Prostředky na klouby

Recenze přípravku Depanten: složení, indikace, cena

Obsah

ProduktDepanten
ÚčinekSnižuje pocit bolesti; Odstraňuje zánět; Urychluje proces zotavení po zranění; Zlepšuje krevní oběh.
Možná rizikaNemá žádné nežádoucí účinky
ObsahPřírodní látky
Denní dávkaZáleží na lokalizaci problému. Gel se doporučuje nanášet na čistou a suchou pokožku dvakrát denně.
Doba trvání kurzu1 měsíc
Cena39 EUR
Doba dodání1-3 dny

Stručný popis

Depanten je inovativní přípravek, který pomáhá při bolestech kloubů a zad. S tímto problémem se potýkají nejen starší lidé, ale i mladší generace. Bolesti zad a kloubů mohou být důsledkem jednoho úrazu nebo „nahromadění“ mikrotraumat. Vznikají v důsledku dopravy, cvičení, nadměrné fyzické námahy a nevyvážené stravy. Depanten je chladivý gel s tonizujícím účinkem, který nejen tlumí bolest, ale také odstraňuje její příčinu.

Složení přípravku Depanten

KomponentaAkce
Kafrový olejZlepšuje krevní oběh a zmírňuje záněty.
Eukalyptový olejZmírňuje bolest svalů, potlačuje růst bakterií a má chladivý účinek na kůži a sliznice.
Výtažek z máty peprnéMá chladivý účinek, příjemnou vůni a analgetický a protizánětlivý účinek.
AllantoinTato přírodní látka urychluje regeneraci kloubů po úrazech a má antibakteriální a protizánětlivé účinky.
Extrakt z horské arnikyMá protizánětlivé a analgetické účinky. Vztahuje se na přírodní antiseptika a venotonika.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Depanten je 100% přírodní produkt, který nemá žádné negativní účinky na organismus. Všechny složky jsou získávány pokročilou metodou zpracování, která zaručuje maximální koncentraci bioaktivních látek v konečném produktu.

Mezi přímé kontraindikace přípravku Depanten patří:

  • děti mladší 6 let;
  • Pokud jste alergičtí na některou ze složek.

Ženy během těhotenství a kojení mohou gel používat po konzultaci s lékařem. Vhodné také pro osoby s hypertenzí a diabetem.

Klinické studie

Před uvedením do prodeje prošel gel Depanten všemi potřebnými testy v nejlepších laboratořích v Evropě a USA. Byl také testován na 6 700 dobrovolnících ve věku od 27 do 70 let. Všichni měli různé problémy se zády a klouby. Pacienti byli po celou dobu monitorováni zdravotníky a odborníci mohli zaznamenat následující ukazatele:

  1. V 99 % bolest a otok problémové oblasti zmizí.
  2. V 97 % zánětlivé procesy zcela vymizely.
  3. Devadesáti procentům pacientů se vrátil normální rozsah pohybu v kloubech.
  4. 85 % zlepšil stav zádových svalů, které podpírají páteř a zabraňují opakování onemocnění.

Ke zlepšení a zmírnění bolesti dochází již po první aplikaci. V roce 2022 pomohl gel vyřešit problémy s bolestmi zad a kloubů více než 15 000 lidí všech pohlaví a věkových kategorií.

Indikace k použití a příbalový leták

Depanten Gel odstraňuje nejen viditelné problémy (bolest, otoky, ztuhlost pohybu), ale také jejich příčiny. Speciální formule byla vyvinuta nejlepšími odborníky (traumatology, ortopedy, neurology) na světě. Jednotlivé složky gelu se vzájemně posilují, takže je dosaženo maximálního účinku.

Indikace pro použití přípravku Depanten:

  • patologie meziobratlových plotének;
  • zúžení páteřního kanálu;
  • onemocnění kloubů;
  • následky nehod a zranění;
  • vrozené vady a abnormality;
  • zánětlivé procesy v meziobratlových kloubech;
  • Různá podvrtnutí vazů a svalů;
  • časté úrazy v oblasti kloubů: podvrtnutí, vykloubení, pohmožděniny, zlomeniny při sportu nebo těžké fyzické práci;
  • chronické bolesti svalů;
  • zánět svalové tkáně;
  • osteoartróza;
  • bolest a otok kloubů;
  • latentní pomalé infekce

Podrobnější informace o způsobu aplikace a indikacích naleznete v příbalové informaci přípravku Depanten, kterou najdete v každém balení přípravku.

Kde a jak koupit Depanten

Hlavním cílem výrobců výrobku je umožnit každému zakoupit originální výrobek za přijatelnou cenu. Vzhledem k nedávnému nárůstu padělků tohoto gelu jsme museli ukončit jeho prodej v maloobchodních prodejnách a lékárnách. Depanten si můžete koupit pouze na oficiálních stránkách výrobce. Všechny produkty prodávané na jiných webových stránkách jsou padělané nebo předražené.

Některé lékárny a obchody se sportovní výživou zbytky gelu prodávají. Výrobce však neodpovídá za jejich účinnost a bezpečnost. Chcete-li si objednat Depanten, stačí vyplnit online formulář na webových stránkách.

Jaká je cena

Nemusíte chodit do lékáren a hledat gel, abyste si ho mohli koupit. Stačí podat žádost na oficiálních internetových stránkách. Zástupce společnosti vás bude brzy kontaktovat, aby vám objasnil všechny podrobnosti a domluvil doručení. Přípravek je k dispozici pouze ve formě gelu. Jiné formy uvolnění neexistují. Cena přípravku Depanten je pevná a dostupná širokému okruhu spotřebitelů. Pouze nákupem výrobku od oficiálního distributora získáte původní výrobek, který je výsledkem dlouholetého vývoje a neustálého zlepšování. Cena Depanten je pouze 39 EUR.

Mohu si koupit Depanten v lékárně nebo na Amazonu?

Jakmile se objevily první pozitivní recenze o gelu Depanten, podvodníci se stali aktivními. Výrobek se prodával v internetových obchodech, kamenných prodejnách a dokonce i v lékárnách. Kontrolní nákup ukázal, že 8 z 10 výrobků zakoupených na různých místech se ukázalo jako padělky. A cena Depanten v lékárnách byla příliš vysoká.

Vedení společnosti přijalo drastická opatření a zcela ukončilo spolupráci se všemi distributory. Bylo rozhodnuto prodávat výrobek pouze prostřednictvím oficiálních webových stránek.

Výrobní společnost rovněž neuzavřela žádné smlouvy o spolupráci při prodeji Depanten na Amazonu v běžném roce. Proto neodpovídá za kvalitu výrobku.

Depanten na webových stránkách DR Max

Webové stránky, které distribuují výrobky přes internet, se často zříkají odpovědnosti a v případě sporů doporučují kontaktovat výrobce. Prodávají výrobek, který se vzhledově neliší od originálu, v popisech používají informace výrobce a nezapomínají na kladné recenze. Nakonec si však kupující koupí padělek. V nejlepším případě nedostane slíbený účinek, v nejhorším případě negativní reakce a vedlejší účinky.

Nenechte se oklamat. Gel se prodává pouze na oficiálních webových stránkách. Původní Depanten není k dispozici ani na DR Max.

Depanten na webových stránkách Heureky

Mnoho uživatelů celosvětové sítě se před nákupem výrobku podívá na ceny na internetových stránkách Heureky, aby našli nejlevnější možnost. Přírodní gel proti bolesti zad a kloubů se prodává pouze na oficiálních stránkách za nejlepší cenu. Proto nemá smysl hledat Depanten na Heurece.

Rozvod nebo pravda

Depanten je zcela bezpečný pro vaše zdraví a jeho účinnost je potvrzena mezinárodními certifikáty. Testy prokázaly, že v 96-99 % případů se pacientům při používání gelu podařilo zcela odstranit bolesti zad a kloubů.

Přípravek je určen k lokálnímu použití, rychle se vstřebává a okamžitě účinkuje. Někteří pacienti, kteří jej nikdy nepoužili, tvrdí, že Depanten je podvod. Gel má dobrou pověst, což prokázali ti, kteří zažili jeho účinky.

Depanten je také nazýván podvodníkem těmi pacienty, kteří nedodržují základní doporučení. Proto je důležité, abyste si před použitím gelu pečlivě přečetli návod k použití.

A ti pacienti, kteří tvrdili, že Depanten nefunguje, si zakoupili lék proti bolesti zad a kloubů od třetích stran nebo dokonce z ruky. Téměř všichni lidé, kteří zanechali negativní zpětnou vazbu o gelu, odmítli odpovědět, proč nebyli s výrobkem spokojeni. To může naznačovat, že takové komentáře jsou pochybné.

Depanten recenze na fórech

Informace o Depanten gelu na fórech jsou již nějakou dobu k dispozici, protože produkt je relativně nový. Výrobek vytvořený na základě ekologicky čistých přírodních složek si však rychle získal důvěru. Koneckonců, gel je spolehlivý produkt, vyrobený v souladu s mezinárodními normami, má mnoho výhod oproti známým produktům z drogerie:

  • není návyková;
  • nemá žádné negativní důsledky;
  • pracuje rychle a efektivně.

Všechny diskuse na fórech, sociálních sítích, komentáře a recenze na specializovaných webových stránkách jsou většinou pozitivní. Mnoho lidí doporučuje gel na bolesti kloubů a zad.

Ohlasy lékařů

Někteří pacienti, zejména starší lidé, si myslí, že bolesti zad a kloubů jsou normální. Bolestivé pocity však výrazně snižují kvalitu života a problém lze poměrně rychle vyřešit pomocí přípravku Depanten. Gel stačí aplikovat dvakrát denně. Pozitivní účinky lze pocítit již po prvních aplikacích. Do konce prvního týdne zmizí fyzická bolest a klouby jsou pružnější. Doporučuji, abyste produkt nepřestávali používat a používali jej po dobu 1 měsíce, abyste udrželi účinek.

Hanus Luba, revmatolog, praxe – 9 let, Wernerzice

Depanten je jediný přírodní produkt, o kterém vím, že opravdu funguje. Pacienti, kterým jsem jej předepsal, zaznamenali zlepšení doslova po prvním použití. Pouhý jeden kurz vás zbaví problémů s páteří a posílí základní svaly zad.

Boržek Beránek, vertebrolog, praxe – 12 let, Králíky

Depanten gel skutečně rychle zmírňuje bolest a zánět kloubů. Do konce prvního týdne užívání zmizí otoky a zlepší se pohyblivost kloubů. Zmírňuje také svalové křeče a záněty. Po nanesení gelu ráno doporučuji si na chvíli lehnout. Večer, těsně před spaním, abyste nenamáhali svaly a klouby.

Matuš Řezníček, revmatolog, 15 let praxe, Ostrava

Reference zákazníků

Po nehodě jsem měl velké bolesti zad. Použila jsem všechny možné léčebné prostředky, nic nezabíralo, dokud mi lékař nedoporučil tento gel. Přečetl jsem si recenze Depanten na fórech a rozhodl se riskovat. Po týdnu používání se mnohem lépe pohybovalo, ohýbalo, lépe spalo. Po měsíci jsem na problém úplně zapomněl.
Jitka Králová, 33 let, Benešov.
S artritidou se snažím žít už čtyři roky. Někdy mám záněty kloubů, které jsou velmi bolestivé. Na jednom z fór, kde často mluvím s lidmi s podobnými problémy, jsem viděl skutečnou zpětnou vazbu na Depanten od lidí, kteří ho sami vyzkoušeli. Nevěřila jsem na zázraky, protože jsem vyzkoušela mnoho různých produktů, které mi moc nepomohly. Ale tento gel je opravdu účinný. Po určité době užívání většina příznaků odezní a výsledek trvá dlouhou dobu.
Hana Rzekhakova, 38 let, Kadaň.
Sportuji, ale po ošklivém pádu a dopadu na záda jsem si musel dát dlouhou pauzu. Neustále jsem se léčil, ale bez výsledku. Bolest se pokaždé vrátila. Náhodou jsem viděl recenze některých lékařů na Depanten na seriózní lékařské webové stránce a rozhodl jsem se to zkusit. Po týdnu jsem se cítila znatelně lépe, na konci druhého týdne jsem na bolest zapomněla, ale v léčbě jsem pokračovala. Na konci měsíce byly mé pohyby snadné, bez bolesti nebo nepohodlí. Mám v plánu znovu navštívit posilovnu.
Dušan Beránek, 28 let, Nestolice
Depanten Gel má příjemnou vůni a rychle se vstřebává. Lze jej proto snadno použít kdekoli. Vždycky ho nosím s sebou, zejména když jedu do přírody. Vmasíruji ho do modřin nebo výronů a vše zmizí.
Lidi Vašková, 40 let, Rabi.
Depanten mi pomohl zbavit se osteochondrózy. Nejenže zmírnil bolest, ale odstranil i její příčinu. Používala jsem ho dvakrát denně po dobu jednoho měsíce. Po aplikaci jsem pocítila příjemný chlad, bolest postupně ustupovala a tělo se uvolnilo.
Borživoj Kraus, 50, Stod.

Závěry o léku: Je Depanten podvod?

Účinnost produktu spočívá ve speciálním složení vyvinutém nejlepšími odborníky. Komplexní účinek gelu Depanten nejen odstraňuje zánět a bolest, ale také zmírňuje další příznaky. Díky zcela přírodnímu složení přípravku nezpůsobuje žádné vedlejší účinky a je obecně vhodný pro úplně každého. Lze jej použít s jakýmkoli jiným lékem. Podle lidí, kteří gel používali, Depanten funguje a je nejúčinnější léčbou bolesti zad a kloubů.

Často kladené otázky

Jak si mohu produkt objednat?

Vyplňte online žádost na webových stránkách a odborník vám zavolá zpět, aby vám objasnil případné dotazy. Gel bude co nejdříve odeslán na uvedenou adresu.

Jak mohu zaplatit za svou objednávku? Je možné to provést při příjmu?

Záloha není nutná. Objednávku můžete zaplatit až po jejím obdržení, poté co jste nejprve zkontrolovali, zda výrobek obsahuje potřebné položky a zda je obal neporušený.

Mohu si gel koupit v lékárně?

Ne, originální gel Depanten se prodává pouze na oficiálních stránkách výrobce.

Jak gel používat?

Aplikujte na suchou a čistou pleť ráno a večer. Pokud máte silné bolesti, můžete zvýšit počet aplikací na třikrát denně. Podrobnější pokyny naleznete v příbalovém letáku.

Doc. MUDr. Peter Koliba CSc

Doc. MUDr. Peter Koliba, CSc., který patří mezi významné odborníky v ČR. Má dlouholetou praxi v oboru gynekologie, klimakterické a menopauzální medicíny i dětské gynekologie. Byl předsedou Sekce gynekologie dětí a dospívajících ČGPS ČLS JEP a místopředsedou ČMAS - České menopauzální a andropauzální společnosti ČLS JEP, členem výboru SOM - Sekce pro otázky menopauzy ČGPS ČLS JEP a také členem redakční rady časopisu Praktická gynekologie a časopisu Klimakterická medicína. KVALIFIKACE: 1972 – 1978 Lékařská fakulta UP Olomouc Všeobecné lékařství – MUDr. 1983 - Atestace I. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1987 - Atestace II. stupně z gynekologie a porodnictví - ILF Bratislava 1993 - Atestace z oboru dětská gynekologie – ILF Bratislava 1995 - obhajoba kandidátské disertační práce – LF UK Bratislava – CSc. 2006 - obhajoba habilitační práce – jmenování docentem od 2.2.2007

Nejnovější příspěvky

Recenze Eroprostin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co byste udělali pro zlepšení svého mužského zdraví a obnovení funkce prostaty? Pokud hledáte efektivní…

5 dny před

Recenze Maxiflex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit svalové únavy po náročném tréninku nebo dlouhém pracovním dni? Hledáte přírodní způsob,…

5 dny před

Recenze MaxiVision – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Co děláte pro zdraví svých očí? Pokud se potýkáte s problémy se zrakem nebo jste…

5 dny před

Recenze Neurolex – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často pocit napětí a tlaku způsobeného každodenním stresem? Pokud ano, pak byste mohli ocenit…

5 dny před

Recenze Urolesin – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Máte často problémy s cystitidou nebo zánětem močového systému? Pokud ano, pak byste mohli být…

5 dny před

Recenze Bioslim – zkušenosti lékařů, diskuze s pacienty, cena v lékárně Dr. Max

Chcete zhubnout efektivně a bezpečně? Pak byste měli vyzkoušet Bioslim! Tento inovativní přípravek na hubnutí…

5 dny před