Proti houby

Keramin: složení, indikace, vedlejší účinky, kde a za jakou cenu koupit, recenze lékařů

Obsah

Název lékuKeramin
Indikace k použitíMykóza nohou
Účinek, který máZabraňuje rozvoji a množení patologických mikroorganismů.
Odstraňuje klinické projevy mykózy
Má celkový antiseptický účinek na nohy.
Nežádoucí účinkyNeidentifikováno
KontraindikaceIndividuální nesnášenlivost složek léku
Cena890 Kč
Hodnocení⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️5/5
Oficiální webové stránky
Obecné informace

Keramin je jedinečný doplněk stravy vyvinutý pro léčbu atletických nohou. Přípravek je univerzální a lze jej použít na všechny plísňové léze bez ohledu na typ původce. Lék proniká hluboko do dermis a nehtové ploténky a působí jakoby zevnitř patologického procesu. Zároveň nezpůsobuje žádné vedlejší účinky a nemá prakticky žádné kontraindikace. Neexistuje také žádná závislost na doplňku. To znamená, že lék můžete použít tolikrát, kolikrát je třeba k léčbě určité patologie. Keramin je nejlepším řešením pro zdraví vašich nohou. 

Složení přípravku Keramin

KomponentaAkce
Koloidní stříbro Vynikající alternativa k antibiotikům. Žádná známá patogenní bakterie nemůže přežít v přítomnosti i minimálního množství stříbra. Tato složka pomáhá tělu bojovat s infekcí stejně dobře jako antibakteriální přípravky, ale bez vedlejších účinků.
Jalovcový olejZmírňuje klinické příznaky onemocnění: svědění, pálení, otok. Odstraňuje nepříjemné pachy.
Vitamin EStimuluje krevní oběh, nasycuje kožní buňky živinami a kyslíkem. Posiluje reparační schopnost organismu.
TurpinensZabránit rozvoji a množení patogenů. Zabíjí larvy mikroorganismů, což snižuje pravděpodobnost opakování onemocnění. Odstraňuje příznaky plísňových infekcí.
Keramin Složení

Kontraindikace a nežádoucí účinky.

Navzdory mnoha dosud vyvinutým antimykotikům se počet lidí trpících touto patologií den ode dne zvyšuje. Důvodem je zřejmě to, že většina léků je lokálních. Samozřejmě pacienta zbaví nepříjemných příznaků, ale neléčí. Kromě toho mají řadu vedlejších účinků, což znamená, že by se neměly používat často. Po prostudování epidemiologické situace se výrobce rozhodl vytvořit účinný, ale zároveň přírodní lék – Keramin. Nezpůsobuje žádné vedlejší účinky. Bylo to perfektně snášeno. Kontraindikace přípravku Keramin, vzhledem k rostlinným složkám ve složení a místní aplikaci, také trochu. Nedoporučuje se používat doplněk pouze pacientům s přecitlivělostí na složky léku. V ostatních případech je použití přípravku Keramin nejen možné, ale i nezbytné. 

Důležité: Pokud se u vás po použití přípravku Keramin objeví různé klinické příznaky alergické reakce, měli byste přestat přípravek Keramin používat a poradit se s lékařem o předepsání antihistaminik. 

Klinické studie.

Před použitím v lékařské praxi prošel krém Keramin velkým výzkumem a testováním. Vědci nejprve odvodili ideální vzorec a zkoumali působení jednotlivých složek. Poté byly vyhodnoceny jejich synergie. Byla stanovena struktura krému. Teprve poté byl Keramin testován na zvířatech. Výborné výsledky umožnily zahájit testování na dobrovolnících. Vývojáři dali každému pacientovi 1 tubu a vysvětlili způsob aplikace. V průběhu léčby a po jejím ukončení byly vyhodnoceny výsledky. U 98 % subjektů tedy vymizely příznaky mykotické infekce, ve stěrech nebyly zjištěny žádné mikroorganismy. 2 % se nemohla zúčastnit z důvodu alergie na lék. 94 % dobrovolníků si objednalo další balení krému pro sebe nebo své příbuzné. 

Na základě získaných pozitivních výsledků byl Keramin schválen předními vědci ve farmaceutickém průmyslu a získal všechny licence a certifikáty pro použití v lékařské praxi. Dokumenty jsou k dispozici na oficiálních stránkách vývojářské společnosti. Všechny dokumenty jsou veřejně přístupné.

Indikace k použití a příbalová informace

Před použitím přípravku je vhodné prostudovat příbalovou informaci přípravku Keramin. Příbalový leták obsahuje informace o tom, jak lék používat, o potřebném dávkování a o délce léčby. V dokumentu naleznete také pokyny pro použití přípravku Keramin. Mezi ně patří:

  • Houbové kožní léze jakékoli etiologie;
  • Opakované infekce nohou;
  • Nepříjemný zápach nohou;
  • Svědění, pálení, šupinatá kůže;
  • Deformace nehtové ploténky;
  • Odlupování z nehtového lůžka;
  • Suchost a zesílení kůže;
  • Praskliny a jiné kožní defekty.

Keramin se doporučuje při jakémkoli z výše uvedených příznaků. Dávkování, průběh léčby a další podrobnosti užívání je však třeba konzultovat s lékařem. 

Kde a jak koupit Keramin

Při prohlížení oficiálních webových stránek krému jsme si všimli, že Keramin lze objednat pouze na platformě výrobce. To samozřejmě vyvolalo otázku. Jak vysvětlili správci, důvodem omezení dodávek do drogových center je cenová dostupnost produktu a obrovské množství padělků. Aby výrobce mohl kontrolovat ceny a zaručit svým zákazníkům kvalitu kupovaných výrobků, přestal dodávat výrobek do lékáren a na různá tržiště. Pokud tedy chcete ušetřit peníze a přesto si koupit Keramin, který bude skutečně fungovat, přejděte na webové stránky lékárny.

Jaká cena

Jak bylo uvedeno výše, od určité doby výrobce kontroluje cenu přípravku Keramin a všechny otázky týkající se jeho nákupu. Například skutečně originální lék si můžete zakoupit pouze na oficiálních stránkách vývojáře. Je důležité, že cena přípravku Keramin na této platformě je několikrát nižší než v lékárnách a jiných prodejních centrech. Cena je pouze 890 Kč. Navíc si krém můžete koupit se slevou. 

Můžete si koupit Keramin z lékárny nebo na Amazonu

Amazon je jedním z největších online tržišť, kde najdete poměrně velké množství léčiv. Po určitou dobu se na stránky dodávala také smetana. Zákazníci našli stovky nabídek na nákup Keraminu na Amazonu. Při bližším zkoumání výrobku se však ukázalo, že ve většině případů prodávají prodejci padělky původního výrobku. A za velmi vysokou cenu. Podobná situace je i u přípravku Keramin v lékárnách. Majitelé se rozhodli využít popularity krému a zvýšili jeho cenu. A aby ušetřili peníze, našli nový zdroj objednávání produktu. Samozřejmě, že je již neoriginální. 

Keramin na webových stránkách DR Max

Původní Keramin se v DR Max neprodává. Najdete tam jen padělky. Vašemu tělu samozřejmě neprospějí. Měli byste si být vědomi toho, že když si koupíte výrobek, který není na oficiálních webových stránkách, výrobce není zodpovědný za jeho kvalitu a nežádoucí účinky, které způsobuje.

Keramin na webových stránkách Heureky

Heureka je jednou z nejoblíbenějších webových stránek v České republice, kde lze najít léky. Každý si může najít potřebné léky a porovnat jejich ceny. Je však důležité vědět, že v generátoru jsou zveřejněny pouze léky, které jsou v prodeji v síťové lékárně nebo na jiných internetových platformách. Z tohoto důvodu není Keramin na Heurece k dispozici. Krém se prodává pouze na webových stránkách výrobce, což znamená, že není s čím porovnat cenu. 

Rozvod nebo pravda

Mnozí pacienti, když slyší o zázračném přípravku, který je rychle a spolehlivě zbaví plísní, se ptají, zda je Keramin podvod. Při hledání odpovědi jdou na internet, čtou webové stránky a recenze na fórech, studují informace. Ve většině případů jsou komentáře pozitivní. Zákazníci se radují z nákupu a spěchají se podělit o výsledky. Existuje však ještě jedna kategorie pacientů. Píší, že Keramin je podvod a jen způsob, jak vydělat peníze. S autory druhého z nich jsme hovořili podrobněji. 

Mezi důvody těchto recenzí patří:

  • Pacienti, kteří si myslí, že Keramin nefunguje, se neobtěžovali přečíst si návod k použití. Krém aplikovali příliš řídce nebo ne každý den. V důsledku toho neměla požadovaný účinek.
  • Další skupina lidí se doporučeními vývojáře neřídila. Lék nakupovali v lékárnách a na tržištích. V důsledku toho získali padělek. Přirozeně to nepomohlo vyléčit nemoc.
  • Někteří pacienti nedůvěřují lékům prodávaným na internetu. I bez zakoupení léku píší, že krém nefunguje. To ovšem není tento případ.

Naštěstí je takových recenzí málo. Většina lidí si všímá účinného a vynikajícího účinku přípravku Keramin a děkuje vývojářům za vynalezení produktu. 

Keramin recenze na fórech

Před napsáním recenze produktu jsme prostudovali mnoho informací. Mluvili jsme s vědci, kteří krém vyvinuli. Přečetli jsme si recenze Keraminu na fórech. Mnoho pacientů zaznamenává vynikající účinek léku a děkuje společnosti za její vynález. Jiní naopak upozorňují, že krém nefunguje, a nedoporučují plýtvat penězi. Snažili jsme se s autory komentářů spojit, abychom zjistili, proč mají tak negativní názor. Žádný z nich se však neozval. Navíc stránky, ze kterých lidé psali recenze, jsou falešné. 

Recenze

Ohlasy lékařů

Kromě názorů skutečných zákazníků je na internetu k dispozici množství recenzí lékařů pro Keramin. Zveme vás, abyste si některé z nich přečetli:

„O Keraminu jsem se dozvěděla od svého pacienta. Ráda na sobě zkouší různé přísady. Nevěřil jsem okamžitě v zázračný účinek krému. Ale když jsem po léčbě viděla výsledek, byla jsem velmi překvapená. Léky skutečně fungují. Prověřil jsem to u několika dalších pacientů. Doporučuji.“ 

Petra Vaňková, dermatoložka, 12 let praxe, Praha.

„Nezřídka se stává, že se moji pacienti léčí doma, místo aby přišli na schůzku včas. To se samozřejmě nepodaří. Během této doby houba postupuje a je poměrně obtížné ji vyléčit. S příchodem Keraminu do mé praxe se však vše změnilo. Je to výborný lék, vždy pomůže. Kromě toho nemá žádné vedlejší účinky. Předepisoval jsem, předepisuji a budu předepisovat i nadále.“ 

Irena Křížová, praktická lékařka, 24 let praxe, Grob

„Keramin je vynikající produkt. Pomáhá naprosto všem, bez ohledu na typ původce. Krém mi byl předepsán mnohokrát a nikdy nezklamal. Vřele doporučuji. Zejména pro ty, kteří nechtějí navštívit lékaře.“

Marcela Bláhová, podiatr, 4 roky praxe, Granice

Reference zákazníků

Nyní jste si přečetli komentáře lékařů ke krému. Nyní mi dovolte, abych vám ukázal některé skutečné recenze Keramin. 

"Není to poprvé, co jsem si objednal Keramin. Vždy funguje perfektně. Účinek krému trvá dostatečně dlouho. Dříve jsem se musela léčit každý měsíc, ale za dva roky jsem si výrobek koupila jen třikrát. Myslím, že je to vynikající výsledek."

Rostislav Rohla, 47 let, Belčice

"Dlouho jsem trpěla atletickou nohou. Musela jsem užívat spoustu velmi nezdravých léků. Ale poté, co jsem vyzkoušela Keramin, se všechno změnilo. Nohy se přestaly škrábat, nepříjemný zápach zmizel. Všechno je skvělé. Jsem rád!"

Jindřich Mach, 37, Benišov 

"Po přečtení recenzí o Keraminu jsem se rozhodl objednat si ho sám. Vzhledem k tomu, že musím celý den nosit gumové boty, nebylo by to od věci. Lék funguje. Žádná plíseň. Doporučuji." 

Petr Navrátil, 28 let, Brno 

"Keramin je vynikající krém na léčbu mykóz. Není to poprvé, co jsem si ho objednal, a vždy funguje perfektně. Už jsem ji doporučila všem svým přátelům a rodině." 

Marcela Marková, 45 let, Vizovice

"Keramin se mi líbí pro své přirozené složení a bezpečnost. Vzhledem k tomu, kolik chronických onemocnění se objevuje ve věku 70 let, je to důležité kritérium pro výběr produktu."

Tereza Říhová, 72 let, Karlovy Vary.

Závěry o léku: Je Keramin podvod?

Shrneme-li výše uvedené, můžeme říci jediné: Keramin funguje. Navzdory mnoha padělkům a snaze ostatních zneužít tento produkt si stále získává oblibu mezi lékaři a pacienty v České republice. A abyste opět viděli účinnost krému, stačí otevřít jakoukoli webovou stránku s diskusemi o Keraminu. Tolik zázračných příběhů o uzdravení svědčí o kvalitě vynalezeného produktu.

Často kladené otázky

Kde si mohu přečíst další informace o přípravku Keramin?

Veškeré informace o krému jsou uvedeny na webových stránkách farmaceutické společnosti. 

Za jak dlouho po objednání bude Keramin doručen?

Po odeslání objednávky vás bude kontaktovat administrátor a potvrdí vám podrobnosti o doručení. Krém obvykle obdržíte ještě týž den. 

Kolik stojí Keramin?

Aktuální cena je 890 Kč. 

Jak rozeznám pravý Keramin od padělku?

Abyste rozeznali originál od padělku, stačí se podívat, jak vypadá originální balení Keraminu. 

MUDr. Zdenka Stratilova

Absolventka Masarykovy univerzity, Lékařská fakulta Brno - všeobecný směr. Do roku 1992 působila ve Fakultní nemocnici u svaté Anny v Brně na I. patologicko-anatomickém ústavu jako samostatně pracující lékař a odborný asistent, v období do roku 2000 pracovala jako samostatně pracující a vedoucí lékař ve Fakultní nemocnici Brno - Bohunice, II. kožní klinika. Atestace v oborech patologická anatomie, imunohistologie, dermatovenerologie a korektivní dermatologie. Licence v oborech patologická anatomie, dermatovenerologie, korektivní dermatologie - estetická chirurgie, oprávněna k výkonu funkce odborného zástupce NZZ a garanta pro dermatologii, oprávněna k výkonu funkce odborného zástupce NZZ a garanta pro korektivní dermatologii - estetickou chirurgii a laserovou estetickou chirurgii. V roce 2000 bylo MUDr. Stratilové uděleno Českou společností pro využití laseru v medicíně - sekce laserová estetická chirurgie, osvědčení o akreditaci v oboru laserová estetická chirurgie č. 004.

Zobrazit komentáře

  • Jsem velmi spokojen s produktem Keramin. Jsem atlet a trpím atletickými nohami. Užíváním tohoto doplněku stravy mohu snížit své bolesti a udržet si svou sílu. Produkt je velmi účinný a příjemně chutná. Jeho složení je navíc 100% přírodní a bez přidaných látek. Užíváním tohoto doplněku stravy jsem viděl skutečné výsledky. Doporučuji jej všem, kteří trpí bolestmi souvisejícími s atletickými nohami.

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

3 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

3 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

3 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

3 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

3 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

3 dny před