítomnost chronických onemocnění.

Váš lékař rozhodne na základě Vaší anamnézy, zda je možné tento přípravek použít k hubnutí. V případě potřeby lze doporučené dávkování upravit.

Na základě klinických a laboratorních testů bylo zjištěno, že se při používání přípravku nevyskytují žádné nežádoucí účinky. Tuto skutečnost potvrzují i kontrolní testy prováděné na dobrovolnících.

Klinické studie

Před zahájením prodeje kapek W-Loss byly vzorky odeslány k testování do nejlepších laboratoří v Evropě a USA. Na základě výsledků obdržel výrobce certifikát shody, který prokazuje bezpečnost a účinnost výrobku.

Jako další studii provedla společnost sérii testů, které trvaly dva týdny a kterých se účastnili dobrovolníci. Podle testů lidé aktivně hubli. Nebyly hlášeny žádné zdravotní potíže ani alergické reakce. Všichni účastníci testu dokázali zhubnout 10-14 kg. Produkt je stejně účinný pro muže i ženy.

Indikace k použití a příbalový leták

 W-Loss má širokou škálu indikací k použití. Kapky však budou účinným prostředkem proti následujícím aspektům:

  • nadváha;
  • Neschopnost ovládat hlad vlastními silami;
  • zpomalení metabolismu;
  • vysoká hladina cholesterolu nebo cukru v krvi;
  • touha korigovat svou postavu;
  • Neustálý pocit únavy z nadváhy.

Je důležité si uvědomit, že nadváha může být příčinou závažných chronických onemocnění: gastrointestinálních a střevních chorob, cukrovky a kardiovaskulárního systému.

V příbalovém letáku přípravku W-Loss je uveden podrobný návod k použití. Je důležité si uvědomit, že k dosažení pozitivních výsledků a uvedení těla do stavu ketózy je třeba nejméně 7 dní. Proto je nejlepší používat kapky po dobu 2 týdnů nebo déle.

Standardní dávkování je 25 kapek na 100 ml vody 2× denně půl hodiny před jídlem. Kapky je nejlepší používat ráno a večer.

Kde a jak koupit W-Loss

V současné době lze W-Loss zakoupit pouze na oficiálních stránkách výrobce. Zpočátku společnost dodávala zboží do dalších obchodů, lékáren a na internetová tržiště. Vzhledem k nárůstu cen a počtu padělaných výrobků však byla spolupráce přerušena. Společnost W-Loss proto může zaručit pouze objednání originálu přímo od výrobce.

Jaká je cena

Když společnost začala spolupracovat s partnery, lékárnami a dalšími obchody, cena W-Loss začala rychle růst. Výrobek se tak stal pro mnoho zákazníků cenově nedostupným. Poté, co společnost zastavila dodávky, se situace stabilizovala. Výrobce nyní sám ovládá trh a nabízí nejatraktivnější podmínky pro nákup.

Pravidelně se konají propagační akce a výhodné nabídky, které vám pomohou ušetřit ještě více peněz. Podle posledních údajů stojí W-Loss 890 Kč.

Lze koupit W-Loss v lékárně nebo na Amazonu

W-Loss amazon již neprodává, protože výrobce ukončil spolupráci. Některé obchody však mohou mít stále kopie kapek z poslední dodávky. Pokud prodávající nabízí výrobek za pochybně nízkou nebo vysokou cenu, je lepší takovou transakci odmítnout. Pravděpodobně se jedná o padělek.

W-Loss se také neprodává v lékárně. Pro farmaceutické společnosti není výhodné prodávat výrobek za co nejnižší cenu, jak požaduje výrobce.

W-Loss na webových stránkách DR Max

W-Loss na DR Max již není na prodej. Občas se však objeví inzeráty na jeho prodej. Pokud vás zaujme, je to padělek.

W-Loss na webových stránkách Heureky

W-Loss nelze na Heurece najít. Výrobek není k dispozici v cenovém agregátu, takže jej lze objednat pouze na oficiálních stránkách výrobce.

Rozvod nebo pravda

O kapkách se často diskutuje na různých fórech. Většina uživatelů zanechává pozitivní zpětnou vazbu po dokončení kurzu nebo ve fázi hubnutí. Navzdory skutečnosti, že výrobek získal spolehlivou pověst, existují na internetu příležitostné recenze, podle kterých je W-Loss podvodem. Důvodem jsou obvykle tyto příčiny:

  • Lék není vůbec k dispozici;
  • Zákazníci si kupují kapky od prodejců třetích stran, aby ušetřili co nejvíce peněz. V důsledku toho se však ukáže, že výrobek je padělaný;
  • W-Loss nefunguje, protože uživatel nedodržuje doporučení výrobce pro použití;
  • je sporné, protože výrobek nelze nalézt v lékárně.

Kapky W-Loss nejsou podvod. Tuto skutečnost potvrzují laboratorní testy a kontrolní testy.

Recenze W-Loss na fórech

Na fórech se často objevuje W-Loss. Recenze jsou převážně pozitivní. Snažili jsme se negativní recenze zkontrolovat a dospěli jsme k závěru, že jsou s největší pravděpodobností falešné. Žádný z autorů negativních recenzí nebyl kontaktován.

Recenze

Vzhledem k tomu, že recenze W-Loss jsou většinou pozitivní, nelze pochybovat o bezpečnosti a účinnosti výrobku. Tuto skutečnost potvrzují jak skuteční odborníci na výživu, tak zákazníci, kteří již dokázali změnit svůj život k lepšímu.

Ohlasy lékařů

Recenze lékaře W-Loss jsou stejně důležitým důkazem, že kapky vám pomohou zbavit se nadváhy.

„W-Loss je doplněk stravy, který pomáhá zrychlit metabolismus a uvádí tělo do stavu ketózy bez negativních účinků. Spolu se správnou stravou a cvičením tak kapky pomáhají urychlit proces hubnutí. Pokud má pacient chronické onemocnění, je vhodné se i přes přirozené složení nejprve poradit s odborníkem.“

Jaroslava Brožová, dietoložka, praxe 17 let, Ostrava

„Společnost W-Loss doporučuji svým zákazníkům již dva roky. Jedná se o katalyzátor složený z přirozeně se vyskytujících složek. Proto nemá žádné agresivní účinky. Podle mých pozorování se všichni moji klienti dokázali zbavit nadbytečných kilogramů, aniž by trpěli hladovkou.“

Barbora Vacková, dietoložka, praxe 13 let, Brno

„S produktem W-Loss jsem se seznámila, když mi ho klientka přinesla na konzultaci a zeptala se, zda stojí za to ho používat. Po prostudování skladby jsme se rozhodli ji vyzkoušet pod mým přísným dohledem. Po týdnu se již váha začala aktivně snižovat, aniž by došlo k jakémukoli ochabnutí kůže. Přesto doporučuji zařadit do programu fyzické cvičení a zdravou stravu.“

Emil Kučera, dietolog, 7 let praxe, Liberec.

Zpětná vazba od zákazníků

 W-Loss skutečné recenze také potvrzují účinnost kapek.

"W-Loss mi především pomohl zbavit se otravných kil a motivoval mě k dalšímu hubnutí. Kapky jsem používala měsíc a podařilo se mi zbavit se 12 kg navíc. Nemohu říci, že jsem se zcela vzdala svých oblíbených jídel, ale omezila jsem tučná jídla. Po celou dobu užívání jsem se necítil hůře."

Julie Kašparová, 28 let, Praha

"Snažila jsem se ze všech sil, abych zhubla alespoň pár kilo. Účinek však vydržel jen pár měsíců a pak se váha vrátila. W-Loss jsem užívala 3 týdny a podařilo se mi zhubnout 8 kg. Uplynulo šest měsíců a já jsem kurz zopakovala a zhubla dalších 12 kg. Můj život se dramaticky změnil, teď se na sebe ráda dívám do zrcadla, cvičím a hodně chodím. Jsem s ním velmi spokojen."

Rudolf Černý, 30 let, Plzeň

"W-Loss jsem použil po konzultaci s odborníkem na výživu. Držel jsem správnou dietu, ale občas jsem si dovolil sladkosti. Jako alternativu k posilovně jsem si vybral chůzi venku. Za měsíc se mi podařilo zhubnout 9 kg. Nyní pokračuji ve své cestě bez kapek a podařilo se mi zhubnout dalších 5 kg. Kapky skutečně fungují, ale je důležité nevynechávat příjem a je lepší vypracovat určitý režim. Myslím, že to za měsíc zopakuji."

Jitka Šimková, 35 let, Teplice

"Velmi spokojený s poklesy W-Loss. Nemají nepříjemný zápach a snadno se pijí. Za celou dobu užívání jsem neměla žádné špatné účinky ani alergie. Naopak, už po 10 dnech mám chuť se více hýbat. Snažím se držet správnou dietu, ale někdy se mi stane, že uklouznu. Přesto se mi podařilo zhubnout 8 kg."

Zuzana Beranová, 40 let, Kladno

"Pomohly mi kapky W-Loss. Moje původní váha byla 112 kg. Po měsíci jsem však dokázal snížit činku na 99 kg. Není obtížné produkt užívat. Pro dosažení maximálního účinku je však lepší příjem nevynechávat. S výsledky jsem velmi spokojen."

Luboš Pospíšil, 33, Praha.

Závěry ohledně drogy: Je W-Loss podvod?

 W-Loss funguje, což potvrdily laboratorní a klinické testy. Výsledkem testů je příslušný certifikát, který potvrzuje, že kapky jsou zcela bezpečné pro zdraví.

Kontrolní testy prováděné na dobrovolnících rovněž potvrzují, že kapky skutečně fungují. Nejlepších výsledků však dosáhnete, pokud budete pečlivě sledovat svůj jídelníček a zařadíte do svého denního režimu fyzickou aktivitu.

Často kladené otázky

Co je W-Loss a k čemu slouží?

W-Loss je kapka s přírodním složením, jejímž cílem je snížit nadváhu, odstranit škodlivé toxiny a odpad a zlepšit celkovou fyzickou kondici.

Opravdu W-Loss funguje?

Srovnávací testy a klinické studie, stejně jako zpětná vazba od zákazníků, dokazují, že je skutečně účinný a bezpečný pro vaše zdraví.

Jak užívat W-Loss?

Doporučuje se užívat nejméně 14-21 dní denně 25 kapek na 100 ml 2krát denně. Užívejte půl hodiny před jídlem.

Kde si mohu W-Loss koupit?

Protože výrobce přestal dodávat, můžete si kapky objednat pouze z jejich oficiálních webových stránek.

MUDr. Michaela Svobodova

Dietolog Výživovým poradenstvím se zabývám již několik let a jen za poslední rok mé klientky zhubly v součtu asi o 2 tuny. Výživové poradenství stavím na podrobné analýze těla. Tu provádím na vysoce profesionálním přístroji BodyMetrix, který ultrazvukem měří tukové, svalové a další podkožní tkáně. Běžně používané ukazatele BMI (Body Mass Index), nebo WHR (Waist–hip ratio) také v práci používám, ale výstup měření BodyMetrix je mnohem přesnější a zohledňuje individuální stavbu organismu. Jsem členka Aliance výživových poradců (AVP), neustále se ve svém oboru vzdělávám, průběžně absolvuji stáže a kursy, které zvyšují mojí kvalifikaci a znalosti tak, abych Vám v každém okamžiku mohla poradit co nejlépe.

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

4 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

4 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

4 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

4 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

4 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

4 dny před